ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Κοιτα να δεις, οταν παιζω αναποδο αποτελεσμα ημιχρονο, ειναι η λογικη του "αιφνιδιασμου η'του στραβωματος", που παιζει πολυ οπως βλεπεις..αμα θες να παιξεις κατι παιξε ανατροπη μαρσειγ.ειναι πολυ καλυτερη και πιεζει...και καλα σου λεει ο μουτσος.μην τρελλενεσαι με καθε αναποδο γκολ.κανε μια επιλογη πρωταθληματων κ αγωνων και μην ασχολεισαι με ολο το κουπονι γιατι θα παλαβωσεις.
Απλως επειδη το ημιχρονο δεν ειναι και σιγουρο οτι θα το πιασεις, παιξε τουλαχιστον οτι θα βαλειπρωτος γκολ που στο αουτσαιντερ δινει πολυ καλες αποδοσεις...
5 ματς ειχα βρει και σας τα ειπα, τα οποια τα κοντραρα στο ημιχρονο και ολα καθησαν με τοαναποδο γκολ,το οποιο ολο λεω να το κυνηγαω και ολο το αμελω...
Στην συγκεκριμενη περιπτωση, επαιξα αυτα τα 5 παιχνιδια και σε συστημα 2-3-4-5, με το βασικο πονταρισμα(26 ευρω), δεν ειναι τρελο ποσο αυτο, το οποιο σου δινει τεραστιο κερδος...
Αν το ειχα κανει αυτο χθες που σκεφτομουν και δεν το εκανα καποια ματς και που εκατσαν ολα στο ημιχρονο, θα ειχα πρει τρελα λεφτα με μικρο πονταρισμα, σημερα που το εκανα, ολα αρχισαν ιδανικα, αλλα δε συνεχισαν το ιδιο, αλλα ενω υπηρχε η σκεψη να τα παιξω ολα πρωτο γκολ, ηθελα τα τρελα κερδη, οχι και τα 5 πρωτα γκολ αν τα ειχα παιξει σε συστημα δε θα μου εδιναν καλα λεφτα, αλλα βλεπετε ο ενθουσιασμος και η πληρωνονται...
Το εχω πει οτι ποτε μου δεν εχω πιασει πενταδα, τωρα που ημουν κοντα, απομακρυνθηκα απο μονος μου...
Παντως ερχεστε και στα λογια μου, που δε θελω τους πολλους αγωνες , γιατι χανεσαι, καλυτερα καθημερινα με λιγους αγωνες, ή κανα δυο πρωταθληματακια, ή και τις " αγαπημενες" ομαδες του ο καθενας...
Τελοςπαντων, αυτο το παιχνιδι δεν τελειωνει, οπως και η μας...