kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
γερμανικο οβερ στο 1,90 σημερα.
μια χαρα μου κανει
μια χαρα μου κανει
Πραγματικά θα εχω και πολλα χρηματα τα χριστούγεννα σκεφτηκα σοβαρα την περίπτωση να σκάσω 100 ευρω για το ποιος θα κατακτήσει το τσάμπιονς λιγκ φέτος, το θεωρο εγκλημα να το χασει η Μπαρτσελόνα φετος διοτη Ρεαλ δεν ειναι ακόμα ετοιμη για τιτλο....
4.00 Απόδοση 100 σκάω πέρνω κατακαλόκαιρο τελη μαιου 400 ευρω κα παω διακοπές , τι λέτε??
Βλέπω δεν συμφωνείς με την ιδεα μου οτι θα το πάρει η μπαρτσελόνα...gastoni που σαι ρε;;;
Εγω αρχικα το βλεπω γκολ/γκολ και μετα να μην χανει η ρεαλ. Σ'ενα παρολι θα το βαλω και Χ.Βλέπω δεν συμφωνείς με την ιδεα μου οτι θα το πάρει η μπαρτσελόνα...
τα παντα ανοιχτα ειναι εκει...αν το χεις παιχτο μη το συζητας...μην ακους κανεναν...μπαρτσελονα με την ρεαλ τη δευτερα να ερθει 1-1 και να κερδισει και στα δυο ημιχρονα.. τι λετε?υπαρχει καμια πιθανονοτητα γιατι εχει πολυ καλη αποδοση. 3.75 και 8.25 αντιστοιχα .με ενα 10ρικο παιρνεις καλα φραγκα..
Ενα γκολ η βιλα και πηγες ταμειο!!!!Kαλησπερα... 224=Ααχεν-Αουγκσμπουργκ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 226=Κονιασπορ-Κασιμπασα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 227=Αστον Βιλα-Αρσεναλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 10,50 ευρω Καλα κερδη σε ολους.
Ωραιος!!! Χωρις τυχη και εμπνευση δεν πας πουθενα ;)ειμαι στη δουλεια το πρωι και με τρωει να παιξω πανω απο 1,5 γκολ η αρσεναλ...λεω σπιτι μετα....καθυστερωωω και μπαινω αργα στο 37-38 το χε στο λαιβ βλεπω 0-0 και αποδοση στο 3... τα χωνω κα μεχρι να ξαναδω λαιβ 0-2
ρε πουστη αν σε θελει το γαμιδιιιιιιιι
27/11/2010 15:24 EET 150.00 EUR Κερδισμένο Μονό 450.00 EUR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Aston Villa v ArsenalTeam 2 Over/Under 1.5 GoalsOver 3.00 +1.5 Κερδισμένο
οβερ για αρσεναλ 2,00