Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
εχουμε τιποτα καλο αδερφια??να βγαλουμε κανενα μεροκαματο διοτι εχουμε και δοση???χαχαχα

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Αυτή η μορφή, ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ, που χάθηκε???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τουρκία 2 , Κροατία 2...Χ/1 για την Ελλάδα και να σκοράρει ο Γκέκας , Χ/1 για την Σλοβακία!
Και όπως πάντα θα κοντράρω τα χάντικαπ (εκτός από την Ολλανδία) που δίνει ο Οπάπ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πειτε καμια 3αδα 4αδα με συνολικη αποδοση κανα 10αρι να παιξω κανα 20αρι  :fuck2:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
θέλω να πώ κάτι για τις εταιρίες στοιχημάτων στο internet αλλά να δώσετε βάση και μην το πάρετε αψήφιστα...
καταρχήν όπως είπαν και πιο πάνω κάποιοι συμπαίκτες, οι μεγάλες εταιρίες είναι αξιόπιστες και δεν υπάρχουν προβλήματα με κάρτες και τέτοια...να μην σου τύχει βέβαια...
στο internet οι εταιρίες προσφέρουν μεγαλύτερες αποδόσεις,περισσότερες επιλογές και live στοίχημα.
αυτά τα 3 είναι τα πλεονεκτήματά τους...
μειονεκτήματα??? πολλά...
αλλά θα αναφερθώ στο σημαντικότερο και ουσιαστικότερο...
είναι σαν να έχεις ένα καζίνο μέσα στο σπίτι σου...λίγο παραπάνω να καθήσεις από ό'τι πρέπει...χαιρετίσματα...
πρέπει να είσαι πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας...
ενώ στον οπαπ ρίχνεις το δελτιάκι σου και...γειά σας...άντε να ξαναπάς μετά από ώρες να ρίξεις ακόμα ένα...
αυτά να τα έχετε υπόψην σας όσοι θέλετε να ασχοληθείται με το στοίχημα στο internet,
αλλά και αυτοί που παροτρείνουν τόσο αβίαστα κάποιον να μην ξαναπαίξει στον οπαπ...
φιλικά πάντα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θέλω να πώ κάτι για τις εταιρίες στοιχημάτων στο internet αλλά να δώσετε βάση και μην το πάρετε αψήφιστα...
καταρχήν όπως είπαν και πιο πάνω κάποιοι συμπαίκτες, οι μεγάλες εταιρίες είναι αξιόπιστες και δεν υπάρχουν προβλήματα με κάρτες και τέτοια...να μην σου τύχει βέβαια...
στο internet οι εταιρίες προσφέρουν μεγαλύτερες αποδόσεις,περισσότερες επιλογές και live στοίχημα.
αυτά τα 3 είναι τα πλεονεκτήματά τους...
μειονεκτήματα??? πολλά...
αλλά θα αναφερθώ στο σημαντικότερο και ουσιαστικότερο...
είναι σαν να έχεις ένα καζίνο μέσα στο σπίτι σου...λίγο παραπάνω να καθήσεις από ό'τι πρέπει...χαιρετίσματα...
πρέπει να είσαι πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας...
ενώ στον οπαπ ρίχνεις το δελτιάκι σου και...γειά σας...άντε να ξαναπάς μετά από ώρες να ρίξεις ακόμα ένα...
αυτά να τα έχετε υπόψην σας όσοι θέλετε να ασχοληθείται με το στοίχημα στο internet,
αλλά και αυτοί που παροτρείνουν τόσο αβίαστα κάποιον να μην ξαναπαίξει στον οπαπ...
φιλικά πάντα...
Συμφωνω σε αυτην την άποψη σε αυτα τα σαιτ εχεις τόσες επιλογες που με το να κερδισεις μια η δυο φορες πεφτεις μέσα ,εγω ειχα ψηλοκωλησει στην αρχη αλλα μετα μπουλο δεν ξανασχολουμαι πλεον και εκανα φραγη λογαριασμου,ειμαι πλεον οπως παλια κλασικος παιχτης

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνω σε αυτην την άποψη σε αυτα τα σαιτ εχεις τόσες επιλογες που με το να κερδισεις μια η δυο φορες πεφτεις μέσα ,εγω ειχα ψηλοκωλησει στην αρχη αλλα μετα μπουλο δεν ξανασχολουμαι πλεον και εκανα φραγη λογαριασμου,ειμαι πλεον οπως παλια κλασικος παιχτης
Σωστες οι αποψεις, δε λεω, αλλα η αυτοσυγκρατηση ειναι ο καλυτερος συμμαχος του παιχτη και η ελλειψη της ο χειροτερος...
Ειτε στο πρακτορειο παιζεις, ειτε στο ιντερνετ, αν δεν την εχεις, κλαφτα Χαραλαμπε...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
3 η ισοπαλια, 4,30 η νικη για την Ελλαδα στο λαιβ. Λετε; ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πορτογαλια κυπρος 1-2 στο δεκαλεπτο, χυστες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Χυστη με εκαψε ο κλοζε, επαιζα 0-0 τη Γερμανια! Παλι αυτος ο Κλοζε;!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Στα επομενα τελικά(γιούρο) θα τον βαζουμε πρωτο σκορερ  :dancing: :dancing:

Α ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ε? ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ...

αΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ  :dancing: :dancing: :dancing:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Χυστη με εκαψε ο κλοζε, επαιζα 0-0 τη Γερμανια! Παλι αυτος ο Κλοζε;!
Τον παλιοαχρειο, ισοπαλια το ειχα παιξει σε τριαδα(συστημα 2-3), καλο κερδος θα καθοταν, τελικα πηρα 3 φορες τα λεφτα μου σε κερδος...
Τα 5αρακια και 8αρακια αποδοση που καθησαν, δεν ηταν και λιγα...
Αααααχ!!!Εχε χαρη που ειχα μονο 5 λεπτα χρονο να παιξω και εβαλα μια τριαδουλα και μια πενταδουλα στο πιτσ φιτιλι, δεν ειχα χρονο να φιλτραρω και να βγαλω τους πολυποθητους δυο αγωνες...
Και επιασα 2 στους τρεις και 2 στους 5, οποτε πηρα κατι παραπανω απο τα λεφτα μου...
Το μαγικο νουμερο ειναι το δυο, η δυαδα δηλαδη για μενα...
Οταν δεν εχω χρονο να παιξω, επικαλουμαι καθαρα την τυχη μου, παιζω πανω απο 3 αγωνες και αν κατσει εχει καλως, το εχω πει, 5 στους 5 δεν εχω ποτε μου πιασει, γι αυτο και αποφευγω να παιζω...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σκεφτηκα εσενα Ζαν κλοντ, λεω να χεις παιξει κανα τρελο 2 ημιχρονο τη Γεωργια και 2 ημιχρονο την Κυπρο! ;-) Δεν κυνηγησες κανα τετοιο περιεργο; Την Ροτσντειλ ελεγαν για μπομπα σημερα κ νικα ηδη απ το ημιχρονο..!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Λέτε να κάνουμε καμιά έκπληξη και να περάσουμε την Ισπανία ? Και πληρώνει καλά το άτιμο...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αντε μωρη καρταγενα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories