Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
μια φορα μου ειχε δουλεψει παντως πριν λιγο καιρο κ τα εβγαζε σωστα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ξερεις κανεις πως λειτουργει το εργαλειο του οπαπ που κανει διαλογη κ μετραει τις στηλες; Δεν μου δουλευει σωστα ! Ολο μυνημα "λαθος επεξεργασια" κ δεν υπαρχει κωδικος στην στηλη του κουπονιου μου λεει. Τι στο καλο φταιει;

εγω δεν ξερω τι ειναι ο οπαπ  :sunglasses:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ε ναι παντα καλοδεχουμενα ειναι τα ταμεια και ας ειναι και μικρα...
ΓΙα εναν αντρα, ακουγεται ασχημο το "ο,τι μπαινει, καλο ειναι...", αλλα σε αυτο το παιχνιδι, ετσι ειναι, ισχυει,αλλα οχι απολυτα...:grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ΓΙα εναν αντρα, ακουγεται ασχημο το "ο,τι μπαινει, καλο ειναι...", αλλα σε αυτο το παιχνιδι, ετσι ειναι, ισχυει,αλλα οχι απολυτα...:grin:

επαθα μια μανουρα μεγαλη πριν μερικες μερες,2 κουβαδες μεγαλους και τωρα πολεμαω να το γυρισω.δεν ειναι γκουρου με τπτ.με εμπνευσεις παιζω,κατι εχω κανει. εχω παρει ενα χιλιαρικο πισω αλλα θελω και αλλα...με πιανεις νομιζω.
πχ τον βαζελο να μην τον ριξω χ 2 ?ε δεν μπορω(λιγα ε?) και ας παω κουβα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επαθα μια μανουρα μεγαλη πριν μερικες μερες,2 κουβαδες μεγαλους και τωρα πολεμαω να το γυρισω.δεν ειναι γκουρου με τπτ.με εμπνευσεις παιζω,κατι εχω κανει. εχω παρει ενα χιλιαρικο πισω αλλα θελω και αλλα...με πιανεις νομιζω.
πχ τον βαζελο να μην τον ριξω χ 2 ?ε δεν μπορω(λιγα ε?) και ας παω κουβα.
Κοιτα, βαζελος ειμαι γω, αλλα πολυ αραια παιζω την ομαδα μου...
Αν παιξεις γιαπαραδειμα ετσι 10 ευρω στο διπλο ημιχρονο, χοντρικα θα παρεις 200,πανω -κατω...
αν πας και παιξεις 10 ευρω σε 4 παιχνιδια U/O, με το ζορι θα φτασεις αυτη την αποδοση....
Αρα τι αξιζει???
Και το θεμα ειναι πως νοιωθεις αν πιασεις αυτοι το διπλο...
Επισης, μιαπιο ρεαλιστικη προσεγγιση ειναι το ΠΑναθηναικος Πρωτος γκολ οπως ειχε κανει και το 2002 και μετα ας φαει και 5, εσεν ατι σε νοιζει το μετα,αν το πιασεις, καθαριζεις απο πριν...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Κοιτα, βαζελος ειμαι γω, αλλα πολυ αραια παιζω την ομαδα μου...
Αν παιξεις γιαπαραδειμα ετσι 10 ευρω στο διπλο ημιχρονο, χοντρικα θα παρεις 200,πανω -κατω...
αν πας και παιξεις 10 ευρω σε 4 παιχνιδια U/O, με το ζορι θα φτασεις αυτη την αποδοση....
Αρα τι αξιζει???
Και το θεμα ειναι πως νοιωθεις αν πιασεις αυτοι το διπλο...
Επισης, μιαπιο ρεαλιστικη προσεγγιση ειναι το ΠΑναθηναικος Πρωτος γκολ οπως ειχε κανει και το 2002 και μετα ας φαει και 5, εσεν ατι σε νοιζει το μετα,αν το πιασεις, καθαριζεις απο πριν...

δεν ξερω αν το διατύπωσα σωστα λεω να ριξω λιγα μονο 10ε χ και 10 2πλο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πηρα μια μικρη ανασα. Ειχα αρκετο καιρο να κερδισω. Αξιζει να σημειωθει οτι τα εβαλα στην τυχη. Ουτε καν διαβασα εφημεριδες η προγνωστικα
Οι εφημεριδες και τα προγνωστικα στο ιντερνετ, πολες φορες λειτουργουν αρνητικα...
Οπως το ειπες..
Καλυτερα παιξε στην τυχη, αλλα την δικη σου τυχη και να μην αφηνεις εναν κολλημενο να καθορισει την τυχη σου...
Αποψε, παρα ειχα τυχη, μαλλον κατι περισσοτερο απο φαρδος και να φανταστεις οτι ημιχρονα-τελικα, παιζω αραια και που, αλλα ειδικα με την Στοουκ εφαγα το κολλημα γιατι την ειχα δει παλι στην εδρα της που εχανε με 1-2 αποτην Μαντσεστερ Σ. νομιζω, λιγο πριν το τελος την πονταρω στο Χ με πολυ καλη αποδοση και βλεπω πως ακυρωνει κανονικο της γκολ ο διαιτητης και που ηταν πεναλτι κιολας, εστω αν δεν ειχε περασει τη γραμμη η μπαλλα, που την ειχε περασει ομως...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν ξερω αν το διατύπωσα σωστα λεω να ριξω λιγα μονο 10ε χ και 10 2πλο
Ναι μωρε, μπορεις να το κανεις ετσι και ετσι ειναι το πιο σωστο σε μια εκπληξη και μην ξεχνατε οτι ο Παναθηναικος κατα εναν παραξενο τροπο, φερνει συνηθως μεγαλες αποδοσεις..
Παντως εχει και αλλα παιχνιδια που πιθανον να σκασουν μπομπες και θα βρουμε καποιο ή καποια απο αυτα, δε μπορει...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι μωρε, μπορεις να το κανεις ετσι και ετσι ειναι το πιο σωστο σε μια εκπληξη και μην ξεχνατε οτι ο Παναθηναικος κατα εναν παραξενο τροπο, φερνει συνηθως μεγαλες αποδοσεις..
Παντως εχει και αλλα παιχνιδια που πιθανον να σκασουν μπομπες και θα βρουμε καποιο ή καποια απο αυτα, δε μπορει...
Το διπλο ημιχρονο, λαβε το σοβαρα υποψιν...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

