Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
στο ποστ μου διευκρίνισα ότι δεν παίζω μικρές αποδόσεις.
τι να κάνουμε δεν διαθέτω 100 ευρώ το κουπόνι να παίζω δυάδες,αν παίξω δυάδα με 9 ευρω πρέπει να παίξω αποδόσεις από 4,00 και πάνω,αυτές πόσο συχνά κάθονται;
οπότε παίζω 5αδα με μέσο όρο 2,00-2,50 κι ό,τι κάτσει!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
στο ποστ μου διευκρίνισα ότι δεν παίζω μικρές αποδόσεις.
τι να κάνουμε δεν διαθέτω 100 ευρώ το κουπόνι να παίζω δυάδες,αν παίξω δυάδα με 9 ευρω πρέπει να παίξω αποδόσεις από 4,00 και πάνω,αυτές πόσο συχνά κάθονται;
οπότε παίζω 5αδα με μέσο όρο 2,00-2,50 κι ό,τι κάτσει!
Έτσι όπως τα λες παίζεις 9 ευρώ για να πάρεις γύρω στα 400!Και αυτό υπερβολικό  είναι κατα την γνώμη μου...δηλαδή αν παίζεις παρόμοιες αποδόσεις σε τριάδα και πας για ένα κατοστάρικο θα σε χαλάσει?Ή ένα συστηματάκι με ζητούμενα 3-4???

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ναι πλέον 3αδες παίζω,αλλά χωρίς σύστημα γιατί με τα ποσά που παίζω δεν κερδίζω τπτ αν ερθουν πχ 3 στα 4

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε καστανα τα παιζεις τα ματσακια που γραφω?  Η μονος μου κερδιζω καθε μερα?  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε καστανα τα παιζεις τα ματσακια που γραφω?  Η μονος μου κερδιζω καθε μερα?  :2funny:
Έπαιξα μια δυάδα Ρωσία 2-Αργεντινή 1 ! :rockon:
Αλλά εντάξει δεν χώνω τίποτα σπουδαία ποσά στο μπάσκετ...μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτώ! :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε μαλακα τοσες μερες δινω πολλα ματς οπως βλεπεις, και το ποσοστο επιτυχιας πρεπει να ειναι γυρω στο 80%!!!!!!!

Εγω παντως εχω βγαλει πολυ καλα λεφτα, αλλη μια βδομαδα εμεινε να τους παρουμε λεφτα.. :grin:.   

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Κοιτα, αν εισαι κερδισμενος, δηλαδη οταν πιανεις το παρολι ή το συστημα σου και νομιζεις οτι εχεις τουλαχιστον κανει αποσβεση σε αυτα που εχεις παιξει, τοτε καλα κανεις...
Βεβαια, το πως παιζεις και γιατι παιζεις ειναι πολυ σχετικο και εσενα μπορει να σου αρεσει να παιζεις μονο για την ευχαριστηση, αλλα χαλαρα, ωστε να μη μπαινεις μεσα σε περιπτωση χασουρας...
Αν θες ομως να βγαλεις καποια λεφτακια σε συμπληρωση του εισοδηματος σου, να ξερεις οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο και οτι οντως θα πρεπει να παρεις μεγαλυτερο ρισκο και θα πρεπει να διαθεσεις και καποια λεφτα παραπανω, να ξερεις ομως οτι η αρχη μου ειναι οτι σε ενα τετοιο παιχνιδι επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο και προδικασμενο(εκτος απο εξαιρεσεις στις οποιες ενας μικρομεσαιος παικτης δεν εχει προσβαση, μπορει ομως να τις μυριστει...), πρεπει να παιζεις με τις πιθανοτητες υπερ σου και οχι κατα σου...
Οταν επιλεγεις με οποιαδηποτε αποδοση, να παιξεις 5 αγωνες και να πιασεις και τους 5, σιγουρα παιζεις με πολυ μικροτερες πιθανοτητες απο το να παιξεις 2 αγωνες...
Μια καλυτερη λυση ειναι να κοιτας στατιστικα ποσους αγωνες πιανεις απο τους 5 και να μειωσεις τους αγωνες που παιζεις στον αριθμο που συνηθως χανεις, ειναι απλα μαθηματικα, εγω παιζω κυριως δυαδες, γιατι ειδα οτι στις τριαδες εχανα ενα, ετσι με αυτο το συστημα μπορει να μην κερδιζω παντα, κερδιζω ομως θεαματικα περισσοτερες φορες απο πριν και εφοσον κοιταω ο καθε αγωνας να εχει τουλαχιστον αποδοση 3, παιζω το ιδιο πονταρισμα με τη δυαδα και στα μονα, ωστε αν πιασω το ενα, να εχω καλυψει ολο το πονταρισμα...
Το προβλημα ειναι οτι οντως στο πρακτορειο δεν μπορεις να παιξεις και μονα, αντε καποια πρωταθληματα διπλα(κατι ειναι και αυτο) γιατι πολυ απλα καποιοι "υποστηριζουν οτι προαγουν τον αθλητισμο και τον πολιτισμο"...
Η αποφαση ειναι δικη σου...
Οταν δω καποια ευκαιρια, ριχνω και γω κατι ψιλα, ετσι για να βοηθησω τον αθλητισμο και τον πολιτισμο της χωρας μας...
σωστό αυτό που λες,συνήθως έπιανα 3-4 στους 5 οπότε τώρα παίζω 3άδες
αφού καλύπτεις το ποντάρισμα είσαι οκ,το θέμα είναι όμως τί γίνεται εάν χάσεις και τους 2 αγώνες -διότι πάνω από 3,00 απόδοση είναι ρίσκο μεγάλο- στην ουσία χάνεις 3 δελτία.
τεσπά ,όπως είπες ο καθένας παίζει ανάλογα με τα ποσά που διαθέτει.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Έτσι όπως τα λες παίζεις 9 ευρώ για να πάρεις γύρω στα 400!Και αυτό υπερβολικό  είναι κατα την γνώμη μου...δηλαδή αν παίζεις παρόμοιες αποδόσεις σε τριάδα και πας για ένα κατοστάρικο θα σε χαλάσει?Ή ένα συστηματάκι με ζητούμενα 3-4???
Και 2 αγωνες με αποδοση 3 ο καθενας, αν παιξεις 10 ευρω θα παρεις καθαρα 80,δε σε χαλαει...
Ενω πενταδα, ποτε θα πιασεις???
Εγω παντως ποτε μου δεν εχω πιασει 5, μεχρι 4 μονο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αααααα...
ΔΑΑΑΑ...ΠΑΙΧΤΑΟΥΡΑΣ ειπα και ΟΧΙ το αλλο....το ονομα του τρισμεγιστου, ανεπαναληπτου και γνωστου Εργολαβου, .... :grin: :2funny: :2funny:
Δεν ειναι ισα και ομοια...  :grin: :grin: :grin:
Και μη ξανανακανεις το λαθος να γραψεις το ονομα με μικραεεε?Μονο με κεφαλαια, ετσι???? :s&m_1:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
σωστό αυτό που λες,συνήθως έπιανα 3-4 στους 5 οπότε τώρα παίζω 3άδες
αφού καλύπτεις το ποντάρισμα είσαι οκ,το θέμα είναι όμως τί γίνεται εάν χάσεις και τους 2 αγώνες -διότι πάνω από 3,00 απόδοση είναι ρίσκο μεγάλο- στην ουσία χάνεις 3 δελτία.
τεσπά ,όπως είπες ο καθένας παίζει ανάλογα με τα ποσά που διαθέτει.
Ναι, αλλα οταν πιανεις, πιανεις πολλα δελτια, σε τελικη αναλυση, παιξε σκετη δυαδα στο πρακτορειο, αφου δε δινει και μονα, εχεις και παλι μεγαλυτερες πιθανοτητες ακομα και απο τις τρυαδες...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Ναι, αλλα οταν πιανεις, πιανεις πολλα δελτια, σε τελικη αναλυση, παιξε σκετη δυαδα στο πρακτορειο, αφου δε δινει και μονα, εχεις και παλι μεγαλυτερες πιθανοτητες ακομα και απο τις τρυαδες...
έχεις δίκιο για τις πιθανότητες,σου κάθονται συχνά όμως αποδόσεις άνω του 3,00;
δυστυχώς εγώ το λιγότερα 3 μπορώ να παίζω γιατί λίγα δίνει ο ΟΠΑΠ σε 2αδες,από 3αδες και πάνω έχεις επιλογή απ'όλο το κουπόνι.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε σεις βαλτε κανα φραγκακι αν εχετε την δυνατοτητα σε καμια εταιρια διαδυκτιακη, και αφηστε τον οπαπ να κουρευετε!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
έχεις δίκιο για τις πιθανότητες,σου κάθονται συχνά όμως αποδόσεις άνω του 3,00;
δυστυχώς εγώ το λιγότερα 3 μπορώ να παίζω γιατί λίγα δίνει ο ΟΠΑΠ σε 2αδες,από 3αδες και πάνω έχεις επιλογή απ'όλο το κουπόνι.
ΔΥστυχως, δε δινει ουτε αποδοσεις μεγαλες, αν εχεις διαβασει την τελευταια εβδομαδα, κοιτα τι αποδοσεις εχω πιασει, που σημαινει οτι καθονται, παντως για κανε μια στατιστικη σε καθε κουπονι...
Ειδες τι ειπε ο stratigosss, παραπανω???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι εταιρειες στοιχηματων διαδυκτιου ειναι ασφαλης? Δηλαδη εαν πέζεις με χρεωστικη κάρτα πέζει ποτε να σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο στην τράπεζα και να σου φάνε τα λεφτα?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οι εταιρειες στοιχηματων διαδυκτιου ειναι ασφαλης? Δηλαδη εαν πέζεις με χρεωστικη κάρτα πέζει ποτε να σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο στην τράπεζα και να σου φάνε τα λεφτα?
Τα μεγαλα ονοματα, ειναι αξιοπιστες εταιρειες απο ο,τι ξερω, τα μικρα, επιφυλασσομαι, παντως να σου φανε χρηματα απο το λογαριασμο σου, δεν εχω υποψιν μου κατι τετοιο, δεν ξερω...

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Iσπανια- Καναδας 1

Αγκολα- Αυστραλια 1

Η.Π.Α- Τυνησια    2

Αργεντινη - Σερβια 1

Βραζιλια-Κροατια 1

Ολα στο χαντικαπ
:rockon: :rockon:
Δυστηχως δεν τα επαιξα ολα & εβαλα λιγα χρηματα  :headbang:

περιμενουμε καθημερινη ενημερωση φιλε !!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ΔΥστυχως, δε δινει ουτε αποδοσεις μεγαλες, αν εχεις διαβασει την τελευταια εβδομαδα, κοιτα τι αποδοσεις εχω πιασει, που σημαινει οτι καθονται, παντως για κανε μια στατιστικη σε καθε κουπονι...
Ειδες τι ειπε ο stratigosss, παραπανω???

τα ξέρω όλα τα αρνητικά του ΟΠΑΠ,είδα και τι γράφει ο στρατηγός,αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω τη δυνατότητα μέσω ίντερνετ.

για σήμερα τί λέτε για τον άσσο της αρμενίας με την ιρλανδία; δίνει 4,10!
επίσης σαμροκ ροβερς άσσο και μποέμιαν 2πλό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom