lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
το επομενο το παιζεις χ2 στο χ αυτο λεει ο φαφουτης
Χ το έχω παίξει.
Εσύ λες Χ ημίχρονο 2 τελικό?
το επομενο το παιζεις χ2 στο χ αυτο λεει ο φαφουτης
Live bet με ρισκο τωρα :
0-0 HT
---------
Απόδειξη
Μονά
Επιλογές Ποντάρισμα Πληρωμή
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ: O/0261***/0000005
ΓΚΑΝΑ @ 2.50 Draw no bet
--------------
Bet placed @
Χ το έχω παίξει.
Εσύ λες Χ ημίχρονο 2 τελικό?
λεω δεν λεω τπτ.
ο γερος λεει: παιζεις ενα παιχνιδι χ πχ 10ε,δεν σου καθεται?το επομενο παλι χ αλλα τα διπλα. 20ε δλδ.ουτε αυτο? 40ε το επομενο κτλ.παντα στο χ ομως....
Νταξ ρε - άσχετος είμαι, δε ζητούσα αποδείξεις. Τελικό να το πάρει ομάδα σαν την Ισπανία και να παίξει κανείς μια 50άρα, πόσα θα πάρει άμα γίνει κανα κουφό - ξέρεις?
Με τι καρδια να παιξεις χ την γερμανια με την αυστραλια ομως καθως κ ολλανδια αυριο?
ασχετο.κανα οβερ εχει ερθει?
ΣΕΡΒΙΑ – ΓΚΑΝΑ
Για να είμαι ειλικρινής, βλέπω πιο πολύ τους Σέρβους, οι οποίοι όπως και να το κάνουμε, ξέρουν καλύτερη μπάλα από τους συναδέρφους τους Αφρικανούς. Επειδή οι Σέρβοι παίζουν πολύ από τα πλάγια θεωρώ ότι θα κερδίσουν και τα περισσότερα κόρνερ. Η BETOTO.COM δίνει απόδοση 1.72 σε αυτό το στοίχημα.
Σερβια - Γκανα
εδω τα πραγματα θα ηταν καθαρα αλλα αυτο το παιχνιδι το φοβαμαι τα μαλα
κανονικα παντα σερβια νικη και λογικα η γκανα θα βολευτει στην 3 θεση στο γρουπ
αρα ασσος
ισως και under
δυσκολα θα μπουν πολλα γκολ
νικη με 1 γκολ διαφορα αν ειστε τολμηροι
σερβια-γκανα,Χ και αντερ!
...και τσιμπησα 311 ευρωπουλακια, παμε γερα για το χ μωρη σερβια
νομίζω όμως ότι η Σερβία έχει τον πρώτο λόγο 1Χ !!!
Παλι το φαβορι παιξατε ρε κοιροιδα? Σερβια 1Χ θελατε ε.
Παρτε παλι κουβα... καποτε θα μαθετε
Παλι το φαβορι παιξατε ρε κοιροιδα? Σερβια 1Χ θελατε ε.
Παρτε παλι κουβα... καποτε θα μαθετε
στο τωρινο βλεπω εντονα Χ ημιχρονο και αντερ!τι λες?
Δε χαιρομαι, γελαω με τα χαλια σας. Οποιος δε ξερει να παιζει παει κουβα ;)εσυ ρε φιλε χαίρεσαι αμα πηγαίνουμε στον κουβα?
Μαλακια πηγα να γραψω, νομιζα οτι η αφρικη νικησε . Απλά ισοφαρισε σε 1-1 οπότε όλα αντερασχετο.κανα οβερ εχει ερθει?
εσυ ρε φιλε χαίρεσαι αμα πηγαίνουμε στον κουβα?
o συγκεκριμενος λακαμας εδω και 3 μερες δεν εχει πει ουτε μια προταση....εσυ ρε φιλε χαίρεσαι αμα πηγαίνουμε στον κουβα?
εξω οι μαυρογατες γρηγοραo συγκεκριμενος λακαμας εδω και 3 μερες δεν εχει πει ουτε μια προταση....
μονο κριτικαρει τις προτασεις τωνν αλλων..εδω απο το μουτσο ζητησε αποδειξη..για τετοιο νουμερο μιλαμε..
Δεν ξέρεις τον παγκόσμιο recordman στο mohaaaaaa???o συγκεκριμενος λακαμας εδω και 3 μερες δεν εχει πει ουτε μια προταση....
μονο κριτικαρει τις προτασεις τωνν αλλων..εδω απο το μουτσο ζητησε αποδειξη..για τετοιο νουμερο μιλαμε..
Αντε απο δω ρε κουβα-νε, σου φταιω εγω τωρα που εισαι αχρηστος και κουβας...o συγκεκριμενος λακαμας εδω και 3 μερες δεν εχει πει ουτε μια προταση....