Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.298
- Πόντοι
- 12.756
Ασσο δηλαδή λες ανάποδο
απο το 3' ειναι 1-0
τρωνε κοκκινη στο 90' και βαζουν και αλλο γκολ στο 96'
2-0
Τελευταία τροποποίηση:
Ασσο δηλαδή λες ανάποδο
απο το 3' ειναι 1-0
τρωνε κοκκινη στο 90' και βαζουν και αλλο γκολ στο 96'
2-0
η (οχι μεμονωμενη) πτωση αποδοσης μου δειχνει τι παιζει ο κοσμος και ποιο σημειο περιμενω ισως να ανεβει κι αλλο. Εννοειται δεν επηρρεαζει αμεσα την κριση μου, απλα μου δειχνει αν θα πρεπει να αγορασω το σημειο που βλεπω 12 ωρες πριν αρχισει το ματς ή αν ειναι καλυτερα να περιμενω 30 λεπτα πριν αρχισει το ματς.Όπως είχα γράψει (ξανακάνε κόπο) η πτώση απόδοσης ΔΕΝ σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κάτι. Περισσότερο βάρος να δίνετε στις ταλαντώσεις των μέσων τιμών 1 ή 2, αλλά εξυπακούεται ότι θα ξημεροβραδιάζεστε στο Oddsportal ή την Oddspedia.
χασαμε και τον @macchiato με τα γκολ-γκολ ναπουμε , φυλακη θα έχει παει για χρέη στο στοιχημα με τα γαμημενα τα γκολ γκολ
ασσο και οβερ εχεις παιξει εσυ, ειμαι σιγουρος
Ασσο και οβερ 1.5 και ασσο και οβερ 2.5ασσο και οβερ εχεις παιξει εσυ, ειμαι σιγουρος
χασαμε και τον @macchiato με τα γκολ-γκολ ναπουμε , φυλακη θα έχει παει για χρέη στο στοιχημα με τα γαμημενα τα γκολ γκολ
ναι ναι , οταν δεν λογκαρεις βγαινουν ολα , και μολις τα βαλεις εδω εισαι για Κορυδαλλοεν τω μεταξυ σημερα επαιξα καποια πρωινα ,αλλα ξεχασα να λογκαρω
για χαβαλε φορτωσα Ιαπωνιες και Σουηδιες και ...ομως βγηκαν ΟΛΑ ρε πστη μου
αυτη τη στιγμη παιξτε παοκ β - παο β' goal+οβερ 2μιση (0-1 ημιχρονο )
ξεκινα το δευτερο...σπευστε !!!
Ο άλλος που ειναι με τα ανάποδα?ναι ναι , οταν δεν λογκαρεις βγαινουν ολα , και μολις τα βαλεις εδω εισαι για Κορυδαλλο
Τι να φορτώσουμε κανένα γαλακτομπουρεκο?φορτωστε live....
απο Ισλανδια α' --> Θροτουρ Ρεικιαβικ - Θορ goal/goal (1-0 ημιχ)
+Toυκουμς - Γιελγκαβα goal/goal τωρα ξεκινησε (Λετονια α')
ναι ναι , οταν δεν λογκαρεις βγαινουν ολα , και μολις τα βαλεις εδω εισαι για Κορυδαλλο