εννοείς δλδ φίλε ζανκλοντ να παίζουμε 2 παιχνίδια δυάδα και το καθένα από αυτά τα 2 μόνο του;
για μένα που δεν παίζω από το ίντερνετ αλλά κλασικά στο πρακτορείο αυτό δε γίνεται,άσε που για τα δικά μου μέτρα θέλει αρκετό χρήμα.
παίζω συνήθως 3άδες μέχρι το πολύ 5 παιχνίδια, με αποδόσεις από 1,80 μέχρι όσο... ποτέ κάτω από 1,60, γιατί βάζω σχετικά μικρά ποσά,δεν με παίρνει να σπρώξω πολύ.
πάω δλδ με λίγα για τα πολλά,συχνά βέβαια δεν κάθεται,αλλά όταν κάτσει είναι γερή μπάζα.
αν μπορούσα να διαθέτω πχ από 50-100 ευρώ κάθε σ/κ για το στοίχημα τότε θα έπαιζα αλλιώς,ενδεχομένως και 2άδες και μονά και σαφώς και μικρότερες αποδόσεις
είμαι όμως "αναγκασμένος" να κυνηγάω το θαύμα με πονταρίσματα από 6 εως 20 ευρώ.
ο καθείς και τα όπλα του που λέμε...
Κοιτα, αν εισαι κερδισμενος, δηλαδη οταν πιανεις το παρολι ή το συστημα σου και νομιζεις οτι εχεις τουλαχιστον κανει αποσβεση σε αυτα που εχεις παιξει, τοτε καλα κανεις...
Βεβαια, το πως παιζεις και γιατι παιζεις ειναι πολυ σχετικο και εσενα μπορει να σου αρεσει να παιζεις μονο για την ευχαριστηση, αλλα χαλαρα, ωστε να μη μπαινεις μεσα σε περιπτωση χασουρας...
Αν θες ομως να βγαλεις καποια λεφτακια σε συμπληρωση του εισοδηματος σου, να ξερεις οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο και οτι οντως θα πρεπει να παρεις μεγαλυτερο ρισκο και θα πρεπει να διαθεσεις και καποια λεφτα παραπανω, να ξερεις ομως οτι η αρχη μου ειναι οτι σε ενα τετοιο παιχνιδι επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο και προδικασμενο(εκτος απο εξαιρεσεις στις οποιες ενας μικρομεσαιος παικτης δεν εχει προσβαση, μπορει ομως να τις μυριστει...), πρεπει να παιζεις με τις πιθανοτητες υπερ σου και οχι κατα σου...
Οταν επιλεγεις με οποιαδηποτε αποδοση, να παιξεις 5 αγωνες και να πιασεις και τους 5, σιγουρα παιζεις με πολυ μικροτερες πιθανοτητες απο το να παιξεις 2 αγωνες...
Μια καλυτερη λυση ειναι να κοιτας στατιστικα ποσους αγωνες πιανεις απο τους 5 και να μειωσεις τους αγωνες που παιζεις στον αριθμο που συνηθως χανεις, ειναι απλα μαθηματικα, εγω παιζω κυριως δυαδες, γιατι ειδα οτι στις τριαδες εχανα ενα, ετσι με αυτο το συστημα μπορει να μην κερδιζω παντα, κερδιζω ομως θεαματικα περισσοτερες φορες απο πριν και εφοσον κοιταω ο καθε αγωνας να εχει τουλαχιστον αποδοση 3, παιζω το ιδιο πονταρισμα με τη δυαδα και στα μονα, ωστε αν πιασω το ενα, να εχω καλυψει ολο το πονταρισμα...
Το προβλημα ειναι οτι οντως στο πρακτορειο δεν μπορεις να παιξεις και μονα, αντε καποια πρωταθληματα διπλα(κατι ειναι και αυτο) γιατι πολυ απλα καποιοι "υποστηριζουν οτι προαγουν τον αθλητισμο και τον πολιτισμο"...
Η αποφαση ειναι δικη σου...
Οταν δω καποια ευκαιρια, ριχνω και γω κατι ψιλα, ετσι για να βοηθησω τον αθλητισμο και τον πολιτισμο της χωρας μας...