Να σου πω τι κανω εγω , για να βγαζω το στεγαστικο μου ,που ειναι και μεγαλο ποσο λοιπον :
βαζω καβα στην μπετφαιρ 200 ευρω και σε καθε αγονα παιζω ΑΥΣΤΗΡΑ μονο τα μισα και αυτα σε περιπτωση στραβης , οποτε εαν χασω τα μισα να εχω κεφαλαιο να προχωρισω . Αυτος ειναι απαραβατος κανονας και σουπερ σος !!!!!!
διαλεγω ενα αγωνα με συνιθησμενη αποδοση παο 1.75 παοκ 6 ισσοπαλια 3.9
πριν την αρχη του αγωνα επαιξα κατα της ισσοπαλιας και σε περιπτωση που εχανα επρεπε να καταβαλω 60 ευρω .
επισεις επαιξα υπερ του σκορ 0-0 με συνηθος 15 - 16 αποδωση 10 ευρω οποτε σε περιπτωση που εληγε ο αγωνας χωρις τερμα, να καλιπτα τα παραπανω χρηματα αλλα και να βγαλω καλο κερδος . Βεβαια το 0-0 μου καθεται δυσκολα αλλα οχι σπανια αλλα οταν παιζεις κατα τις ισσοπαλις στην μπετφαιρ πρεπει παντα να παιζεις και την καλυψη του 0 -0 .
ξεκινα το παιχνιδι ....
σεναριο 1 . εαν δεν μπει κανενα γκολ , εχω χασει το κατα τις ισσοπαλιας αλλα εχω κερδισει το 0-0 οποτε εχασα 60 ευρω αλλα εβαλα τσεπη 100 , δηλαδη 160 απο το 0-0 μειων τα 60 τις χασουρας στο κατα οποτε μενουν 100 τσεπη .
σεναριο 2. εαν ο παο βαλει γκολ τοτε οι αποδοσεις θα μετατραπουν σε παο 1.10 παοκ 12 ισσοπαλια 7 ,εδω κανω τα εξης
παιζω υπερ της ισσοπαλιας τα μισα χρηματα απο αυτα που ζηταγα στο κατα τις ισσοπαλιας
με το που κανω τα παραπανω , ο παο , ο παοκ και η ισσοπαλια θα πρασινισουν που σημαινει οτι οποιο και να ειναι το αποτελεσμα του αγωνα εγω βγαζω λεφτα . 30 ευρω ετσι και νικισει ο παο η ο παοκ και περιπου αλλα 30 εαν ερθει ισσοπαλια.οποτε με το που κανω τις παραπανω κινησεις απλα κλεινω την καρτα και περμενω να εισπραξω οποιο 30αρι* κατσει :-), υποψιν το 7 της ισσοπαλιας το περιμενω να ερθει και υπολογιζω πανω κατω αυτην τηην αποδοσω ετσι ωστε να ειναι και τα 3 σημεια πρασινα και αφου βεβαια συν υπολογησω εχω παιξει 10 ευρρω στο 0 -0 που τα εχασα λογο γκολ.
σεναριο 3. σε περιπτωση που βαλει γκολ πρωτος ο παοκ (οχι συνηθησμενο αλλα τυχαινει ) , τοτε παιζω δεκαρικα στις επερχομενες ισσοπαλιες δηλαδη στα 1-1 2-2 3-3 απλα σε περιπτωση που ερθει στο τελος ισσοπαλια το παιχνιδι να χασω το 60αρι απο το κατα τις ισσοπαλιας αλλα να εχω κερδος απο τα σκορ των ισσοπαλιων που επαιξα ως καβατζες- καλυψεις.
οπως καταλαβαινεις προσπαθω παντα να καλυψω αυτα που επαιξα αλλα και να κατσει (σπανια , αλλα ΤΥΧΑΙΝΕΙ) το παρακατω εφιαλτικο σεναριο , θα εχω τα αλλα μισα χρηματα να παιξω , για αυτο εγραψα ποιο πανω οτι βαζω καβα στην μπετφαιρ 200 ευρω αλλα παιζω παντα τα ΜΙΣΑ. Εχε υποψιν σου οτι και 5 ,6 φορες(πραγμα που δεν μου εχει κατσει ποτε τοσες φορες σε ενα μηνα στα 5 χρονια που παιζω μπαιτφερ) να σου κατσει το εφιαλτικο σεναριο να εισαι σιγουρος οτι θα το καλυψεις με τα αλλα μισα της καβας σου .
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
να βαλει η αδυναμη ομαδα παοκ πχ. γκολ και να βαλει η ισχυρη ομαδα γκολ στα αμεσσος επομενα 2 εως 5 λεπτα και στο τελος να κατσει και ισσοπαλια η να λυξει το παιχνιδι με σκορ 4 -4 και πανω . Εκει τον πινεις ,αλλα δεν στεναχωριεσαι πολλυ διοτι σου υπενθημιζω οτι εχεις τα αλλα μισα απο την καβα σου για να συνεχισεις να ρεφαρεις την χασουρα και να τα τριπλασιασεις συντομα.
το παραπανω θελει εκπαιδευση , αυτοσυγκεντρωση και προσοχη , σε πληροφορω οτι οταν φτανω τα 700 ευρω σταματαω και παιζω στις αρχες του επομενου μηνα , συνηθος για να φτασω τα 700 χρειαζομαι 5 αγωνες περριπου η καβα που παιζω πλεων ειναι 2000 και σε καθε αγωνα παιζω τα μισα (1000) οποτε εχω κερδος περιππου 200 ευρω ανα αγωνα εδω και 5 χρονια πληρωνω το δανειο ετσι και φυσικα δεν ειμαι μειων καθολου.περιτο να σου πω οτι εαν μου κατσει 0 -0 μεσα στους 5 αυτους αγωνεςξαναπαιζω τον μεθεπομενο μηνα ,διοτι ο στοχος μου ειναι παντα το 700 αρι ανα μηνα . Οταν ξεκινησα αυτο το συστημα το ειχα ξεκινησει με 100 ευρω πριν απο 5 χρονια αλλα που συντωμα τα εκανα 2000 , υπομωνη θελει και οχι βιασυνες