Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Ε το να κυνηγας παντα καποιες φορες θα κατσει δεν πέζει...
Απλως, γι αυτο πρεπει να παιζεις μεγαλες αποδοσεις, ωστε τα πιθανα κερδη να ειναι τετοια ωστε να σου εξασφαλιζουν παιξιμο χωρις δικα σου λεφτα και ετσι παιζεις μς καλυτερη ψυχολογια και δε νοιωθεις να εχεις θηλεια στο λαιμο, οπως οταν παιζεις με τα λεφτα σου...

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Μετά από παρότρυνση φίλων μου και το γεγονός ότι την περσινή σεζόν κατάφεραν και έβγαλαν κάποιο σεβαστό ποσό από τις υποδείξεις της, αποφάσισα να την αγοράσω έτσι χωρίς να ποντάρω για να δω τι ψάρια πιάνει. Μέχρι στιγμής: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Στα παιχνίδια του Σαββάτου έχει πέσει έξω κατά τουλάχιστον 70%. Εξαιρεση αποτελούν οι αγγλικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που οι προτάσεις της εφημερίδας έπεσσαν σε μεγάλο ποσοστό μέσα.
Ρωτάω όσους παίρνουν την εφημερίδα τακικά...Έτυχε το Σαββατοκύριακό ή γενικά δεν πιάνει πολλά?
Έχετε καμία άλλη αξιόπιστη πηγη προγωνστικών?
Thanks

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από παρότρυνση φίλων μου και το γεγονός ότι την περσινή σεζόν κατάφεραν και έβγαλαν κάποιο σεβαστό ποσό από τις υποδείξεις της, αποφάσισα να την αγοράσω έτσι χωρίς να ποντάρω για να δω τι ψάρια πιάνει. Μέχρι στιγμής: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Στα παιχνίδια του Σαββάτου έχει πέσει έξω κατά τουλάχιστον 70%. Εξαιρεση αποτελούν οι αγγλικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που οι προτάσεις της εφημερίδας έπεσσαν σε μεγάλο ποσοστό μέσα.
Ρωτάω όσους παίρνουν την εφημερίδα τακικά...Έτυχε το Σαββατοκύριακό ή γενικά δεν πιάνει πολλά?
Έχετε καμία άλλη αξιόπιστη πηγη προγωνστικών?
Thanks

φιλε αμα περιμενεις απο τις εφημεριδες κλαφτα.οι εφημεριδες ειναι για να διαβαζεις μονο βαθμολογια.μην περνεις προγνωστικα διοτι γραφονται απο την πεμπτη το μεσημερι,και μη ζητας προγνωστικα.ενημερωσου απο το ιντερνετ αυθημερον και βαλε και το προσωπικο σου ενστικτο-επιλογη.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κανεις λαθος φιλε απο τις μεγαλυτερες και τις ποιο αξιοπιστες εταιριες στοιχηματος ειναι η betoto οπως και η bwin.Εαν ηταν απατεωνες δεν θα υπηρχαν ειναι μεγαλο παγκοσμιο δικτυο στοιχηματος
Αυτες οι δυο, ειναι η ιδια εταιρεια  και γω τις θεωρω αξιοπιστες

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε αμα περιμενεις απο τις εφημεριδες κλαφτα.οι εφημεριδες ειναι για να διαβαζεις μονο βαθμολογια.μην περνεις προγνωστικα διοτι γραφονται απο την πεμπτη το μεσημερι,και μη ζητας προγνωστικα.ενημερωσου απο το ιντερνετ αυθημερον και βαλε και το προσωπικο σου ενστικτο-επιλογη.
Βασικα, οι γνωμες των αλλων, απο εφημεριδες, ειναι για να κοντραρεις παιχνιδια σε καλες αποδοσεις, αφου ξερεις οτι καποια απο αυτα δεν θα τα πιασουν αφου τους εχεις παρακολουθησει και βλεπεεις ποσα πιανουν πανω-κατω καθε φορα...
Και οταν πιασουν τα 1.30 και 1.50 μια φορα στις 10  ας πανε και στα μπουζουκια να τα γλεντησουν...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι, το εχω δει αυτο και φυσικα καλα κανεις, αλλα για μεγαλωσε λιγο τον πηχυ, δοκιμασε να δεις στις ακομα μεγαλυτερες αποδοσεις.. Αφου σου εκατσε η Φενερ, δε χανεις και τιποτα να την παιξεις...
Παντως τα Μεξικανικα παιχνιδια οπως ειπε και ο φιλος μας απο το bookenemy, εχουν ανεξηγητα δυσαναλογες αποδοσεις και επειδη σε αηυτη τη χωρα, γενικως γινεται χαμος, μαλλον θα σκασουν μπομπες, κατσε να δω λιγο, κατιο εχω στο μυαλο μου, οπως και στην Αμερικη....
Τελικα επαιξα αυτη τη δυαδουλα

