Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ποιο π.μ. ρε ψεύτη...???Το έχεις κρατήσει το pm που σου έστειλα στο 1-0 ή έμπλεξα άσχημα?
6.50
Ποιο π.μ. ρε ψεύτη...???Το έχεις κρατήσει το pm που σου έστειλα στο 1-0 ή έμπλεξα άσχημα?
6.50
Μουνόσκυλο!Ποιο π.μ. ρε ψεύτη...???
Δεν ξέρω για σκορ...διπλό το έχω παίξει!Μάλλον δύσκολα θα σκοράρουν πάντως οι Τζαπάν οπότε λογικά 0-1 ή 0-2!Ίδωμεν...πες σκορ καμερουν και το παιζω τωρα
Πόσο το βρήκες?0-1 το χω παιξει
0-1 το χω παιξει
τοσο λιγο??? που το παιξες?ωραιος
εγω επιαξα στο ημιχρονο πανω απο 1.5 γκολ με 2.20 και τελικο ολλανδια παλι και πηρα τα χαμενα πισω
αρα δεν με νοιαζει το οβερ
ωραιος grats
Μπαα, πολλοι μιλατε ηδη σε ιδιο και χειροτερο τονο.οικτο ειλικρινα
δηλαδη πραγματι
ρε συ αν εισαι εδω να κραζεις..... ειλικρινα μην μιλας
βαριομαστε
δεν ειμαστε εδω να σου κανουμε τη χαρη να μας κραζεις
εισαι μαγκας?
κανε ποστ τα αποκοματα των μπετς σου και δειξε μας ποσο μαγκας εισαι
τι μπετς που γιατι κλπ
δεν ειμαστε ολοι ζωα ευχαριστω
μπορουμε ολοι να σου μιλαμε στον ιδιο τονο
Εε βεβαια, αν καποιος μου πει οτι επαιξε ακριβες σκορ(6.5) 100€ και εισεπραξε 650€ πως να τον πιστεψω, εσυ θα τον πιστευες?Κάτσε να έρθει ο mohaaχαχας να του ζητήσει απόδειξη...
Ποιο?οβερ με τιποτα λετε????
καμερουν
Προσωπικά δεν νομίζω αλλά παίξτο αν το βλέπεις!Έτσι κι αλλιώς έχει ρίσκο κάθε πρόβλεψη αφού κυρίως από τις εμφανίσεις τους στα φιλικά κρίνουμε...καμερουν
Εε βεβαια, αν καποιος μου πει οτι επαιξε ακριβες σκορ(6.5) 100€ και εισεπραξε 650€ πως να τον πιστεψω, εσυ θα τον πιστευες?
Ακου να σου πω γιατί έχεις πάρει φόρα...Εε βεβαια, αν καποιος μου πει οτι επαιξε ακριβες σκορ(6.5) 100€ και εισεπραξε 650€ πως να τον πιστεψω, εσυ θα τον πιστευες?
5.25 to 0-1 7.5 to 0-2Πόσο το βρήκες?
στο bwinτοσο λιγο??? που το παιξες?
στη betfair στο ημιχρονo το εδιναν σε αποδοση 2,60
Που ρε 5.25???5.25 to 0-1 7.5 to 0-2