You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ο χρηστος10.ποιος ηταν αυτος που ελεγε οτι θα εριχνε στον ασσο της μπαρτσα 300ε?αραγε το επαιξε?
Ειμαι σιγουρος οτι τελικα δεν θα επαιξε 300...
Αλλά κανα 1000άρικο
Ελα ρε καβλιαρη μην με τσιγκλας κι εχω να ''πάρω μερέντα πολύ καιρο γαμώ την κενωνία μουλες ρε μερεντο-μαν?για να δουμε, σημερα αυριο θα γραψει....
Εγω το ειχα δει ονειρο παντως ότι θα νικαει απο το 15άλεπτο χωρις πλάκα
Αλλά δεν έχωσα...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
και καλα εκανες γιατι αν το ειχες παιξει θα ειχαν ερθει τα πανω κατωΕλα ρε καβλιαρη μην με τσιγκλας κι εχω να ''πάρω μερέντα πολύ καιρο γαμώ την κενωνία μου
Εγω το ειχα δει ονειρο παντως ότι θα νικαει απο το 15άλεπτο χωρις πλάκα
Αλλά δεν έχωσα...
γεωργιου εχει σημερα μηπως να γελασουμε λιγο
Eλα μαν εγω ειμουν που ελεγα, θα το παιξω 300 ευρω. Μαζι και ο προποτζης μου 1000 αυτος θα εβαζε. Οχι μαν ουτε εγω ουτε ο προποτζης μου το επαιξε.Σκεφτηκαμε οτι θα ηταν λογικο να τα κρατησουμε για τελευταιες αγωνιστικες β ισπανιας και β ιταλιας.Γιατι εκει πηραμε λευτα περσι, αλλο ειναι να παρις με 300 αλλα 300, και αλλο ειναι να παρεις με 300 χωρις το ρισκο του ντερμπι 2000 ευρω. Το στοιχημα θελει υπομονη και ειπαμε να περιμενουμε.Παντως το σιβας το κατεβασαμε.Εχω χασει προσωπικα πολλα λευτα απο παθος σημερα δεν επαιξα μπαρτσα 300 ευρω αλλα χ σε συστημα 5 ευρω ευκαιρια δεν ειναι ενα ματς ντερμπι δεν θα ειχα σωθει αν το επαιζα..Μετα απο 10 χρονια στοιχημα πρεπει να ειμαι εγκρατης..ΥΓ.. Ειχα πει πως αν το παιξω, θα το ειχα γραψω εδω..Ουτε μπαρτσα ειμαι ουτε ρεαλ στο στοιχημα πρεπει να ειμαστε με την τσεπη μας και με την λογικη και την συνεση το κυριοτερο να πηγαινουμε για το μεροκαματο και σε καποιες τελευταιες αγωνιστικες να ρισκαρουμε ενα καλο ποσο..Καθε μερα που περναει σκεφτομαστε αλλιως, ετσι και εμεις δεν το παιξαμε το σκεφτηκαμε αλλιως.Εχω δει πολλος κατεστραμενους απο το στοιχημα να παιζουν 50000 ευρω σε ενα αγωνα στο παρανομο μονο για μεροκαματο εχει χαιρι να εχεις μια σχεση με το ταμειο.ΥΓ.. Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε..Πανω απο ολα η υγεια!! και ολα τα αλλα ειναι στο μυαλο μας..Μετα!!.. YΓ3ο Προποτζης μου ειναι αρρωστος μπαρτσα, οικονομικα ειναι καλα!!! και απεργια κανει και στα παπαρια του αλλα σημερα ακομα και αυτος που ειναι αρρωστος μπαρτσελονα σκεφτηκε με συνεση και δεν την πονταρε... Αυριο κερναει τραπεζι σε 10 ατομα!!! για την νικη της μπαρτσα.. Φυσικα και ειμαι κερδισμενος και ας μην την πονταρα..ποιος ηταν αυτος που ελεγε οτι θα εριχνε στον ασσο της μπαρτσα 300ε?αραγε το επαιξε?
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστος φιλε, μεγαλη κουβεντα οτι ενα ματς δε θα σε εσωζε...Eλα μαν εγω ειμουν που ελεγα, θα το παιξω 300 ευρω. Μαζι και ο προποτζης μου 1000 αυτος θα εβαζε. Οχι μαν ουτε εγω ουτε ο προποτζης μου το επαιξε.Σκεφτηκαμε οτι θα ηταν λογικο να τα κρατησουμε για τελευταιες αγωνιστικες β ισπανιας και β ιταλιας.Γιατι εκει πηραμε λευτα περσι, αλλο ειναι να παρις με 300 αλλα 300, και αλλο ειναι να παρεις με 300 χωρις το ρισκο του ντερμπι 2000 ευρω. Το στοιχημα θελει υπομονη και ειπαμε να περιμενουμε.Παντως το σιβας το κατεβασαμε.Εχω χασει προσωπικα πολλα λευτα απο παθος σημερα δεν επαιξα μπαρτσα 300 ευρω αλλα χ σε συστημα 5 ευρω ευκαιρια δεν ειναι ενα ματς ντερμπι δεν θα ειχα σωθει αν το επαιζα..Μετα απο 10 χρονια στοιχημα πρεπει να ειμαι εγκρατης..ΥΓ.. Ειχα πει πως αν το παιξω, θα το ειχα γραψω εδω..Ουτε μπαρτσα ειμαι ουτε ρεαλ στο στοιχημα πρεπει να ειμαστε με την τσεπη μας και με την λογικη και την συνεση το κυριοτερο να πηγαινουμε για το μεροκαματο και σε καποιες τελευταιες αγωνιστικες να ρισκαρουμε ενα καλο ποσο..Καθε μερα που περναει σκεφτομαστε αλλιως, ετσι και εμεις δεν το παιξαμε το σκεφτηκαμε αλλιως.Εχω δει πολλος κατεστραμενους απο το στοιχημα να παιζουν 50000 ευρω σε ενα αγωνα στο παρανομο μονο για μεροκαματο εχει χαιρι να εχεις μια σχεση με το ταμειο.
Η εγκρατεια οντως ειναι μεγαλη υποθεση και εκει ειναι που την παταει ο παικτης...
Βεβαια για μενα, ηταν ευκαιρια το πεμπτο γκολ της Μπαρτσελονα που κολωσα να το παιξω, εδινε πανω απο 5,0 αποδοση λιγο πριν μπει, πιστευω οτι αξιζε, σε πιο καλες εποχες δε θα σκεφτομουν καν να το παιξω...
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Eλα μαν εγω ειμουν που ελεγα, θα το παιξω 300 ευρω. Μαζι και ο προποτζης μου 1000 αυτος θα εβαζε. Οχι μαν ουτε εγω ουτε ο προποτζης μου το επαιξε.Σκεφτηκαμε οτι θα ηταν λογικο να τα κρατησουμε για τελευταιες αγωνιστικες β ισπανιας και β ιταλιας.Γιατι εκει πηραμε λευτα περσι, αλλο ειναι να παρις με 300 αλλα 300, και αλλο ειναι να παρεις με 300 χωρις το ρισκο του ντερμπι 2000 ευρω. Το στοιχημα θελει υπομονη και ειπαμε να περιμενουμε.Παντως το σιβας το κατεβασαμε.Εχω χασει προσωπικα πολλα λευτα απο παθος σημερα δεν επαιξα μπαρτσα 300 ευρω αλλα χ σε συστημα 5 ευρω ευκαιρια δεν ειναι ενα ματς ντερμπι δεν θα ειχα σωθει αν το επαιζα..Μετα απο 10 χρονια στοιχημα πρεπει να ειμαι εγκρατης..ΥΓ.. Ειχα πει πως αν το παιξω, θα το ειχα γραψω εδω..Ουτε μπαρτσα ειμαι ουτε ρεαλ στο στοιχημα πρεπει να ειμαστε με την τσεπη μας και με την λογικη και την συνεση το κυριοτερο να πηγαινουμε για το μεροκαματο και σε καποιες τελευταιες αγωνιστικες να ρισκαρουμε ενα καλο ποσο..Καθε μερα που περναει σκεφτομαστε αλλιως, ετσι και εμεις δεν το παιξαμε το σκεφτηκαμε αλλιως.Εχω δει πολλος κατεστραμενους απο το στοιχημα να παιζουν 50000 ευρω σε ενα αγωνα στο παρανομο μονο για μεροκαματο εχει χαιρι να εχεις μια σχεση με το ταμειο.ΥΓ.. Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε..Πανω απο ολα η υγεια!! και ολα τα αλλα ειναι στο μυαλο μας..Μετα!!..
σωστο σε βρίσκω.μακαρι να τα παρεις εκει που λες...
Καλησπερα.. 100=Μπρεστ-Λανς=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 114=Αρσεναλ-Γουιγκαν=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 115=Γουεστ Χαμ-Μαντσεστερ Γιουναιντεν=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 118=Κιεβο-Νοβαρα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 10 ευρω στο ιντερνετ Καλα κερδη σε ολους..
τελευταια μερα του μηνα και χωρις κατι να κινει το ενδιαφερον ...
αρα ειναι καλη ευκαιρια να γινει μια συνοψη , να δουμε τι πηγε καλα και τι ασχημα ...
εγω χωριζω το παιχνιδι μου σε δυο μερη :
ενα σημειο που ειναι το κυριο στοιχημα και καποια συστηματα με λαθη ...
τα νουμερα δειχνουν οτι τα συστηματα πατωσαν , ενω υπαρχουν καλα ποσοστα επιτυχιας στο "ενα παιχνιδι" και με καλες κατα μεσο ορο αποδοσεις ...
αυτο σημαινει οτι θα ελαχιστοποιησω το πονταρισμα σε παρολι και θα στηριχτω στο "ενα" που μου αφηνει κερδος ...
νομιζω οτι ο καθενας πρεπει να βρει τον τροπο του παιχνιδιου που του ταιριαζει ... πχ εγω μπορω ανετα να βρω ενα παιχνιδι ανα ημερα που το βλεπω σα βαρελι , αλλα τριαδα δεν βγαζω με τιποτα ... αλλος κανει καλη χημεια και βγαζει , αλλος πετυχαινει Χιναρια κτλ ...
και φυσικα καλο ειναι να κραταμε ημερολογιο και δεν ειναι κακο να παιζουμε με ζητουμενα ...
μεχρι το επομενο ταμειο ...
να υγειαινουμε και να ...
Eνας φιλος μια φορα με ρωτησε πως βλεπω ενα τουρκικο αγωνα.. ΤΟυ ειπα οτι οι τουρκοι τα στηνουν.. και δεν ασχολουμαι με τουρκια..Μου απαντησε οτι απο παντου μπορεις να κερδισεις!! Αυτο με εκανε να σκεφτω.. και να δεχτω αυτο που μου ειπε.. Αλλα παραλληλα να μην αγνοησω αυτο που εχω αποκομισει, και εχω βιωσει απο το συγκεκριμενο πρωταθλημα.Το θεμα ειναι να εχουμε ανοιχτο μυαλο...Κα να παιζουμε βαση πιθανοτητων.. Οσο λιγοτερους αγωνες παιζουμε, τοση μεγαλυτερη πιθανοτητα εχουμε να κερδισουμε!!!. Οσο το συστημα με λαθη.. δηλαδη την πιθανοτητα να χασουμε καποιον αγωνα, και να κερδισουμε καποιο ποσο ειναι καλο!! γιατι περνουμε στην χειροτερη περιπτωση πισω τα λευτα μας... αν εχουμε καλα ποσοστα Αλλα και παλι ο τροπος παιχνιδιου μας, πρεπει να ειναι αυτουσιος... και μοναδικος, δικος μας!! Εμεις να βρουμε τι θελουμε, και μεσα απο την εμπειρια μας να βελτιωθουμε..Το σωστο ειναι μεσα στον καθενα μας, Μονο εμεις ξερουμε για μας.
οχι ρε παιδια ... δεν υπαρχουν στημενα ... ειναι απλα η ομορφια του ποδοσφαιρου ...
ομορφιες εχουν φτιαξει παικτες στοιχηματος ( δες το κυκλωμα με τους κροατες ) , ομαδες ( δες πχ βραζιλια την κυριακη ) , ποδοσφαιριστες , διατητες , παραγοντες ...
δεν εχω ακουσει παντως να βγει κατι για εταιρια στοιχηματος ...
τεσπα ... και οι ομορφιες ειναι μερος του παιχνιδιου ... λιγο προσοχη με τα παπαγαλακια ...
ομορφιες εχουν φτιαξει παικτες στοιχηματος ( δες το κυκλωμα με τους κροατες ) , ομαδες ( δες πχ βραζιλια την κυριακη ) , ποδοσφαιριστες , διατητες , παραγοντες ...
δεν εχω ακουσει παντως να βγει κατι για εταιρια στοιχηματος ...
τεσπα ... και οι ομορφιες ειναι μερος του παιχνιδιου ... λιγο προσοχη με τα παπαγαλακια ...
Καλησπερα.. 132=Μαρσειγ-Ρεν=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 133=Ιπσουιτς-Γουεστ Μπρομ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), Τα επαιξα 21 ευρω.. Και... 128=Οντεσε-Χεταφε=1=(ασσος), 129=Σαμπτορια-Αιντχοφεν=Χ=(ισοπαλια), 131=Βαλενσιεν-Σεν Ετιεν=Χ=(ισοπαλια), 134=Μπερμιγχαμ-Αστον Βιλα=Χ=(ισοπαλια), 139=Ροζενμποργκ-Λεβερχουζεν=2=(διπλο) συστημα 4-5 αξιας 1,80 ευρω.. Καλα κερδη σε ολους..
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
under για αεκ και σιτι με αποδοση 4,3
ακομα