You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
ημιχρονο 2-0
βλεπετε ασιατικο χαντικαπ τωρα -0.5 τη γερμανια ;
Αν δηλαδη γινει 3-0 η 4-1 η 5-2 κτλ κτλ ταμειο
(νικη της γερμανιας στο β ημιχρονο, σαν να ξεκιναει με 0-0)
πιστευω οι γερμανοι θα κυνηγησουν το 3 γκολ για να κλειδωσουν τη νικη, γιατι αν γινει κανα 2-1 προς το τελος μετα ολα θα ειναι πιθανα.
τι λετε ; αξιζει στο 1.85 ?
βλεπετε ασιατικο χαντικαπ τωρα -0.5 τη γερμανια ;
Αν δηλαδη γινει 3-0 η 4-1 η 5-2 κτλ κτλ ταμειο
(νικη της γερμανιας στο β ημιχρονο, σαν να ξεκιναει με 0-0)
πιστευω οι γερμανοι θα κυνηγησουν το 3 γκολ για να κλειδωσουν τη νικη, γιατι αν γινει κανα 2-1 προς το τελος μετα ολα θα ειναι πιθανα.
τι λετε ; αξιζει στο 1.85 ?
REF:14581193****/** 15:32:16
Germany-vs-Australia
Germany [-0.5@2-0] 1.89 E
WORLD CUP 2010 (in South Africa)
το επαιξα σε αποδοση 1.89 @
Germany-vs-Australia
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
παιδες ερωτηση
επαιξα μαζι με φιλους για πλακα 100 ευρω στον οπαπ οτι θα σκοραρει πρωτος ο γκομεζ ο οποιος δε ξεκινησε.αν δε μπει καθολου περνουμε τα λεφτα πισω ετσι δεν ειναι??
Εάν το πρώτο γκολ μπει χωρίς να παίζει καθόλου νομίζω ναι. Αλλά εάν μπει αλλαγή και το σκορ είναι 0-0 τα χάνεις.
Ρώτα όμως και τον προπατζή σου αύριο το πρωί. Δεν είμαι 100% σίγουρος.
και γω καπως ετσι νομιζωΕάν το πρώτο γκολ μπει χωρίς να παίζει καθόλου νομίζω ναι. Αλλά εάν μπει αλλαγή και το σκορ είναι 0-0 τα χάνεις.
Ρώτα όμως και τον προπατζή σου αύριο το πρωί. Δεν είμαι 100% σίγουρος.
νομιζω οτι αφου ειναι τωρα 2-0 περνω μοναδα
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το έχει δώσει ήδη μονάδα το σαιτ του οπαπ. μην ανυσηχείτεπαιδες ερωτηση
επαιξα μαζι με φιλους για πλακα 100 ευρω στον οπαπ οτι θα σκοραρει πρωτος ο γκομεζ ο οποιος δε ξεκινησε.αν δε μπει καθολου περνουμε τα λεφτα πισω ετσι δεν ειναι??
οκ ευχαριστω!το έχει δώσει ήδη μονάδα το σαιτ του οπαπ. μην ανυσηχείτε
(όχι δεν είμαι κλώνος του σταμ90)
να φανταστω και εσυ συστημα γεωργιου με χ?
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
να φανταστω και εσυ συστημα γεωργιου με χ?
Ki εγώ μαν κι εγώ.
Κοίτα, δεν το είχα καταλάβει ακριβώς το σύστημα αλλά μου το εξήγησε πιο πίσω ο γκας.
Έχει τα δίκια του ο φαφούτης! Κάθε φορά τα διπλά και κάποια στιγμή θα έρθει. Το θέμα είναι πόσα έχεις να διαθέσεις για να μπεις σε αυτό το τριπάκι. Γιατί ναι μεν κααααααααααααποια στιγμή θα έρθει αλλά αν σπάσει ο διάολας την ποδάρα του κι αργήσει αυτή η στιγμή εσύ μπορεί να μην έχεις να διαθέσεις άλλα και είτε να χασεις το αρχικό κεφάλαιο (είτε μεγάλο είτε μικρό ο καθένας με την τσέπη του) είτε θα τρέχεις να ζητάς δανεικά σαν καμμένος λέγοντας πως τα θες για να ρεφάρεις.
Ωραίο ακούγεται το σύστημα φαφούτης-Χ αλλά, όπως όλα έτσι κι αυτό, θέλει να έχεις λεφτά για τζόγο, κοινώς για πέταμα!
πηρα τωρα λαιβ
REF:14580286****/** 14:40:33
Germany-vs-Australia
Under [3] 1.88 E
---------
1-0 ειναι και το επαιξα under 3 . αν μπουν 3 γκολ παιρνω πισω τα λεφτα μου. αποδοση 1.88
Bet placed @
Bet lost
REF:14581193****/** 15:32:16
Germany-vs-Australia
Bet won
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Να προσθέσω επίσης ότι πήγα σα μαλάκας και πήρα την paysafecard που λέγαμε πιο πίσω και δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω εκεί που ήθελα τελικά.
Κωλοφάρδισα γιατί θυμήθηκα ότι ο κολλητός μου ανακατευόταν κάποτε με ιντερνετικά στοιχήματα και λοιπά οπότε θα παίξω με το λογαριασμό του ή θα τα παίξουμε μαζί.
Οπότε έχω 10 ευραίους που ούτως ή άλλως "αγορασμένοι" είναι και δεν μπορώ να εξαργυρώσω αλλιώς. Θα μαλακιστώ λίγο και με τα αυριανά παιχνίδια και μετά μην τον είδατε!
Κωλοφάρδισα γιατί θυμήθηκα ότι ο κολλητός μου ανακατευόταν κάποτε με ιντερνετικά στοιχήματα και λοιπά οπότε θα παίξω με το λογαριασμό του ή θα τα παίξουμε μαζί.
Οπότε έχω 10 ευραίους που ούτως ή άλλως "αγορασμένοι" είναι και δεν μπορώ να εξαργυρώσω αλλιώς. Θα μαλακιστώ λίγο και με τα αυριανά παιχνίδια και μετά μην τον είδατε!
Ki εγώ μαν κι εγώ.
Κοίτα, δεν το είχα καταλάβει ακριβώς το σύστημα αλλά μου το εξήγησε πιο πίσω ο γκας.
Έχει τα δίκια του ο φαφούτης! Κάθε φορά τα διπλά και κάποια στιγμή θα έρθει. Το θέμα είναι πόσα έχεις να διαθέσεις για να μπεις σε αυτό το τριπάκι. Γιατί ναι μεν κααααααααααααποια στιγμή θα έρθει αλλά αν σπάσει ο διάολας την ποδάρα του κι αργήσει αυτή η στιγμή εσύ μπορεί να μην έχεις να διαθέσεις άλλα και είτε να χασεις το αρχικό κεφάλαιο (είτε μεγάλο είτε μικρό ο καθένας με την τσέπη του) είτε θα τρέχεις να ζητάς δανεικά σαν καμμένος λέγοντας πως τα θες για να ρεφάρεις.
Ωραίο ακούγεται το σύστημα φαφούτης-Χ αλλά, όπως όλα έτσι κι αυτό, θέλει να έχεις λεφτά για τζόγο, κοινώς για πέταμα!
επειδη τα υπολογισα, ΟΤΑΝ ερθει, και το εχεις ακολουθησει διπλασιαζοντας το προηγουμενο ποσο που εχασες, θα παρεις πισω και οσα ειχες παιξει εκεινη τη στιγμη, και θα βγαλεις και κερδος... ΣΤΑΝΤΑΡ αυτο, γιατι το χ εχει παντα συντελεστη απο 3 κ πανω... κανε τις πραξεις και θα το διαπιστωσεις... βεβαια αν ερθει μετα απο 10 παιχνιδια πχ την γαμησες γτ αν εχεις ξεκινησει με 10 ευρω πρεπει να εχεις πονταρει 10^10 ευρω... :o
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ρε σεις ο γεωργιου δεν λεει Χ σε καθε ματς...
υπαρχουν και τα σκοτωμενα..δηλαδη στο αποψινο ή στο βραζιλια-β.κορεα παλι Χ θα ριξετε??
χαιρω πολυ ρε συ,φυσικα και διαλέγεις ματς.δεν τα παίρνεις ολα με την σειρα..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ρε σεις ο γεωργιου δεν λεει Χ σε καθε ματς...
υπαρχουν και τα σκοτωμενα..δηλαδη στο αποψινο ή στο βραζιλια-β.κορεα παλι Χ θα ριξετε??
Όχι μαν! Τουλάχιστον όχι εγώ κι όχι στο Βραζιλία-Σχιστοματοχώρι!
Εγώ έχω καταλάβει πως ο φαφούτης εννοεί τα Χ από 2.50 περίπου μεχρι 3.80 πχ.
Εγώ έτσι το εκλαμβάνω τουλάχιστον κι έτσι ξηγήθηκα και θα ξηγηθώ.
Με τα χαζολεφτά που παίζω το να πάω να ποντάρω στη νίκη της Βραζιλίας για να πάρω πίσω τα λεφτά μου συν κάτι κέρματα δεν το κάνω πάντως!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εμ,αν καποιος πονταρε σημερα στο χ της γερμανιας,μαλλον δεν εχει αντιληφθει το συστημα φαφουτηχαιρω πολυ ρε συ,φυσικα και διαλέγεις ματς.δεν τα παίρνεις ολα με την σειρα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K