Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απο οσο σε εχω καταλαβει φιλος zanclod...  Σορρυ κιολας, αλλα εσυ δεν παιζεις στοιχημα... Παιζεις λοττο,κινο και οτιδηποτε αλλο τυχερο παιχνιδι!!!

Με λιγα λογια κυνηγας φαντασματα...
Ναι, μπορω να σου πω οτι ετσι φαινεται, οτι κυνηγω φαντασματα, αλλα αν πιανω καμποσα απο αυτα και πληρωνομαι γιατι να μην τα κυνηγησω???
Τα αποτελεσματα τα βλεπεις, περιμενες να μην κερδισει η Σιον για παραδειγμα?Αυτο ηταν αποδοση-φαντασμα, κοιτα ομως που καθησε και οποιος την επαιξε, επιασε και το φαντασμα...
Την Παλερμο την επιασα μεχρι στιγμης
1 23/09/2010 Σεβίλλη v Σανταντέρ
(Ημίχρονο) Σανταντέρ 5.50 Κανένα Ανοικτό
2 23/09/2010 Γιουβέντους v Παλέρμο
(Ημίχρονο) Παλέρμο 4.75 Κανένα Κερδισμένο

γιατι πολυ απλα εχει βαση ο αιφνιδιασμος της...
Οσον αφορα τον τροπο παιχνιδιου, εχω αποδειξει πως δεν αφηνω τα πραγματα στην τυχη τους...
 Αυτους τους δυο αγωνες τους εχω παιξει και μονους, οποτε με ιδιο πονταρισμα, θα βγαλω το επιπλεον και ενα μικρο κερδος..
ΑΠο κει και περα, ειναι στο χερι μου πλεον, αν θελω αυτο το κερδος να το καλυψω στη νικη για παραδειγμα της Σεββιλης στο ημιχρονο, και κατι λιγα στο Χ, σωτε να βγαλω λιγο ακομα κερδος...
Αν περιμενεις και προηγηθει η Σαντατερ, τοτε οι αποδοσεις της ανατροπης απο τη Σεββιλη στο ημιχρονο, εχουν ανεβει πολυ και μετα καλυπτεις με τετοιο τροπο, ετσι ωστε να εχεις καλο κερδος...
Για παραδειγμα οταν εβαλε το γκολ χθες η Κιεβο και εβγαλα καλα λεφτα, εχονατς σε εκρεμμοτητα μονο τη Γουεστερ Μπρομγουιτς-Μαντσ. Σιτι που ηθελα να ληξει ασσος, πονταρισα συνολικα απο το 80' και μετα 500 ευρουλακια στο Χ και στην ανατροπη της Μαντσεστερ Σιτι και φυσικα δεν με πειραξε καθολου, γιατι πολυ απλα εβγαλα πολυ περισσοτερα με τον ασσο τελικο, αλλα η καλυψη ηταν τετοια εκεινη τη στιγμη που ακομα και αν γυριζε το ματς,παλι θα ειχα πολυ καλα κερδη, οχι ακριβως οσα ειχα με τον ασσο, αλλα πολυ καλα...
Αν αυτο το παιξιμο αγαπητε μου ειναι λοττο, τοτε το πραγματικο λοττο, τι ειναι???
 :headbang: :headbang: :headbang: Καλη η κουβεντα, αλλα ξεχασα ν απαιξω το πεομενο γκολ της Παλερμο, περιμενα να ανεβει λιγο ακομα η αποδοση.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
λιγα λιγα ευτυχως!
μεσοβδομαδα σπανια παιζω καλα λεφτα!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αυτη η πουτανα η γιουβε παλι κηδεια κανει;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
για μεροκαματακι 1.66 εδινε!
αλλα εχασα 2 μεροκαματακια,,,,,,,
παντως εχω προαισθημα πως ερχετε καλο στοιχηματικο σ-κ
ηδη μελετω και βλεπω κατι καλα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η Σεβιλλη 1-0, αλλα δεν παει στραφι η δυαδα, καθοτι το μονό παιξιμο με εχει υπερκαλυψει απο τη Παλερμο, ενω αν ειχα παιξει μονο τη Γιουβεντους πολλα λεφτα στον ασσο, τωρα θα ημουν με υπογλωσσια...
Το μονο που με στεναχωρει κυριως ειναι οταν θελω να παιξω κατι και για καποιο λογο δεν προλαβαινω....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
για μεροκαματακι 1.66 εδινε!
αλλα εχασα 2 μεροκαματακια,,,,,,,
παντως εχω προαισθημα πως ερχετε καλο στοιχηματικο σ-κ
ηδη μελετω και βλεπω κατι καλα
ΑΝ ρισκαρες λιγο, θα επαιρνες 10 μεροκαματακια συνολικα, αλλα τελικα αυτο ηταν το ρισκο σου, το 1,66 ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μας πληρωσε μονη της η Παλερμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τελικα το οβερακι τις γιουβε ελεγε σημερα που ειπε ο στρατηγοςςςς νομιζω

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το προηγουμενο σ-κ προσωπικα μου πηγε πολυ καλα!εκανα μια καλη καβα!
σκεφτομουν να τραβηξω μερικα που θα ηταν ισωσ η σωστη λογικη!
αλλα καποια στιγμη πρεπει να μη φοβηθεις γιατι ο τολμων νικα!
συνηθως τζογαρω χοντρα μονα η δυαδα αλλα φαβορι!οταν λεω χοντρα εννοω για το πορτοφολι μου χοντρα!
παιζω εντελως αντιθετα απο ζαν!(ο καθενας εχει το στυλ του) και τα δυο στυλ εχουν υπερ και κατα!
για να μη πολυλογω η δυαδα που θα φορτωθει πολυ απο εμενα ειναι
μπαγιερ-μαιντζ ασσο 1.44
(αγαπη μ )σαλκε -γκλαντμπαχ 1 1.53
η σαλκε εχει καλη ομαδα και μετα τη πρωτη της νικη θα παρει φορα πιστευω!
και μπαγιερ με τη λογικη σιγα μη μας γαμησει ολους φετος η μαιντζ!συν οτι ηρθε η ωρα να ξεσπασει λιγο η μπαγιερ ειδικα μπροστα στο κοσμο της και στο μπαι αρενα που σε 3 αγωνες εχει βαλει μονο 2 γκολ στην εδρα της!και τις 2 τελευταιες με 0-0!η δε μαιντζ παραδοσιακα ειναι ομαδα εδρας!περυσι εκανε ολες ολες 3 εκτος και φετος εχει ηδη 2!δεν εγινε η υπερομαδα πια φετος!
γιατρε μηπως εχω προβλημα?
αναλυω παιχνιδια απο τωρα για 2 ημερες μετα! :tickedoff: :tickedoff:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτο ειναι απιστευτο... :headbang: :headbang: :headbang:
Βασικα εχω εναν γρηγορο και εναν πιο αργο υπολογιστη...
Προτιμω ομως τον αργο, γιατι οπως εχετε καταλαβει ειμαι ολιγον αναποδος...
Βαζω επομενο γκολ την Παλερμο με 8,0 και ψιλοκολλαει το PC, παταω το [Στοιχηματιστε] γρηγορα-γρηγορα ενω εχει κερδισει φαουλ η Παλερμο, αλλαζει αποδοση στο 8,59 και μεχρι ν α πατησω ξανα το εχει κανει το 0-3... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το προηγουμενο σ-κ προσωπικα μου πηγε πολυ καλα!εκανα μια καλη καβα!
σκεφτομουν να τραβηξω μερικα που θα ηταν ισωσ η σωστη λογικη!
αλλα καποια στιγμη πρεπει να μη φοβηθεις γιατι ο τολμων νικα!
συνηθως τζογαρω χοντρα μονα η δυαδα αλλα φαβορι!οταν λεω χοντρα εννοω για το πορτοφολι μου χοντρα!
παιζω εντελως αντιθετα απο ζαν!(ο καθενας εχει το στυλ του) και τα δυο στυλ εχουν υπερ και κατα!
για να μη πολυλογω η δυαδα που θα φορτωθει πολυ απο εμενα ειναι
μπαγιερ-μαιντζ ασσο 1.44
(αγαπη μ )σαλκε -γκλαντμπαχ 1 1.53
η σαλκε εχει καλη ομαδα και μετα τη πρωτη της νικη θα παρει φορα πιστευω!
και μπαγιερ με τη λογικη σιγα μη μας γαμησει ολους φετος η μαιντζ!συν οτι ηρθε η ωρα να ξεσπασει λιγο η μπαγιερ ειδικα μπροστα στο κοσμο της και στο μπαι αρενα που σε 3 αγωνες εχει βαλει μονο 2 γκολ στην εδρα της!και τις 2 τελευταιες με 0-0!η δε μαιντζ παραδοσιακα ειναι ομαδα εδρας!περυσι εκανε ολες ολες 3 εκτος και φετος εχει ηδη 2!δεν εγινε η υπερομαδα πια φετος!
γιατρε μηπως εχω προβλημα?
αναλυω παιχνιδια απο τωρα για 2 ημερες μετα! :tickedoff: :tickedoff:

συμφωνω με μπαγερν.επισης νομιζω οτι οι αιωνιοι, η ρεαλ και η πορτο δυσκολα θα σπασουν αν θες για φορτωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom