Καλημερα.. Λιγο πριν αρχησουν οι αγωνες.. Στον υπολογιστη του πρακτορειου, προπο που παιζω, γινοταν της πουτανας το καγκελο!!! Να δουν ολοι, τα φορτωμενα στην βετ φερ ..Ενας πανικος, ενα αγχος που το ζω καθε φορα, που εχει ουεφα και τσαμπιονγκς λιγκ. ΄Λιγοτερο τα σαββατοκυριακα.Μερικοι ειχαν χασει απο νωρις την ρουμπιν καζαν στο χ (και εγω μαζι) αλλοι βγαζαν 100ευρα και πιο πολλα.. Να φορτωσουν!!, ενας πανικος ολοι με παθος, χωρις να σκεφτονται... Μονο τα φορτωμενα που βλεπανε στο σαιτ tης matchmoney, και να παιζουν αβερτα κουβερτα(λεφτα οχι αστεια)... Μου θυμισαν τον εαυτο μου.. το ιδιο εκανα παλια.. (και κανω.. αλλα εφοσον εχω διαβασει!!!.. απλα βλεπω αν συμβαδιζουν με αυτα που διαβασα πλεον.. )θελω να πω οτι με πραξεις πανικου, και μη εχοντας εμπιστοσυνη στην κριση, μας θα παμε φυλακη!!!Αυτοι που παιζουν στην βετ φερ, ειναι σαν και εμας διαβαζουν, αλλα κανεις δεν ειναι ιδιος.. Αν εβγαιναν ολα, στην βετ φερ.... Ο προποτζις μου θα ειχε φεραρι, εγω λαμποργκινι, και ο κολλητος μου ροιλς ροιλς..Πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι, και να εχουμε πιστη στον εαυτο μας!!! Αν κρινουμε, οτι δεν πρεπει να παιξουμε... Να μην παιζουμε!!! Να μην ειμαστε παρορμητικοι!!!Γιατι τοτε, την ανηφορα θα την βλεπουμε ευθεια... και την ευθεια ανιφορα... Να παιζουμε με παθος ναι, αλλα να βαζουμε την γνωση να μας οδηγει!!! Γιατι καλο το παθος... Αλλα παθος χωρις γνωση... ειναι τυφλο και οδηγει στην καταστροφη...