29/08/2010 Νέα Υόρκη v Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
(Τελικό Αποτέλεσμα) Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 6.00 Κανένα Χαμένο
29/08/2010 Λ.Α. Γκάλαξι v Κάνσας Σίτυ Γουίζαρντς
(Τελικό Αποτέλεσμα) Κάνσας Σίτυ Γουίζαρντς 7.00 Κανένα Κερδισμένο

Δεν επιασα το Σαν Χοσε που εχασε τελικα.
Τα επαιξα ομως και μονα, οποτε με το ιδιο πονταρισα, πηρα 7 φορες το πονταρισμα στο μονο, πισω.
Εφοσον εβαλα ιδιο ποσο και στα 2 μονα και στη δυαδα εχω τρεις φορες πονταρισμα και 7 φορες πονταρισμα κερδος, αρα καθαρο κερδος 4 φορες το πονταρισμα...
Τετοιο κερδος συνηθως βγαζει μια τρυαδα σημειων μετριου ρισκου ή και τυπικα καλες αποδοσεις αποδοσεις U/O, αποδοσεις με 3 σημεια του 1,75 κατα μεσο ορο, μονο που πρεπει να πιασεις και τα τρια για να παρεις μεγιστη αποδοση το τρια, ενω στη δυαδα που επαιξα ,αν καθοταν , ηταν 42 φορες το κερδος συν 7+6 τα μονα,μας κανουν 55 φορες το κερδος μειον τρεις φορες το πονταρισμα= 52 φορες το αρχικο πονταρισμα.
Τωρα δεν εχω απλως το περιθωριο να παιξω αλλες 52/3=17 φορες με την ιδια λογικη, εχω ακομα περιπου 2 φορες με το κερδος απο το μονο..
Ενα αν δε πιασεις δυο φορες την τριαδα των 1.75 αρχιζεις και μπαινεις μεσα...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα, οι γνωμες των αλλων, απο εφημεριδες, ειναι για να κοντραρεις παιχνιδια σε καλες αποδοσεις, αφου ξερεις οτι καποια απο αυτα δεν θα τα πιασουν αφου τους εχεις παρακολουθησει και βλεπεεις ποσα πιανουν πανω-κατω καθε φορα...
Και οταν πιασουν τα 1.30 και 1.50 μια φορα στις 10  ας πανε και στα μπουζουκια να τα γλεντησουν...

δεν ειναι επιχειρημα αυτο φιλε μου.κοντραρεις ενα μεγαλο φαβορι επειδη ισως υπαρχουν καποιοι λογοι,απουσιες κτλ,η στην τελικη απο ενστικτο δικο σου.μην κατηγορεις αυτους που παιζουν μικρα διοτι οταν παιζεις 1000 και 2000 σε ενδιαφερει να τα διπλασιασεις με το δυνατοτερο μικρο ρισκο.ειναι ενα αλλο παικτικο στυλ.εχω ξαναγραψει οτι ολο το μυστικο στο στοιχημα ειναι ποτε αυξανεις το πονταρισμα σου ειτε παιζεις μπομπες ειτε παιζεις μικρα σημεια.ειναι σαν να πηγαινεις να παιξεις μπλακ τζακ στο καζινο βαζοντας παντα 10ε.μπορει να κερδισεις 50-100ε αλλα να κανεις ζημια αποκλειεται.για τις μικρες αποδοσεις συμφωνω να μην παιζονται ειδικα σε  μικρες κατηγοριες που δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα των παιχτων οπως λ.χ στις μικρες αγγλιες.αυτες οι κατηγοριες ειναι οτι χειροτερο.αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ο οπαπ μας δινει μεχρι και την ερασιτεχνικη αγγλιας και δεν μας δινει την γ ιταλιας η την γ ισπανιας που παιζονται κανονικα σε ολους τους ιντερνετικους μπουκ?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και οταν πιασουν τα 1.30 και 1.50 μια φορα στις 10  ας πανε και στα μπουζουκια να τα γλεντησουν...
Οταν μαλιστα εβλεπα ο αλλος εσκιζε τα ρουχα του για νικη της Λυων που τελικα τον ηπιε με καθαρο σκορ 2-0 και αποδοση απο 3 και πανω στο αουτσαιντερ, με ετρωγε να το παιξω κοντρα, αλλα παροτι μου αρεσει το γαλλικο, δε γουσταρα να παιξω ουτε ενα αγωνα χθες, οπως και εκανα...
ΔΕ πειραζει, θα εχουμε και αλλες αγωνιστικες αι ευκαιριες και μαλιστα καλυτερες, αυτο ειναι σιγουρο στη Γαλλια...
Επισης στο Μεξικο, εσπασε τελικα η μια απο τις δυο δυσαναλογες αποδοσεις, αλλα στο Χ.
Η Γουαδαλαχαρα,τελικα που ελεγε ενας φιλος να την παιξει στον ασσο, καθησε και αυτη Χ και αυτη ηταν δυσαναλογη αποδοση...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν ειναι επιχειρημα αυτο φιλε μου.κοντραρεις ενα μεγαλο φαβορι επειδη ισως υπαρχουν καποιοι λογοι,απουσιες κτλ,η στην τελικη απο ενστικτο δικο σου.μην κατηγορεις αυτους που παιζουν μικρα διοτι οταν παιζεις 1000 και 2000 σε ενδιαφερει να τα διπλασιασεις με το δυνατοτερο μικρο ρισκο.ειναι ενα αλλο παικτικο στυλ.εχω ξαναγραψει οτι ολο το μυστικο στο στοιχημα ειναι ποτε αυξανεις το πονταρισμα σου ειτε παιζεις μπομπες ειτε παιζεις μικρα σημεια.ειναι σαν να πηγαινεις να παιξεις μπλακ τζακ στο καζινο βαζοντας παντα 10ε.μπορει να κερδισεις 50-100ε αλλα να κανεις ζημια αποκλειεται.για τις μικρες αποδοσεις συμφωνω να μην παιζονται ειδικα σε  μικρες κατηγοριες που δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα των παιχτων οπως λ.χ στις μικρες αγγλιες.αυτες οι κατηγοριες ειναι οτι χειροτερο.αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ο οπαπ μας δινει μεχρι και την ερασιτεχνικη αγγλιας και δεν μας δινει την γ ιταλιας η την γ ισπανιας που παιζονται κανονικα σε ολους τους ιντερνετικους μπουκ?
Ακριβως, τα 1.30 τα παιζουν οπως ειπες, αλλα μονο οι μεγαλοι παικτες και συνηθως την παρακατω τριαδα, ΜΑντσεστερ, Ρεαλ, Μπαρτσελονα, αυτο κανουν...
Εμεις ομως, οι μικρομεσαιοι, δεν εχουμε καμμια δουλεια να το κανουμε αυτο, εκτος αν θελεις μια φορα τη βδομαδα να βγαζεις 50-100 ευρω απο αυτη τη τριαδα για παραδειγμα, τα οποια το μηνα μπορει να σου φτασουν και τα 500-1000 αν αυξανεις το πονταρισμα ...
Ειναι ενα σχεδον σιγουρο κερδος θα ελεγα, αλλα βρες μου ποιος το κανει απο εδω μεσα...
Αλλα και αν το κανει, για ρωτα τον, στεκεται μονο σε αυτη τη τριαδα, ή παιζει και αλλους αγωνες, οποτε ροκανιζει το κερδος του ή και το εξανεμιζει ακομα???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σημερα...

Κυριακή, 29 Αυγούστου

1ος Όμιλος
Σερβία-Γερμανία
Ιορδανία-Ανγκόλα
Αργεντινή-Αυστραλία

2ος Όμιλος
Κροατία-Ιράν
Σλοβενία-ΗΠΑ
Βραζιλία-Τυνησία

3ος Όμιλος
Κίνα-Ακτή Ελεφαντοστού
Πουέρτο Ρίκο- Ελλάδα
Τουρκία-Ρωσία

4ος Όμιλος
Λιθουανία-Καναδάς
Ισπανία-Νέα Ζηλανδία
Λίβανος-Γαλλία

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως, τα 1.30 τα παιζουν οπως ειπες, αλλα μονο οι μεγαλοι παικτες και συνηθως την παρακατω τριαδα, ΜΑντσεστερ, Ρεαλ, Μπαρτσελονα, αυτο κανουν...
Εμεις ομως, οι μικρομεσαιοι, δεν εχουμε καμμια δουλεια να το κανουμε αυτο, εκτος αν θελεις μια φορα τη βδομαδα να βγαζεις 50-100 ευρω απο αυτη τη τριαδα για παραδειγμα, τα οποια το μηνα μπορει να σου φτασουν και τα 500-1000 αν αυξανεις το πονταρισμα ...
Ειναι ενα σχεδον σιγουρο κερδος θα ελεγα, αλλα βρες μου ποιος το κανει απο εδω μεσα...
Αλλα και αν το κανει, για ρωτα τον, στεκεται μονο σε αυτη τη τριαδα, ή παιζει και αλλους αγωνες, οποτε ροκανιζει το κερδος του ή και το εξανεμιζει ακομα???

σαφως και μενα δεν με ενδιαφερει τα 50 100 ε.κανεις ομως ενα βασικο λαθος και συ.παιζεις το ιδιο ποσο την απιθανη 2αδα με τα 2μονα.αυτο ακριβως λεω αυξομειωση.εστω δηλαδη οτι εβαλες 100 100 100 δηλ 300 πηρες 700-300 καθαρα 400.με 300ε πηρα πιο πολλα στην 2αδα στανταρ σεβιλλη που εδινε 3,3. 300 επι 3,3 990-300 =690 αρα με 3α/ο με μ.ο 1.75 και μιζα 300 χτυπας πανω απο 1500 απλα με τα μονα εχεις μια παραπανω πιθανοτητα να μην χασεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καποια πραγματα που γινονται, ειναι εντελως απαραδεκτα...
Αντιγραφω απο συμπαθεστατο παλληκαρι που δινει τη γνωμη του για καποιους αγωνες και πολλοι τον ξερετε:

148. ΣΑΛΚΕ – ΑΝΟΒΕΡΟ: 1

Η Σάλκε ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα αφού έχασε από το Αμβούργο με 1-0. Ο Μάγκατ είναι πολύ εγωιστής για να δεχθεί δεύτερη συνεχόμενη γκέλα και μάλιστα από το μέτριο Ανόβερο κόντρα στο οποίο η ομάδα του έχει φοβερή παράδοση (δείτε προϊστορίες).
αστειος ειναι ο ανθρωπος....εδω στο μουντιαλ εβλεπε αργεντινη,
που κατεβαινε με τους ντεμικελιδες και τους γκουτιερεζ στην αμυνα...
τι να λεμε....
αντιθετα απαξιωνε τους ισπανους που το σηκωσανε περιπατο,λεγοντας οτι δεν εχουν "φανελα"...
μαλλον δε βλεπει τι κανει η μπαρτσελονα την τελευταια 3ετια με τους ιδιους παικτες.....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αστειος ειναι ο ανθρωπος....εδω στο μουντιαλ εβλεπε αργεντινη,
που κατεβαινε με τους ντεμικελιδες και τους γκουτιερεζ στην αμυνα...
τι να λεμε....
αντιθετα απαξιωνε τους ισπανους που το σηκωσανε περιπατο,λεγοντας οτι δεν εχουν "φανελα"...
μαλλον δε βλεπει τι κανει η μπαρτσελονα την τελευταια 3ετια με τους ιδιους παικτες.....
Ο ανθρωπος λεει τη γνωμη του οπως αυτος νομιζει, εγω ηθελα να πω οτι ξερω ατομα που παιζουν με κλειστα τα ματια αναλογες προτασεις και απο αλλους στο διαδικτυο και σε εφημεριδες...
Παντως ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι παιζουν και αλλους αγωνες, οχι μονο αυτους που προτεινουν, αλλιως με τετοιες προτασεις και αποδοσεις, θα επρεπε η χασουρα τους να ειναι μεγαλυτερη και απο το ελειμμα της χωρας μας...
Αν και εχουν και εισοδημα απο διαφημισεις στα sites που εχουν καποιοι,  απο τη συνεργασια τους με εφημεριδες, ισως και με εκπομπες στην τηλεοραση και καποιοι με συνδρομητικα sites και μισθωμενες τηλεφωνικες γραμμες

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Με τη δυαδα ομως με 100 ευρω, χτυπας...4200, οχι 1500, εχουν μια καποια διαφορα, ετσι?
Και τα τρια παιχνιδια, εχουν μεγαλη διαφορα σε πιθανοτητες με τα δυο παιχνιδια, επισης και οπως εχεις καταλαβει, μπορεις και καλυπτεις και με κερδος μαλιστα, αλλα πες μου εσυ πως καλυπτεις με τα 3 παιχνιδια του 1,75???

συμφωνοι. απλα ειναι λιγο δυσκολο,ειδικα μια 2αδα απο μπομπες απο το ιδιο πρωταθλημα.θελει εμπνευση και τυχη και μελετη.απλα αν ειχες βαλει λιγοτερα στην 2αδα θα καρπονωσουν μεγαλυτερο κερδος,γιατι τις περισσοτερες φορες, κακα τα ψεμματα, τα μονα θα σου κατσουν.εγω οταν θελω να ρισκαρω απλα δενω καποια μικρα στανταρ με καποια πρωτα μεγαλα  σημεια με πολυ μικρα ποσα στυλ προπο και δεν με νοιζει αν χασω 5,10ε.δες παρακατω με 10ε εδινε πανω απο 3,000.για δες ποσο απειχε απο το να επαληθευτει
stake: 10.00 EUR

date event type bet result Odds
Wed 25/08/10 21:45 Ajax - Dynamo Kiev
1x2  Champions League 1 1 (2-1)  1.80  
Wed 25/08/10 21:45 Auxerre - Zenit St.Petersburg
Over/under  Champions League Under 2.5 goals Under 2.5 goals (2-0)  1.60  
Thu 26/08/10 01:30 Goiás - Fluminense
1x2  Bra. Serie A 2 2 (0-3)  2.30  
Thu 26/08/10 21:45 FC Karpaty - Galatasaray
1x2  UEFA Europa League 2 X (1-1)  2.25  
Thu 26/08/10 21:45 Fenerbahce - PAOK
1x2  UEFA Europa League 1 1 (1-0)  1.55  
Fri 27/08/10 21:30 Panathinaikos - Xanthi
Total goals  Gre. A Ethniki 2 or 3 2 or 3 (1-1)  1.95  
Sat 28/08/10 20:45 Iraklis - Olympiacos CFP
1x2  Gre. A Ethniki 2 1 (2-1)  1.40  
Sat 28/08/10 23:05 Levante - Sevilla
1x2  Spa. Primera Division 2 2 (1-4)  2.10  
Sat 28/08/10 23:15 Benfica - Vitoria Setúbal
1x2  Por. Primeira Liga 1 1 (3-0)  1.21  
Sun 29/08/10 17:00 Sunderland - Manchester City
1x2  Eng. Premier League 2 (0-0)  1.80  

