Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πριν λιγο, κοντα στο σπιτι μου, ακουγα εναν τυπο που εχει καποιο μαγαζι, να λεει με παραπονο για 6 παιχνιδια που προφανως ειχε παιξει, με τη Σαλκε μεσα στο 1.35, δεν ακουσα παραπερα, αλλα προφανως θα εννοευσε οτι παλι πηγε κουβα...
Αν διαβαζει γνωμες και αυτος ή παιζει τα σιγουρα, ποιος του φταιει υστερα???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ααα, παει και το οver της Αντερλεχτ, παει και το 1.30 της Ρομα, η οποια μονο ομαδα δεν θυμιζει αυτο το πραγμα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σε κατι 1.20 μεχρι 1.28 βλεπω εδιναν τον ασσο της Ρομα και το κακο ειναι οτι καποιοι φουκαραδες μπορει να ειχαν ιδρωσει να βγαλουν για παραδειγμα 2,3 ή και 4 αγωνες με αξιολογες αποδοσεις, να τα επιασαν και σου λενε, κατσε να βαλω και το σιγουρο, τον ασσο ή σου λενε, καλυτερα το over της Αντερλεχτ...
Εχω πολλα τετοια παραδειγματα απο γνωστους αλλα και φιλους...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Σερκλ Μπριζ - Λόκερεν η πουτανα η λοκερεν το εφαγε στο 90..3.5 αποδοση.θα πηγενα καλο ταμειο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πουτανα πορτσμουθ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Αουτσαινερ δινοταν η Πορτσμουθ, δεν ξερω τι το επαιξες, αλλα τι να κανουμε, μεσα στο παιχνιδι ειναι και η ηττα...
Αυτη που εστειλε στην Κουβα κοσμο, πρεπει να ηταν η ΚΠΡ και αυτη που εστειλε καποιους για καιρο στην εξωτικη αυτη χωρα, ηταν η Λυων, καποιοι εδω και μερες αρχιζαν και τελειωναν σε συτο το ματς, λεγοντας οτι αποδοσεις σαν το 2,30 σε τετοιες ομαδες, δε παρουσιαζονται καθε μερα...
Δικιο εχουν, αλλα κατσε να γινει πρωτα ομαδα αυτο το πραγμα, καθοτι η κατρακυλα εχει αρχισει απο περυσι και φαινεται να συνεχιζεται ακομα...
Μαλιστα το διαβασα και σε καποιους ειδικους σε εφημεριδες, οποτε μαλλον πηραν αρκετους μαζι σε αυτο υπερατλαντικο ταξιδι...
Μας εστειλαν εμας τον Μπουμσονγκ και δεν εφτιαξε ακομα η αμυνα τους???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:....Δεν εισαι ο μονος...Βολφσπουργκ...απο 3-0...3...4...
Αυτο δε γραφω ο καψερος, οτι την επαιξα στο ημιχρονο διπλο και τελικα αυτη το γυρισε απο 3-0 σε 3-4???
Μαλιστα ενω επαιξα δυαδα στον ΟΠΑΠ το διπλο τελικο της Σαλκε, ημουν σε διλλημα αν θα βαλω το διπλο τελικο της Κολωνιας ή της Μαιντζ και φυσικα τον ηπια γιατι εβαλα την Κολωνια, εδω ουσιαστικα επαιξα 50-50 και φυσικα δε μου καθησε :headbang: :headbang: :headbang:
ΑΝ επιαζα τη Μαιντζ, ποιος ξερει?Μπορει να το γυρναγε η κολωνια και να τον επινε η Μαιντζ, καλσσικος νομος Μερφι δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny:
Θελει και ευνοια το πραγμα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυριο η φενεμπαχτσε θα κάνει μπλοφα να με θυμαστε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αουτσαινερ δινοταν η Πορτσμουθ, δεν ξερω τι το επαιξες, αλλα τι να κανουμε, μεσα στο παιχνιδι ειναι και η ηττα...
Αυτη που εστειλε στην Κουβα κοσμο, πρεπει να ηταν η ΚΠΡ και αυτη που εστειλε καποιους για καιρο στην εξωτικη αυτη χωρα, ηταν η Λυων, καποιοι εδω και μερες αρχιζαν και τελειωναν σε συτο το ματς, λεγοντας οτι αποδοσεις σαν το 2,30 σε τετοιες ομαδες, δε παρουσιαζονται καθε μερα...
Δικιο εχουν, αλλα κατσε να γινει πρωτα ομαδα αυτο το πραγμα, καθοτι η κατρακυλα εχει αρχισει απο περυσι και φαινεται να συνεχιζεται ακομα...
Μαλιστα το διαβασα και σε καποιους ειδικους σε εφημεριδες, οποτε μαλλον πηραν αρκετους μαζι σε αυτο υπερατλαντικο ταξιδι...
Μας εστειλαν εμας τον Μπουμσονγκ και δεν εφτιαξε ακομα η αμυνα τους???
  Την επεξα χ ημιχρονο ασο τελικο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σερκλ Μπριζ - Λόκερεν η πουτανα η λοκερεν το εφαγε στο 90..3.5 αποδοση.θα πηγενα καλο ταμειο
Κλασσικη ατυχια, γενναιο παιξιμο, αλλα εδω αν το ειχες παιξει ημιχρονο, θα ειχες πιασει περισσοτερα λεφτα καθοτι θα ειχε μεγαλυτερη αποδοση...
Θα μου πεις που να το ξερεις???
 Καποιες φορες, το παιζεις σαν το στοιχειο του αιφνιδιασμου και ο,τι κατσει, καποιες φορες θα κατσει ομως...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Την επεξα χ ημιχρονο ασο τελικο
Αυτο συνηθως το παιζεις στο φαβορι, να σου θυμισω οτι περυσι η Ρειντζερς και ΠΑΟ το εκαναν συχνα αυτο...
Το ξανακανε σημερα η Ρειντζερς, καλο, εεε?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Κλασσικη ατυχια, γενναιο παιξιμο, αλλα εδω αν το ειχες παιξει ημιχρονο, θα ειχες πιασει περισσοτερα λεφτα καθοτι θα ειχε μεγαλυτερη αποδοση...
Θα μου πεις που να το ξερεις???
 Καποιες φορες, το παιζεις σαν το στοιχειο του αιφνιδιασμου και ο,τι κατσει, καποιες φορες θα κατσει ομως...

κοιτα ειμαι φαν του χ.εκτος και να δω κανα 2πλο η ασο σε πολυ καλη αποδοση.γενικα χναρια παιζω.απλα εδω ειχα εμπνευση,και για να μην το παιζω γκουρου διαβαζω και με μερικα σαιτ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτο συνηθως το παιζεις στο φαβορι, να σου θυμισω οτι περυσι η Ρειντζερς και ΠΑΟ το εκαναν συχνα αυτο...
Το ξανακανε σημερα η Ρειντζερς, καλο, εεε?
φιλε συνηθως κυνηγαω της εκπληξεις

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μια καλη προταση του φιλου μας του με το σαιτ που ειχα αναφερει, ηταν το under της Σεαρα και το τονιζε καθε φορα και καλως του ειχε κολλησει, εφερνε συνεχεια under αυτη ομαδα...
Παιζει τωρα στην εδρα της με την Προυντεντε και προηγηθηκε με 1-0, αλλα μεχρι το τελος του ημιχρονου, εφαγε δυο γκολακια και εγινε το 1-2 και over...
Ολα τα καλα παντοτε τελειωνουν...
 Δε μπορω να φανταστω ποσο θα εδινε το διπλο ημιχρονο στο 1-0... :'( :'( :'(
Εχω κανει κατι τετοια τρελα, αλλα τελευταια, κολωνω να δοκιμασω, μηπως θα επρεπε να ξαναρχισω???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μια καλη προταση του φιλου μας του με το σαιτ που ειχα αναφερει, ηταν το under της Σεαρα και το τονιζε καθε φορα και καλως του ειχε κολλησει, εφερνε συνεχεια under αυτη ομαδα...
Παιζει τωρα στην εδρα της με την Προυντεντε και προηγηθηκε με 1-0, αλλα μεχρι το τελος του ημιχρονου, εφαγε δυο γκολακια και εγινε το 1-2 και over...
Ολα τα καλα παντοτε τελειωνουν...
 Δε μπορω να φανταστω ποσο θα εδινε το διπλο ημιχρονο στο 1-0... :'( :'( :'(
Εχω κανει κατι τετοια τρελα, αλλα τελευταια, κολωνω να δοκιμασω, μηπως θα επρεπε να ξαναρχισω???
Κανε παντα αυτο που πιστευεις πολλες φορες εχω κανει προβλεψεις και δεν εχω πεξει γιατη εχω λυπηθει τα λεφτα και στο τελος χτυπαγα το κεφαλι στον τοιχο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε συνηθως κυνηγαω της εκπληξεις
Ναι, το εχω δει αυτο και φυσικα καλα κανεις, αλλα για μεγαλωσε λιγο τον πηχυ, δοκιμασε να δεις στις ακομα μεγαλυτερες αποδοσεις.. Αφου σου εκατσε η Φενερ, δε χανεις και τιποτα να την παιξεις...
Παντως τα Μεξικανικα παιχνιδια οπως ειπε και ο φιλος μας απο το bookenemy, εχουν ανεξηγητα δυσαναλογες αποδοσεις και επειδη σε αηυτη τη χωρα, γενικως γινεται χαμος, μαλλον θα σκασουν μπομπες, κατσε να δω λιγο, κατιο εχω στο μυαλο μου, οπως και στην Αμερικη....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κανε παντα αυτο που πιστευεις πολλες φορες εχω κανει προβλεψεις και δεν εχω πεξει γιατη εχω λυπηθει τα λεφτα και στο τελος χτυπαγα το κεφαλι στον τοιχο
Ετσι ακριβως ειναι και μετα πας και παιζεις κατι αλλο και φυσικα τον πινεις, ανελεητο αυτο το παιχνιδι, γι αυτο δεν πρεπει να αφηνεις ευκαιρια να σου πεφτει...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ετσι ακριβως ειναι και μετα πας και παιζεις κατι αλλο και φυσικα τον πινεις, ανελεητο αυτο το παιχνιδι, γι αυτο δεν πρεπει να αφηνεις ευκαιρια να σου πεφτει...
  Ε το να κυνηγας παντα καποιες φορες θα κατσει δεν πέζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom