Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν δεις τις αποδοσεις οπαπ για βαζελο ειναι προφανες οτι παει να μαζεψει τη "μαριδα" και να προσελκυσει φαν μπετινγκ..
το ματσ του παο μονο με κανα 2 γκολ της μπαρτσα χαντικαπ αξιζει στοιχηματικα...
να βγαζει ημιχρονο οπως ειπε καποιος παραπνω το βλεπω παρα πολυ δυσκολο...
ισως και νικη μπαρτσα με 0 παθητικο στο 1,75 αλλα αυτα τα στοιχηματα ενεχουν παντα το ρισκο του απροβλεπτου..

**δε με πειθουν λυων,βερντερ,μιλαν,μπενφικα που δεν εχει κανει νικη φετος..
για πες γαττο..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αν δεις τις αποδοσεις οπαπ για βαζελο ειναι προφανες οτι παει να μαζεψει τη "μαριδα" και να προσελκυσει φαν μπετινγκ..
το ματσ του παο μονο με κανα 2 γκολ της μπαρτσα χαντικαπ αξιζει στοιχηματικα...
να βγαζει ημιχρονο οπως ειπε καποιος παραπνω το βλεπω παρα πολυ δυσκολο...
ισως και νικη μπαρτσα με 0 παθητικο στο 1,75 αλλα αυτα τα στοιχηματα ενεχουν παντα το ρισκο του απροβλεπτου..

**δε με πειθουν λυων,βερντερ,μιλαν,μπενφικα που δεν εχει κανει νικη φετος..
για πες γαττο..
Ακόμα δεν έχω καταλήξει!Για τον βάζελο το είπα και πιο πάνω για χάντικαπ!Η Μπάγερν μου αρέσει πιο πολύ και την πόνταρα...τα υπόλοιπα τα ψάχνω!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
26 αποδοση στην betfair το διπλο του παο και 10 η ισοπαλαια
αν και χλωμο το διπλο αξιζει να ρισκαρεις
το χ ομως δεν ειναι απιθανο
μετα απο μια γκελα μεγαλης ομαδας εχω παρατηρησει οτι ακολουθοει αλλη μια
λετε να γινει σημερα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Υπαρχει ομως και αλλος ενας αγραφος νομος που λεει οτι ομαδα που γκελαρει στο πρωταθλημα και ακολουθει ευρωπαικος αγωνας, τα καταφερνει, ενω ομαδα που φερνει καλο αποτελεσμα στον τελευταιο αγωνα του πρωταθληματος, πιθανοτατα να γκελαρει στην Ευρωπη...
Εχω παρατηρησει οτι εχει μεγαλα ποσοστα επαληθευσης, μενει να δουμε και αποψε τι θα γινει...
Παντως απο Παναθα, πιστευω οτι το πρωτο γκολ εχει καποια τυχη, καθοτι απο ο,τι φαινεται, κατεβαινει με Λετο, αντι για Σιμαο, οποτε στην κοντρα μπορει να το κανει..
Εξ΄αλλου, εχει ενα πλεονεκτημα ο ΠΑΟ, οτι δεν εχει στο κεντρο της αμυνας Βυντρα και τερμα Γκαλινοβιτς... :grin:
Αν θυμαστε στα ευρωπαικα του παιχνιδια, με αυτο το σχημα, το ματς ξεκινουσε με 2 γκολ χαντικαπ...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χυσταράδες θελω τη βοηθεια σας.
Επαιζα χρονια στον γουιλιαμ χιλ και ειχα ξεκοψει μετά...

Φετος το ξαναξεκινησα και ομολογώ ότι με ειχαν γλυκανει πολυ τα δωρεαν στοιχηματα που μου εδινε καθε 2-3 βδομαδες (10 ευρω την φορα ποντάρισμα) και μαλιστα μερικες φορες τα ειχα εκμεταλλευτει και καλά  :grin: .

Επισης στην αρχη του χρονου αν εβαζες 25 ευρα σε ημιχρονο τελικο συγκεκριμενου ματς, σου εδινε δωρο άλλα 10-15 στον πρωτο σκόρερ και την οποία προσφορα τωρα την κανει μονο αν βαλεις την αγγλικη γλωσσα(και με την αγγλικη γλωσσα, το μπονους το δινει μονο σε κατοικους εκτος Ελλάδας).

Από πριν το  παγκοσμιο κυπελλο λοιπον δεν μου εχει δωσει άλλο μπονους(φαινεται το κανουν για κανα 6μηνο στους νεους παικτες)

Ποια εταιρια μου προτεινετε λοιπον που να ειναι αξιοπιστη, να εχει πολλες στοιχηματικες επιλογες, καλες αποδοσεις και αν τυχον δινει και κανα μπονους  :2on1: :2on1: (εγγραφης και τακτικά μπονους).

Υγ. Εκτος την μπετεντγουίν η οποία μου είχε φαει λεφτα και δεν ξαναπαταω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Χυσταράδες θελω τη βοηθεια σας.
Επαιζα χρονια στον γουιλιαμ χιλ και ειχα ξεκοψει μετά...

Φετος το ξαναξεκινησα και ομολογώ ότι με ειχαν γλυκανει πολυ τα δωρεαν στοιχηματα που μου εδινε καθε 2-3 βδομαδες (10 ευρω την φορα ποντάρισμα) και μαλιστα μερικες φορες τα ειχα εκμεταλλευτει και καλά  :grin: .

Επισης στην αρχη του χρονου αν εβαζες 25 ευρα σε ημιχρονο τελικο συγκεκριμενου ματς, σου εδινε δωρο άλλα 10-15 στον πρωτο σκόρερ και την οποία προσφορα τωρα την κανει μονο αν βαλεις την αγγλικη γλωσσα(και με την αγγλικη γλωσσα, το μπονους το δινει μονο σε κατοικους εκτος Ελλάδας).

Από πριν το  παγκοσμιο κυπελλο λοιπον δεν μου εχει δωσει άλλο μπονους(φαινεται το κανουν για κανα 6μηνο στους νεους παικτες)

Ποια εταιρια μου προτεινετε λοιπον που να ειναι αξιοπιστη, να εχει πολλες στοιχηματικες επιλογες, καλες αποδοσεις και αν τυχον δινει και κανα μπονους  :2on1: :2on1: (εγγραφης και τακτικά μπονους).

Υγ. Εκτος την μπετεντγουίν η οποία μου είχε φαει λεφτα και δεν ξαναπαταω...
Την 365 θα σου ελεγα εγω, βεβαια, περιμενω εδω και μια βδομαδα να παρω τα χρηματα μιας αναληψης και χθες το απογευμα δεν ειδα να τα εχουν βαλει...
Το θεμα ειναι οτι μου τα εβαλαν στην πιστωτικη που εχω συνδεσει με το λογαριασμο που εχω και τη χρεωστικη καρτα και τους την ειχα δωσει στην αρχη, ενω εγω θυμαμαι οτι αλλαξα μεθοδο αναληψης τωρα που πηγα να σηκωσω και εβαλα τη χρεωστικη, ωστε να δω τα χρηματα στο λογαριασμο μου...
Την αναληψη την ειχα κανει στις 8 του μηνος, οποτε το πολυ αυριο θα πρεπει να ειναι μεσα τα λεφτα, αλλιως θα τους στειλω μειλ..
Παντως ολες οι προηγουμενες αναληψεις που ειχα κανει ηταν απο 3-5 εργασιμες...
Ελπιζω να μη μου τη φερουν, δν το πιστευω δηλαδη, τη θεωρω πολυ σοβαρη εταιρεια μεχρι αποδειξεως τουναντιον...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οι καλυτερες αποδοσεις ειναι στην μπετφερ αλλα εχει νταβατζιλικια (σου κραταει ποσοστο και στην καταθεση και στα ταμεια σου)
μπετ365 εκανα εγγραφη σημερα,με συστησε ενας αλλος χυστης και παιρνεις +25ε με 100% μπονους που δινει βεβαια πρεπει να το παιξεις 5-6 φορες αλλα λεμε τωρα....

υγ ZANCLOD72 στην 365 απο που βλεπω τα μπετς που εχω κανει?το ψαχνω μια ωρα και δεν το βλεπω  :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οι καλυτερες αποδοσεις ειναι στην μπετφερ αλλα εχει νταβατζιλικια (σου κραταει ποσοστο και στην καταθεση και στα ταμεια σου)
μπετ365 εκανα εγγραφη σημερα,με συστησε ενας αλλος χυστης και παιρνεις +25ε με 100% μπονους που δινει βεβαια πρεπει να το παιξεις 5-6 φορες αλλα λεμε τωρα....

υγ ZANCLOD72 στην 365 απο που βλεπω τα μπετς που εχω κανει?το ψαχνω μια ωρα και δεν το βλεπω  :think:
Πας στο "Ιστορια" και απο εκει στο "φιλτρο Ιστορικου" και τα ανοιχτα ειναι τα "μη διευθετημενα" και αυτα που εχουν κλεισει, τα "διευθετημενα"...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Πας στο "Ιστορια" και απο εκει στο "φιλτρο Ιστορικου" και τα ανοιχτα ειναι τα "μη διευθετημενα" και αυτα που εχουν κλεισει, τα "διευθετημενα"...

σωστος εισαι ρε χυστη εχει λιγο μαλακια χειρισμό η 365 η μου φαίνεται?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπετ365 τα καλυτερα μπονους και καλες αποδοσεις..
σταντζειμς πολυ καλα μακροχρονια και αρκετα αξιοπιστη..
και οι δυο πληρωνουν σε 1-2 εργασιμες!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για σημερα βλεπω ευκαιρια να κοντραρω καποια απο τα "φαβορι" ..
ετσι,μπουρσα Χ1 και τοτεναμ 2Χ με καλυψη το οβερ...
και κανενα χαντικαπ στη μπαρτσα....για ιντερ βλεπω αντερ πιθανο....
αναμενω γαττο,στρατηγο και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
bet365 ! Και εγώ συμφωνώ ότι είναι από τις καλύτερες , αν όχι η καλύτερη
Παίζω και betfair

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
365 πλεον και εγω, οντως το μενου της ειναι σχετικα αβολο αλλα αποδοσεις και λαιβ αξιζει.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εμενα η 365 μου τα τρωει αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει τα τελυταια χρονια!
παλια ημουν φαν ιντερβετεν αλλα η 365 καλυτερα!
και το μενου της ειναι μια συνηθεια!
μενω μακρυα απο τα αδελφακια bwin kai betoto

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.135
Πόντοι
17.085
Προτάσεις για σίγουρα κέρδη:  :rolleyes:

Μάντσεστερ Γ. - Ρέιντζερς Χ/Χ
Λιόν - Σάλκε 1/Χ
Κοπεγχάγη - Ρούμπιν Καζάν (ντιπί) 1/2

Αν βγει ακολουθεί review για Brigitta Bulgari.  :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μεχρι και ο αντι κατεβαινει για στοιχημα

gulit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ δυνατη η ενδεκαδα της τοτεναμ με modric,lenon,van der vaart στο κεντρο και παβλουτσενκο μπροστα και με απουσιες στο κεντρο της αμυνας η βερντερ και χωρις πιζαρο μπροστα και τελος με μπουζακα διαιτητη που μπορει να δωσει κατι χρεωστουμενα στους αγγλους κοντρα σε γερμανους απο το μουντιαλ οδηγουν σε εναν ωραιο καλοπληρωμενο 2

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πολυ δυνατη η ενδεκαδα της τοτεναμ με modric,lenon,van der vaart στο κεντρο και παβλουτσενκο μπροστα και με απουσιες στο κεντρο της αμυνας η βερντερ και χωρις πιζαρο μπροστα και τελος με μπουζακα διαιτητη που μπορει να δωσει κατι χρεωστουμενα στους αγγλους κοντρα σε γερμανους απο το μουντιαλ οδηγουν σε εναν ωραιο καλοπληρωμενο 2
μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom