Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καργιόλαααα...Ειμαι ο μοναδικος που το εχω ριξει οβερ ...???
Ανοιχτό μας πάντως...
Πες μας για τις βουβουζέλες και τα μπουζούκια τώρα...
Καργιόλαααα...Ειμαι ο μοναδικος που το εχω ριξει οβερ ...???
Που ρε 5.25???
γιατί τόσο χαμηλά??
Ούτε φάση δεν θα δούμε ρε γκαντεμόσαυρε!Το κλείνω!Τι να γραψω ρε μαλακα? Ασε γιατι τωρα εχω θαμπωθει απο την ματσαρα που βλεπω... Ετοιμο για οβερ ειναι....
Με αυτα που βλεπω μεχρι τωρα ρε μαλακα στο μουντιαλ, λεω να το παιξω nacho και ετσι ... Αφου δεν παιζει ο Αρης γιατι να τα δω τα ματς???Ούτε φάση δεν θα δούμε ρε γκαντεμόσαυρε!Το κλείνω!
Φτου σκόρδο...Ετοιμο για οβερ ειναι....
Συμφωνουμε. Αρα γιατι εχω προβλημα?εχεις προβλημα μεγαλε...αντε να κανεις κανα μπανιο.οποιος κοροιδευει, αν λεει οτι επαιξε 100 η 1000 η 10000 κερδισε και δεν τα χει παιξει εχει κοροιδεψει πρωτα απο ολα τον ευατο του και οχι εσενα η ολους τους αλλους.
Mα κι εγω ειλικρινα θα σου απαντησω τωρα οσο πιο ευγενικα μπορω.Ακου να σου πω γιατί έχεις πάρει φόρα...
Εδώ μέσα γράφουμε την άποψή μας και τα "προγνωστικά" μας και όπως βλέπεις ο καθένας γράφει τη δική του άποψη ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ!!!!
Το αν έπαιξε και πόσα έπαιξε ο καθένας ΠΟΣΩΣ μ'ενδιαφέρει..
Ο καθένας παίζει ανάλογα με τα κέφια και τος δυνατότητές του...
Αλλος ρίχνει 6,άλλος 20,άλλος 500 ευρώ...
Αυτό δεν αφόρα ούτε εσένα ούτε εμένα ούτε κανένα μας...
Αν έχεις να πεις κάτι ον τοπικ καλώς να το κάνεις,αν είναι να συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι,να γράφεις μαλακίες και να μας ζαλίζεις τα ΠΕΛΕ απλά ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!
Σου απάντησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα ειλικρινά...
Κάντο τουλάχιστον 1-2 !Πλησιαζει το οβερ...
Θα το φτιαξουμε ρε...Κάντο τουλάχιστον 1-2 !
Έτσι όπως παίζουνε οι μαυρούκοι χλωμό το κόβω...πάνω που σκεφτόμουνα να το καλύψω στο λάιβ μπηκε το γκολ γαμω τη πουτανα μου!Θα το φτιαξουμε ρε...
Το εχω και 2!
ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ το θέμα εδώ δεν είναι να σου δίνουμε αποδείξεις για κάθε στοίχημα που παίζουμε...Φορα δεν εχω παρει μονο εγω, εχεις παρει κι εσυ.
Εδω περα δεν γραφουμε μονο αυτο που ειπες, γραφουμε ελευθερα οτι θελουμε [size=20pt]για το θεμα.[/size] Στο δικο σου φορουμ να θεσεις τους δικους σου κανονες και να τους επιβαλλεις κιολας...
Λες οτι "ποσως σε ενδιαφερει τι και πόσο επαιξε ο καθενας"... και τι με νοιαζει εμενα τι ενδιαφερει εσενα? Τι νομιζεις οτι εισαι, σημαντικος? εγω βλεπω μόνο οτι εισαι ενας πιθηκος
Παρε λοιπον εσυ τον πούλο σου και βαλτον εκει που ξερεις και μη μου ζαλιζεις αλλο τα παπαρια.
στο bwin
αλλα μαλλον θα το αλλαξω συντομα το site ειναι αρκετα χαμηλα τα stakes αναφορικα με οτι εχω δει
Σωστοτατος!!!!!!η bwin ηταν η πρωτη εταιρεια που εκανα εγγραφη πριν 10 χρονια περιπου οταν ακομα το site της ηταν . η εταιρεια ειναι κολοσος αλλα λογω των πολλων εκατομυριων πελατων δεν μπορει να ανταπεξελθει σε υψηλες αποδοσεις και επικοινωνια με το παιχτη.