Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ένα στατιστικό που ίσως ενδιαφέρει κάποιους...
χθές είχε 2 στα 8 no goal και κανένα Χ...
οπότε σήμερα μάλλον τα περισσότερα θα είναι goal-goal και κανά 2-3 χηνάρια...
λέμε τώρα... :think: :think: :think:
και γαμώ τις στατιστικές...γαμώ την στατιστική μου γαμώ... :headbang: :headbang: :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

παντως δεν πρεπει να εχουμε παραπονο απο το διημερο ...

εσπασε μονο ενα φαβορι ανα ημερα ...

μεχρι το επομενο ταμειο ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb: ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Απο χθες τα εσπρωξα σε Σαλκε,Ιντερ(πουτανα),Μπαρτσα..

Αν ερθουν(και μετα το χθεσινο ταμειακι)θα ελεγα οτι ισιωνω καπως απο την μεγαλη 15ημερη χασουρα...
:rockon:
Πανεμορφο διημερακι..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ισως το καλυτερο διημερο μετα απο καιρους και καιρους περιεργων αγωνων!
αρα το σ-κ θελει προσοχη!
μικροπαιχτες-μεγαλοπαιχτες τσεπωσαν σημερα και εχθες!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως επαιξα σημερα πολλα και διαφορα και μπασκετ επαιξα τελικα...αρχικα πιανω τον θρυλο που το παιζω με το γκολ νο γκολ της βαλενθια....
επεσα στο μοναδικο γκολ γκολ της ημερας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ευτυχως τελευταια στιγμηηηη το σωσαααααα                                                                                                                                  Κερδισμένο Διάδες  EUR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Panathinaikos v BarcelonaHalf TimeBarcelona 1.75     Κερδισμένο
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Valencia v BursasporHalf TimeValencia 1.60     Κερδισμένο 

Κερδισμένο Heinz  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rubin Kazan v FC CopenhagenOver/Under 2.5 GoalsUnder 1.55 -2.5   Κερδισμένο
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hapoel Tel Aviv v BenficaMatch PricesBenfica 1.65     Χαμένο
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Schalke 04 v LyonMatch PricesSchalke 04 2.20     Κερδισμένο
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham v Werder BremenOver/Under 2.5 GoalsOver 1.45 +2.5   Κερδισμένο
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter v TwenteMatch PricesInter 1.55     Κερδισμένο
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Roda v UtrechtMatch PricesUtrecht 2.80     Χαμένο

και το καλοοοοοοοοο

το παιξα τελευταια στιγμη λογω αποδοσης μου φανηκε πολυ λογικο

Κερδισμένο Μονό 460,00 EUR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Panathinaikos v BarcelonaMatch SpecialsTeam 2 - Win both halves 2.30     Κερδισμένο

:dancing: :dancing: :dancing:
παμε γι αλλα καλο ηταν σημεραααα αν δεν εσπαγε τι εσπασε δλδ τη ξεκωλιασαν οι εβραοι η μπενφικα θα πιανα ολα τα δελτια μου...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.. Λιγο πριν αρχησουν οι αγωνες.. Στον υπολογιστη  του πρακτορειου, προπο που παιζω, γινοταν της πουτανας το καγκελο!!! Να δουν ολοι, τα φορτωμενα στην βετ φερ ..Ενας πανικος, ενα αγχος που το ζω καθε φορα, που εχει ουεφα και τσαμπιονγκς λιγκ. ΄Λιγοτερο τα σαββατοκυριακα.Μερικοι ειχαν χασει απο νωρις την ρουμπιν καζαν στο χ (και εγω μαζι) αλλοι βγαζαν 100ευρα και πιο πολλα.. Να φορτωσουν!!, ενας πανικος ολοι με παθος, χωρις να σκεφτονται... Μονο τα φορτωμενα που βλεπανε στο σαιτ tης matchmoney, και να παιζουν αβερτα κουβερτα(λεφτα οχι αστεια)... Μου θυμισαν τον εαυτο μου.. το ιδιο εκανα παλια.. (και κανω.. αλλα εφοσον εχω διαβασει!!!.. απλα βλεπω αν συμβαδιζουν με αυτα που διαβασα πλεον.. )θελω να πω οτι με πραξεις πανικου, και μη εχοντας εμπιστοσυνη στην κριση, μας θα παμε φυλακη!!!Αυτοι που παιζουν στην βετ φερ, ειναι σαν και εμας διαβαζουν,  αλλα κανεις δεν ειναι ιδιος.. Αν εβγαιναν ολα,  στην βετ φερ.... Ο προποτζις μου θα ειχε φεραρι, εγω λαμποργκινι, και ο κολλητος μου ροιλς ροιλς..Πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι, και να εχουμε πιστη στον εαυτο μας!!! Αν κρινουμε, οτι δεν πρεπει να παιξουμε... Να μην παιζουμε!!! Να μην ειμαστε παρορμητικοι!!!Γιατι τοτε, την ανηφορα θα την βλεπουμε ευθεια... και την ευθεια ανιφορα... Να παιζουμε με παθος ναι, αλλα να βαζουμε την γνωση να μας οδηγει!!! Γιατι καλο το παθος... Αλλα παθος χωρις γνωση... ειναι τυφλο και οδηγει στην καταστροφη...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα.. Λιγο πριν αρχησουν οι αγωνες.. Στον υπολογιστη  του πρακτορειου, προπο που παιζω, γινοταν της πουτανας το καγκελο!!! Να δουν ολοι, τα φορτωμενα στην βετ φερ ..Ενας πανικος, ενα αγχος που το ζω καθε φορα, που εχει ουεφα και τσαμπιονγκς λιγκ. ΄Λιγοτερο τα σαββατοκυριακα.Μερικοι ειχαν χασει απο νωρις την ρουμπιν καζαν στο χ (και εγω μαζι) αλλοι βγαζαν 100ευρα και πιο πολλα.. Να φορτωσουν!!, ενας πανικος ολοι με παθος, χωρις να σκεφτονται... Μονο τα φορτωμενα που βλεπανε στο σαιτ tης matchmoney, και να παιζουν αβερτα κουβερτα(λεφτα οχι αστεια)... Μου θυμισαν τον εαυτο μου.. το ιδιο εκανα παλια.. (και κανω.. αλλα εφοσον εχω διαβασει!!!.. απλα βλεπω αν συμβαζιζουν με αυτα που διαβασα πλεον.. )θελω να πω οτι με πραξεις πανικου, και μη εχοντας εμπιστοσυνη στην κριση, μας θα παμε φυλακη!!!Αυτοι που παιζουν στην βετ φερ, ειναι σαν και εμας διαβαζουν,  αλλα κανεις δεν ειναι ιδιος.. Αν εβγαιναν ολα,  στην βερ φερ.... Ο προποτζις μου θα ειχε φεραρι, εγω λαμποργκινι, και ο κολλητος μου ροιλς ροιλς..Πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι, και να εχουμε πιστη στον εαυτο μας!!! Αν κρινουμε, οτι δεν πρεπει να παιξουμε... Να μην παιζουμε!!! Να μην ειμαστε παρορμητικοι!!!Γιατι τοτε, την ανηφορα θα την βλεπουμε ευθεια... και την ευθεια ανιφορα... Να παιζουμε με παθος ναι, αλλα να βαζουμε την γνωση να μας οδηγει!!! Γιατι καλο το παθος... Αλλα παθος χωρις γνωση... ειναι τυφλο και οδηγει στην καταστροφη...
εσυ χρηστο τι εκανες σημερα ?πως πηγες δεν ειδα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χαλαρα επαιξα, με μερικα ψιλο αουτσαινερ αποτελεσματα.. Λιγα λευτα..Οταν την κυριακη χανεις 5 καλα δελτια, για μια ομαδα στο καθενα, δεν τρεχεις να ξαναφορτωσεις... ηρεμεις!!Υγεια να εχουμε... θα τα παρω πισω.. με τον ασσο της μπαρτσελονας με την ρεαλ, προσωπικα δεν θελω να παρασυρω κανεναν!!! Αυτο το παιχνιδι το σκεφτομαι εδω και 2 μηνες με τον φιλο προποτζι μου!! και τον κολιτο μου!!! Ειναι ντερμπι!!! δεν ειναι ευκολο!!! και η ρεαλ δεν ειναι οπως περσι.. Ειναι πολυ καλητερα!!! Αλλα η μπαρτσελονα εχει την καλυτερη καθετη πασα!!! μπακ χαφ, στον κοσμο!!! Τεσπα υγεια να εχουμε μεχρι την δευτερα :)...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Το Μπαρτσελονα-Ρεαλ σε λιγες μερες θα ειναι ισως το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο ματς που εχει γινει στην ιστορια..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι ειναι πολυυυυυυυυυ μεγαλο ματςςς τηρουμενων των αναλογιων φορμας ιστοριας παραδοσης μεσι  κριστιανο κλπ...και το χει το conn x ...εγω κανονισα παντως ηδη που θα το δω με φιλους....τι ωρα το χει ?

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Δευτερα στις 10 αν θυμαμαι καλα..
Η Μπαρτσα δινει κοντα στο 2.10..
Αλλα απο την αλλη και η Ρεαλ ειναι σε διαολεμενη κατασταση με διαολεμενο προπονητη..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το Μπαρτσελονα-Ρεαλ σε λιγες μερες θα ειναι ισως το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο ματς που εχει γινει στην ιστορια..
Ο προποτζις μου αγορασε ιδι ενα σιβας για εκεινη την ημερα ενας φιλος θα κλησει το καφενειο που εχει λιγο πιο νωρις κτλ κτλ το καλο ειναι οτι θα εχουν απεργια και θα ειμαστε οι κολιτοι στο προποτζιδικο δηλαδη τα φιλαρακια χωρις την καπνιλα του κινο απο πριν και τον συνοστισμο που εχει..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Στις 10 το βραδυ ειναι το παιχνιδη καλη η ρεαλ και ο μουρινιο συμφωνω αλλα η μπαρτσα και με τον βιγια μεσα ξεφυγε εγινε ακομα καλυτερη τεσπα ας δουμε ενα καλο ματς και να κερδισει η μπαρτσα να παμε και ταμειο, αφου θα εχουμε κατεβασει 3 ατομα ενα σιβας!!..ΥΓ.. Γαμα το σιβας ας βγει ο ασσος και ας πιο και τσιπουρο :)..ΥΓ2 ο προποτζις μου θα το παιξει 1000 ευρω, εγω 300, και ο κολιτος μου 150 ασσο ημιχρονο ασσο τελικο.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα σε κοβω αυτα τα ματς ειναι μια στα 10 χρονια και αν....μονο μη κατσει καμμια σουπα 0-0... :2funny: :2funny: :2funny: φανταζεστε ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ολα γινονται!!! Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο!!!! Αλλιως θα πουλουσα το σπιτι μου και θα εβαζα στον ασσο..Και θα επαιρνα και δανεικα απο την μαφια για να πονταρω!!! Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο παιδια!!!Απλα εχουμε μια φιλοσοφια σαν παιχτες, και τυγχανει με τον προποτζι, και με τον φιλο μου, να εχουμε την ιδια σκεψη.. γιαυτο το παιχνιδι!! Εδω και πολυ καιρο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για σαβ/κο βλέπω 2πλο η Άρσεναλ ,και διπλο του ολυμπιακού....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν βγει η μπαρτσα την δευτερα, θα παιξω τα κερδη... στον ασσο του παοκ, με την κλαμπ μπριζ. Την πεμπτη ειναι νομιζω..

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ο Μουρινιος δεν χανει στη Βαρκελωνη........ Εγω θα το παιξω σκορ, 3-3 κ 4-4

Stories

Νέο!

Stories