VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Σημερα πηρα 2αδουλα
Μιντιλαντ Ασος 1.80
Καλμαρ Ασος 1.60
Μιντιλαντ Ασος 1.80
Καλμαρ Ασος 1.60
Αυτό το ΣΚ έβγαλα χασούρα αρκετού καιρού.
Το Σάββατο η τριαδούλα ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 , ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ 1 ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Χ με απόδοση 10,3 Χ 30Ευρώ = 310
Και τη Κυριακή αντίστοιχα η τριάδα ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1 ,ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ Χ/ΗΜΙ , ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ με συνολική απόδοση ξανά στο 10,3 Χ 30 = 310
Για σήμερα έχω βάλει πάλι 30 στην τριαδούλα Πας Γιάννενα 1 ,Στόουκ 1 και Αλμερία Χ με απόδοση 11,1...Άντε να δούμε...
Πάντως στάθηκα υπερβολικά τυχερός αφού Φούλαμ ,Ηρακλής και Γκρόνιγκεν έβαλαν γκολ στα τελευταία λεπτά....!!!
Αστο φιλε.......ZANCLOD72 αφου εισαι τοσο καλος δωσε κανενα προγνωστικο να πιασουμε κ εμεις οι ερμοι τιποτα
Δυστυχως δεν τα πιανω απο τον ΟΠΑΠ, γιατι εκανα το πιο ωραιο λαθος της ζωης μου.....Αστο φιλε.......
Αισθανομαι τρελες τυψεις...
Μετα απο το μηνυμα μου, εφυγα αρον-αρον απο το σπιτι, τελικα πριν λιγο εφτασα σπιτι, λιγο περιπετειωδες η μερα, με καποια απροοπτα...
Το πιθο απροοπτο ηταν οταν ανοιξα τον λογαριασμο μου να δω τι ακριβως ειχα πληρωθει απο κατι αλλα ψιλα που επαιξα...
ΑΚομα δεν εχω δει τι επιασα, κατσε να δω τι επιασα...
Πριν δω ομως, θα σας πω τι ηθελα να σας πω,αλλα δεν το ειπα,γιατι τα αλλα που ειπα χθες, ολα γκαντεμιαστηκαν...
Λοιπον, πριν τα δω η δυαδα ξερη χωρις καλυψη(μονα δηλαδη) που θα εδινα ηταν το Στοουκ-Αστον Βιλλα, 2 ημιχρονο-1 τελικο...
και το γερμανικο, 1 ημιχρονο-Χ τελικο, αν το εχω πιασει,τα εχω παρει χοντρα και απο τον ΟΠΑΠ...
ΚΑτσε να δω...
Προσωπικα, τα πιο κουφα τμου εχουν κατσει Δευτερες την πιο "νεκρη στοιχηματικα ημερα" δηλαδη και που γυριζεις απο τη δουλεια κομματια και ξενερωμενος...Τελικα αποδοθηκε δικαιοσυνη, ολο στο τσακ να μου φευγουν σημεια, καιρος ηταν να τα δωσουν ολα πισω και με το παραπανω...
Διαβαζω απο τους ειδικους τοσα χρονια, " η Δευτερα δεν προσφερεται για πολλα και ειναι ουδετερη μερα κ.τ.λ."
Το κακο ειναι οτι προκαταβαλλουν και τον κοσμακη και τον παραμυθιαζουν...
Το καλος ειναι σχετικο αγαπητε, εγω ρισκα παιρνω, αλλα που να αξιζουν και τι αξιζουν φυσικα?ZANCLOD72 αφου εισαι τοσο καλος δωσε κανενα προγνωστικο να πιασουμε κ εμεις οι ερμοι τιποτα
Επαιξες το Χ ρε θηριο???σωστα κ το επιασα !!!
Ενταξει, το επιασες τουλαχιστον... ;)να πω και εγω την μαλακια μου?εγω επιασα την γαλατα στο 1.67
Σου ειχα πει και γιατα Φινλανδικα, αλλα δεμε ακουσες και καλυτερα τελικα, γιατι το ενα χαθηκε, βεβαι σε δυαδα, θα ησουν κερδισμενος...μια χαρα μας βρισκω ! Παντα τετοια !