You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
στο κουβακαρπατι -γαλατασαραι 1
τραμπζοσπορ λιβερπουλ 1
λιτεκσ-ντεπρετσεν χ2
30 ευρω χ 15,11 (απόδοση οπαπ)
Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 24/08/2010 Σεβίλλη v Μπράγκα
(Να προκριθεί) Σεβίλλη 1.61 Κανένα Χαμένο
2 24/08/2010 Σαμπντόρια v Βέρντερ Βρέμης
(Να προκριθεί) Βέρντερ Βρέμης 2.50 Κανένα Κερδισμένο
1 24/08/2010 Σεβίλλη v Μπράγκα
(Να προκριθεί) Σεβίλλη 1.61 Κανένα Χαμένο
2 24/08/2010 Σαμπντόρια v Βέρντερ Βρέμης
(Να προκριθεί) Βέρντερ Βρέμης 2.50 Κανένα Κερδισμένο
26/08/2010 Τραμπζονσπόρ v Λίβερπουλ
(Να προκριθεί) Λίβερπουλ 1.44 Κανένα Κερδισμένο
2 26/08/2010 Αούστρια Βιέννης v Άρης
(Γκολ αγώνα) Under 2.5 1.61 Κανένα Κερδισμένο
3 26/08/2010 Καρπάτι Λβιβ v Γαλατάσαραϊ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Γαλατάσαραϊ 1.95 Κανένα Χαμένο
4 26/08/2010 Φενέρμπαχτσε v ΠΑΟΚ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Φενέρμπαχτσε 1.57 Κανένα Κερδισμένο
(Να προκριθεί) Λίβερπουλ 1.44 Κανένα Κερδισμένο
2 26/08/2010 Αούστρια Βιέννης v Άρης
(Γκολ αγώνα) Under 2.5 1.61 Κανένα Κερδισμένο
3 26/08/2010 Καρπάτι Λβιβ v Γαλατάσαραϊ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Γαλατάσαραϊ 1.95 Κανένα Χαμένο
4 26/08/2010 Φενέρμπαχτσε v ΠΑΟΚ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Φενέρμπαχτσε 1.57 Κανένα Κερδισμένο
19/08/2010 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ v Μαρίτιμο
(Τελικό Αποτέλεσμα) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2.05 Κανένα Κερδισμένο
2 19/08/2010 ΠΑΟΚ v Φενέρμπαχτσε
(Διπλή Ευκαιρία) Ισοπαλία ή Φενέρμπαχτσε 1.53 Κανένα Χαμένο
3 19/08/2010 Σέλτικ v Ουτρέχτη
(Τελικό Αποτέλεσμα) Σέλτικ 1.66 Κανένα Κερδισμένο
4 19/08/2010 ΤΣΣΚΑ Μόσχας v Ανόρθωση Αμμοχώστου
(Τελικό Αποτέλεσμα) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1.25 Κανένα Κερδισμένο
5 19/08/2010 Χάιντουκ Σπλίτ v Ουνιρέα Ουρζιτσένι
(Τελικό Αποτέλεσμα) Χάιντουκ Σπλίτ 1.57 Κανένα Κερδισμένο
(Τελικό Αποτέλεσμα) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2.05 Κανένα Κερδισμένο
2 19/08/2010 ΠΑΟΚ v Φενέρμπαχτσε
(Διπλή Ευκαιρία) Ισοπαλία ή Φενέρμπαχτσε 1.53 Κανένα Χαμένο
3 19/08/2010 Σέλτικ v Ουτρέχτη
(Τελικό Αποτέλεσμα) Σέλτικ 1.66 Κανένα Κερδισμένο
4 19/08/2010 ΤΣΣΚΑ Μόσχας v Ανόρθωση Αμμοχώστου
(Τελικό Αποτέλεσμα) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1.25 Κανένα Κερδισμένο
5 19/08/2010 Χάιντουκ Σπλίτ v Ουνιρέα Ουρζιτσένι
(Τελικό Αποτέλεσμα) Χάιντουκ Σπλίτ 1.57 Κανένα Κερδισμένο
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τελικα η Μπατε με δικαιωσε με αυτο το καφενειο της Μαριτιμο, αλλα η Μπρονμπι τελικα αποδειχθηκε μεγαλυτερο καφενειο, οποτε παπαλα η δυαδα, αλλα με το μονο πονταρισμα της Μπατε πηρα τα λεφτα μου ισως και κατι ψιλα...Για μενα παντως, προκληση αποτελουν ο Ασσος της Μπροντμπι με τη Σπορτινγκ Λισσαβωνας στο 3.20 και το διπλο της Μπατε Μπορισοφ με την Μαριτιμο στο 3.40 και μια δυαδουλα αυτα τα ματς παιζονται πολυ ανετα και φυσικα και μονα με το ιδιο πονταρισμα με την δυαδουλα..
Το ωραιο ηταν οτι αυτη η δυαδα μου εδινε γυρω στο 10 αποδοση που δεν μου αρεσει γενικως τετοια ποδοση απο δυαδα, απλως ηταν το πρωτο παιξιμο...
Το δευτερο που εγινε με μεγαλη δοση τσαμπουκα, ηταν αυτη η δυαδα
26/08/2010 Αούστρια Βιέννης v Άρης
(Ημίχρονο) Άρης 5.50 Κανένα Κερδισμένο
26/08/2010 Λέφσκι Σόφια v ΑΙΚ
(Ημίχρονο) ΑΙΚ 9.50 Κανένα Κερδισμένο
με αποδοση 51,25 παρακαλω, αλλα δεν σταματησα εκει, ρισκαρα ακομα παραπανω και με αυτη τη δυαδα που μου εδωσε 103,5 φορες τα λεφτα μου
26/08/2010 Στουτγκάρδη v Σλόβαν Μπρατισλάβας
(Ημίχρονο) Σλόβαν Μπρατισλάβας 11.00 Κανένα Κερδισμένο
και αν θελετε, επαιξα ακομα και ενα yankee
26/08/2010 Στουτγκάρδη v Σλόβαν Μπρατισλάβας
(Ημίχρονο) Σλόβαν Μπρατισλάβας 11.00 Κανένα Κερδισμένο
26/08/2010 Αούστρια Βιέννης v Άρης
(Ημίχρονο) Άρης 5.50 Κανένα Κερδισμένο
26/08/2010 Λίτεκς Λόβετς v Ντέμπρετσεν
(Ημίχρονο) Ντέμπρετσεν 6.00 Κανένα Χαμένο
απο το οποιο με πουλησε η Ντεμπρετσεν, η οποια τελικα το εφερε το διπλο, αλλα δυστυχως οχι στο ημιχρονο, αυτο το συστημα μου εδωσε 72 φορες τα λεφτα μου, αν καθοταν και η Ντεμπρετσεν στο ημιχρονο θα επαιρνα γυρω στις 550 φορες τα λεφτα μου, αλλα δεν μπορει να μην ειμαι ικανοποιημενος αποτα αλλλα παιξιματα, χωρια και τα μονα πονταρισματα τους ετσι???
Συμπερασμα λοιπον?
Αν προσθεσετε λοιπον ολα αυτα τα κερδισμενα δελτια, σου κανουν μια αποδοση των 225, δηλαδη 225 φορες το πονταρισμα που οντως ηταν ισοποσο σε ολα τα δελτια, αν προσθεσετε το 25 αποδοση μιας δυαδας την Παρασκευη στα Γαλλικα και μιας δυαδας με 33 αποδοση τη Δευτερα στα Φινλανδικα ,μας κανει χονδρικα μια αποδοση των 280...
Αυτο απλα σημαινει οτι μου δινεται η ευκαιρια να πονταρω οσο μαλαικισμενα θελω 280 φορες και να μην ειμαι μεσα...
Τη δυαδουλα την πονταρω με πιθανοτητες 11%, αλλα την καλυπτω και με τα μονα, οποτε παιζονατς με αποδοση πανω απο 3, τουλαχιστον καλυπτω τα λεφτα μου...
Ποσοστο επαναληψιμοτητας???
Αρκετο θα ελεγα και που να επαιζα και αυτα που ηθελα και για καπους λογους δεν μπορεσα...
Ααα, παρεπιπτοντως, το περασμενο Σ/Κ, οπως συνηθιζω, παλι τα σκατωσα με τους πολλους αγωνες, Παρασκευη, Δευτερα και Τεταρτη με πηγε πολυ καλα, ειναι αυτο που σας λεω, οτι λιγοι αγωνες και καλα κακι μαλιστα σε λιγους αγωνες καθονται και μεγαλες αποδοσεις που κυνηγαω μαλιστα!!!
γαμησε κοσμο η πουτανογαλατα σημερα γαμω την τουρκια τους
και εσυ ρε παιχτη αβαταρ friday 13?
Δεν ειμαι προκατελημενος φιλε ασε που το εχω που το 13 ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος .
Φιλε μου τσαντιστηκα σημερα γιατι εχασα το στοιχημα μου με τον τροπο που εγινε .
Επελεξα καλα παιχνιδακια με συνολικη αποδοση 10.30 .θα τους επαιρνα μια 500 αρα αλλα ειμουν ατυχος .
9 στις 10 περιπτωσεις που ομαδα παιζει με πλεονεκτημα παιχτη κερδιζει εστω & αν αυτο γινεται στο 80 .
Δεν γινεται να τρως γκολ στο 93 ενω προκρινεσαι , αυτο με ενοχλησε !
Το πονταρισμα μου το πηρα πισω στο live φενερ-παοκ .
καλο βραδυ !
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
οσο περισσοτερους αγωνες παιζεις, τοσο μικραινεις τις πιθανοτητες, γι αυτο προτιμω τις δυαδουλες, γιατι εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα εμφανισης, ετσι δεν ειναι???Δεν ειμαι προκατελημενος φιλε ασε που το εχω που το 13 ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος .
Φιλε μου τσαντιστηκα σημερα γιατι εχασα το στοιχημα μου με τον τροπο που εγινε .
Επελεξα καλα παιχνιδακια με συνολικη αποδοση 10.30 .θα τους επαιρνα μια 500 αρα αλλα ειμουν ατυχος .
9 στις 10 περιπτωσεις που ομαδα παιζει με πλεονεκτημα παιχτη κερδιζει εστω & αν αυτο γινεται στο 80 .
Δεν γινεται να τρως γκολ στο 93 ενω προκρινεσαι , αυτο με ενοχλησε !
Το πονταρισμα μου το πηρα πισω στο live φενερ-παοκ .
καλο βραδυ !
9 στις
Ωραιο το πινακακι που μας εδωσε ο davarits, τα λεει ολα...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΚΑι φυσικα τα λεφτα σου τα πηρες πισω απο εναν αγωνα, ετσι δεν ειναι, οχι απο 3...οσο περισσοτερους αγωνες παιζεις, τοσο μικραινεις τις πιθανοτητες, γι αυτο προτιμω τις δυαδουλες, γιατι εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα εμφανισης, ετσι δεν ειναι???
Ωραιο το πινακακι που μας εδωσε ο davarits, τα λεει ολα...
Ναι φιλε μου σωστα αλλα εαν δεν εσπαγε η γαλατα θα επαιρνα 500ε .
Δεν υπαρχει πιθανοτητα ομως να παιξω 500 ε σε μονο με αποδοση 2+ οπως σημερα που επαιξα την Σπορτινγκ και την Γανδη .
Βασικα πιστευω οτι τα μονα ειναι πιο πιθανα αλλα θελουν να ρισκαρεις αρκετα χρηματα .
Την δευτερα με 50ε πηρα 530ε με 3 ματς .
Επειδη παω για κερδη την φορα 500ε περιπου & οχι 50-100 , αυο σημανει οτι θα πρεπει να ρισκαρω 500-1000ε το μονο στοιχημα την φορα , κατι που δεν θελω .
Ισως & ο τροπος παιξιματος μου να μην ειναι σωστος , θα δειξει η πορεια !
Δεν υπαρχει πιθανοτητα ομως να παιξω 500 ε σε μονο με αποδοση 2+ οπως σημερα που επαιξα την Σπορτινγκ και την Γανδη .
Βασικα πιστευω οτι τα μονα ειναι πιο πιθανα αλλα θελουν να ρισκαρεις αρκετα χρηματα .
Επειδη παω για κερδη την φορα 500ε περιπου & οχι 50-100 , αυο σημανει οτι θα πρεπει να ρισκαρω 500-1000ε το μονο στοιχημα την φορα , κατι που δεν θελω .
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εγω ημουν λατρης της τρυαδας και κυνηγοουσα συνηθως 3 ισοπαλιες που δινουν συνηθως 3 αποδοση και πανω...Ναι φιλε μου σωστα αλλα εαν δεν εσπαγε η γαλατα θα επαιρνα 500ε .
Εφοσον ομως ειδα οτιπειανα συνηθως 2 στα 3, πολυ απλα εφτιαξα λογαριασμο στο ιντερνετ και αρχισα να κυνηγαω δυαες με αποδοσεις απο 3 και πανω το ματς, ωστε να φτιαξω το συστηματακι που εχω πολλακις αναφερει με καλυψη και στα μονα...
Παντως, οι αγωνες που συνηθως με πουλανε, ειναι αυτοι με τις μικροτερες αποδοσεις, γι αυτο κυνηγαω και τις μεγαλες...
Παγια αποψη μου, ειναι οτι αυτο το παιχνιδι δεν ειναι ΠΡΟΠΟ, αλλα παιχνιδι καθαρα αποδοσεων και αυτες πρεπει να κυνηγαει ο παικτης!
Οι αποδοσεις πολλες φορες δεν αντικατοπτριζουν τις διαφορες μεταξυ των ομαδων και ψαρωνει ο κοσμος και για μενα, λιγες ειναι οι ομαδες που πραγματικα ξεχωριζουν, ολες οι αλλες ειναι στο ιδιο καζανι
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ναι φιλε μου σωστα αλλα εαν δεν εσπαγε η γαλατα θα επαιρνα 500ε .
Τη Δευτερα με τρια ματς πηρες αυτα τα λεφτα που ανεφερες, αλλα εγω με λιγο μικροτερο πονταρισμα απο το δικο σου, και με δυο ματς, πηρα περισσοτερα λεφτα...Εγω ημουν λατρης της τρυαδας και κυνηγοουσα συνηθως 3 ισοπαλιες που δινουν συνηθως 3 αποδοση και πανω...
Εφοσον ομως ειδα οτιπειανα συνηθως 2 στα 3, πολυ απλα εφτιαξα λογαριασμο στο ιντερνετ και αρχισα να κυνηγαω δυαες με αποδοσεις απο 3 και πανω το ματς, ωστε να φτιαξω το συστηματακι που εχω πολλακις αναφερει με καλυψη και στα μονα...
Παντως, οι αγωνες που συνηθως με πουλανε, ειναι αυτοι με τις μικροτερες αποδοσεις, γι αυτο κυνηγαω και τις μεγαλες...
Παγια αποψη μου, ειναι οτι αυτο το παιχνιδι δεν ειναι ΠΡΟΠΟ, αλλα παιχνιδι καθαρα αποδοσεων και αυτες πρεπει να κυνηγαει ο παικτης!
Οι αποδοσεις πολλες φορες δεν αντικατοπτριζουν τις διαφορες μεταξυ των ομαδων και ψαρωνει ο κοσμος και για μενα, λιγες ειναι οι ομαδες που πραγματικα ξεχωριζουν, ολες οι αλλες ειναι στο ιδιο καζανι
Το ρισκο για μενα, το εκανες εσυ που επαιξες τρια ματς και οχι εγω εγω που επιαξα ματς με 7,0 και 4.75 αποδοση ,εστω στο ημιχρονο, αν δεις την επαναληψιμοτητα των διπλων στο Φινλανδικο πρωταθλημα, θα καταλαβεις οτι εχουν μεγαλη συχνοτητα, ανεξαρτητου αποδοσης....
Εχε χαρη που το Σ/Κ τα σκατωσα, αλλιως θα εβαζα ακομα περισσοτερο απο το πονταρισμα σου...
Σημερα μου καθησαν δυο στις τρεις δυαδες και την μια που δεν επιασα, αυτη που ειχε μαλιστα την μικροτερη αποδοση, αρα με την κοινη λογικη τις μεγαλυτερες πιθανοτητες, ετσι δεν ειναι???
Τα αλλα που επιασα στο ημιχρονο, βασιζονατι στην λογικη οτι το αυτσαινντερ μπορει να κανει το μπαμ απο το πρωτο ημιχρνο, καλλιστα μπορεις να παιξεις και πρωτο γκολ και που παλι δινει καλες αποδοσεις...
τα ιδια με παιχτη παραπανω στο 90 γκολ και στο 93 το τρωει γαμω τη τουρκια τους
παει to citytour!
26/08/2010 Καρπάτι Λβιβ v Γαλατάσαραϊ
(Τελικό αποτέλεσμα) Γαλατάσαραϊ 2.87 Κανένα Χαμένο
2 26/08/2010 Γιουβέντους v ΣΚ Στουρμ Γκρατς
(Τελικό αποτέλεσμα) Γιουβέντους 1.61 Κανένα Κερδισμένο
Διπλά 1 300,00 300,00 1.093,27 0,00
παει to citytour!
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να πώ και εγώ την άποψή μου???Παντως, οι αγωνες που συνηθως με πουλανε, ειναι αυτοι με τις μικροτερες αποδοσεις, γι αυτο κυνηγαω και τις μεγαλες...
το τί αποδόσεις δίνει ο κάθε μπουκ δεν έχουν σημασία...
λές ότι παίζεις μόνο μεγάλες αποδόσεις,και καλά κάνεις,...αλλά...
τι και ποιά είναι η μεγάλη απόδοση???
η μεγαλύτερη απόδοση που έπαιξα τα 15 χρόνια που παίζω στοίχημα ήταν ένας αγώνας για το κύπελλο αγγλίας...
αρσεναλ-με κάποια(δεν την θυμάμαι καν,πιο κάτω και από κόνφερανς) και το έδιναν 1.25...εγώ το έβλεπα 1.001...
σαν να έπαιζε δηλαδή αεκ π.χ.-με κάποια ομάδα από την β' ερασιτεχνική κάποιου νομού...
τί θέλω να πώ???
το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων,όπως πολύ σωστά λές,αλλά η απόδοση να είναι value bet...
που θέλω να καταλήξω???
πάρε έναν αγώνα,ανάλυσέ τον,και δες τις πιθανότητες που έχει κάποιο σημείο...
αν στο προσφέρουν πάνω από την αξία του ή τουλάχιστον ίση με αυτή τότε ποντάρισέ το...
καλές οι μεγάλες αποδόσεις,σε αριθμούς,αλλά όχι πάντα value bet ...
300 γιουρο;;;;τα ιδια με παιχτη παραπανω στο 90 γκολ και στο 93 το τρωει γαμω τη τουρκια τους
παει to citytour!
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αν χανεις καθε φορα μια ομαδα γιατι δεν παιζεις συστημα 4-5 η 4-5-6;gia 1 omada panta...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K