Επισκέπτης
Παίδες τι βλέπετε για σήμερα?
εγω βλεπω κανενα αθεατο κοσμο γιατι μας γαμησε αυτη τη βδομαδαΠαίδες τι βλέπετε για σήμερα?
εγω βλεπω κανενα αθεατο κοσμο γιατι μας γαμησε αυτη τη βδομαδα
μα το γελας ρε αδερφε?
Γέλασα γιατί η ατάκα σου ήταν πολύ εύστοχη... ;)σήμερα αποχή...από αύριο πάλιμα το γελας ρε αδερφε?
επαιξα 4-5 στοιχηματα απο τη δευτερα και δεν εποιανα ουτε ενα σημιο
ολα σκατα σου λεω
δε τα τρωω σε στραγαλια καλυτερα?
Δεν το έπιασα αυτο!Γέλασα γιατί η ατάκα σου ήταν πολύ εύστοχη... ;)σήμερα αποχή...από αύριο πάλι
Υ.Γ.Ο gatto που χάθηκε σήμερα???? τόσο κατάκαρδα την πήρε την ήττα χτες...???
Ανακοίνωση: απαγοτεύεται στο μέλος του b.com Tαράτσα,να παίξει στοίχημα αυτό το Σ/Κ για να έλθουν τα υπόλοιπα μέλη στα ίσια τους...
Με αδικείς ταμάλα!!! Την τετάρτη δυάδα είπα και βγήκε την κυριακη έπιασα την παρασκευη έπιασα 4αδα το Σάββατο έχασα την Λιλ όπως και εσυ!!!ότι αγγίζετε εσύ και ο πακαρά πάει κουβά θα μας καταστρέψετε....
Εδω τα έπιασα!Έγω μόνο over την Φενερ έβαλα, και ένα μικρό ποντάρισμα στην Μάδεργουελ γιατί όσες φορές έχω παίξει ενάντια στην Ινβερνες και είναι αρκετές περιπτώσεις αυτές δεν την έχασα ποτέ!!!
Και εδω έπιασα!!!Έπιασα τον Ολυμπιακο στο 1Χ πληρωμένη διπλή και το under στο ίδιο παιχνίδι που πρέπει να ήταν απο τα πιο εύκολα στο φετινό Τσαμπιονς Λιγκ
Με αδικείς ταμάλα!!! Την τετάρτη δυάδα είπα και βγήκε την κυριακη έπιασα την παρασκευη έπιασα 4αδα το Σάββατο έχασα την Λιλ όπως και εσυ!!!
Μήπως το λές αυτό γιατί έπαιξα την Γαλατα για ανατροπη?
Ωρέ... χαλάρωσε πλάκα έκανα για χτες...Εδω τα έπιασα!
Και εδωΕδώ είναι όλα τα λεφτά, οβερακι απο ημίχρονο Ατλέτικο και Μαρσειγ και είμαι άνετος!
ξεκόλα ρε ταράτσα...σου είπα πλάκα έκαναΚαι εδω
Έπρεπε να καθαρίσω το όνομα μου!Ωρέ... χαλάρωσε πλάκα έκανα για χτες...
Μελετάω ρε νούμερο...δεν είμαι ανεύθυνος σαν κι εσένα!Γέλασα γιατί η ατάκα σου ήταν πολύ εύστοχη... ;)σήμερα αποχή...από αύριο πάλι
Υ.Γ.Ο gatto που χάθηκε σήμερα???? τόσο κατάκαρδα την πήρε την ήττα χτες...???