Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι να γραψω ρε μαλακα?  Ασε γιατι τωρα εχω θαμπωθει απο την  ματσαρα που βλεπω... :2funny: :2funny:   Ετοιμο για οβερ ειναι.... :grin:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Που ρε 5.25???
γιατί τόσο χαμηλά??

6/14/2010 3:41 PM    Single bet 
Japan - Cameroon (Goal bet (regular time)) 0:1 ? 5.00 5.25
6/14/2010 3:41 PM Single bet
Japan - Cameroon (Goal bet (regular time)) 0:2 ? 5.00 7.50

Bwin
ασε σου λεω σκεφτομαι να αλλαξω site  και γρηγορα

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ζζζζζζζζζζζζ το παιχνιδι
στο γκολ θα κριθει

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ούτε φάση δεν θα δούμε ρε γκαντεμόσαυρε!Το κλείνω! :2funny:
Με αυτα που βλεπω μεχρι τωρα ρε μαλακα στο μουντιαλ, λεω να το παιξω nacho και ετσι ... Αφου δεν παιζει ο Αρης γιατι να τα δω τα ματς??? :2funny: :2funny:

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχεις προβλημα μεγαλε...αντε να κανεις κανα μπανιο.οποιος κοροιδευει, αν λεει οτι επαιξε 100 η 1000 η 10000 κερδισε και δεν τα χει παιξει εχει κοροιδεψει πρωτα απο ολα τον ευατο του και οχι εσενα η ολους τους αλλους.
Συμφωνουμε. Αρα γιατι εχω προβλημα?
Εχω δει παρα πολλους φαφλαταδες που διατυμπανιζουν οτι κερδισαν ΤΑ ποσά... 99% παραμυθια της χαλιμας, συνηθως το κανουν για να φανουν ξυπνιοι, ανετοι, cool κλπ. Και τελικα ειναι οι πιο ηλιθιοι γιατι οπως ειπες ειναι τον εαυτο τους που κοροιδευουν πρωτα απ ολα. Πιστευω επισης πως κι εσυ οπως κι εγω δεν θα το πιστεψεις αν ερθει καποιος και σου πει "επιασα το ακριβες σκορ Ολλανδια-Δανια(2-0)" εχοντας παιξει 100δες ευρω. Το πολυ-πολυ να επαιξε 10 ευρω, σαν ψιλικατζης που θα ειναι  :cheesy:
Ακου να σου πω γιατί έχεις πάρει φόρα...
Εδώ μέσα γράφουμε την άποψή μας και τα "προγνωστικά" μας και όπως βλέπεις  ο καθένας γράφει τη δική του άποψη ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ!!!!
Το αν έπαιξε και πόσα έπαιξε ο καθένας ΠΟΣΩΣ μ'ενδιαφέρει..
Ο καθένας παίζει ανάλογα με τα κέφια και τος δυνατότητές του...
Αλλος ρίχνει 6,άλλος 20,άλλος 500 ευρώ...
Αυτό δεν αφόρα ούτε εσένα ούτε εμένα ούτε κανένα μας...
Αν έχεις να πεις κάτι ον τοπικ καλώς να το κάνεις,αν είναι να συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι,να γράφεις μαλακίες και να μας ζαλίζεις τα ΠΕΛΕ απλά ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!
Σου απάντησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα ειλικρινά...
Mα κι εγω ειλικρινα θα σου απαντησω τωρα οσο πιο ευγενικα μπορω.
Φορα δεν εχω παρει μονο εγω, εχεις παρει κι εσυ.
Εδω περα δεν γραφουμε μονο αυτο που ειπες, γραφουμε ελευθερα οτι θελουμε για το θεμα. Στο δικο σου φορουμ να θεσεις τους δικους σου κανονες και να τους επιβαλλεις κιολας...
Λες οτι "ποσως σε ενδιαφερει τι και πόσο επαιξε ο καθενας"... και τι με νοιαζει εμενα τι ενδιαφερει εσενα? Τι νομιζεις οτι εισαι, σημαντικος? εγω βλεπω μόνο οτι εισαι ενας πιθηκος :2funny:
Παρε λοιπον εσυ τον πούλο σου και βαλτον εκει που ξερεις και μη μου ζαλιζεις αλλο τα παπαρια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γαμω τη χοντα και τη καβασακι

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το χω παιξε under μην γαμιεστε
αλλλα το βλεπω τη διπλη ευκαιρια στο Χ-2 με 2.20 και το σκεφτομαι να το παω κοντρα
δεν θα μεινει πισω το καμερουν οικτο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Φορα δεν εχω παρει μονο εγω, εχεις παρει κι εσυ.
Εδω περα δεν γραφουμε μονο αυτο που ειπες, γραφουμε ελευθερα οτι θελουμε [size=20pt]για το θεμα.[/size] Στο δικο σου φορουμ να θεσεις τους δικους σου κανονες και να τους επιβαλλεις κιολας...
Λες οτι "ποσως σε ενδιαφερει τι και πόσο επαιξε ο καθενας"... και τι με νοιαζει εμενα τι ενδιαφερει εσενα? Τι νομιζεις οτι εισαι, σημαντικος? εγω βλεπω μόνο οτι εισαι ενας πιθηκος :2funny:
Παρε λοιπον εσυ τον πούλο σου και βαλτον εκει που ξερεις και μη μου ζαλιζεις αλλο τα παπαρια.
ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ το θέμα εδώ δεν είναι να σου δίνουμε αποδείξεις για κάθε στοίχημα που παίζουμε...
Γι'αυτό σου ξαναλέω αν έχεις να γράψεις κάτι επί του ΘΕΜΑΤΟΣ έχει καλώς,αλλίως σάλτα και γαμήσου και τράβα να βγάλεις καμιά "πίστα" πουτανόσπερμα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
το οβερ 1,5 εχει τυχη πιστευω... θα περιμενω μεχρι το '70 να παρει καλη αποδοση και θα το μπουμπουνισω

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
στο  bwin
αλλα μαλλον θα το αλλαξω συντομα το site ειναι αρκετα χαμηλα τα stakes αναφορικα με οτι εχω δει

η bwin ηταν η πρωτη εταιρεια που εκανα εγγραφη πριν 10 χρονια περιπου οταν ακομα το site της ηταν . η εταιρεια ειναι κολοσος αλλα λογω των πολλων εκατομυριων πελατων δεν μπορει να ανταπεξελθει σε υψηλες αποδοσεις και επικοινωνια με το παιχτη.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
η bwin ηταν η πρωτη εταιρεια που εκανα εγγραφη πριν 10 χρονια περιπου οταν ακομα το site της ηταν . η εταιρεια ειναι κολοσος αλλα λογω των πολλων εκατομυριων πελατων δεν μπορει να ανταπεξελθει σε υψηλες αποδοσεις και επικοινωνια με το παιχτη.
Σωστοτατος!!!!!!

Εγω τους εκανα σιγα σιγα περα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175