Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπον, ως γνωστο, παιζω τη δυαδα, αλλα δεν τα παιζω για μονα για καλυψη, 1η μ@λ@κια...
2η μ@λ@κι@, βαζω και σε τριαδα το διπλο της Σοντερισκε..
Η μεγαλυτερη ομως μ@λ@κι@, ειναι οτι πρωτο γκολ βαλανε ολα τα αουτσαιντερ, οποτε με το πουβλεπω να εχουν προηγηθει,δεν ξερω τι να καλυωψ απο αυτα και αρχιζω τα  :headbang: :headbang: :headbang:...
Βλεπω οτι ισοφαριζονατι Σοντερισκε και Σταρτ, ενω η Γκενκ ειναι σταθερη στο 0-1...
ΣΤο 37 οπως εβλεπα απο τη βετ365 λοιπον, παιρνω τη μεγαλη αποφαση και χωνω χοντρα στο 2 της Σταρτ στο ημιχρονο με 9 αποδοση...!!!
ΣΔυο λεπτα μετα το κανει!!!
Κατσε μεγαλε λεω να σιγουρεψουμε τον Κωλο μας, κερδιζουμε δυαδα και μονο πονταρισμα στο 9!!!
Γρηγορα-Γρηγορα λοιπον, πονταρω και το Χ, το διλλημα μεγαλο,με το ιδιο ποσο λεω, ή με το μισο?
Πονταρω τελικα το μισο απο αυτο του διπλου και στο 46' βλεπω πεναλτι...
Ποιος λεω το κερδισε..
Βλεπω οτι στο 45' ειχε κερδισει κορνερ η Λιλεστρομ...
Ωωωωχ λεω, καταλαβα..και εγενετο το 2-2..
Βγηκα τελικα κερδισμενος, αλλ αοχι πολυ οπως θα ηθελα...
Παλι καλα να λεμε που προλαβα και εβαλα το Χ, γιατι προς το τελος του ημιχρονου, παυει να παιζεται...
Οπως χθες και προχθες που ειχα ρεντα με τα επομενα γκολ, σημερα δε μου καθησε μεγαλη μπαζα, τουλαχιστον με το live μπορεις να το σωσεις καπως...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ανατροπη η μπριζ...δεν την προλαβα...περιμενα μεχρι το 80 να ανεβει η αποδοση.. και το βαλε στο 78...

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
στην Β με τόσα που είδαν τα μάτια μας πέρυσι, όπου δεν περνούσε με τίποτα φαβορί, λέω να μην ασχοληθώ καθόλου φέτος. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να σκάσει χ ή, 2 στην Λιβαδειά με 3,25 και 6 απόδοση, ούτε το 2 του Εθνικού με απόδοση 3,30 στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ούτε πιθανό 2 της Καλλιθέας με 3,15 στην Δράμα.

