Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φυσικα και δεν μπορω να αμφισβητησω το συστημα σου αγαπητε Πουτσαρα, και εφοσον εχει φτιαξει εναν Αλγοριθμο που σου δινει σχεδον σταθερα ενα ποσο, τοτε ΜΠΡΑΒΟ σου και συνεχισε ετσι...
Απλως ο καθενας εχει τον τροπο του, ασχετα αν αυτος ειναι αποδοτικος και μην ξεχνας οτι ειναι και παιχνιδι, οχι μονο σαν επαγγελμα.
Εσυ το εχεις αναγαγει ουσιαστικα σε δευτερο επαγγελμα που σου δινει ενα σχεδον σταθερο εισοδημα, πραγμα το οποιο για μενα ειναι πολυ σεβαστο και ωριμο...
ΕΓω αναφερω καποια απο τα παιξιματα μου, ετσι γιανα τονισω το απροσδοκητο του πραγματος και τη συναρπαστικοτητα του, δε λεω σε κανεναν πως να παιξει, αλλα αφηνωνα εννοηθει, αν καποιος ειναι μεσα στη χασουρα του, μηπως και κοιταξει καποιον εναλλακτικο τροπο, που ενδεχομενως να βελτιωσει την κατασταση του, γιατι οπως και να το κανουμε σε τετοιες εποχες δε λεει να δινουμε μονο, πρεπει και να παιρνουμε....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καταγγελω ΑΛΗΤΕΙΑ πασιγνωστης εταιριας που λειτουργει 365 μερες το χρονο...
χτες μετα το 0-1 βρισκω το 2 της παλερμο στο 1,95..αποφασιζω να το φορτωσω...βαζω χρημα και παταω το κουμπι στοιχημα..
ενω η επιλογη ειχε γινει,βγαινει το σημα επεξεργαζομαστε το ετοιμα σας...οσο το επεξεργαζονται,βαζει δευτερο γκολ η παλερμο(30 σεκοντς αργοτερα τουλαχιστον) και μου λεει πως το στοιχημα δεν εγινε δεκτο,παρα το γεγονος οτι οταν στοιχηματισα,δεν ειχαν κλειδωσει τις αποδοσεις στο λαιβ!!!!! :tickedoff: :tickedoff::tickedoff:
Εγω τελειωσα απο αυτο το μπουρδελο....
εκανα λογαριασμο στην εξπεκτ και θα κρατησω και αυτον της σταντζειμς..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
30 δευτερολεπτα μετα και δεν το χαν κατοχυρωσει;! Ντροπη, αυτα σε 10-15 δευτ το πολυ επρεπε να στα δεχονται, εκτος αν αλλαζει η αποδοση οποτε τοτε με καθυστερει και εμενα μεχρι να πατησω "αποδοχη" κτλ. Η εξπεκτ εχει καλες αποδοσεις αλλα οχι καλο λαιβ, παιζεις ενα ενδεχομενο μονο του καθε φορα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εννοεις πως δε γινεται να παιξω στο λαιβ 2 διαφορετικα ματσ παρολι-δυαδα?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε μου παιζω χρονια στη 365 !να κανει 30 δευτερολεπτα να αποδεχθει στοιχημα το θεωρω απιθανο!
το πολυ να μου εχει κανει 7-8 δευτερολεπτα στη χειροτερη!
οσο αναφορα την αποδοχη οταν αλλαζει η αποδοση το θεωρω επισησς φυσιολογικο!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, ΜΟΝΟ ένα ματς μπορεις να παιξεις καθε φορα!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
πριν την αρχη του αγωνα  επαιξα κατα της ισσοπαλιας  και σε περιπτωση που εχανα επρεπε να καταβαλω 60 ευρω .

Poutsaras, αρα πονταρες 15 ευρω στο να μην ερθει ισοπαλια; Και αν χασεις δινεις 60 ευρω, σωστα; Αν κερδισεις παιρνεις 15 ευρω κερδος, συνολο 30 ευρω απ οτι ξερω..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καταγγελω ΑΛΗΤΕΙΑ πασιγνωστης εταιριας που λειτουργει 365 μερες το χρονο...
χτες μετα το 0-1 βρισκω το 2 της παλερμο στο 1,95..αποφασιζω να το φορτωσω...βαζω χρημα και παταω το κουμπι στοιχημα..
ενω η επιλογη ειχε γινει,βγαινει το σημα επεξεργαζομαστε το ετοιμα σας...οσο το επεξεργαζονται,βαζει δευτερο γκολ η παλερμο(30 σεκοντς αργοτερα τουλαχιστον) και μου λεει πως το στοιχημα δεν εγινε δεκτο,παρα το γεγονος οτι οταν στοιχηματισα,δεν ειχαν κλειδωσει τις αποδοσεις στο λαιβ!!!!! :tickedoff: :tickedoff::tickedoff:
Εγω τελειωσα απο αυτο το μπουρδελο....
εκανα λογαριασμο στην εξπεκτ και θα κρατησω και αυτον της σταντζειμς..
Επικοινώνησες μαζί τους?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Επικοινώνησες μαζί τους?
οχι..δεν ημουν σπιτι οταν εκανα το μπετ..
αλλα και να ανοιγα το λαιβ τσατ,κατα πασα πιθανοτητα τρελο θα με βγαζανε...

**λαμπαρντ οφ μεθαυριο...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
βλεπω παιδια κανατε το πρωτο σας ποστ σε αυτο στο σαιτ στο στοιχημα!
περιεργο!το πρωτο ποστ γινετε συνηθως για κανα κωλο γαμησι κλπ κλπ!!!! :dancing:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Φυσικα και δεν μπορω να αμφισβητησω το συστημα σου αγαπητε Πουτσαρα, και εφοσον εχει φτιαξει εναν Αλγοριθμο που σου δινει σχεδον σταθερα ενα ποσο, τοτε ΜΠΡΑΒΟ σου και συνεχισε ετσι...
Απλως ο καθενας εχει τον τροπο του, ασχετα αν αυτος ειναι αποδοτικος και μην ξεχνας οτι ειναι και παιχνιδι, οχι μονο σαν επαγγελμα.
Εσυ το εχεις αναγαγει ουσιαστικα σε δευτερο επαγγελμα που σου δινει ενα σχεδον σταθερο εισοδημα, πραγμα το οποιο για μενα ειναι πολυ σεβαστο και ωριμο...
ΕΓω αναφερω καποια απο τα παιξιματα μου, ετσι γιανα τονισω το απροσδοκητο του πραγματος και τη συναρπαστικοτητα του, δε λεω σε κανεναν πως να παιξει, αλλα αφηνωνα εννοηθει, αν καποιος ειναι μεσα στη χασουρα του, μηπως και κοιταξει καποιον εναλλακτικο τροπο, που ενδεχομενως να βελτιωσει την κατασταση του, γιατι οπως και να το κανουμε σε τετοιες εποχες δε λεει να δινουμε μονο, πρεπει και να παιρνουμε....

καλησπερα

Να με συνχωρειτε για το παραπανω ποστ δεν το εγραψα ουτε για μοστρα ουτε να παρω τα ευσημα

απλα καποιο παιδι ξεκινισε ενα νεο τοπικ που ζηταγε κανενα σηστημα για σταθερο χρημα στην μπετφαιρ και του εξιγησα αυτο που παιζω ,αλλα μετα απο λιγη ωρα οι μοντς του μπορδελα ενσοματοσαν το ποστ μου εδω

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Poutsaras, αρα πονταρες 15 ευρω στο να μην ερθει ισοπαλια; Και αν χασεις δινεις 60 ευρω, σωστα; Αν κερδισεις παιρνεις 15 ευρω κερδος, συνολο 30 ευρω απ οτι ξερω..

παιχτη απο σποντα οι μοντς μετακινησαν αυτη την αναρτηση μου εδω , οπως διαβασες παιζω με 1000 ευρω ανα αγωνα και τα ποσα που εγραψα ειναι τυπικα για την περιπτωση του παιδιου που ηθελε τροπους να βγαζει στανταρ λευτα απο την μπετφαιρ.

επιδη ομως αυτο εδω το νημα εχει πανω απο 1000 σελιδες ειναι αδυνατο να το παρακολουθησω , οποιος φιλος θελει λεπτομεριες για τον τροπο παιξιματος μου ας μου στειλει μυνημα

ευχαριστω  :cool2:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι, ΜΟΝΟ ένα ματς μπορεις να παιξεις καθε φορα!
Φιλε, στην ΒΕΤ365 παιζεις οσα live θελεις...
Η θρυλικη τριαδα που επιασα προχθες βραδυ, ηταν στο live, γι αυτο και οι μεγαλες αποδοσεις
1    22/09/2010    Νάπολι v Κιέβο
(Επόμενο γκολ)    Κιέβο να σκοράρει 4η γκολ    5.50    Κανένα    Κερδισμένο
2    22/09/2010    Γουέστ Μπρομ v Μάντσεστερ Σίτι
(Τελικό αποτέλεσμα)    Γουέστ Μπρομ    9.50    Κανένα    Κερδισμένο
3    22/09/2010    Γουίγκαν v Πρέστον
(Τελικό αποτέλεσμα)    Γουίγκαν    7.00    Κανένα    Κερδισμένο

Καποιες εταιρειες ομως οντως δεχονται μονο ενα παιχνιδι στο live...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για την expekt ελεγα,που δεχεται ενα μονο παιχνιδι λαιβ καθε φορα. Σημερα να δουμε..

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Καμιά γνώμη για το Μπάγερν - Μάιντζ.....????

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καμιά γνώμη για το Μπάγερν - Μάιντζ.....????
από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του κουπονιού...
ο άσσος δεν αξίζει...το διπλό μεγάλο ρίσκο...
ίσως το μόνο που αξίζει το γκολ-γκολ,αλλά και πάλι...τόσα παιχνίδια έχει...σ'αυτό πρέπει να ξυθείς???

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Ψάχνω ένα δυνατό Χ και το 4 απόδοση μου καλοάρεσε.....Πάντως έχεις δίκιο οτι είναι σκατοπαίχνιδο και η εμπειρία μου ,μου έχει δείξει οτι στη Γερμανία το Χ δεν είναι και πολυ πιθανό αποτέλεσμα....Μάλλον θα στραφώ προς Γαλλία μεριά...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ψάχνω ένα δυνατό Χ και το 4 απόδοση μου καλοάρεσε.....Πάντως έχεις δίκιο οτι είναι σκατοπαίχνιδο και η εμπειρία μου ,μου έχει δείξει οτι στη Γερμανία το Χ δεν είναι και πολυ πιθανό αποτέλεσμα....Μάλλον θα στραφώ προς Γαλλία μεριά...
ψάξου στο 393 ή στο 396 για Χ...
και τα δύο είναι πιθανά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom