H δυαδα της Μαιντζ και Κολωνιας 2πλα στο ημιχρονο που επαιξα, πηγε περιπατο...
Δεν με πειραξε ομως, ξερω οτι θα μου κατσει για τα καλα καποια αλλη στιγμη, στεκομαι ομως στο διπλο του Αννοβερου στη Σαλκε που εδινε τη μεγαλυτερη αποδοση και με ψαρωσε και την εβαλα σαν τσοντα στη δυαδα, δηλαδη σε τριαδα και οχι μεσσα στη δυαδα και σε μονο ωστε να την καλυψω...
Κι ομως αυτο το ματς ηταν 0-1 στο ημιχρονο και 1-2 τελικο...
Σκεφτομενος μετα ενω ειχα βγει βολτα, καταλαβα το λαθος μου και πηγα σε ενα πρακτορειο και το επαιξα 2 τελικο, αλλα η ατυχια ηταν στη δευτερη μου επιλογη που ηταν και παλι της Κολωνιας το διπλο στη Βερντερ.Ειχα να επιλεξω αναμεσα σε Μαιντζ και Κολωνια και επελεξα το δευτερο, ενω προσεξτε(!!!), η Μαιντζ αν και εχανε 3-0 μεσα σε δυσκολη εδρα οπως αυτη της Βολφσμπουργκ, κερδισε τελικα 3-4(!!!)αν ειναι δυνατον κι ομως ειναι...
ΕΙδατε?Ειναι και θεμα τυχης τελικα το τι θα παιξεις, για μενα καλλιστα θα μπορουσε να το παθει αυτο και η Βερντερ, δεν το επαθε, αλλα θα το παθει καποια αλλη φορα...
Τι θελω να πω με αυτα?
Δεν εχει νοημα να κυνηγας τα σιγουρα, κυνηγα καλυτερα φαντασματα, ειδικα σε πρωταθληματα οπως το γερμανικο ή το Φινλανδικο, ή το Γαλλικο για παραδειγμα, καποια στιγμη, θα αποζημιωθεις τελικα, αλλα για τα καλα...