Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σκεφτηκα εσενα Ζαν κλοντ, λεω να χεις παιξει κανα τρελο 2 ημιχρονο τη Γεωργια και 2 ημιχρονο την Κυπρο! ;-) Δεν κυνηγησες κανα τετοιο περιεργο; Την Ροτσντειλ ελεγαν για μπομπα σημερα κ νικα ηδη απ το ημιχρονο..!
Αυτη την πενταδα επαιξα χθες, ειχα 5 λεπτα και βρηκα αυτα:

1 03/09/2010 Αρμενία v Ιρλανδία
(Τελικό Αποτέλεσμα) Αρμενία 5.50 Κανένα Χαμένο
2 03/09/2010 Μολδαβία v Φινλανδία
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μολδαβία 3.60 Κανένα Κερδισμένο
3 03/09/2010 Ρουμανία v Αλβανία
(Ημίχρονο) Αλβανία 8.50 Κανένα Χαμένο
4 03/09/2010 Εσθονία v Ιταλία
(Ημίχρονο) Εσθονία 9.00 Κανένα Κερδισμένο
5 03/09/2010 Σλοβακία v ΠΓΔΜ
(Ημίχρονο) ΠΓΔΜ 6.50 Κανένα Χαμένο

ΠΟλυ μπομπα το συστημα, θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν καθοντουσαν 3 παιχνιδια, με τα δυο που κερδισαν, πηρα μια φορα το πονταρισμα μου σε κερδος...
Γεγονος οτι ηθελα πολυ κωλοφαρδια να το πιασω αυτο, αλλα αν μου ελεγες να σου βγαλω δυαδα, σιγουρα θα σου εβγαζα τον ασσο της Σλοβενιας στο ημιχρονο οπως και εγινε και τη Μολδαβια τελικο που καθησε κι αυτη, δηλαδη θα τα επιανα στο φιλτραρισμα, απλως δεν ηθελα να πονταρω παρα πολλα λεφτα...
ΣΥμπερασμα, οτι εδω εσπασαν 3 στα 5 παιχνιδια τα φαβορι...
Τη Γεωργια, οντως τη σκεφτηκα ημιχρονο, αλλα συναισθηματικοι λογοι δε με αφησαν, θα πρεπει να ειμαστε πιο στυγνοι στο μελλον...
ΣΗμερα ειχα μολις 15' να παιξω και μπορεσα να βρω  αυτο

1 04/09/2010 Σαουθάμπτον v Ρότσντεϊλ
(Ημίχρονο) Ρότσντεϊλ 6.00 Κανένα Κερδισμένο
2 04/09/2010 Όξφορντ Γιουν. v Μόρκαμ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μόρκαμ 4.20 Κανένα Χαμένο
3 04/09/2010 Στιβενέιτζ v Κρου
(Τελικό Αποτέλεσμα) Κρου 4.33 Κανένα Χαμένο

ΕΙδες?Καθεται η μεγαλυτερη αποδοση και χανονται οι αλλες.
Η Στιβενειτζ, εσπασε, αλλα στην ισοπαλια και οχι στο διπλο, δηλαδη σε αυτη την περιπτωση, στα 3 ματς που επελεξα με μεγαλο φαβορι, εσπασαν τα δυο...
Πως να παιξω υστερα φαβορι, μπορω?ΔΕ μπορω φυσικα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τα ματς τα μεταμεσονυκτια, εχουν σιγουρα ψωμι, κουραγιο ομως αναζητειται για να παιξουμε...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ψάχνω μια τριαδούλα

τι λέτε για ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 2πλό

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ άσσο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ άσσο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Χθες, ενα δελτιακι επαιξα με 4 ματς.
Οταν δεν εχω χρονο και δεν εχω και πολλη ορεξη, παιζω τετραδα ή και πενταδα και επικαλουμαι τη θεα τυχη, η οποια δεν μου εχει κανει απολυτως τη χαρη...

1 05/09/2010 Τενερίφη v Σαλαμάνκα
(Ημίχρονο) Σαλαμάνκα 5.50 Κανένα Χαμένο
2 05/09/2010 Νίμπεργκσουντ v Άλτα
(Τελικό Αποτέλεσμα) Άλτα 5.00 Κανένα Κερδισμένο
3 05/09/2010 Ρετζίνα v Πιασέντζα
(Ημίχρονο) Πιασέντζα 5.50 Κανένα Χαμένο
4 05/09/2010 Πορτογρουάρο v Σασουόλο
(Τελικό Αποτέλεσμα) Πορτογρουάρο 4.20 Κανένα Κερδισμένο

Παλι 2 αγωνες πιασμενοι, το μαγικο νουμερο, θα μπορουσε να ειναι τρεις, καθοτι τη Σαλαμανκα, ηθελα και νομιζα οτι την ειχα παιξει τελικο διπλο και πηρα κρυο ντους οταν το ειδα χαμενο, καθοτι εκανα ολεθριο λαθος και το επαιξα στο ημιχρονο διπλο και ενω ηταν ασσος, κερδιζε η Τενεριφη δηλαδη, εκανε την ανατροπη η Σαλαμανκα για την οποια κοιταξτε τι εγραφε γνωστος προγνωστης του διαδικτυου και του γραπτου τυπου:

330. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ: 1

Η Τενερίφη έφαγε τέσσερα γκολ στην πρεμιέρα από τη Χιρόνα. Πολύ βαρύ σκορ για να το αντέξουν ο Αρκονάδα και η παρέα του. Πρέπει οπωσδήποτε λοιπόν να επανέλθει η ηρεμία με μια εύκολη νίκη κόντρα στην μέτρια Σαλαμάνκα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων…

Αυτη ειναι μια φαινομενικα πολυ ορθη λογικη και ο φιλος μας την αιτιαζει και την τεκμηριωνει...
Το αποτελεσμα ομως ειναι το εντελως αντιθετο, κατι το οποιο δεν ξερω αν εξηγειται και δε με ενδιαφερει, αλλα το γεγονος ειναι οτι μια αποδοση του 1.65 δεν ευοδωσε, οπως και η Ναιμπεργκσουντ που εδινε 1.55 και την εφαγε απο την Αλτα που νικαει μια φορα στις 4...
Τα 2 στα 4 παιχνιδια μου εδωσαν πισω σε κερδος, αλλη μια φορα το πονταρισμα μου, αν ειχα παιξει την Σαλαμανκα σωστα(με ρωτησε και φιλος να του προτεινω ενα παιχνιδι και του ειπα οτι το πιο σιγουρο για μενα, ειναι η Σαλαμανκα διπλο τελικο και εγω το εχασα!!!!), μονο απο τα τρια παιχνιδια, θα ειχα παρει αποδοση 100 και κατι (αλλα στον πολλαπλασιαστη και τη στηλε μου και οχι στο αρχικο πονταρισμα)...
  Τα συμπερασματα δικα σας, οσον αφορα το θεμα των αποδοσεων που εχουμε θιξει...
Για μενα τα τεσσερα παιχνιδια, ειναι λαθος σαν βασικο παιξιμο, αλλα οταν δεν μπορω να καθησω να τα φιλτραρω για να βγαλω δυο, τα παιζω τεσσερα σε συστημα, αλλα με μικρο πονταρισμα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καλα πηγα σημερα μου τα χαλασε η ανταλαντα.αλλα οκ ταμειο πηγα αυτο εχει σημασία μικρο μεγαλο,το να πας ταμειο παιζει ρολο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καλα πηγα σημερα μου τα χαλασε η ανταλαντα.αλλα οκ ταμειο πηγα αυτο εχει σημασία μικρο μεγαλο,το να πας ταμειο παιζει ρολο
ΓΙα χθες ελεγα, αλλα δεν επαιξα, ημουν κομματια, οπως και τωρα βεβαια ,παντρευοταν κολλητος και γυρνουσαμε απο δω και απο κει, που χρονος για παιχνιδι..
Καλο το ταμειο, παντα καλοδεχουμενο, αλλα συγνωμη, το 1.30 της Αταλαντας σε εστειλε, ή κανα U/O???
Γιατι αν σε εστειλε το 1.30, πιστευω να ξερεις τη γνωμη μου...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ΓΙα χθες ελεγα, αλλα δεν επαιξα, ημουν κομματια, οπως και τωρα βεβαια ,παντρευοταν κολλητος και γυρνουσαμε απο δω και απο κει, που χρονος για παιχνιδι..
Καλο το ταμειο, παντα καλοδεχουμενο, αλλα συγνωμη, το 1.30 της Αταλαντας σε εστειλε, ή κανα U/O???
Γιατι αν σε εστειλε το 1.30, πιστευω να ξερεις τη γνωμη μου...

στο live τεσπα. θεμα ειναι οτι πηγα ταμειο αλλα θα μπορουσα και παραπανω,δεν κλαίγομαι παλι καλα να λες.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
στο live τεσπα. θεμα ειναι οτι πηγα ταμειο αλλα θα μπορουσα και παραπανω,δεν κλαίγομαι παλι καλα να λες.
Αν ηταν στο live, ενταξει, καλα εκανες γιατι θα βρηκες καλη αποδοση, πολλα φαβορι κερδιζουν πολλες φορες στο τελος, οπου εχει μεγαλωσει η αποδοση τους και οπως ειπες σημασια εχει οτι πηγες ταμειο, αλλα απο την αλλη το θεμα ειναι μακροπροθεσμα αυτη η τακτικη αν ειναι συμφερουσα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σημερα δυο ευκολους ασσους θα εχουμε στο μπασκετακι...

Η.Π.Α-Αγκολα 35,5  1
Ρωσσια-Ν.Ζηλανδια 6,5  1

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τα αυριανά πως τα βλέπεις?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
330. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ: 1

Η Τενερίφη έφαγε τέσσερα γκολ στην πρεμιέρα από τη Χιρόνα. Πολύ βαρύ σκορ για να το αντέξουν ο Αρκονάδα και η παρέα του. Πρέπει οπωσδήποτε λοιπόν να επανέλθει η ηρεμία με μια εύκολη νίκη κόντρα στην μέτρια Σαλαμάνκα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων…

Oταν ακουω τον γνωστο αναλυτη των αγωνων να λεει οτι "πρεπει να κερδισει για να ξεσπασει" παντα κατι μου βρωμαει. Θα αρχιζω να τον παιζω κοντρα μου φαινεται!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Oταν ακουω τον γνωστο αναλυτη των αγωνων να λεει οτι "πρεπει να κερδισει για να ξεσπασει" παντα κατι μου βρωμαει. Θα αρχιζω να τον παιζω κοντρα μου φαινεται!!
Μεσα εισαι ;) ;) ;)...
Με βοηθαει πολυ αυτο το παλληκαρι, να ειναι καλα, δεν ξερω αν μπλοφαρει και δε με νοιαζει...
Εκει ομως που την πατησα παρα πολυ χοντρα, ηταν με τη Μπαγερν Λεβερκουζεν-Γκλαντμπαχ, που το εδωσε και αυτος και ενω το ειχα πρωτη προτιμηση, το εβγαλα τελευταια στιγμη, φοβηθηκα μην το γκαντεμιασει(γινεται πολλες φορες,το εχω παρατηρησει),  η δυαδα με το 9,5 της Εξελσιορ το διπλο ημιχρονο στην Αλκμααρ και καπου 7 αυτο, γυρω στο 70 αποδοση θα μου ειχε δωσει, θα ηταν πολυ καλα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Άσε που δεν είναι σοβαρή αιτιολόγηση το " πρέπει οπωσδήποτε λοιπόν να επανέλθει η ηρεμία με μια εύκολη νίκη κόντρα στην μέτρια Σαλαμάνκα " όταν έχει παιχτεί μία μόλις αγωνιστική , προφανώς ούτε καν έχει δει τα ματς...και είναι σίγουρος ότι δεν μπορεί να μην νικήσει για δεύτερη αγωνιστική η σούπερ ομαδάρα Τενερίφη και την προτείνει στο 1,65!!! :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Στο μεταξύ η Κροατία παίζεται στο 1.65 αύριο!  :rolleyes:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Την βλέπεις και για νίκη την Αργεντινή?2.15 δίνει!!!
Το εχω παιξει ηδη...!!! :grin:

Και στο χαντικαπ, μου φαινεται πολυ περιεργο που δινουν ποντους στην Αργεντινη...
Στο μεταξύ η Κροατία παίζεται στο 1.65 αύριο!  :rolleyes:
Ακουω και λενε οτι θα παει να παιξει ταμπουρι...!!!  Εγω δεν το ακουμπαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom