Νέα

Στοίχημα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

  • Θα Κερδιζω

    Ψήφοι: 311 32,0%
  • θα Χανω

    Ψήφοι: 222 22,9%
  • Ειναι στημενα

    Ψήφοι: 438 45,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    971

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Μηνύματα
1.876
Like
0
Πόντοι
16
το ολλανδια δανια το ακουμπαμε ομως? εκει ειναι το θεμα... γτ αν δεν ερθει κ αυτο χ, θα ειναι 4 παιχνιδια χωρις χ, που σημαινει οτι σε καποιο απο τα αλλα 2 αυριανα θα σκασει, του πουστη...
θα λειπει κ ο μπετνερ διαβαζα τωρα  :huh:
 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.783
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω αύριο.

Ευτυχώς θα παίξω στο ίντερνετ οπότε έχω και κάποιες επιλογές παραπάνω απο αυτές του οπάπ.

Το Χ της Ολλανδίας το φοβάμαι και δε νομίζω να το παίξω.

Το θέμα είναι ότι τα επόμενα 4 παιχνίδια έχουν δυνατά χηνάρια από 3.00 μέχρι 3.80 που μου αρέσουν σαν αποδόσεις και δε βλέπω και κάτι θεόκουφο πέραν ίσως του Νέα Ζηλανδία- Σλοβακία αν και εκεί νομίζω δεν είναι τόσο απίθανο. Μάλλον θα εφαρμόσω σύστημα φαφούτης-Χ σε αυτά τα 4 κι όπου βγει.

Από την άλλη βέβαια θα δω και με τι ορέξεις θα ξυπνήσω...

Πάντως έστω σε ένα από αυτά τα 4 δε δικαιολογείται να μην έρθει έστω ένα Χ.
 

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Μηνύματα
444
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
το λες σε μενα?  το έπιασα αυτο το χ

Γενικά το λέω όχι σε σένα. Σ΄αυτό που αναφέρθηκε πιο πριν, πως πρέπει να αποφεύγουμε όσοι παίζουμε το σύστημα με τα "χ" να ποντάρουμε όλους τους αγώνες.
Με αυτή τη λογική δεν έπρεπε να παίξει κάποιος το Αγγλία - ΗΠΑ. Ούτε το Αργεντινή - Νιγηρία, που θα μπορούσε να κάτσει το "χ" διότι η Αργεντινή έχανε το ένα γκολ πίσω από το άλλο και η Νιγηρία κάλλιστα θα μπορούσε να βάλει ένα γκολάκι.
Οπως και για παράδειγμα τα σημερινά ματσάκια της Αλγερίας και μετά της Γκάνας κάλλιστα θα μπορούσαν να κάτσουν "χ", αλλά...anyway... Εγώ συνεχίζω και με τα αυριανά ματσάκια το σύστημα με τα "χ"
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω αύριο.

Ευτυχώς θα παίξω στο ίντερνετ οπότε έχω και κάποιες επιλογές παραπάνω απο αυτές του οπάπ.

Το Χ της Ολλανδίας το φοβάμαι και δε νομίζω να το παίξω.

Το θέμα είναι ότι τα επόμενα 4 παιχνίδια έχουν δυνατά χηνάρια από 3.00 μέχρι 3.80 που μου αρέσουν σαν αποδόσεις και δε βλέπω και κάτι θεόκουφο πέραν ίσως του Νέα Ζηλανδία- Σλοβακία αν και εκεί νομίζω δεν είναι τόσο απίθανο. Μάλλον θα εφαρμόσω σύστημα φαφούτης-Χ σε αυτά τα 4 κι όπου βγει.

Από την άλλη βέβαια θα δω και με τι ορέξεις θα ξυπνήσω...

Πάντως έστω σε ένα από αυτά τα 4 δε δικαιολογείται να μην έρθει έστω ένα Χ.
:thumbsup: :thumbsup:
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166


Ανανέωση:  Δευτέρα  14/6  01.50πμ



Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καταρχάς οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους μου τους Ισπανούς που μέσα από τη Segounda Division μας πλήρωσαν ικανοποιητικά αφού πέρασαν σχεδόν όλα τα σημεία. Πάντα τέτοια παιδιά…

Πάμε τώρα στα του Μουντιάλ. Δεν ξέρω εσείς, αλλά εμένα η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται. Κάτι οι βουβουζέλες, κάτι το οικτρό θέαμα που παρουσιάζουν όλες οι ομάδες, με αναγκάζουν για πρώτη φορά στα χρονικά να μην μπορώ να δω ολόκληρο παιχνίδι παγκοσμίου κυπέλλου. Τα είχαμε πει βέβαια ότι δεν πρέπει να περιμένουμε κανένα σπουδαίο θέαμα. Αυτό όμως που παρακολουθούμε δεν είναι καν ποδόσφαιρο. Έχω παρακολουθήσει αγώνες τοπικού της Β Αθηνών οι οποίοι μου προσέφεραν πολύ περισσότερο θέαμα!

Μου αρέσει που βγήκαν οι ξένες εφημερίδες και τα ξένα site και μας λοιδόρησαν για το παιχνίδι που έπαιξε η εθνική μας στο ματς με την Κορέα. Εγώ πρώτος χθες έγραψα ότι είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι. Από την άλλη μεριά όμως, είδατε εσείς καμιά άλλη ομάδα που να παίζει μπάλα μέχρι στιγμής σε αυτό το Μουντιάλ; Όλες για κλωτσιές είναι!

Το ότι οι Γερμανοί έριξαν τέσσερα στους Αυστραλούς δεν μου λέει τίποτα. Το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας είναι μετριότατο και στο δεύτερο ημίχρονο τα «καγκουρό» έπαιζαν και με 10 παίκτες. Είναι πεπεισμένος ότι μέχρι το τέλος έτσι θα πάει η δουλειά. Μετριότατο θέαμα, άκεφοι και άνευροι ποδοσφαιριστές, ελάχιστα γκολ και οι καραμούζες να μας κουδουνίζουν τα αυτιά. Πρώτη φορά στη ζωή μου παρακαλάω να τελειώσει ένα Μουντιάλ για να βρούμε την ησυχία μας…

Πάμε τώρα στα σημερινά.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Το 1.40 που δίνει ο ΟΠΑΠ είναι πάρα πολύ μικρό. Όποιοι από εσάς βλέπετε νίκη των Ολλανδών, καλύτερα να παίξετε ότι θα κερδίσουν με ένα ή δύο γκολ διαφορά. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρωθείτε περίπου δυαράκι μοιράζοντας αναλογικά το στοίχημά σας. 3.40 το ένα γκολ, 4.40 τα δύο γκολ προσφέρει η Betclick.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Χασμουρητά και ξερό ψωμί. Βλέπω από ελάχιστα εως κανένα τέρμα. Και οι δύο ομάδες θα το πάνε στο λάου λάου και αν κάποιος προηγηθεί θα στήσει τείχος και θα παρακαλάει τον διαιτητή να ρίξει το τελευταίο σφύριγμα. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει το under στο χαμηλό 1.45, αλλά και έξω κάπου εκεί κυμαίνεται.

ΙΤΑΛΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Εγώ τους Ιταλούς δεν τους υπολογίζω σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Δεν έχουν καμία σχέση με τη σφριγηλή ομάδα του παρελθόντος και το πολύ πολύ να φτάσουν μέχρι τους οκτώ. Η Παραγουάη θα μπει τσαμπουκαλεμένη και θα το χτυπήσει το παιχνίδι στα ίσα. Και εδώ βλέπω λίγα γκολ καθώς δεν νομίζω να ανοιχτούν ιδιαίτερα οι δύο ομάδες. Ένα στοιχηματάκι αρκετά καλό που βρήκα στην BETOTO είναι το να εκτελεστούν στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερα κόρνερ συγκριτικά με το πρώτο. Η απόδοση είναι καλή (1.85). Λειτουργώ με τη λογική ότι όσο το παιχνίδι θα πλησιάζει προς το φινάλε, τόσο πιο πολύ θα επιτίθενται οι δύο ομάδες, ειδικά αυτή που θα βρίσκεται πίσω στο σκορ (αν βρίσκεται).

Από τα δύο Φινλανδικά θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Ίντερ Τούρκου και κλείσαμε για σήμερα.

Υ.Γ.1: Δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Με το που «κράξαμε» την ΕΡΤ μέσα σε λίγες ώρες το έλυσαν το θέμα και έβαλαν σκορ και λεπτό καθόλη τη διάρκεια των αγώνων…

Υ.Γ.2: Εγώ ότι είχα να πω για την εθνική μας ομάδα και για τις επιλογές του Ρεχάγκελ, το έγραψα χθες. Έλαβα όμως δύο πολύ ενδιαφέροντα mails από δύο φίλους του site τα οποία σας τα παραθέτω για να τα διαβάσετε και εσείς.

«…θα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου λεγοντας πως στην χωρα αυτη αποδεικνυεται γιατι τιποτα σχεδον δεν λειτουργει. Ενας ανθρωπος ο οποιος σιγουρα εδωσε μια "οντοτητα" στο ελληνικο ποδοσφαιρο οσο αφορα σε εθνικο επιπεδο , γιατι οπως και πολυ σωστα τονιζεις ειμαστε μια χωρα περιπου 10 εκατ. χωρις ανετπυγμενο ποδοσφαιρο,αυτη τη στιγμη και συγκεκριμενα μετα το EURO λειτουργει ως μαντατζερ.Και επειδη αυτη η χωρα εχει πολλους γλυφτες και λαμογια ,κανενας μα κανενας δεν βγαινει με θαρρος να πει τι γινεται.Σιγουρα εχει προσφερει παρα πολλα για το βεληνεκες της χωρας ομως ολα εχουν και τα οριο τους,Και αυτος που θεωρω πως ευθυνεται ειναι ο λαος.Αυτος που σε πολλα πραγματα εχει το δικαιωμα επιλογης απλα παρακολουθει.Για αυτο και αλλωστε ο απλος πολιτης τυχγανει καθημερινα της ελλειψης σεβασμου αλλα και της κοροιδιας!
Ειναι λοιπον απαραδεκτα αυτα που γινονται στην Εθνικη και για να το πω πιο απλα θα ξεχασουμε και πως παιζεται το ποδοσφαιρο.ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Κανενας δεν εχει το ακαταλογιστο μα κανενας!!!Δεν μας προξενει πλεον εντυπωση το αρνητικο το μεπτο γιατι σχεδον ολα κινουνται γυρω απο τις "φιλιες".Στην  καθημερινοτητα μας αλλα και  στις υπολοιπες εκφανσεις της κοινωνιας μας.Εντυπωση μας προκαλουν αντιθετως,πραγματα αυτονοητα οπως η ντομπροσυνη και ο σεβασμος!»

 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Γιώργος Ζ.



«…Λίγα λόγια για την εθνική μας... Μπορεί ο χερ Όττο να κατάφερε την πιο καλή στιγμή μας με το euro 2004 αλλά προχθες έκανε εγκλήματα στο γήπεδο... Πρώτο και βασικότερο πιστεύω, ενώ έχει εμμονές, δεν έμεινε στην καλύτερη εμμονή του που θριάμβευσε και στο euro 2004. Δηλαδή συστημα 5-3-2 με τρία σέντερ μπακ και επιθετικά πλάγια μπακ. Αντί αυτού περιέργως χρησιμοποίησε ένα 4-3-3 με δίδυμο σέντερ-μπακ που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζι! (Βυντρα-Αβραάμ)

Δευτερο, οι επιλογές του στα πρόσωπα των θέσεων της 11αδας ήταν τουλάχιστον ατυχείς! (από που να ξεκινήσω Βυντρα σεντερ-μπακ, Γιουρκας δεξι-μπακ, Τζιόλης, Σαμαράς εξτρέμ...)

και τρίτο οι αλλαγές του ,κυρίως η πρώτη, ήταν ατυχής... χάνεις με 1-0 (και σε λίγο 2-0) δε παίζεις με 3 αμυντικά χαφ... ένας παίκτης μπορεί να σου δημιουργήσει και αυτός δεν έπαιξε (Νίνης)

οι παίκτες φάνηκαν αδιάβαστοι και χωρίς δυνάμεις για τρεξίματα (κυρίως οι μέσοι)... το βράδυ έβλεπα καταπληκτικές επιστροφές των Αμερικανών στο παιχνίδι με την Αγγλία και μ'εμάς οι Κορεάτες έβγαιναν συνέχεια 3 με 3 ή και με πλεονέκτημα... καμία στρατηγική και συνεννόηση (φάνηκε ειδικά στο 1ο γκολ που οι αμυντικοι κοιταζόντουσαν μεταξύ τους), καμία δημιουργία και φαντασία και πανικός... το ότι ανεβήκαμε στο 67-78 οφείλεται στην οπισθοχώρηση των πλαγίων μπακ των Κορεατών και τα φιλότιμα τρεξίματα από το Σαλπιγγίδη (ο οποίος ταιριάζει πολύ καλύτερα στα εξτρέμ από Σαμαρά, Χαριστέα)

Αυτό που με απογοήτευσε πάρα πολύ στον αγώνα ήταν η έλλειψη πάθους από κάποιους παίχτες αλλά και από το Ρεχάγκελ που μας το χε δείξει στο euro 2004 -(στο Σαμαρά φάνηκε πολύ αυτό, ήταν αργός, δεν πήγαινε με δύναμη στις μονομαχίες, αλλά και στο Σεϊταρίδη -τουλάχιστον αυτός έχει να παίξει μπάλα 2 χρόνια...)

Δεν είναι θέμα κλάψας, ούτε προπονητικής αλλά αν δεις στο παρελθόν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ο Ρεχάγκελ και η εθνική μας τις έχει κάνει με 5-3-2 συστημα με 3 αμυντικούς και λύμπερο (ναι ναι το συστημα αμυνα τουβλο και πάμε για το 1-0!), αυτό μπορούμε να παίξουμε...

αναρωτιέμαι γιατί ο Ρεχάγκελ κατέβηκε με 4-3-3 (στην πρεμιέρα και στα φιλικά) αλλάζοντας στην ουσία τη δική του πετυχημένη τακτική??? μήπως ο κόσμος ήθελε να δει φαντεζί ποδόσφαιρο από την Ελλάδα?? μέγα λάθος... είμαστε καλοί μόνο στη δύναμη και στην καταστροφή παιχνιδιού και ένα γκολ στην αντεπίθεση και πάλι ταμπούρο -μ'αυτό το στυλ πήραμε το euro 2004 και κάναμε τα καλύτερα παιχνίδια μας σε μεγάλους αντιπάλους -βλ. Ισπανία.

ακόμη αναρωτιέμαι -από θέμα λογικής- πως παίζουν βασικοί ο Σεϊταρίδης και ο Τζιόλης από τη στιγμή που όλη την χρονιά χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα εως καθόλου στις ομάδες τους...  (?)

Κρίμα...Μπορούμε να πούμε πολλά όπως και για παίκτες που θα έπρεπε να ήταν στην 23άδα στο μουντιάλ (π.χ. όπως ο Τζαβέλλας στη θέση του Σεϊταρίδη βάση και της φόρμας της χρονιάς) αλλά δεν είναι της στιγμής... Αν δεν αλλάξει δραματικά η εικόνα της Εθνικής μας δυστυχώς βλέπω να χάνουμε άνετα από Νιγηρία (που έχει γρήγορη ομάδα και πιο δυνατή από Κορέα) αλλά και από Αργεντινή -εκεί μπορεί να μας πάρει μόνος του ο Μέσι αλλά ίσως μας βοηθήσει ο Μαραντόνα λιγάκι (άλλος τρελός "προπονητής" αυτός έβαλε τον Guttierez δεξί μπακ από αριστερό εξτρέμ που παίζει και δε πήρε το Ζανέττι και το Καμπιάσο, από τους καλύτερους στις θέσεις που παίζουν.)

Δεν έχουμε το Δέλλα, τον Τσιάρτα και τον Ζαγοράκη αλλά έχουμε δυο πολύ καλούς ταλαντούχους νέους και στη άμυνα και στο κέντρο που ΔΕΝ παίζουν...

ο ένας είναι ο Παπασταθόπουλος (με αρκετά καλή χρονιά στη Τζένοα) και ο άλλος ο Νίνης που μπορεί να βοηθήσει με πάσες ή να σου κάνει ενέργειες όπως στο Ρόμα - ΠΑΟ... 22 και 20 χρονών... σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι έλληνες που μπορεί να βρίσκονται στη Β' ή και Γ' εθνική και τους έχουν "φάει" οι μάνατζερ...

Δυστυχώς το πρωτάθλημά μας "βρωμάει" και πολλά νέα παιδιά δε φεύγουν στο εξωτερικό και δεν ανεβαίνουν στις ομάδες μας (για διάφορους λόγους ίσως)... οι μεγάλες ομάδες μας ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ βλέπω να πουλάνε ή να παραγκωνίζουν τους Ελληνες νέους που έχουνε και να ψάχνουν για δανεικούς ή ελεύθερους ξένους αμφιβόλου ποιότητας. Κρίμα...

Τέλος, θα μπορέσουμε να κρίνουμε καλύτερα το Ρεχάγκελ μετα το πέρας των τριών αγώνων... αυτός έτσι κι αλλιώς μας ανέβασε τον πήχη και τις προσδοκίες ψηλά, οπότε έχουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε. Απλά ήταν απογοητευτική η προσπάθεια στον 1ο αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο πάνω-κάτω στα μέτρα μας...

για να θυμηθείτε λίγο το σύστημα που πήραμε το euro 2004 ... με το 1-0 και την άμυνα-γρανίτη!

Keeper: Νικοπολίδης

Wing Back δεξιά: Σεϊταρίδης

Wing Back αριστερά: Φύσσας

Sweeper: Κατσουράνης

Centre Back: Δέλλας

Centre Back: Καψής

Centre Midfield: Καραγκούνης

Centre Midfield: Γιαννακόπουλος

Centre Midfield: Ζαγοράκης

Centre Forward: Χαριστέας

Centre Forward: Βρύζας

χθες (αλλά και γενικά, συμφωνα μ'αυτούς που έχουμε) θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι... κύριε Ρεχάγκελ... ?

Keeper: Τζόρβας

Wing Back δεξιά: Τοροσίδης ή Βύντρα

Wing Back αριστερά: Σπυρόπουλος ή Τοροσίδης

Sweeper: Παπασταθόπουλος ή Κατσουράνης

Centre Back: Παπαδόπουλος

Centre Back: Κυριάκος

Centre Midfield: Καραγκούνης

Centre Midfield: Κατσουράνης ή Πρίττας

Centre Midfield: Σαλπιγγίδης ή Νίνης

Centre Forward: Χαριστέας ή Σαμαράς

Centre Forward: Γκέκας ή Σαλπιγγίδης



Γιώργος Β.

 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ειμαι στα πολυ καλα ....
μια χαρα καθησαν χτες
για σημερα
θα χωσω κανα 100Ε συνολικα σε
Ολλανδια- Δανια
ημιχρονο /τελικο ολλανδια (2,30)  20Ε
οβερ 2.5 (1,95)  20Ε
τελικο ολλανδια (1.4)    50Ε
ημιχρονο ολλανδια (2.0)  20Ε

γενικα βλεπω νικη ολλανδιας ανετα μιας και ειναι η δευτερη σοβαρη ευρωπαικη ομαδα μετα την γερμανια
οβερ και νικη


Ιαπωνια -Καμερουν
το ματς κατα αρχας ειναι αντερ
θα τιμησω το  καμερουν με νικη ισως 1-0
μαλλον Χ- 2
αλλα βασικα αντερ

Ιταλια Παραγουαη
εδω υπαρχει θεμα με τους κολοιταλους
δεν μπορεις α τους βγαλεις απο την εξισωση
αλλα βλεπω την παραγουαη και πρωτη
μαλλον αυτο το παιχνιδι θα τελειωσει Χ
θελω να πιστευω με γκολ
αρα κα αντερ
αλλα γενικα ειναι παιχνιδι που το παιζετε λαιβ
δεν ειναι για πολλα γκαφρα αυτο το παιχνιδι
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
ειμαι στα πολυ καλα ....
μια χαρα καθησαν χτες
για σημερα
θα χωσω κανα 100Ε συνολικα σε
Ολλανδια- Δανια
ημιχρονο /τελικο ολλανδια (2,30)   20Ε
οβερ 2.5 (1,95)  20Ε
τελικο ολλανδια (1.4)    50Ε
ημιχρονο ολλανδια (2.0)  20Ε

γενικα βλεπω νικη ολλανδιας ανετα μιας και ειναι η δευτερη σοβαρη ευρωπαικη ομαδα μετα την γερμανια
οβερ και νικη


Ιαπωνια -Καμερουν
το ματς κατα αρχας ειναι αντερ
θα τιμησω το  καμερουν με νικη ισως 1-0
μαλλον Χ- 2
αλλα βασικα αντερ

Ιταλια Παραγουαη
εδω υπαρχει θεμα με τους κολοιταλους
δεν μπορεις α τους βγαλεις απο την εξισωση
αλλα βλεπω την παραγουαη και πρωτη
μαλλον αυτο το παιχνιδι θα τελειωσει Χ
θελω να πιστευω με γκολ
αρα κα αντερ
αλλα γενικα ειναι παιχνιδι που το παιζετε λαιβ
δεν ειναι για πολλα γκαφρα αυτο το παιχνιδι
μακαρι
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Το βασικό ποντάρισμα στο Καμερούν σήμερα!  :rockon:
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
παμε παραγουαη?
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
Το βασικό ποντάρισμα στο Καμερούν σήμερα!  :rockon:
Και εγω το βλεπω αλλα εχω ακουσει οτι τρωγονται με τον προπονητη τους και το σκεφτομαι

το Χ της ημερας θα ειναι η Ιταλια

Ολλανδια δαγκωτο και 2-3 γκολ
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
μαγκες ματσαρα σοβαρη.
Ολλανδια - Δανια

no bet ,για να το δω με ηρεμια
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
λες να κοιμηθει ο Θεος?
Λογικα θα ναι κλειστο παιχνιδι και επειδη ειναι τα φαβορι του ομιλου κανεις δεν θα θελει να χασει
Και συνηθως η ιταλια ξεκιναει με Χ στο μουντιαλ

παντως νικη της ιταλιας δεν θα επαιζα με τιποτα
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
οπου Θεος βαλτε Ντιεγκο :rockon:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Και εγω το βλεπω αλλα εχω ακουσει οτι τρωγονται με τον προπονητη τους και το σκεφτομαι

το Χ της ημερας θα ειναι η Ιταλια

Ολλανδια δαγκωτο και 2-3 γκολ
Ναι κι εγώ τον φοβάμαι λίγο τον κόουτς...
Και η Ιταλία είναι μια χαρά για 2-3 γκολ!!!
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
ψυχραιμια επαναμομινοντα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom