Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
την τριπολη εγω θα την ριξω 1.. τα υπολοιπα τα φοβαμαι

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ρε μια γαμημενη τριαδα δε μπορουμε να βγαλουμε  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
η ιντερ χωρις ετο,μιλιτο....
επισης μ'αρεσουν παοκ,μπιλμπαο,λατσιο..
τσεκαρε κατι βραζιλιανικα  που δινει ο φωντας και τα κλασσικα αντερακια στην ιταλια..
Με ιντερ ρισκαρω. Το ιδιο και με αγιαξ αφου δεν παιζει ο δρακουλας και ειναι και πολυ μικρη η αποδοση.
Ωραια η τριαδα σου. Λογικη.
Μπραζιλ δεν παιζω.

Θα παιξω και ενα παρολι με μπενφικα, μπραγκα, τσελσι, και νεαρα αγορια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα...   360=Νοργουιτς-Ιπσουιτς=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),      380=Τοτεναμ-Λιβερπουλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) θα τα παιξω μονο αν ισοφαριση η φεγενορντ την ντεχαγκ 21 ευρω καλα κερδη σε ολους...ΥΓ.. Παιζω απο τηλεφωνο..αρα αν ισοφαριση η φεγενορντ πηστευω να προλαβω να παρω στο προποτζιδικο..Καλα κερδη σε ολουςYG2 Το εβαλε η φεγενορντ Πηρα τηλεφωνο τα επαιξα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..   366=Μπαρι-Τσεζενα=Χ=(ισοπαλια),     367=Μπολονια-Κιεβο=Χ=(ισοπαλια),      369=Ουντινεζε-Ναπολι=χ=(ισοπαλια),      381=Καεν-Σοσο=Χ=(ισοπαλια),     390=Ναβαλ-Ριο αβε=Χ=(ισοπαλια),      391=Πορτιμονενσε-Λειρια=χ=(ισοπαλια) συστημα 4-5-6 +0,30 λεπτα για μια εξαδα επιπλεον αν βγουν και τα 6.. Καλα κερδη σε ολους.Αξια δελτιου 6,90 ευρω.Το επαιξα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φενλο-αγιαξ  1 ημίχρονο..
Τσέλσι    2 τελικό
Παοκ      1 Τελικο
Σοσιεδα    Οβερ...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τσελσυ βαζελο παοκ τα χτεσινα κερδη.....

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
 Τυπε τι με θυμισες τωρα!!! Εποχες 2000! Οι απαρχες του στοιχηματος στον ΟΠΑΠ(γαμημενε ΟΠΑΠ,γαμημενε "προδοτη")

Εχω παιξει 7αδα(κλασσικα τοτε ετσι 6δες-5αδες-7αδες και πιαναμε!! Τωρα παλεβουμε για 3αδα) και περιμενω το Αμβουργο-Ουλμ ΑΣΣΟΣ,το τοτε Αμβουργο τρενο(για πρωταθλημα πηγαινε) και η καλυτερη εδρα,ενω το ΟΥΛΜ "καφενειο" και το ματσακι βγενει 1-2!!! "ΚΟΥΒΑΔΙΣΤΑΝ", εντωμεταξει και τις επομενες 2 σεζον θυμαμαι Γερμανια αλλα και Αγγλιες να πεζει πρωτος-τελεφτεος και να "σπαει"(επισης το Σελτικ-Ινβερνεςς,το πρωτο 20ρι!γιατι μετα ειχαμε και την Χελσινγκμποργκ με την Μπαγερν). Ετσι λοιπον επομενη αγωνιστικη ΟΥΛΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ(επισης πηγαινε για πρωταθλημα,αλλα κλασσικα Neverkusen) και παιζω φυσικα το Λεβερκουζεν του Μιχαλακη του Μπαλακ! στο 2,25 και οπως εχω καθησει στο πρακτορειο εκει με τα "μπαρμπαδια"(καλα τι λεφτα πεχτηκαν τα πρωτα 3 χρονια στο στοιχημα.....) Ακουω εναν μπαρμπα να ρωταει εναν αλλο μπαρμπα, "Ρε Βαγγελη,τι να παιξω??" και του λεει ο αλλος "Παιξε το ΟΥΛΜ,εγω παιζω ΟΥΛΜ 2,65! ειναι φορμαρισμενη αυτην) και εγω εχω μεινει μαλακας!!!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ??? Το ματσακι τελειωσε 1-9.....ενω η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ εφτανε 2 χρονια μετα στον τελικο του ΤΣ.Λιγκ ενω εμεις σκφτομαστε γιατι απο κατι τετοια "καφενεια" χασαμε διακοσες φορες το "ενα ματς"...... Επισης δεν ξεχναμε ομαδες-κουβαδισταν της δεκαετιας (βλεπε Μπενφικα-Λιβερπουλ-ΠΣΖΕΡΜΕΝ-Μαρσειγ-Αιντχοφεν-Βαλενθια)  

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Eπαιζα χτες 3 οβερ, Βιγιαρεαλ Μαρσειγ και Λιλ, για ενα γκολ χαθηκε το 8+ στην αποδοση..Σημερα ξεχωριζω οβερ Παλερμο και σκεφτομαι για 1 Μπιλμπαο και μπομπα τη Μαλαγα. Επισης η Λυων στο ιντερνετ και draw no bet μου φαινεται καλη ευκαιρια!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Μετα την τραγωδια χθες και αφου δεν περιμενω ο Αρης να γυρισει σημερα το ματς εχω 2 δυαδες..

Ολ.Βολου-Καβαλα        1
Πανιωνιος-γρια          1

και στο αλλο...

Γαλατα-Μπεσικτας      1(επειδη το λεει ολος ο ντουνιας το παιξα κι εγω ο παπαρας)
Μπιλμπαο-Οσασουνα     1

Καλη τυχη...
Ο Θεος με μισει..
Στις καθυστερησεις των καθυστερησεων το εφαγε ο Βολος γαμω την ζωη μου γαμω!!!
Εχω τρελαθει..Εβαλα οτι φραγκα μου ειχαν απομεινει στην Βαγιαδολοδ απο τα νευρα μου..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ο Θεος με μισει..

Εχω τρελαθει..Εβαλα οτι φραγκα μου ειχαν απομεινει στην Βαγιαδολοδ απο τα νευρα μου..
Μεγα λαθος φιλε. Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τετοιες στιγμες που βλεπεις οτι δεν σε παει θελει μεγαλη αυτοσυγκρατηση γιατι αλλιως θα χασεις και τις καλτσες σου.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Μεγα λαθος φιλε. Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τετοιες στιγμες που βλεπεις οτι δεν σε παει θελει μεγαλη αυτοσυγκρατηση γιατι αλλιως θα χασεις και τις καλτσες σου.
Τις εχασα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο απόλυτος κουβάς  :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Mυρίζομαι γκαφα και του βάζελου.....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Το χω φαει και γω πολλες φορες το κεφαλι μου ετσι. Θολωνει το μυαλο και παιζει οτι να'ναι με σκοπο να ρεφαρει.
Η βαγιαδολιδ ηταν οντως κακο πονταρισμα για ρεφαρισμα.
Καλο ειναι να περιμενεις να ξελαμπικαρεις λιγο και να παιξεις αργοτερα. Μην παιζεις στα καπακια. Τοσα ματς εχει πιο μετα.

Παντως η καβαλα παιζοταν στο Χ. Την επομενη αγωνιστικη παιζει με γαυρο και εστω ενα βαθμο σημερα τον ηθελα. Την επομενη αγωνιστικη το ματς θα ειναι και χωρις καρντοσο και ονοατσι ;)

Kalh dynamh file

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εμενα με πεταξε εξω απ ενα παρολι που ειχα η τσελσι.
Σ ενα αλλο αυτη τη στιγμη χανω την γαλατα και την μπριζ

Αν δεν περασουν και η μπενφικα, μπραγκα και μπιλμπαο......το παιρνουν  :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom