Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μολις και θα εγραφα... :grin:  Αντε να πληρωθουμε στα γρηγορα το οβεριδιο!!!!

Στα καπακια παραλιγο να γινει και το 0-2

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το έχω παίξει και 2-2 για τον χαβαλέ...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω επιασα τον Νιλμαρ, πρωτο σκορερ στην Βιγιαρεαλ!! :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το παστέλωσε ο Παστόρε στο 2' Zanclod!Έκανες τίποτα?  :grin:
Το εχω παιξει 2 στο ημιχρονο, μαζι με τη Σαντατερ ρε gatto...
Βαριομουν να ασχοληθω πολυ και δεν επαιξα το πρωτο γκολ...
Αλλα δεν ξερω, σκεφτομαι να παιξω live, ή να κατσω στα αυγα μου?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Να τη και η Χεταφε...
Σκεφτομουν να την παιξω πρωτη γκολ μαζι με το δευτερο της Παλερμο...
Αν κανει το 0-2 η Παλερμο και το πιασεις, ανετα μετα σπρωχνεις τα κερδη στο Χ  τελικο, αλλα και στον Ασσο για καλυψη με κερδος φυσικα...
Σκεφτομαι να παιξω μαζι με την Λα Κορουνια να βαλει το δευτερο γκολ... :think:

Vacylie

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά είναι κέρδη!

"Σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει σοκ προέβη η εφημερίδα "Το Ποντίκι", αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, εν ενεργεία διαιτητής "πιάστηκε" στην φάκα του ΣΔΟΕ έχοντας καταθέσεις από κερδισμένα Στοιχήματα κοντά στις 300.000 Ευρώ!"

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Χετάφε - Μάλαγα 0-2

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
καλησπερα!ξερετε κανα καλο κολπο για την betfair?ακουο σινεχεια οτι καποιοι βγαζουν λεφτα επι καθημερινης βασεως και κατι τετοια...ισχυει?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αρχισαμε...
Μολις ειδα το επομενο γκολ  της Ξαμαξ στο 5,5 και πηγα να το παιξω,το εβαλε η παλιο κ@ριολα, γιατι δεν περιμενουν λιγο ρε γαμτο, τι βιαζονται??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αρχισαμε...
Μολις ειδα το επομενο γκολ  της Ξαμαξ στο 5,5 και πηγα να το παιξω,το εβαλε η παλιο κ@ριολα, γιατι δεν περιμενουν λιγο ρε γαμτο, τι βιαζονται??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καλό θα είναι πάντως να το βλέπεις ένα ματς αν το παίζεις live!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εννοειτε!!!!!  Γιατι παιζει καποιος live χωρις να βλεπει τα ματς????

Εαν περιμενουμε με μοναδικο επιθετικο τον Μεγα Αλεξανδρο... Να γινει οβερ το ματς, ζητω που καηκαμε!!!!!!!!!!!!

Μονο το Παλερμο μπορει να το φτιαξει το θεμα... Μολις τωρα ακομα μια καταπληκτικη ευκαιρια ο Παστορε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πολλες φορες ειναι κοντρα στη ροη το επομενο γκολ, εσενα σε ενδιαφερει η αποδοση, θελει και τυχη βεβαια...
Εχω παιξει επομενο γκολ και η  εχει δυο δοκαρια η ομαδα που θελω και σε αντεπιθεση τρωει φαβα γκολ, αν το βλεπεις, :headbang:, αν δεν το βλεπεις, λες δε γ@μιεται...
Το προηγουμενο τριημερο την πατησα καμποσες φορες καπως αναλογα και ηρθε η Κιεβο και με δικαιωσε...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εννοειτε!!!!!   Γιατι παιζει καποιος live χωρις να βλεπει τα ματς????

Εαν περιμενουμε με μοναδικο επιθετικο τον Μεγα Αλεξανδρο... Να γινει οβερ το ματς, ζητω που καηκαμε!!!!!!!!!!!!

Μονο το Παλερμο μπορει να το φτιαξει το θεμα... Μολις τωρα ακομα μια καταπληκτικη ευκαιρια ο Παστορε
Φιλε, δεν εχεις καταλαβει οτι το παιχνιδι δεν ειναι θεμα λογικης???
Θελει και ενστικτο και τοτε καλυτερα να μην το βλεπεις....
ΑΝ ηταν ετσι, απο την πρωτη στιγμη, θα μας ειχαν χαιρετησει οι μπουκ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πολλες φορες ειναι κοντρα στη ροη το επομενο γκολ, εσενα σε ενδιαφερει η αποδοση, θελει και τυχη βεβαια...
Εχω παιξει επομενο γκολ και η  εχει δυο δοκαρια η ομαδα που θελω και σε αντεπιθεση τρωει φαβα γκολ, αν το βλεπεις, :headbang:, αν δεν το βλεπεις, λες δε γ@μιεται...
Το προηγουμενο τριημερο την πατησα καμποσες φορες καπως αναλογα και ηρθε η Κιεβο και με δικαιωσε...
Σκοπός όμως είναι να το βλέπεις το ματς για να μπορείς να κάνεις πρόβλεψη...και όχι απλά να παίζεις την μεγαλύτερη απόδοση!Π.χ. αν είναι έτσι όπως τα λέει ο στρατηγός αξίζει να ποντάρεις επόμενο γκολ για την Παλέρμο στο 4 περίπου που πληρώνει τώρα...και να γνωρίζεις βέβαια και λίγο τις ομάδες για να ξέρεις π.χ. αν κάποια είναι καλή στις αντεπιθέσεις...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Απο οσο σε εχω καταλαβει φιλος zanclod...  Σορρυ κιολας, αλλα εσυ δεν παιζεις στοιχημα... Παιζεις λοττο,κινο και οτιδηποτε αλλο τυχερο παιχνιδι!!!

Με λιγα λογια κυνηγας φαντασματα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σκοπός όμως είναι να το βλέπεις το ματς για να μπορείς να κάνεις πρόβλεψη...και όχι απλά να παίζεις την μεγαλύτερη απόδοση!Π.χ. αν είναι έτσι όπως τα λέει ο στρατηγός αξίζει να ποντάρεις επόμενο γκολ για την Παλέρμο στο 4 περίπου που πληρώνει τώρα...και να γνωρίζεις βέβαια και λίγο τις ομάδες για να ξέρεις π.χ. αν κάποια είναι καλή στις αντεπιθέσεις...
Εννοειται πως πρεπει να ξερεις τι ρολο παιζουν οι ομαδες, κυριως παιζω σε ομαδες που εχω δει τον χαρακτηρα τους και αν μου κατσει, εκατσε...
Ομαδες οπως η Μπλακπουλ, η Κιεβο κ.ο.κ, εχουν επαναλαβει πολλακις τετοιες ανατροπες, οποτε γιτι να μην τις παιζω οσο μπορω, αφου η αποδοση που μου δινουν με καλυπτει απολυτα μακροπροθεσμα, ακομα και αν παιζω ετσι σε ολους τους αγωνες τους...
Αυτο επισης που εχει καλη αξια σε καποια πρωταθληματα οπως το Αγγλικο αι το Γερμανικο που παιζουν λυσσασμενα ως το τελος και που κρατανε πολλες καθυστερησεις, ειναι να παιξεις το επομενο γκολ της ομαδας που νομιζεις, με αποδοση πανω απο 7 προς το τελος του αγωνα και του στοιχηματισμου..
Αν δεν εισαι σιγουρος για την ομαδα, παιξε καλυτερα το over X+0,5, οπου Χ  ο αριθμος των γκολ εκεινη τη στιγμη, δηλαδη να βαλει οποιαδηποτε ομαδα το γκολ, δινει γυρω στο 5, δεν ειναι ασχημο, ρισκο βεβαια, αλλα πληρωνει

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
γνωμη μου πως εννοειται πως πρεπει να βλεπεις οταν παιζεις λαιβ!
οντως πχ η το σκορ στο τορινο θα επρεπε να ειναι 0-3!
αλλα αφου η παλερμο εχασε αυτα που δε χανονται καποια στιγμη θα μιλησει και η μεγαλη ομαδα!(στη προκειμενη γιουβε)
για αυτο εγω θα παιξω επομενο γκολ γιουβε!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
και εγω νομιζω θα παιξω κανα τελικο σκορ 1-1

το  Σεβίλλη - Σανταντέρ το ακουμπάμε? ασσο? οβερ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom