Επισκέπτης
Φεγενορντ βλέπω για το βράδυ, οβερ Λυων και Σεβίλλη και μου αρέσει και η Βαλένθια αν και χωρίς Βίγια!
Ωραίος!gatto πήγα να πάρω ένα κουπόνι πρίν απο το πρακτορείο για να κάνω σύγκριση αποδόσεων και λέω δεν παίζω και ένα κινο με 8 αριθμους έτσι για πλάκα. Στην 4η κλήρωση έπιασα 7/8, τρελάθηκα απο την μία χάρηκα που πήρα την 500αρα και απο την άλλη έχασα 7000 χιλιάρικα περίπου για ένα νούμερο!!!
κάτσε να ζεσταθεί το πουλέν μου ο Μλάντεν Πέτριτςbull η Ντορτμουντ δεν βλέπω να κινείται ακόμα!!!
Tην πάτησες, επαιξα και εγώ Γουεστ Μρομ!Άλλη μια δυάδα από Αγγλία...
Γουέστ Μπρόμ 1 και Γουότφορντ 1
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Στα πελέ μου ας πιάσω εγώ τη Γερμανία... ηΣτουτγκάρδη άρχισε νωρίς το πάρτι..2-0Tην πάτησες, επαιξα και εγώ Γουεστ Μρομ!
Birmingham City - Arsenal FC
τελικο σκορ 2:2
ισοφαρησε με πεναλτι στο 94´ η Birmingham
μιλαμε για πορνο τωρα
Ευτυχώς είμουν για μαντζιάρε στη Λίμνη... ;)όσοι παίζουν live, εδώ πρέπει να τον κατάπιαν κανονικά: η άρσεναλ έχει γυρίσει το παιχνίδι από το 55 και παίζει και με παίχτη παραπάνω. αντί να χώσει άλλα 2, ισοφαρίστηκε!!!
Χιμπέρνιαν ε???δεν την πρόλαβα για να τη ρίξω στην τρίτη δυάδα μαζί με τη ΣεβίλληΕγω ξέρω πως η αγαπημένη μου ομάδα στο στοίχημα ειναι η Ινβερνες, την παίζω πάντα κατά και ποτέ μα ποτέ δεν με απογοητευει! Ηδη χάνει 2-0
Ότι και να γίνει πάντα παίζω ενάντια στην Ινβερνες!Ευτυχώς είμουν για μαντζιάρε στη Λίμνη... ;)Χιμπέρνιαν ε???δεν την πρόλαβα για να τη ρίξω στην τρίτη δυάδα μαζί με τη Σεβίλλη
Τόσο πολύ την αγαπάς αυτή την ομάδα ε...???Ότι και να γίνει πάντα παίζω ενάντια στην Ινβερνες!
Αντιθετως. Οσοι παιζουν live bet αυτα περιμενουν. Το κατα της Αρσεναλ τη στιγμη του πεναλτυ ηταν 1,02. Αυτο σημαινει, οτι με 2 ευρω μπορουσες να παρεις 100. Και νωριτερα το κατα της Αρσεναλ κυμαινοταν πολυ χαμηλα, λογω της αποβολης της Μπερμιγχαμ. Τωρα, αν καποιος ειχε παιξει νικη της Αρσεναλ απο την αρχη η στο live, θα μπορουσε να την καλυψει στο ποσο που την επαιξε κι ετσι στην χειροτερη να μη χασει τιποτα. Επισης θα μπορουσε να ισσοροπησει το πονταρισμα του ετσι ωστε να εχει κερδος σε καθε περιπτωση!όσοι παίζουν live, εδώ πρέπει να τον κατάπιαν κανονικά: η άρσεναλ έχει γυρίσει το παιχνίδι από το 55 και παίζει και με παίχτη παραπάνω. αντί να χώσει άλλα 2, ισοφαρίστηκε!!!
μετά μου λες εμένα ότι δεν είσαι γκαντέμης....0-1 η Χαλ!!!
Αντιθετως. Οσοι παιζουν live bet αυτα περιμενουν. Το κατα της Αρσεναλ τη στιγμη του πεναλτυ ηταν 1,02. Αυτο σημαινει, οτι με 2 ευρω μπορουσες να παρεις 100. Και νωριτερα το κατα της Αρσεναλ κυμαινοταν πολυ χαμηλα, λογω της αποβολης της Μπερμιγχαμ. Τωρα, αν καποιος ειχε παιξει νικη της Αρσεναλ απο την αρχη η στο live, θα μπορουσε να την καλυψει στο ποσο που την επαιξε κι ετσι στην χειροτερη να μη χασει τιποτα. Επισης θα μπορουσε να ισσοροπησει το πονταρισμα του ετσι ωστε να εχει κερδος σε καθε περιπτωση!