Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Σημερα πηρα 2αδουλα

Μιντιλαντ Ασος 1.80
Καλμαρ Ασος 1.60

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ναδάλ πάει στο 1,40 απόψε (αν γίνει ο τελικός)
Αξίζει πιστεύω

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπον, αλλη μια ιστορια στοιχηματικης τρελας που λεμε...
Ισχυρη μου γνωμη, οτι το live ειναι το πιο συναρπαστικο ισως κομματι του παιχνιδιου και το λατρευω...
Με Φινλανδια, αυτο το Σ/Κ, δεν ειχα ασχοληθει, δε μου αρεσαν οι αποδοσεις βεβαια, ηταν σχετικα ομοιοκατανεμημενες και περιμενα κατι καλυτερο...
Σημερα οι αποδοσεις μου εκαναν λοιπον και ακοπα επαιξα και τα δυο Φινλανδικα διπλα ημιχρονα κατα την προσφιλη μου τακτικη...
Το πιο σιγουρο για μενα ηταν η Ουλου στην Χονκα, που και καλα παει για πρωταθλημα μετα την ισοπαλια της Ελσινκι, το ειπε και ο φιλος μας(δεν το ειχε γραψει οταν το επαιξα, μαλακια επρεπε να ριξω ολα τα λεφτα μου εκει...)
 Χτυπαω πουρνο-πουρνο τη δυαδα και την κανω για δουλεια...
Επιστροφη απογευμα σπιτι κατα τις 18:45 και βλεπω οτι και τα δυο ματς ειναι στον ασσο, η Ουλου εχανε 1-0...
Παγια τακτικη μου, οτι σημειο που το βλεπω γερα και αν στραβωσει αρχικα, δεν κολωνω να το ξαναπονταρω και ακομα καλυτερα δηλαδη για μενα, γιατι εχει μεγαλωσει κατα πολυ η αποδοση της, ειδικα σε αυτη την περιπτωση που το ειχε προτεινει ο φιλος μας, θα ηταν αυτοκτονια απο μερους μου να μην το πονταρω, ακομα και αν στο Φινλανδικο Πρωταθλημα ειναι σπανιες οι ανατροπες!!!!
Φυσικα, πονταρω το Χ ημιχρονο με αποδοση 6 και διπλο με αποδοση 34!!!!!
Σε λιγο γινεται το 1-1, ωπα λεω, περιμενω λιγο, γινεται το 1-2 στο 36 περιπου!!!!! :rockon:
Φυσικα αμεσως κανω την κινηση ματ και καλυπτω κακι με κερδος στο Χ και ακομα με πολυ λιγα λεφτα στον ασσο της Χονκα ημιχρονο, οπως εκανα και χθες με τη Λιλεστρομ...
Λεω οπως παντα, συνεχεια στο ρισκο να κανει το 1-3 η Χονκα?Μονο 3 εδινε, δε γουσταρω λεω, θα περιμενω το 2ο ημιχρονο μπας και ανεβει πανω απο 4, αλλα η κ@ργιολα η Ουλου δεν περιμενε και εκανε το 1-3!!!! :tickedoff:
Περιμενε λιγακι παλιοανυπομονη, περιμενε να τους παρουμε τα σωβρακα μαζι... :tickedoff:

1 13/09/2010 Χόνκα v Ούλου
(Αποτέλεσμα ημιχρόνου) Ούλου 34.00 Κανένα Κερδισμένο

Εκτος απο το live, εβγαλα κερδος απο την δυαδα, γιατι επαιξα το μονο της Ουλου στο 6 αποδοση...
Εχω πει οτι η Δευτερα ειναι η αγαπημενη μου μερα στοιχηματικα με τους λιγους αγωνες, αλλα δεν ξερω, δεν μπορω να το εξηγησω οως γινεται και με παει τοσο καλα, χθες τοσες φιλοτιμες προσπαθειες εκανα και δε μου βγηκαν...
ΘΑ μου πεις, παντα ετσι παιζεις???
Οχι φυσικα, γιατι αυτο το πραγμα, δεν μπορει να γινεται συνεχεια, αλλα καποιες απο τις αγαπημενες μου ομαδες, αλλα και πρωταθληματα, μου δινουν αυτο το δικαιωμα  να το κανω...
ΘΑ μου πεις, και που κερδισες τι εγινε?
Αυτο που θελω να πω οτι στο προγραμμα ειναι να χανεις κιολας, αλλα το θεμα για μενα παντα ειναι να παιζω και με ρισκο και  αντρικια και οχι ψοφια και αναιμικα...
Αυτη ειναι λοιπον μερος της προσωπικης μου φιλοσοφιας για το παιχνιδι που την εχω κτισει χρονια παρακολουθωντας το  ακομα και χωρις να παιζω, μακροχρονια παρατηρηση λοιπον και φυσικα, ολα ειναι πιθανα... ;)

inviteme

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
ZANCLOD72 αφου εισαι τοσο καλος δωσε κανενα προγνωστικο να πιασουμε κ εμεις οι ερμοι τιποτα

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Αυτό το ΣΚ έβγαλα χασούρα αρκετού καιρού.
Το Σάββατο η τριαδούλα  ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 , ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ 1 ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Χ με απόδοση 10,3 Χ 30Ευρώ = 310
Και τη Κυριακή αντίστοιχα η τριάδα ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1 ,ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ Χ/ΗΜΙ , ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ με συνολική απόδοση ξανά στο 10,3 Χ 30 = 310
Για σήμερα έχω βάλει πάλι 30 στην τριαδούλα Πας Γιάννενα 1 ,Στόουκ 1 και Αλμερία Χ με απόδοση 11,1...Άντε να δούμε...
Πάντως στάθηκα υπερβολικά τυχερός αφού Φούλαμ ,Ηρακλής και Γκρόνιγκεν έβαλαν γκολ στα τελευταία λεπτά....!!!

Το Πας Γιάννινα - Πανθρακικός ήταν στο 1-1 και έγινε 2-1 στο 90 όπως και έληξε....Στα άλλα τώρα ,βλέπω την Στόουκ στο 1-1 με την Α.Βίλα και την Αλμερία να χάνει 1-2 απο τη Σοσιεδάδ και τα δύο στο 90+...Παω να πιώ λίγο νερό και όταν έρχομαι βλέπω τελικά αποτελέσματα ,ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-1 και  ΑΛΜΕΡΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-2......Άλλα 333 ευρουδάκια στην τσέπη....
Αυτό δεν λέγεται απλά τύχη.....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ZANCLOD72 αφου εισαι τοσο καλος δωσε κανενα προγνωστικο να πιασουμε κ εμεις οι ερμοι τιποτα
Αστο φιλε.......
Αισθανομαι τρελες τυψεις...
Μετα απο το μηνυμα μου, εφυγα αρον-αρον απο το σπιτι, τελικα πριν λιγο εφτασα σπιτι, λιγο περιπετειωδες η μερα, με καποια απροοπτα...
Το πιθο απροοπτο ηταν οταν ανοιξα τον λογαριασμο μου να δω τι ακριβως ειχα πληρωθει απο κατι αλλα ψιλα που επαιξα...
ΑΚομα δεν εχω δει τι επιασα, κατσε να δω τι επιασα...
Πριν δω ομως, θα σας πω τι ηθελα να σας πω,αλλα δεν το ειπα,γιατι τα αλλα που ειπα χθες, ολα γκαντεμιαστηκαν...
Λοιπον, πριν τα δω η δυαδα ξερη χωρις καλυψη(μονα δηλαδη) που θα εδινα ηταν το Στοουκ-Αστον Βιλλα, 2 ημιχρονο-1 τελικο...
και το γερμανικο, 1 ημιχρονο-Χ τελικο, αν το εχω πιασει,τα εχω παρει χοντγρα και απο τον ΟΠΑΠ...
ΚΑτσε να δω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αστο φιλε.......
Αισθανομαι τρελες τυψεις...
Μετα απο το μηνυμα μου, εφυγα αρον-αρον απο το σπιτι, τελικα πριν λιγο εφτασα σπιτι, λιγο περιπετειωδες η μερα, με καποια απροοπτα...
Το πιθο απροοπτο ηταν οταν ανοιξα τον λογαριασμο μου να δω τι ακριβως ειχα πληρωθει απο κατι αλλα ψιλα που επαιξα...
ΑΚομα δεν εχω δει τι επιασα, κατσε να δω τι επιασα...
Πριν δω ομως, θα σας πω τι ηθελα να σας πω,αλλα δεν το ειπα,γιατι τα αλλα που ειπα χθες, ολα γκαντεμιαστηκαν...
Λοιπον, πριν τα δω η δυαδα ξερη χωρις καλυψη(μονα δηλαδη) που θα εδινα ηταν το Στοουκ-Αστον Βιλλα, 2 ημιχρονο-1 τελικο...
και το γερμανικο, 1 ημιχρονο-Χ τελικο, αν το εχω πιασει,τα εχω παρει χοντρα και απο τον ΟΠΑΠ...
ΚΑτσε να δω...
Δυστυχως δεν τα πιανω απο τον ΟΠΑΠ, γιατι εκανα το πιο ωραιο λαθος της ζωης μου.....
ΕΠαιξα αυτο!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

13/09/2010 18:03:29 Καρλσρούη - Ισοπαλία  @ 15.00
                        Άστον Βίλα - Στόουκ  @ 29.00

Δηλαδη, εκανα ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ και αντιν να παιξω Κοτμπους- Ισοπαλια, επαιξα Καρλσρουη-Ισοπαλια!!!!
Και τα δυο παιξιματα, ειχαν την ιδια αποδοση, 15 δηλαδη..
Τελικα επαιξα και τα μονα τους...
Η δυαδα,εδωσε 430 αποδοση...
Βιαζομουν κιολας..τελικα η βιασυνη κανει και καλο μερικες φορες..
παντως, αν ηθελα να το δωσω στο φορουμ, μπορει και να εβλεπα το "λαθος" μου και να το διορθωνα...τωρα που το σκεφτομαι, ανατριχιαζω...
Ειδατε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τελικα αποδοθηκε δικαιοσυνη, ολο στο τσακ να μου φευγουν σημεια, καιρος ηταν να τα δωσουν ολα πισω και με το παραπανω...
Διαβαζω απο τους ειδικους τοσα χρονια, " η Δευτερα δεν προσφερεται για πολλα και ειναι ουδετερη μερα κ.τ.λ."
Το κακο ειναι οτι προκαταβαλλουν και τον κοσμακη και τον παραμυθιαζουν...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τελικα αποδοθηκε δικαιοσυνη, ολο στο τσακ να μου φευγουν σημεια, καιρος ηταν να τα δωσουν ολα πισω και με το παραπανω...
Διαβαζω απο τους ειδικους τοσα χρονια, " η Δευτερα δεν προσφερεται για πολλα και ειναι ουδετερη μερα κ.τ.λ."
Το κακο ειναι οτι προκαταβαλλουν και τον κοσμακη και τον παραμυθιαζουν...
Προσωπικα, τα πιο κουφα τμου εχουν κατσει Δευτερες την πιο "νεκρη στοιχηματικα ημερα" δηλαδη και που γυριζεις απο τη δουλεια κομματια και ξενερωμενος...
Και πας Σαββατοκυριακο και καλα προετοιμασμενος και παιζεις και παιζεις και τον πουλο...
ΑΜΑΝ!!!
2-4 ημιχρονο και 5-5 τελικο το Κοτμπους-Καλσρουη???
Τωρα βλεπω τα αποτελεσματα... :S :S :S

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
σωστα κ το επιασα !!!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
πηρα μια μικρη ανασα. Ειχα αρκετο καιρο να κερδισω. Αξιζει να σημειωθει οτι τα εβαλα στην τυχη. Ουτε καν διαβασα εφημεριδες η προγνωστικα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το καλος ειναι σχετικο αγαπητε, εγω ρισκα παιρνω, αλλα που να αξιζουν και τι αξιζουν φυσικα?
Οι μεγαλες αποδοσεις...
Παρατηρησε και σημερα τα αποτελεσματα στα ημιχρονα, ποσα απο τα αουτσαιντερς προηγηθηκαν, και πες μου, δεν ειναι τα μισα περιπου απο τα συνολικα?
Πες μου και ποσα απο τα φαβορι καθησαν?
Ουτε τα μισα..
 Τοτε, γιατι να κυνηγησω τα φαβορι του 1.50 και να μην κυνηγησω τα αυτσαιντερ που δινουν και καλες αποδοσεις???
Αυριο και μεθαυριο, ποσοι αγωνες δινουν απο 1.10 εως 1.40,το ανεφερε και καποιος φιλος νωριτερα...
Εσυ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευεις οτι θα καθησουν ΟΛΑ???
ΚΑι αν ψαχνεις τα δυο και τρια παιχνιδια του 1,40, τι θα σου δωσουν τελικα?
Ενω αν ψαξεις τα δυο, η και το ενα του 5, του 6 ή και του 8 και το πιασεις, ειναι αποδοση μεγαλυτερη ακομα και απο την ενδεχομενη τριαδα που πιθανον να παιξεις με τα 1,40...
Με πιθανοτητες πολυ περισσοτερες φυσικα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
να πω και εγω την μαλακια μου?εγω επιασα την γαλατα στο 1.67  :grin:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
μια χαρα μας βρισκω ! Παντα τετοια !

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μια χαρα μας βρισκω ! Παντα τετοια !
Σου ειχα πει και γιατα Φινλανδικα, αλλα δεμε ακουσες και καλυτερα τελικα, γιατι το ενα χαθηκε, βεβαι σε δυαδα, θα ησουν κερδισμενος...
Ελα παντως να βλεπω θετικη αυρα στην ομαδα...!!!! ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ε ναι παντα καλοδεχουμενα ειναι τα ταμεια και ας ειναι και μικρα...

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ξερεις κανεις πως λειτουργει το εργαλειο του οπαπ που κανει διαλογη κ μετραει τις στηλες; Δεν μου δουλευει σωστα ! Ολο μυνημα "λαθος επεξεργασια" κ δεν υπαρχει κωδικος στην στηλη του κουπονιου μου λεει. Τι στο καλο φταιει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom