χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
καλησπερα σε ολους πριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 25 χιλιαδες ευρω Νικη της Φιορεντινας με την Γουεστ Χαμ στον τελικο του Κονφερενς Λιγκ
Η ΤΣΣΚΑ ειχε στειλει κουβα κοσμο την τελευταια φόρα , ειχε φερει Χ νομιζωΣήμερα πιστεύω τα εξής 4:
ΤΣΣΚΑ1948, Λουντογκορετς, Μπεσίκτας και Ινσταμπουλσπορ.
Για πλάκα σε ένα δελτίο έπαιξα οβερ 2,5 σχεδόν όλα τα νορβηγικά..
Σε ότι έπαιξα χθες 1 μου έσπαγε...
Η Ελσινκι και η Χόνκα με πάνε ήδη κουβά σε άλλα 2 δελτία...
Δε βλέπω να βγαίνει με τύχη το διαρκείας...
Ούτε καν σε αποδόσεις γύρω στο 1,25 όπως λέει η πικρή πείρα μου.δεν υπάρχουν στανταράκια στο στοίχημα
Σήμερα πιστεύω τα εξής 4:
ΤΣΣΚΑ1948, Λουντογκορετς, Μπεσίκτας και Ινσταμπουλσπορ.
Για πλάκα σε ένα δελτίο έπαιξα οβερ 2,5 σχεδόν όλα τα νορβηγικά..
Σε ότι έπαιξα χθες 1 μου έσπαγε...
Η Ελσινκι και η Χόνκα με πάνε ήδη κουβά σε άλλα 2 δελτία...
Δε βλέπω να βγαίνει με τύχη το διαρκείας...
21:00 | Φρέντρικσταντ - Βίκινγκ κυπελλο νορβηγιας | Goal |
21:30 | Κότμπους - Ουντερχάκινγκ 4 κατηγορια γερμανιας | Goal |
21:30 | Σμούχα - Κεράμικα Κλεοπάτρα Πρωταθληα Α αιγυπτου | Goal |
22:00 | Αμαζόνας - Μποταφόγκο Πεσόα 3 κατηγορια Βραζιλιας | Goal |
22:00 | Λεβάντε - Αλμπαθέτε β εθνικη πλει οφ Ισπανιας | Goal |
22:00 | Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ Τελικος κονφερνες Λιγκ | Over |
01:00 | Νασιονάλ Μοντεβιδέο - Ιντερνασιονάλ Κοπα λιμπερταδορες | Over |
καλησπερα σε ολους πριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 25 χιλιαδες ευρω Νικη της Φιορεντινας με την Γουεστ Χαμ στον τελικο του Κονφερενς Λιγκ
Φραπέ με Μπε'ι'λυς θα ήθελα εγώ...Ναι, μπορώ να μιλήσω και να γράψω στα ελληνικά. Τι θα ήθελες να συζητήσουμε;
6/7/2023, 8:52:33 PM
επαιξα 7 παχνιδια καρφι στο στοιχημα τα 5 γκολ-γκολ και τα 2 οβερ 2,5 θα κερδισω τι λες?
6/7/2023, 8:53:21 PM
Ως AI, δεν μπορώ να προβλέψω με ακρίβεια τα αποτελέσματα των αγώνων στο στοίχημα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το στοίχημα είναι παιχνίδι τύχης και πρέπει να παίζετε υπεύθυνα και με μέτρο. Ελπίζω να έχετε την τύχη στο μέρος σας και να κερδίσετε!
6/7/2023, 8:53:10 PM
αν κερδισω κερναω φραπε
6/7/2023, 8:53:21 PM
Ω, θα ήταν χαρά μου να κερδίσετε και να κερνάτε έναν φραπέ! Εν τω μεταξύ, σας ευχαριστώ που μίλησα μαζί σας και ελπίζω να συνομιλήσουμε ξανά στο μέλλον.
δεν πινω αλκολ αλλιως θα επινα εκει που δουλευω ντιλιβερι (τις κυριακες) καποιοι βαζουν καραμελα θα δω αν εχει αλκολ αν δεν εχει θα βαλω καραμελα το πρωι αυριοΦραπέ με Μπε'ι'λυς θα ήθελα εγώ...
Για τι αποδόσεις μιλάμε;Γύρω στο 5 ας πούμε;ευκολο διπλο για το περιστερι στο 2.09 κριμα δεν φορτωθηκε.
Μιαμιση περιοδος εμεινε, περιμενω φενερ να νικησει ή να χασει μεχρι 2 ποντους.
για τον τελικο το βραδυ εριξα λιγα στις κιτρινες των παικτων που πηραν τις περισσοτερες σε ολη τη σεζον. Μονα
εστω και 2 απο τους παραπανω να παρουν κιτρινη, νομιζω παιρνουμε τα λεφτα μας πισω, αν παρουν 3 και πανω εχουμε κερδος
αν εδιναν 5 θα ελεγα οτι αρκει ενας για να παρουμε τα λεφτα μας πισωΓια τι αποδόσεις μιλάμε;Γύρω στο 5 ας πούμε;
ευκολο διπλο για το περιστερι στο 2.09 κριμα δεν φορτωθηκε.
Μιαμιση περιοδος εμεινε, περιμενω φενερ να νικησει ή να χασει μεχρι 2 ποντους.
για τον τελικο το βραδυ εριξα λιγα στις κιτρινες των παικτων που πηραν τις περισσοτερες σε ολη τη σεζον. Μονα
εστω και 2 απο τους παραπανω να παρουν κιτρινη, νομιζω παιρνουμε τα λεφτα μας πισω, αν παρουν 3 και πανω εχουμε κερδος
@Yatoputso εχουν αμοληθεί 10 στρογγυλοφαναρα παπιά δικάβαλα και σε ψαχνουν ... κανονισε
αν καποιος ακολουθησε και τα εριξε μονα, ηδη πληρωθηκε 1.3 μοναδες
αλλον εναν θελουμε και ειμαστε κομπλε