οταν εχεις χρονο ποσταρε τις εμπνεύσεις σου

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οταν εχεις χρονο ποσταρε τις εμπνεύσεις σου
Τις περισσοτερες φορες, παιζω τελευταια στιγμη, για να μην αλλαξω γνωμη, γιατι οπως ξερεις, οποιος παιζει, γινεται μεγαλη μαχη μεσα του και ετσι δεν ξερω απο πριν τι αγωνες εχι..
Ξερω ομως τι ρολο περιπου βαραν οι ομαδες...
  Επισης, δυναμη ειναι το live, σε τεσσερις αγωνες που επαιξα να γυρισουν το παιχνιδι οι ομαδες στο ημιχρονο κιολας, ενω εχαναν, εγινε, εστω και στο Χ, δηλαδη, δεν εχασαν ουτε καν στο ημιχρονο, για αυτο η μεγαλη μπαζα εγινε με την Ουλου Αποψε, στο τσακ εχασα την Σταρτ χθες, ενω ειχα πονταρει και στο Χ της Βαλενσιεν , ακομα και αν εχανε απο τη Λυων, οπως φυσικα στο Χ της Κιεβο μεσα στη Τζενοα στο ημιχρονο(το ειχα παιξει και διπλο ημιχρονο), αλλα τραγικη μου παραλειψη οτι δεν επαιξα το διπλο τελικο κι οταν πηγα να χωσω τοεπομενο γκολ της Κιεβο ενω ηταν ηδη 1-2, ενα προσωπικο μηνυμα που μου πηρε σκαρτο λεπτο  να το γραψω, προλαβε και το εβαλε η Κιεβο και μου εκανε σπασιμο... Μερος της τυχης που δεν μου καθοταν χθες, μου ηρθε με το παραπανω σημερα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τις περισσοτερες φορες, παιζω τελευταια στιγμη, για να μην αλλαξω γνωμη, γιατι οπως ξερεις, οποιος παιζει, γινεται μεγαλη μαχη μεσα του και ετσι δεν ξερω απο πριν τι αγωνες εχι..
Ξερω ομως τι ρολο περιπου βαραν οι ομαδες...
  Επισης, δυναμη ειναι το live, σε τεσσερις αγωνες που επαιξα να γυρισουν το παιχνιδι οι ομαδες στο ημιχρονο κιολας, ενω εχαναν, εγινε, εστω και στο Χ, δηλαδη, δεν εχασαν ουτε καν στο ημιχρονο, για αυτο η μεγαλη μπαζα εγινε με την Ουλου Αποψε, στο τσακ εχασα την Σταρτ χθες, ενω ειχα πονταρει και στο Χ της Βαλενσιεν , ακομα και αν εχανε απο τη Λυων, οπως φυσικα στο Χ της Κιεβο μεσα στη Τζενοα στο ημιχρονο(το ειχα παιξει και διπλο ημιχρονο), αλλα τραγικη μου παραλειψη οτι δεν επαιξα το διπλο τελικο κι οταν πηγα να χωσω τοεπομενο γκολ της Κιεβο ενω ηταν ηδη 1-2, ενα προσωπικο μηνυμα που μου πηρε σκαρτο λεπτο  να το γραψω, προλαβε και το εβαλε η Κιεβο και μου εκανε σπασιμο... Μερος της τυχης που δεν μου καθοταν χθες, μου ηρθε με το παραπανω σημερα...
Φραψε λαθος, η ΒΑλενσιεν το εκανε το Χ τελικο και οχι ημιχρονο, το ημιχρονο νομιζω ηταν 0-0..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Καλό το σκεπτικό σου. Εγώ θα ποντάρω 25ε στο χ και 5ε στο 2πλο...

χωρις να θελω να σε γκατεμιασω τα 25 δεν ειναι λιγο πολλα?και φυσικα μην με ακουσεις αν εσυ το βλεπεις

CISSE9

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε έχω πολύ καλό προαίσθημα για αύριο  ;)

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Το Πας Γιάννινα - Πανθρακικός ήταν στο 1-1 και έγινε 2-1 στο 90 όπως και έληξε....Στα άλλα τώρα ,βλέπω την Στόουκ στο 1-1 με την Α.Βίλα και την Αλμερία να χάνει 1-2 απο τη Σοσιεδάδ και τα δύο στο 90+...Παω να πιώ λίγο νερό και όταν έρχομαι βλέπω τελικά αποτελέσματα ,ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-1 και  ΑΛΜΕΡΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-2......Άλλα 333 ευρουδάκια στην τσέπη....
Αυτό δεν λέγεται απλά τύχη.....

Μιας και βλέπω ότι με πάει και σε 3 μερούλες έβγαλα 900 ευρώ (ακόμα 600 και κάλυψα τη συνολική μου χασούρα...) θα πω μια 3αδα που βλέπω στο κουπόνι και που λογικά θα την ποντάρω με 30 ή 60 ευρώ....
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Χ στο 4,00 ,ΜΠΑΓΕΡΝ - ΡΟΜΑ 1 στο 1,60 και  ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 στο 1,80....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER
  ΒΕΡΝΤΕΡ- ΤΟΤΕΝΑΜ          2
  ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ -ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ  Χ
  ΜΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ    2-3 ΓΚΟΛ

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Βλεπω αναλυσεις επι αναλυσεων ολο το βραδυ... :grin: Χαρα στο κουραγιο σας ρε παιχτες!!

Τελικα κανα πορισμα βγηκε?    Τι ριχνουμε αποψε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom