You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
δεν προλαβα
να ναι καλα το νετ που ειχε πεσει
καλα ρε εκει μετα το 40 γαμιουνται κ πας να το παιξεις κοντρα ?παλι καλαδεν προλαβα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
καλα ρε εκει μετα το 40 γαμιουνται κ πας να το παιξεις κοντρα ?παλι καλα
καποια στιγμη θα σταματαγε το γαμησι φανταστηκα
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
Χθές πήγα στο πρακτορείο να παίξω την τριάδα 1 Μάιντζ ,1 Πορτ Βέιλ και Χ Μετς - Σεντάν.Δυστηχώς φτάνοντας απ έξω ήταν κλειστό και είχε ένα χαρτί για απεργεία.Γύρισα όλα τα προποτζίδικα της γειτονιάς μπας και ,αλλά ήταν όλα κλειστά.Βλέπω το βράδυ τα αποτελέσματα και είχαν βγει και τα 3.ΥΠΕΡΟΧΑ.....
Πάω σήμερα που είχε ανοίξει το πρακτορείο να παίξω κανα δελτίο.....Θα έπαιζα 1ΗΜΙ-ΤΕΛ τη Μπάγερν ,1 Μπέτις ,Χ Μπορντό και 2 την Άρσεναλ ή την Σάλκε.Ένω είχα αποφασίσει Άρσεναλ τελευταία στιγμή το φοβήθηκα μετα το κάζο της προηγούμενης εβδομάδας και έβαλα Σάλκε.Τελικα η Άρσεναλ νίκησε 2-4 και η Σάλκε χάνει στο Α Ημιχρονό με 1-0.Αυτά είναιιιιιιιιιιι........
Πάω σήμερα που είχε ανοίξει το πρακτορείο να παίξω κανα δελτίο.....Θα έπαιζα 1ΗΜΙ-ΤΕΛ τη Μπάγερν ,1 Μπέτις ,Χ Μπορντό και 2 την Άρσεναλ ή την Σάλκε.Ένω είχα αποφασίσει Άρσεναλ τελευταία στιγμή το φοβήθηκα μετα το κάζο της προηγούμενης εβδομάδας και έβαλα Σάλκε.Τελικα η Άρσεναλ νίκησε 2-4 και η Σάλκε χάνει στο Α Ημιχρονό με 1-0.Αυτά είναιιιιιιιιιιι........
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Χθές πήγα στο πρακτορείο να παίξω την τριάδα 1 Μάιντζ ,1 Πορτ Βέιλ και Χ Μετς - Σεντάν.Δυστηχώς φτάνοντας απ έξω ήταν κλειστό και είχε ένα χαρτί για απεργεία.Γύρισα όλα τα προποτζίδικα της γειτονιάς μπας και ,αλλά ήταν όλα κλειστά.Βλέπω το βράδυ τα αποτελέσματα και είχαν βγει και τα 3.ΥΠΕΡΟΧΑ.....
εσυ φταις που παιζεις στον ΟΠΑΠ
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
επρεπε να τα μπουμπουνισεις στο διαδικτυοΧθές πήγα στο πρακτορείο να παίξω την τριάδα 1 Μάιντζ ,1 Πορτ Βέιλ και Χ Μετς - Σεντάν.Δυστηχώς φτάνοντας απ έξω ήταν κλειστό και είχε ένα χαρτί για απεργεία.Γύρισα όλα τα προποτζίδικα της γειτονιάς μπας και ,αλλά ήταν όλα κλειστά.Βλέπω το βράδυ τα αποτελέσματα και είχαν βγει και τα 3.ΥΠΕΡΟΧΑ.....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θέλω να σκάσω ενα 100ρικο στο τσαμπιονς λιγκ για το ποιος θα το κατακτήσει την κουπα....
Το υποσεινηδειτο μου λεει μπαρτσελόνα και παλι μπαρτσελόνα, η ομαδα που κατέκτησε το μουντιαλ συν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Εχει καλη απόδοση 4.00 σε αλλα σαιτ 3.90,3.70 κλπ....
Ασχετα με αυτα που λένε οτι το pasing game ειναι το κυριο οπλο της και οτι η αμυνα της δεν ειναι αρκετα καλα φετος εγω πιστευω οτι δεν υπάρχει αλλη ομαδα εκτος της ρεαλ που μπορει να πάρει το τσου λου φέτος, ουτε η τσέλσι, η ιδια ομάδα απο το 2005 , οι ιδιοι πέχτες γεράσανε, δεν βαστάνε αλλο δλδ...
Περσυ παραλίγο να πήγενε τελικο και με τι?
Με μιση ομάδα,Χωρις ινιεστα,και κυριλεκτικα με εναν επιθετικο καθαρο το μεσι διοτη ο ιμπραιμοβιτς δεν τεριαζε καθολου και ειταν ανύπαρκτος.
Φετος ομως που εχει πάρει βιγια, ο πεδρο ειναι καλυτερος απο πέρσυ, και πηρε μασεράνο θεωρώ πως ειναι εγκλημα να χάσει το τσαμπιονς λιγκ φέτος,διοτη του χρονου μπορει να ανέβουν ρεαλ που ανέβει και τσέλσι, και ετσι δεν θα ειναι κυριαρχος πλεον..
Τι λέτε?
Το υποσεινηδειτο μου λεει μπαρτσελόνα και παλι μπαρτσελόνα, η ομαδα που κατέκτησε το μουντιαλ συν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Ασχετα με αυτα που λένε οτι το pasing game ειναι το κυριο οπλο της και οτι η αμυνα της δεν ειναι αρκετα καλα φετος εγω πιστευω οτι δεν υπάρχει αλλη ομαδα εκτος της ρεαλ που μπορει να πάρει το τσου λου φέτος, ουτε η τσέλσι, η ιδια ομάδα απο το 2005 , οι ιδιοι πέχτες γεράσανε, δεν βαστάνε αλλο δλδ...
Με μιση ομάδα,Χωρις ινιεστα,και κυριλεκτικα με εναν επιθετικο καθαρο το μεσι διοτη ο ιμπραιμοβιτς δεν τεριαζε καθολου και ειταν ανύπαρκτος.
Φετος ομως που εχει πάρει βιγια, ο πεδρο ειναι καλυτερος απο πέρσυ, και πηρε μασεράνο θεωρώ πως ειναι εγκλημα να χάσει το τσαμπιονς λιγκ φέτος,διοτη του χρονου μπορει να ανέβουν ρεαλ που ανέβει και τσέλσι, και ετσι δεν θα ειναι κυριαρχος πλεον..
Τι λέτε?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ψηφιζω ρεαλΘέλω να σκάσω ενα 100ρικο στο τσαμπιονς λιγκ για το ποιος θα το κατακτήσει την κουπα....
Τι λέτε?
τελικο 2-4καποια στιγμη θα σταματαγε το γαμησι φανταστηκα
... schalke ...
ξεφτυλιστηκαμε ...
η γερμανια ειναι το πρωταθλημα με το χαμηλοτερο ποσοστο σωστων προβλεψεων , για μενα ... θα την αφησω στην ησυχια της ...
βεβαια , και ταλλα που ειχα υποψη δεν καναν τιποτα ...
τεσπα , αυριο επιστρεφουμε δημητριοι ...
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 6.495
Πανωλεθρια..
Τουλαχιστον με το Χ της Αεκ εβγαζα κι ενα κερδος αλλα εσπασε και αυτο στο 90..
Το να γυρισει αυριο το ματς ο Αρης σε μια αλλη δυαδα που τον περιμενω δεν μου φαινεται καθολου πιθανο..
Χασαμε πολλα σημερα..
Τουλαχιστον με το Χ της Αεκ εβγαζα κι ενα κερδος αλλα εσπασε και αυτο στο 90..
Το να γυρισει αυριο το ματς ο Αρης σε μια αλλη δυαδα που τον περιμενω δεν μου φαινεται καθολου πιθανο..
Χασαμε πολλα σημερα..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Φιλε, το live σου δινει μια δευτερη ευκαιρια, οταν βλεπεις Γιουβε και Πορτο στο 8,5 και μεχρι 15,0 που ειχε φτασει η Γιουβε, ειναι μοναδικη ευκαιρια να πονταρεις, αλλα βεβαια παντα με καλυψη στο Χ, αν εισαι πολυ φιλοδοξος, αν εισαι πιο μετρημενος, πονταρεις τα Χ με μεγαλο ποσο και καλυπτεις με την νικη τους, ετσι απλα και αφηνεις τα 1,60 και παπαριες, που εδιναν τα φαβορι πριν τον αγωνα...Χθες το βραδυ πολυ κηδεια.....σπασαν ολα τα φαβορι
Σημερα Ιντερ, Παο, Αγιαξ... Αυτα για αρχη εκ πρωτης οψης
Παω για και τα ξαναλεμε....
μορνινγκ
Τωρα οσον αφορα την Ατλετικο, φως φαναρι αν το εβλεπες, οτι ηταν πολυ ευαλωτη αμυντικα, για μενα ηταν λουκουμι στο 2-2 που χτυπησα το επομενο γκολ της Εσπανιολ με αποδοση 5,0 συν οτι θα εβαζε επομενο γκολ και η Πορτο με 2,10, μια αποδοσουλα του 10,5 δε σε χαλαει, εδω πολλοι 10 αποδοση βγαζουν με 4-5 αγωνες, που φυσικα, στατιστικα ειναι πιο δυσκολο να καθησουν...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
η ιντερ χωρις ετο,μιλιτο....Χθες το βραδυ πολυ κηδεια.....σπασαν ολα τα φαβορι
Σημερα Ιντερ, Παο, Αγιαξ... Αυτα για αρχη εκ πρωτης οψης
Παω για και τα ξαναλεμε....
μορνινγκ
επισης μ'αρεσουν παοκ,μπιλμπαο,λατσιο..
τσεκαρε κατι βραζιλιανικα που δινει ο φωντας και τα κλασσικα αντερακια στην ιταλια..
Καλησπερα.. χωρις να δω τα ποσοστα επαιξα 344=Ντε Γκρααφστσαπ-Φιτεσε=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 345=Φεγενορντ-Ντεν Χααγκ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) ειχα και την ρειντζερ αλλα αναβληθηκε... 21 ευρω τα επαιξα. Η βλακεια ειναι ενω μου ειπαν οτι η ρειντζερ αναβληθηκε, επαιξα την διαδα την ολλανδικη, χωρςινα δω παλι τα ποσοστα, που ειναι 1,30.Ενταξη νομιζα οτι ηταν αγγλικα γκολ-γκολ αλλα στην ολανδια τα σφαξανε γιατι τα εχουν πολυ πιθανα.Δηλαδη επαιξα 21 ευρω για να παρω πιθανο καθαρο κερδος 14ευρω η επομενη μαλακια να δω ποτε θα την κανω καλα κερδη σε ολους..
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.596
- Πόντοι
- 6.495
Μετα την τραγωδια χθες και αφου δεν περιμενω ο Αρης να γυρισει σημερα το ματς εχω 2 δυαδες..
Ολ.Βολου-Καβαλα 1
Πανιωνιος-γρια 1
και στο αλλο...
Γαλατα-Μπεσικτας 1(επειδη το λεει ολος ο ντουνιας το παιξα κι εγω ο παπαρας)
Μπιλμπαο-Οσασουνα 1
Καλη τυχη...
Ολ.Βολου-Καβαλα 1
Πανιωνιος-γρια 1
και στο αλλο...
Γαλατα-Μπεσικτας 1(επειδη το λεει ολος ο ντουνιας το παιξα κι εγω ο παπαρας)
Μπιλμπαο-Οσασουνα 1
Καλη τυχη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K