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
σαφως και μενα δεν με ενδιαφερει τα 50 100 ε.κανεις ομως ενα βασικο λαθος και συ.παιζεις το ιδιο ποσο την απιθανη 2αδα με τα 2μονα.αυτο ακριβως λεω αυξομειωση.εστω δηλαδη οτι εβαλες 100 100 100 δηλ 300 πηρες 700-300 καθαρα 400.με 300ε πηρα πιο πολλα στην 2αδα στανταρ σεβιλλη που εδινε 3,3. 300 επι 3,3 990-300 =690 αρα με 3α/ο με μ.ο 1.75 και μιζα 300 χτυπας πανω απο 1500 απλα με τα μονα εχεις μια παραπανω πιθανοτητα να μην χασεις.
Με τη δυαδα ομως με 100 ευρω, χτυπας...4200, οχι 1500, εχουν μια καποια διαφορα, ετσι?
Και τα τρια παιχνιδια, εχουν μεγαλη διαφορα σε πιθανοτητες με τα δυο παιχνιδια, επισης και οπως εχεις καταλαβει με τα μονα, μπορεις και καλυπτεις και με καποιο κερδος μαλιστα, αλλα πες μου εσυ πως καλυπτεις με τα 3 παιχνιδια του 1,75???

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για τον bookenemy ακουσα πως μερικες φορες δεν παιζει καν αυτα που προτεινει αλλα τα αντιθετα! Κουφο ισως αλλα ναι..απεναντιας, ο Πανος Παπατσωρης (που δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης) παιζει παντα αυτα που προτεινει..!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και τα τρια παιχνιδια, εχουν μεγαλη διαφορα σε πιθανοτητες με τα δυο παιχνιδια, επισης και οπως εχεις καταλαβει με τα μονα, μπορεις και καλυπτεις και με καποιο κερδος μαλιστα, αλλα πες μου εσυ πως καλυπτεις με τα 3 παιχνιδια του 1,75???

οσο για το τελευταιο ερωτημα δεν καλυπτεις.περνεις το ρισκο.μονο εαν εχεις παιχνιδια με διαφορα ωρας,εχεις πιασει τα 2 και καλυπτεις το 3ο.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για τον bookenemy ακουσα πως μερικες φορες δεν παιζει καν αυτα που προτεινει αλλα τα αντιθετα! Κουφο ισως αλλα ναι..απεναντιας, ο Πανος Παπατσωρης (που δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης) παιζει παντα αυτα που προτεινει..!

λογικο ειναι.αφου προτεινει 17 ματς οπως καλη ωρα χτες.τι να πρωτοπαιξει?αυτο λεγεται ευθυνοφοβια.παρτε 20 ματς και διαλεχτε.ο παπατσωρης τουλαχιστον στο σαιτ του ειναι πολυ συγκεκριμενος με μονα 3αδες 4αδες.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δε μπορω να ξερω τι παιζει ο καθενας, οντως, αλλα μπορει να λεει και αλλα να κανει, εχω ακουσει μαλιστα οτι καποιοι τα παιρνουν απο καποιες εταιρειες και δεν ξερω και απο που αλλου ωστε να παιζουν βλακειες και να μπαινουν κουβα..
Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο, ακομα και αν γινεται ετσι, το θεμα ειναι οτι αν δεν εχεις προσωπικη κριση, τοτε αστο καλυτερα, μην ασχολεισαι...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οσο για το τελευταιο ερωτημα δεν καλυπτεις.περνεις το ρισκο.μονο εαν εχεις παιχνιδια με διαφορα ωρας,εχεις πιασει τα 2 και καλυπτεις το 3ο.
Η διαφορα ωρας, ναι, συμφωνω σε βοηθαει παντα να καλυπτεις, αλλα προσεξε, οταν ειναι μικρες οι αποδοσεις ποσο πρεπει να πονταρεις για να καλυψεις καιτελικα ποσο κερδος θα σου μεινει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom