Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγω τα βλεπω πολυ απλα σημερα στο μπασκετακι, οι διαφορες των ομαδω ειναι τρομακτικες πραγματικα...!!!    Θα γραψω αλλα τρια τεσσερα με πολυ καλες πιθανοτητες να βγουνε...

Αυστραλια-Ιορδανια 17.5   1
21.5 - Τυνησια- Σλοβενια  2
Ελλαδα- Κινα 20.5         1      Λιγακι επιφοβο λογω μη συμμετοχης του Σοφο του Φωτση και του Μπουρουση...  Αλλα νομιζω οτι θα κερδισουμε ανετα, η Κινα κατεβαινει στο τουρνουα χωρις τον Γιαο...
τζενεραλ καραψαγμενο το 710 2 χωρισ νοβιτσκι

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ το επαιξα κωδ.061  διαφορα ποντων το 112 αυστραλια ιορδανια      15 αποδοση
Παιξε τα μπασκετια παιχτη μου και δεν θα χασεις...
τζενεραλ καραψαγμενο το 710 2 χωρισ νοβιτσκι
Νομιζω οτι ειναι το πιο value  το 2 της Αργεντινης...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και το Ιράν - Βραζιλία για διπλό δεν είναι κακό ! Δε γίνεται όμως να περάσουν όλα !

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βαλε και το 240 2 ποιοσ ηρακλησ τωρα ρε παιδια επαιζε φιλικα με τον αγρ.αστερα για να παρουν τα πανω τουσ οι ανθρωποι,και το 391 2 με διαλυμενοι την μπολονια .καλη πενταδα και τα πασκετικα εφυγα :thumbsup:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε την Ιορδανία ρε...θα τους έταξαν τη Ρανια φαίνεται !

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η ιταλική bwin (λογικά και η παγκόσμια) δίνει το να μπούνε πάνω από 150,5 πόντους στο ματς της Εθνικής με την Κίνα @2.02 μου φαίνεται καλο vfm για μονό στοιχηματάκι !

Θα σπρώξω ένα 50ευρο...

Άλλα σημεία που μου αρέσουν σήμερα είναι οι άσοι της Λάρισας ,της Μαδέιρα και της Καέν, @2.00, @2.10 και @1.91 ...40 ευρω στην τριάδα και περιμένουμε τα αυριανά !

Η στοιχηματική σεζόν ξεκίνησε με το δεξί...περιμένοντας και την κατάληξη της τριπλέτας μου, εύχομαι σε όλους καλά ταμεία φέτος !

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μπραβο παιχτη!!!!  Δεν το περιμενα να γινει τοσο ροντεο το ματσακι...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με τρώει να κοντράρω στο handicap την Ισπανία σε συνδιασμό με νίκη με πάνω απο 10 πόντους της Αργεντινής...επίσης κάτι μου λέει να παίξω το Αμερική - Κροατία τελικό κάτω από 170,5...

Σπρώχνω 30ευρώ στην τριπλέτα

USA vs Croatia               under 170,5 @2.02
Germany - Argentina          Argentina -10,5
France - Spain               France +14,5

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Η Αυστραλια καταφερε να σκοτωσει το θεριο της Ιορδανιας με ενα ποντο διαφορα!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
H δυαδα της Μαιντζ και Κολωνιας 2πλα στο ημιχρονο που επαιξα, πηγε περιπατο...
Δεν με πειραξε ομως, ξερω οτι θα μου κατσει για τα καλα καποια αλλη στιγμη, στεκομαι ομως στο διπλο του Αννοβερου στη Σαλκε που εδινε τη μεγαλυτερη αποδοση και με ψαρωσε και την εβαλα σαν τσοντα στη δυαδα, δηλαδη σε τριαδα και οχι μεσσα στη δυαδα και σε μονο ωστε να την καλυψω...
Κι ομως αυτο το ματς ηταν 0-1 στο ημιχρονο και 1-2 τελικο...
Σκεφτομενος μετα ενω ειχα βγει βολτα, καταλαβα το λαθος μου και πηγα σε ενα πρακτορειο και το επαιξα 2 τελικο, αλλα η ατυχια ηταν στη δευτερη μου επιλογη που ηταν και παλι της Κολωνιας το διπλο στη Βερντερ.Ειχα να επιλεξω αναμεσα σε Μαιντζ και Κολωνια και επελεξα το δευτερο, ενω προσεξτε(!!!), η Μαιντζ αν και εχανε 3-0 μεσα σε δυσκολη εδρα οπως αυτη της Βολφσμπουργκ, κερδισε τελικα 3-4(!!!)αν ειναι δυνατον κι ομως ειναι...
ΕΙδατε?Ειναι και θεμα τυχης τελικα το τι θα παιξεις, για μενα καλλιστα θα μπορουσε να το παθει αυτο και  η Βερντερ, δεν το επαθε, αλλα θα το παθει καποια αλλη φορα...
Τι θελω να πω με αυτα?
Δεν εχει νοημα να κυνηγας τα σιγουρα, κυνηγα καλυτερα φαντασματα, ειδικα σε πρωταθληματα οπως το γερμανικο ή το Φινλανδικο, ή το Γαλλικο για παραδειγμα, καποια στιγμη, θα αποζημιωθεις τελικα, αλλα για τα καλα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι παντως αυτο το Σαββατο , πολυ καταραμενο για μενα... :headbang: :headbang: :headbang:
Ο,τι προσπαθεις να μη σου καθεται...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Αυτη η Γερμανια μας εχει καταστρεψει..
Μεχρι πριν 2 χρονια ηταν το καλυτερο πρωταθλημα για στοιχηματισμο και πλεον εχει γινει η χαρα των μπουκ..
Ειδικα η Βολφσμπουργκ πρεπει να παρει μεταλλιο αξιοπιστιας για αλλη μια φορα.. :headbang:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια λεω να ριξω 30 ευρω γουαδαλαχαρα 1 μπρεντα 1 μποταφογκο χ2 διπλη ευκαιρια σεντ ετιεν 1 αντερλεχτ οβερ τι λετε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
παιδια λεω να ριξω 30 ευρω γουαδαλαχαρα 1 μπρεντα 1 μποταφογκο χ2 διπλη ευκαιρια σεντ ετιεν 1 αντερλεχτ οβερ τι λετε
Ρε φιλε, το 1,75 της Μπρεντα, αιντε και λιγο παραπανω στα ξενα σαιτς ειναι λιγο, δυσαναλογο θα βασικα...
Δε λεω οτι δεν μπορει να καθησει, αλλα δεν εχει αξια, καλυτερα θα σου λεγα να το κονταρεις σε ενα δελτιακι με αλλη  μια κοντρα οπως αυτη της Κορτραικ με τη Στανταρ για παραδειγμα, μια δυαδουλα με χαμηλοτερο μαλιστα πονταρισμα απο αυτο που εκανες στην 4αδα που προανεφερες, 30 ευρω ειπες, παιξε 10 σου λεω εγω, κρατα τα 20 και αν κερδισεις, θα ειναι περισσοετρα της 4αδας που εχει μικροτερες πιθανοτητες...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οταν δηλαδη παιζουν δυο ομαδες ισοδυναμες βασικα και σου δινουντο διπλο στο 4 και παραπανω, εννοειται πως παιζεις διπλο με κλειστα τα ματια, δεν ειναι Αιντχοφεν η Μπρεντα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Οταν δηλαδη παιζουν δυο ομαδες ισοδυναμες βασικα και σου δινουντο διπλο στο 4 και παραπανω, εννοειται πως παιζεις διπλο με κλειστα τα ματια, δεν ειναι Αιντχοφεν η Μπρεντα...
στα αλλα συμφωνεις;

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
στα αλλα συμφωνεις;
Τα αλλα, εχουν σχετικα σχετικα καλες αποδοσεις, δε λεω, για το over της Αντερλεχτ δε μπορω να σου πω, ποτε δεν παιζω U/Ο, δε με ενδιαφερουν και δε νομιζω οτι θα εχει και μεγαλη αποδοση, αλλα οπως εχω πει, δε συμφωνω με την πενταδα, εχεις τις πιθανοτητες εναντιον σου...
Ο τελικος λογος βεβαια σε σενα, οπως εχω πει βεβαια, το Σαββατο για μενα ειναι σχεδον παντα αναποδο, εως πολυ αναποδο, μην παρω και αλλους στον λαιμο μου...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καποια πραγματα που γινονται, ειναι εντελως απαραδεκτα...
Αντιγραφω απο συμπαθεστατο παλληκαρι που δινει τη γνωμη του για καποιους αγωνες και πολλοι τον ξερετε:

148. ΣΑΛΚΕ – ΑΝΟΒΕΡΟ: 1

Η Σάλκε ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα αφού έχασε από το Αμβούργο με 1-0. Ο Μάγκατ είναι πολύ εγωιστής για να δεχθεί δεύτερη συνεχόμενη γκέλα και μάλιστα από το μέτριο Ανόβερο κόντρα στο οποίο η ομάδα του έχει φοβερή παράδοση (δείτε προϊστορίες).

Βεβαια γνωμη του ειναι αυτη και βασιζεται σε καποια λογικη.Το θεμα ειναι βεβαια, οτι καποιοι παιζουν ακριβως αυτα που δινει ο καθε προγνωστης και φυσικα πολλες φορες τον πινουν...
Βεβαια εδω δεν φταιει ο ειδικος, αλλα αυτος που το επαιξε, βασικα ο παικτης πατησε το κουμπι ή εγραψε το κουπονι και οχι ο ειδικος, αλλα τετοιες αποδοσεις, πρεπει  να κατσεις να τις διαβασεις στο διαδικτυο ή να ανοιξεις την εφημεριδα?Υποτιθεται οτι ειναι το φαβορι, οποτε παιξτον μονος σου και μην ακους τον οποιοδηποτε...
Εγω παντως δεν πιστευω οτι ανθρωπος που ασχολειταο χρονια με το παιχνιδι, μπορει να παιζει τετοια παιχνιδια, αν το κανει, ειναι αξιος της μοιρας του και φυσικα μεγαλος...κουβανος...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πουτανα πορτσμουθ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories