You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Με ιντερ ρισκαρω. Το ιδιο και με αγιαξ αφου δεν παιζει ο δρακουλας και ειναι και πολυ μικρη η αποδοση.η ιντερ χωρις ετο,μιλιτο....
επισης μ'αρεσουν παοκ,μπιλμπαο,λατσιο..
τσεκαρε κατι βραζιλιανικα που δινει ο φωντας και τα κλασσικα αντερακια στην ιταλια..
Ωραια η τριαδα σου. Λογικη.
Μπραζιλ δεν παιζω.
Θα παιξω και ενα παρολι με μπενφικα, μπραγκα, τσελσι, και νεαρα αγορια
Kαλησπερα... 360=Νοργουιτς-Ιπσουιτς=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 380=Τοτεναμ-Λιβερπουλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) θα τα παιξω μονο αν ισοφαριση η φεγενορντ την ντεχαγκ 21 ευρω καλα κερδη σε ολους...ΥΓ.. Παιζω απο τηλεφωνο..αρα αν ισοφαριση η φεγενορντ πηστευω να προλαβω να παρω στο προποτζιδικο..Καλα κερδη σε ολουςYG2 Το εβαλε η φεγενορντ Πηρα τηλεφωνο τα επαιξα..
Καλησπερα.. 366=Μπαρι-Τσεζενα=Χ=(ισοπαλια), 367=Μπολονια-Κιεβο=Χ=(ισοπαλια), 369=Ουντινεζε-Ναπολι=χ=(ισοπαλια), 381=Καεν-Σοσο=Χ=(ισοπαλια), 390=Ναβαλ-Ριο αβε=Χ=(ισοπαλια), 391=Πορτιμονενσε-Λειρια=χ=(ισοπαλια) συστημα 4-5-6 +0,30 λεπτα για μια εξαδα επιπλεον αν βγουν και τα 6.. Καλα κερδη σε ολους.Αξια δελτιου 6,90 ευρω.Το επαιξα..
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Τυπε τι με θυμισες τωρα!!! Εποχες 2000! Οι απαρχες του στοιχηματος στον ΟΠΑΠ(γαμημενε ΟΠΑΠ,γαμημενε "προδοτη")... schalke ...
Εχω παιξει 7αδα(κλασσικα τοτε ετσι 6δες-5αδες-7αδες και πιαναμε!! Τωρα παλεβουμε για 3αδα) και περιμενω το Αμβουργο-Ουλμ ΑΣΣΟΣ,το τοτε Αμβουργο τρενο(για πρωταθλημα πηγαινε) και η καλυτερη εδρα,ενω το ΟΥΛΜ "καφενειο" και το ματσακι βγενει 1-2!!! "ΚΟΥΒΑΔΙΣΤΑΝ", εντωμεταξει και τις επομενες 2 σεζον θυμαμαι Γερμανια αλλα και Αγγλιες να πεζει πρωτος-τελεφτεος και να "σπαει"(επισης το Σελτικ-Ινβερνεςς,το πρωτο 20ρι!γιατι μετα ειχαμε και την Χελσινγκμποργκ με την Μπαγερν). Ετσι λοιπον επομενη αγωνιστικη ΟΥΛΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ(επισης πηγαινε για πρωταθλημα,αλλα κλασσικα Neverkusen) και παιζω φυσικα το Λεβερκουζεν του Μιχαλακη του Μπαλακ! στο 2,25 και οπως εχω καθησει στο πρακτορειο εκει με τα "μπαρμπαδια"(καλα τι λεφτα πεχτηκαν τα πρωτα 3 χρονια στο στοιχημα.....) Ακουω εναν μπαρμπα να ρωταει εναν αλλο μπαρμπα, "Ρε Βαγγελη,τι να παιξω??" και του λεει ο αλλος "Παιξε το ΟΥΛΜ,εγω παιζω ΟΥΛΜ 2,65! ειναι φορμαρισμενη αυτην) και εγω εχω μεινει μαλακας!!!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ??? Το ματσακι τελειωσε 1-9.....ενω η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ εφτανε 2 χρονια μετα στον τελικο του ΤΣ.Λιγκ ενω εμεις σκφτομαστε γιατι απο κατι τετοια "καφενεια" χασαμε διακοσες φορες το "ενα ματς"...... Επισης δεν ξεχναμε ομαδες-κουβαδισταν της δεκαετιας (βλεπε Μπενφικα-Λιβερπουλ-ΠΣΖΕΡΜΕΝ-Μαρσειγ-Αιντχοφεν-Βαλενθια)
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Eπαιζα χτες 3 οβερ, Βιγιαρεαλ Μαρσειγ και Λιλ, για ενα γκολ χαθηκε το 8+ στην αποδοση..Σημερα ξεχωριζω οβερ Παλερμο και σκεφτομαι για 1 Μπιλμπαο και μπομπα τη Μαλαγα. Επισης η Λυων στο ιντερνετ και draw no bet μου φαινεται καλη ευκαιρια!
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 6.495
Ο Θεος με μισει..Μετα την τραγωδια χθες και αφου δεν περιμενω ο Αρης να γυρισει σημερα το ματς εχω 2 δυαδες..
Ολ.Βολου-Καβαλα 1
Πανιωνιος-γρια 1
και στο αλλο...
Γαλατα-Μπεσικτας 1(επειδη το λεει ολος ο ντουνιας το παιξα κι εγω ο παπαρας)
Μπιλμπαο-Οσασουνα 1
Καλη τυχη...
Στις καθυστερησεις των καθυστερησεων το εφαγε ο Βολος γαμω την ζωη μου γαμω!!!
Εχω τρελαθει..Εβαλα οτι φραγκα μου ειχαν απομεινει στην Βαγιαδολοδ απο τα νευρα μου..
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Μεγα λαθος φιλε. Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τετοιες στιγμες που βλεπεις οτι δεν σε παει θελει μεγαλη αυτοσυγκρατηση γιατι αλλιως θα χασεις και τις καλτσες σου.Ο Θεος με μισει..
Εχω τρελαθει..Εβαλα οτι φραγκα μου ειχαν απομεινει στην Βαγιαδολοδ απο τα νευρα μου..
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 6.495
Τις εχασα..Μεγα λαθος φιλε. Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τετοιες στιγμες που βλεπεις οτι δεν σε παει θελει μεγαλη αυτοσυγκρατηση γιατι αλλιως θα χασεις και τις καλτσες σου.
μια απο τα ιδια αν και ειχα βαλει γαλατα και χανει στο ημιχρονο....Ο απόλυτος κουβάς
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Το χω φαει και γω πολλες φορες το κεφαλι μου ετσι. Θολωνει το μυαλο και παιζει οτι να'ναι με σκοπο να ρεφαρει.Τις εχασα..
Η βαγιαδολιδ ηταν οντως κακο πονταρισμα για ρεφαρισμα.
Καλο ειναι να περιμενεις να ξελαμπικαρεις λιγο και να παιξεις αργοτερα. Μην παιζεις στα καπακια. Τοσα ματς εχει πιο μετα.
Παντως η καβαλα παιζοταν στο Χ. Την επομενη αγωνιστικη παιζει με γαυρο και εστω ενα βαθμο σημερα τον ηθελα. Την επομενη αγωνιστικη το ματς θα ειναι και χωρις καρντοσο και ονοατσι ;)
Kalh dynamh file
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K