Μακρυά από ποντάρισμα η Β εθνική παίκτες.... ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπον, ως γνωστο, παιζω τη δυαδα, αλλα δεν τα παιζω για μονα για καλυψη, 1η μ@λ@κια...
2η μ@λ@κι@, βαζω και σε τριαδα το διπλο της Σοντερισκε..
Η μεγαλυτερη ομως μ@λ@κι@, ειναι οτι πρωτο γκολ βαλανε ολα τα αουτσαιντερ, οποτε με το πουβλεπω να εχουν προηγηθει,δεν ξερω τι να καλυωψ απο αυτα και αρχιζω τα  :headbang: :headbang: :headbang:...
Βλεπω οτι ισοφαριζονατι Σοντερισκε και Σταρτ, ενω η Γκενκ ειναι σταθερη στο 0-1...
ΣΤο 37 οπως εβλεπα απο τη βετ365 λοιπον, παιρνω τη μεγαλη αποφαση και χωνω χοντρα στο 2 της Σταρτ στο ημιχρονο με 9 αποδοση...!!!
ΣΔυο λεπτα μετα το κανει!!!
Κατσε μεγαλε λεω να σιγουρεψουμε τον Κωλο μας, κερδιζουμε δυαδα και μονο πονταρισμα στο 9!!!
Γρηγορα-Γρηγορα λοιπον, πονταρω και το Χ, το διλλημα μεγαλο,με το ιδιο ποσο λεω, ή με το μισο?
Πονταρω τελικα το μισο απο αυτο του διπλου και στο 46' βλεπω πεναλτι...
Ποιος λεω το κερδισε..
Βλεπω οτι στο 45' ειχε κερδισει κορνερ η Λιλεστρομ...
Ωωωωχ λεω, καταλαβα..και εγενετο το 2-2..
Βγηκα τελικα κερδισμενος, αλλ αοχι πολυ οπως θα ηθελα...
Παλι καλα να λεμε που προλαβα και εβαλα το Χ, γιατι προς το τελος του ημιχρονου, παυει να παιζεται...
Οπως χθες και προχθες που ειχα ρεντα με τα επομενα γκολ, σημερα δε μου καθησε μεγαλη μπαζα, τουλαχιστον με το live μπορεις να το σωσεις καπως...
Ξεχασα να το αναφερω, το πονταρισμα στο Χ ημιχρονο εγινε και αυτο στο 9 αποδοση, καπου στο 41-42'δευτερολεπτα πριν σταματησει να παιζεται...
Παιδες, το μονο που μπορω να δω ειναι την Μπαρι και τη Μονακο σε δυαδα, αλλ ατο φοβαμει γιατι το εχει και ο φιλος μας και οταν βλεπει εκπληξεις συνηθως δεν καθονται...
Αλλα ετσι την πατησα και με τη Γκλαντμπαχ στο Λεβερκουζεν που δεν το επαιξα επειδη το ειχε δει και ο φιλος μας και τελικα την πατησα πολυ χοντρα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μακρυά από ποντάρισμα η Β εθνική παίκτες.... ;)
ΚΑι αν ειχες  πονταρει στην εκπληξη, οπως το ειπες, θα ειχες παθει κατι, γιατι κολωσες?
Θα σε χαλουσε να ειχες πιασει αυτες τις εκπληξεις?
Σου αρεσει να πιανεις τα 1.60 και δε σου αρεσουν τα 3 και τα 6,???
Ετσι κανει ολος ο κοσμος και γι αυτο γεμιζει συνεχως ο κουβας και μαλιστα πατο δεν εχει...

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
ΚΑι αν ειχες  πονταρει στην εκπληξη, οπως το ειπες, θα ειχες παθει κατι, γιατι κολωσες?
Θα σε χαλουσε να ειχες πιασει αυτες τις εκπληξεις?
Σου αρεσει να πιανεις τα 1.60 και δε σου αρεσουν τα 3 και τα 6,???
Ετσι κανει ολος ο κοσμος και γι αυτο γεμιζει συνεχως ο κουβας και μαλιστα πατο δεν εχει...

Δεν το έβλεπα διπλό, απλά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι προς αποφυγή πονταρίσματος. Αυτό ανέφερα και στο μνμ π μου που έκανα παράθεση. Και φυσικά θα γούσταρα να πιάνω απόδοση 6, παρά το 1,6. Αλλά άλλο βλέπω το συγκεκριμένο σημείο και άλλο το αποφεύγω επειδή δεν βλέπω να περνάει το φαβορί (1,40 στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Η Τζενοα για αλλη μια φορα  :jerking:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν το έβλεπα διπλό, απλά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι προς αποφυγή πονταρίσματος. Αυτό ανέφερα και στο μνμ π μου που έκανα παράθεση. Και φυσικά θα γούσταρα να πιάνω απόδοση 6, παρά το 1,6. Αλλά άλλο βλέπω το συγκεκριμένο σημείο και άλλο το αποφεύγω επειδή δεν βλέπω να περνάει το φαβορί (1,40 στη συγκεκριμένη περίπτωση).
Ενταξει, συμφωνω, αλλα μερικες φορες βλεπεις πως αν εχωνες εκει που ακριβως που οπως ο περισσοτερος κοσμος στη στοιχηματικη διαλεκτο λεει "το φοβαμαι" , το θεμα ειναι να λες, δεν το φοβαμαι, θα το παιξω με λιγοτερο πονατρισαμ απο ο,τι θα εκανα με το πονταρισμα του φαβορι και αν κατσει, θα με ανεβασει τουλαχιστομ καμποσο, ενω αν παιξεις το 1,60  και παρεις τον πουλο, πως θα νοιωσεις τοτε???
Οπως ολοι οι επαγγελματιες που ελεγα χθες που για παραδειγμα θα βαλανε χιλιαρικα στην Μπαρτσελονα και εξαερωθηκαν...
Θα μου πεις, τοσο καιρο τα εχουν βγαλει, ναι συμφωνω, αλλα τα βγαζουν με το σταγονομετρο απο τι βαρελι με τα 1,15 και 1,20 που παιζουν, ενω  χθες τους χυθηκε ενα μεγαλο μερος του βαρελιου και βαστα μην κανει αλλη μια γκελα, θα τους χυθει ολοκληρο και μαλιστα αν το παρει και ο κατηφορος θα κανουν πολυ καιρο να το βρουν ... :-

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
στο ματς της ναπολης βλεπετε καμια βρωμια? ειναι και μαφιοζοι αυτοι

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
στο ματς της ναπολης βλεπετε καμια βρωμια? ειναι και μαφιοζοι αυτοι
Τα ειπαμε δεν τα ειπαμε?
Παιζει "Καμορα-Ντραγκετα" οπως τις λενε οι ντοπιοι...
Εχω ζησει στην περιοχη για αρκετο καιρο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
0-1 η Ντραγκ...εεε η Μπαρι ηθελα να πω...
Ρε γμτο, παλι δεν επαιξα πρωτος γκολ, γιατι την παταω επανειλημενα???? :think:
Μηπως ειμαι.... :jerking:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
0-1 η Ντραγκ...εεε η Μπαρι ηθελα να πω...
Ρε γμτο, παλι δεν επαιξα πρωτος γκολ, γιατι την παταω επανειλημενα???? :think:
Μηπως ειμαι.... :jerking:
Το εβαλε και η Μονακο, ειδατε τι  :jerking: ειμαι, που το λεω, αλλα δεν παιζω τα "πρωτος γκολ"???
Τωρα πως θα τα καλυψω και τα δυο ματσακια μεχρινα τελειωσει το ημιχρονο και που θελω να φυγω???
Εεεε ρε  :jerking:...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το εβαλε και η Μονακο, ειδατε τι  :jerking: ειμαι, που το λεω, αλλα δεν παιζω τα "πρωτος γκολ"???
Τωρα πως θα τα καλυψω και τα δυο ματσακια μεχρινα τελειωσει το ημιχρονο και που θελω να φυγω???
Μολις πηγα να κανω καλυψη, ισοφαρισε η Ναπολι...
Αντε γεια... :jerking:

inviteme

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Παντως το 'πρωτος γκολ' ειναι σκετη ρουλετα

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Το εβαλε και η Μονακο, ειδατε τι  :jerking: ειμαι, που το λεω, αλλα δεν παιζω τα "πρωτος γκολ"???
Εεεε ρε  :jerking:...
μην τρελενεσαι...ειναι και θεμα τυχης
μην ξεχνας οτι ειναι και θεμα αποδοσης...αν δεν σου κανει η αποδοση εκεινη την στιγμη, γιατι να την παιξεις?...!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

αμα θες να παιξεις κατι παιξε ανατροπη μαρσειγ.ειναι πολυ καλυτερη και πιεζει...και καλα σου λεει ο μουτσος.μην τρελλενεσαι με καθε αναποδο γκολ.κανε μια επιλογη πρωταθληματων κ αγωνων και μην ασχολεισαι με ολο το κουπονι γιατι θα παλαβωσεις.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
[glow=red,2,300]Οποιος θελει να κονομησει ας παιξει τον Σκολα για πρωτο σκορερ της διοργανωσης στον οπαπ με 15 αποδοση..[/glow] :dancing:
Η Αργεντινη αν νικησει την Σερβια στον ομιλο θα παιξει το πρωτο της δυσκολο ματς στον ημιτελικο με Ελλαδα..Ισπανια και ΗΠΑ δεν θα τις βρει μεχρι τοτε..

Πριν λιγο καιρο ειχα βαλει και κατι ψιλα στην Αργεντινη(23.5 αποδοση τοτε)για κατακτηση καθως ακουγα οτι ο Νοτσιονι που επαιξε σε καποια φιλικα θα ηταν πανετοιμος..Αλλα τελικα οι Σιξερς δεν του επετρεψαν να ρισκαρει κ δεν θα ειναι παρων στο τουρνουα..
Δε νομιζω να μ'ακουσε και κανενας αλλα εγω αυριο τσιμπαω ενα πολυ σεβαστο ποσο.. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom