prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
εχουμε τιποτα καλο αδερφια??να βγαλουμε κανενα μεροκαματο διοτι εχουμε και δοση???χαχαχα
Κοκα ...???εχουμε τιποτα καλο αδερφια??να βγαλουμε κανενα μεροκαματο διοτι εχουμε και [size=30pt]δοση[/size]???χαχαχα
Συμφωνω σε αυτην την άποψη σε αυτα τα σαιτ εχεις τόσες επιλογες που με το να κερδισεις μια η δυο φορες πεφτεις μέσα ,εγω ειχα ψηλοκωλησει στην αρχη αλλα μετα μπουλο δεν ξανασχολουμαι πλεον και εκανα φραγη λογαριασμου,ειμαι πλεον οπως παλια κλασικος παιχτηςθέλω να πώ κάτι για τις εταιρίες στοιχημάτων στο internet αλλά να δώσετε βάση και μην το πάρετε αψήφιστα...
καταρχήν όπως είπαν και πιο πάνω κάποιοι συμπαίκτες, οι μεγάλες εταιρίες είναι αξιόπιστες και δεν υπάρχουν προβλήματα με κάρτες και τέτοια...να μην σου τύχει βέβαια...
στο internet οι εταιρίες προσφέρουν μεγαλύτερες αποδόσεις,περισσότερες επιλογές και live στοίχημα.
αυτά τα 3 είναι τα πλεονεκτήματά τους...
μειονεκτήματα??? πολλά...
αλλά θα αναφερθώ στο σημαντικότερο και ουσιαστικότερο...
είναι σαν να έχεις ένα καζίνο μέσα στο σπίτι σου...λίγο παραπάνω να καθήσεις από ό'τι πρέπει...χαιρετίσματα...
πρέπει να είσαι πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας...
ενώ στον οπαπ ρίχνεις το δελτιάκι σου και...γειά σας...άντε να ξαναπάς μετά από ώρες να ρίξεις ακόμα ένα...
αυτά να τα έχετε υπόψην σας όσοι θέλετε να ασχοληθείται με το στοίχημα στο internet,
αλλά και αυτοί που παροτρείνουν τόσο αβίαστα κάποιον να μην ξαναπαίξει στον οπαπ...
φιλικά πάντα...
Σωστες οι αποψεις, δε λεω, αλλα η αυτοσυγκρατηση ειναι ο καλυτερος συμμαχος του παιχτη και η ελλειψη της ο χειροτερος...Συμφωνω σε αυτην την άποψη σε αυτα τα σαιτ εχεις τόσες επιλογες που με το να κερδισεις μια η δυο φορες πεφτεις μέσα ,εγω ειχα ψηλοκωλησει στην αρχη αλλα μετα μπουλο δεν ξανασχολουμαι πλεον και εκανα φραγη λογαριασμου,ειμαι πλεον οπως παλια κλασικος παιχτης
Τον παλιοαχρειο, ισοπαλια το ειχα παιξει σε τριαδα(συστημα 2-3), καλο κερδος θα καθοταν, τελικα πηρα 3 φορες τα λεφτα μου σε κερδος...Χυστη με εκαψε ο κλοζε, επαιζα 0-0 τη Γερμανια! Παλι αυτος ο Κλοζε;!
Λέτε να κάνουμε καμιά έκπληξη και να περάσουμε την Ισπανία ? Και πληρώνει καλά το άτιμο...
το φαγε η πουτανα :S :S :S :Sαντε μωρη καρταγενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()