Επισκέπτης
Γράφει τα γκολ πριν μπούν!!!
join the clubευχαριστω για τις πληροφοριες..!!
να κερδιζαμε κιολας καλα θα ηταν!!
σημερα εχεις καφακια ταρατσονι ε?Γράφει τα γκολ πριν μπούν!!!
επειδή το χρησιμοποιώ και αυτό...σε πληροφορώ ότι είναι πιο αργό! ;)Γράφει τα γκολ πριν μπούν!!!
Σε όλους συμβαίνουν αυτά, ρώτα και τον bull να σου πεί!!!ευχαριστω για τις πληροφοριες..!!
να κερδιζαμε κιολας καλα θα ηταν!!
ρε παπαρίδη εγώ τα τσέπωσα για άλλη μια φοράΣε όλους συμβαίνουν αυτά, ρώτα και τον bull να σου πεί!!!
Υ.Γ bull συγνώμη που στην λέω αλλά ο gatto με έχει αφήσει στο πόδι του!!!
Αδειασε τον κουβά απο τα δελτία σήμερα! Ξέρεις πόση ώρα θέλει να πετάξεις τόσα σκουπίδια στους κάδους?ρε παπαρίδη εγώ τα τσέπωσα για άλλη μια φορά
αλήθεια ο γάτος που χάθηκε ρε..???? :'(
Αδειασε τον κουβά απο τα δελτία σήμερα! Ξέρεις πόση ώρα θέλει να πετάξεις τόσα σκουπίδια στους κάδους?
Καληνύχτα και σου έχω καλό μέρος για διακοπές το καλοκαιρι, Ε.Κ.Ε!
θα με αφήσεις να πάω για ύπνο μωρή λουλού???
τι εχεις παρει βρε συ σημερα και τα λες ετσι ομορφα?Καληνύχτα και σου έχω καλό μέρος για διακοπές το καλοκαιρι, Ε.Κ.Ε!
Ενωμένα
Κουβαδικα
Εμιράτα
Εγώ είμαι στην ξαπλώστρα ήδη αλλά ο Nik έχει και ιδιωτική παραλία!!!
καλημέρα γατούλη..κι εγώ σ'αγαπώ πολύ... ...Γιατί μου πειράζετε τον bullάκο?Επειδή πηγαίνει συνέχεια στον κουβά?
Μία δυάδα σήμερα θα είναι Οσασούνα-Μπορντό!
Η δυάδα μου από Ιταλία θα είναι Λιβόρνο Χ και Σαμπντόρια 1Χ !
Άλλα ωραία Χ είναι της Μαγιόρκα , της Μπιλμπάο , της Σαλαμάνκα και του Όφη!
Από ειδικά στοιχήματα μου αρέσουν τα 4-2 για τις Χέρενφεν και Γιουνγκ Μπόις και το
1 ημίχρονο-Χ τελικό για την Σαταντέρ!
Να τα μας!!!!επαληθεύτικα 1000% υποχθόνιε Ταράτσα,τα έχεις τακιμιάσει με το άλλο το χανουμάκι και μου ρίχνετε λάσπηΠού χάθηκες βρε gatto? Ανέλαβα εγώ το πόστο σου για λίγο στο να την λέω στον Bull! Eλπίζω να τα πήγα καλά!!!