...μακαρι αν και στο χ το βλεπω και 0-1 γκολ....τα'χωσα, Χ2 Κοπεγχαγη@2.04
καλη μου επιτυχια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
+1ένα στατιστικό που ίσως ενδιαφέρει κάποιους...
χθές είχε 2 στα 8 no goal και κανένα Χ...
οπότε σήμερα μάλλον τα περισσότερα θα είναι goal-goal και κανά 2-3 χηνάρια...
λέμε τώρα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πανε οι εποχες που εισουν στα 750...στον κουβα
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Στο πρωτο ματς ειχε ερθει Χ νομιζω 0-0εχω μια υποψία ότι θα κάνει φιλανρωπία η μαντσεστερ και θα δωσει κατι στους σκωτσεζους..
Σ αυτο το ματς βλεπω να μπαινουν γκολ
gambit(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
ναι ειχε έρθει Χ..εγω νομίζω ασο-χ-διπλή ευκαιρία ή ρειντζερς με χαντικαπ +1- και μαρεσει και σαν απόδοση..επιθεση είναι κανονική των Αγγλων,άμυνα νομίζω θα βάλει κανα 2 πιτσιρικια..οχι οτι ειναι του πεταματου αλλα ειναι αλλιως...επίσης μαρέσει και το 2-3 γκολ..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΤΗν Μαντσεστερ, προσωπικα την βλεπω 2 ημιχρονο - Χ τελικο, θα δινει και καλη αποδοση...
Ακομα δεν μπορω να συνελθω απο το χθεσινο...
Γυριζω σπιτ,ι την ωρα που επαιζε η Μαρσειγ, εμπνευση της στιγμης, λεω να μπω απο το κινητο να παιξω διπλο ημιχρονο και πρωτο γκολ Μαρσειγ...
Μπαινω, κοιταω 0-1, φτου ρε γαμωτο...
Παω σπιτι, κατσε λεω να περασει κανα δεκαλεπτο να πονταρω στο 2ο γκολ την Μαρσειγ, περιμενω το 55', κοιταω, τσουπ στο 54' το 0-2..
Αιντε πια λεω...
Δεν παιζω το 0-3, να πα να χεστει και τσουπ το 0-3
Χαλια απο ψυχολογια, λεω ο,τι και να κανω τωρα, θα τον πιω, αφου εχασα την καλη αρχη και λεω να περιμενω τα ημιχρονα να πονταρω στο live, μπας και βρω καμμια σουπερ ευκαιρια...
Βλεπω Ρομα να χανει 0-2 και 17 αποδοση, επισης μου αρεσει και το 3-0 της Ολνταμ επι της Εξετερ, να ισοφαρισει η Εξετερ, καπου 15 αποδοση αν θυμαμαι καλα!!!!!!
Λες, σκεφτομαι, αντε μωρε, σιγα, δε γ@μιεται, εκει που επρεπε να πονταρω, δεν πονταρα, χεστο τωρα...
Τα αποτελεσματα τα ξερετε, το θεμα ειναι οτι δεν επαιξα ουτε ενα ευρω, εστω ενα γ@μημενο ευρω, ετσι για την εμπνευση , απο χθες πλεον, δεν μπορω να συνελθω, δυο τρελες, αλλα μυθικες προβλεψεις και δεν τις δοκιμασα καν, που αποδεικνυουν οτι ολα ειναι πιθανα...
Τωρα θα προσπαθησω να παιξω κατι, αλλα με αυτες τις μ@λ@κιες, χανεις την εμπιστοσυνη και στον ιδιο σου τον εαυτο...
Υγεια πανω απο ολα, συμφωνω Χρηστο10, αλλα με τετοια μ@λ@κι@, που να την βρεις...
Ακομα δεν μπορω να συνελθω απο το χθεσινο...
Γυριζω σπιτ,ι την ωρα που επαιζε η Μαρσειγ, εμπνευση της στιγμης, λεω να μπω απο το κινητο να παιξω διπλο ημιχρονο και πρωτο γκολ Μαρσειγ...
Μπαινω, κοιταω 0-1, φτου ρε γαμωτο...
Παω σπιτι, κατσε λεω να περασει κανα δεκαλεπτο να πονταρω στο 2ο γκολ την Μαρσειγ, περιμενω το 55', κοιταω, τσουπ στο 54' το 0-2..
Αιντε πια λεω...
Δεν παιζω το 0-3, να πα να χεστει και τσουπ το 0-3
Χαλια απο ψυχολογια, λεω ο,τι και να κανω τωρα, θα τον πιω, αφου εχασα την καλη αρχη και λεω να περιμενω τα ημιχρονα να πονταρω στο live, μπας και βρω καμμια σουπερ ευκαιρια...
Βλεπω Ρομα να χανει 0-2 και 17 αποδοση, επισης μου αρεσει και το 3-0 της Ολνταμ επι της Εξετερ, να ισοφαρισει η Εξετερ, καπου 15 αποδοση αν θυμαμαι καλα!!!!!!
Λες, σκεφτομαι, αντε μωρε, σιγα, δε γ@μιεται, εκει που επρεπε να πονταρω, δεν πονταρα, χεστο τωρα...
Τα αποτελεσματα τα ξερετε, το θεμα ειναι οτι δεν επαιξα ουτε ενα ευρω, εστω ενα γ@μημενο ευρω, ετσι για την εμπνευση , απο χθες πλεον, δεν μπορω να συνελθω, δυο τρελες, αλλα μυθικες προβλεψεις και δεν τις δοκιμασα καν, που αποδεικνυουν οτι ολα ειναι πιθανα...
Τωρα θα προσπαθησω να παιξω κατι, αλλα με αυτες τις μ@λ@κιες, χανεις την εμπιστοσυνη και στον ιδιο σου τον εαυτο...
Υγεια πανω απο ολα, συμφωνω Χρηστο10, αλλα με τετοια μ@λ@κι@, που να την βρεις...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σκάσε λεφτα στο λαιβ και βάλτο 1-1.... Δεν προκειτε να βάλει αλλο γκολ η ρουμπιν, και θαυμα που εβαλε ενα....Οχ!! η ρουμπιν εκανε το 1-0 στο 45'. Λετε να χασουμε το under
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Λες? Εγω γιατι νομιζω οτι ηρθε η ωρα της για νικη.Σκάσε λεφτα στο λαιβ και βάλτο 1-1.... Δεν προκειτε να βάλει αλλο γκολ η ρουμπιν, και θαυμα που εβαλε ενα....
Αν κερδισει σχεδον εξασφαλιζει την τριτη θεση για γιουροπα
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΚΑι γω απορω, σκατοομαδα ειναι...Λες? Εγω γιατι νομιζω οτι ηρθε η ωρα της για νικη.
Αν κερδισει σχεδον εξασφαλιζει την τριτη θεση για γιουροπα
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Ρε συ Ζαν, πως χασαμε χθες την ανατροπη της ρομα στο λαιβ? παιζοταν παρα πολυΚΑι γω απορω, σκατοομαδα ειναι...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Βρε Μουτσο, μπαμ εκανε ρε γαμωτο, μπουκια στο στομα σου εδιναν και συ την εφτυνες...Ρε συ Ζαν, πως χασαμε χθες την ανατροπη της ρομα στο λαιβ? παιζοταν παρα πολυ
Αμ το αλλο το 3-3 δεν μπορω να χωνεψω, που σκεφτηκα να το παιξω δυαδα με τη Μπαγερν, ακομα δεν μπορω να το χωνεψω, νομιζω οτι δεν θα κερδισω ξανα ουτε ενα πονταρισμα, εχασα εντελως την αυτοπεποιθηση μου...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Γαμησε τα φιλε. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ χωρις αυτην δεν πας πουθενα. Εμενα οταν με περνει απο κατω παιζω ολο κατι ακυρα και συνεχιζω να χανωΒρε Μουτσο, μπαμ εκανε ρε γαμωτο, μπουκια στο στομα σου εδιναν και συ την εφτυνες...
Αμ το αλλο το 3-3 δεν μπορω να χωνεψω, που σκεφτηκα να το παιξω δυαδα με τη Μπαγερν, ακομα δεν μπορω να το χωνεψω, νομιζω οτι δεν θα κερδισω ξανα ουτε ενα πονταρισμα, εχασα εντελως την αυτοπεποιθηση μου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K