ασε που εχει και δυσκολο προγραμμαΑυτο και η Μπαγερν με πεταξαν εξω χτες. Παντως τον Αστερα απο και περα τον βλεπω να δυει. Ως εδω ηταν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω αν το φτιάξανε γιατί δεν το είδα αλλά δεν είχε βγει κάποια βρώμα για στήσιμο απ' όσα ξέρω!Αυτά τα κανονίζει μάλλον ο Μποροβήλος!πρακτορα του κροκους τι αποδοση ειχε το χ του αστερας-ψοφης & το φτιαξανε το ματσακι???
Επισκέπτης
ε μα γι' αυτο ακριβως..επειδη ειναι ο μποροβηλος το ειπα & εγω..ο αστερας δεν κινδυνευει να χασει την 5η θεση..θα του εχει & υποχρεωση το παραρτημα..ολα μελι-γαλα..Δεν ξέρω αν το φτιάξανε γιατί δεν το είδα αλλά δεν είχε βγει κάποια βρώμα για στήσιμο απ' όσα ξέρω!Αυτά τα κανονίζει μάλλον ο Μποροβήλος!
Επισκέπτης
Μάγκες μήπως λέω μήπως οι περισσότεροι "γκουρού" του στοιχήματος που διατηρούν σελίδες στο ίντερνετ, γράφουν σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε 090 γραμμές είναι στημένοι από τον ίδιο τον Ο.Π.Α.Π?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μπαααα...έβαλες μυαλό???Καλά πήγε και το βραδάκι με Μπιλμπάο-Βαλένθια!
Στην sportingbet οι αποδόσεις για το ΑΕΚ-Χετάφε είναι 2.40-3.10-2.75 !
Αν μάθω ότι η Χετάφε θα το χτυπήσει...μου φαίνεται ότι θα το μπουμπουνίσω κι εγώ bull!
Ασε με ρε γάτε αρρώστησα με τον Τονι της Μπάγερν έχασε πέναλτυ,του ακυρώσανε γκολ,έχασε ευκαιρίες...με έσκασε σου λέω!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι την πάτησε πολύς κόσμος με την Μπάγερν...εγώ δεν ακουμπάω Γερμανία για 1-2 αγωνιστικές ακόμα!Μπαααα...έβαλες μυαλό???
Ασε με ρε γάτε αρρώστησα με τον Τονι της Μπάγερν έχασε πέναλτυ,του ακυρώσανε γκολ,έχασε ευκαιρίες...με έσκασε σου λέω!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τουλάχιστον έβγαλα την μισή χασούρα με το διπλό του γαύρου(είδες που πέρασε αέρα???)και το αντερ της Τσέλσι... δεν πειράζει..υγεία και καλή καρδιά!!!Ναι την πάτησε πολύς κόσμος με την Μπάγερν...εγώ δεν ακουμπάω Γερμανία για 1-2 αγωνιστικές ακόμα!
Τι θα γίνει με τον παππού ρε???ακόμα τον κρατάτε...???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άσε με γιατί δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι πάλι με τους κολλημένους!Τώρα για όλα φταίει ο Φερέρ!Τουλάχιστον έβγαλα την μισή χασούρα με το διπλό του γαύρου(είδες που πέρασε αέρα???)και το αντερ της Τσέλσι... δεν πειράζει..υγεία και καλή καρδιά!!!
Τι θα γίνει με τον παππού ρε???ακόμα τον κρατάτε...???
Επισκέπτης
πρακτορισκε θα ερθει ο θειος αριων να σου τραβηξει το αυτι..βλεπε-ακου-σωπα..Άσε με γιατί δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι πάλι με τους κολλημένους!Τώρα για όλα φταίει ο Φερέρ!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οχι φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος στον Κρόνο...Άσε με γιατί δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι πάλι με τους κολλημένους!Τώρα για όλα φταίει ο Φερέρ!
Δεν φταίει μόνο ο παππούς,αλλα έχει κι αυτός μεγάλες ευθύνες!!!τέλος πάντων,υπομονή φιλάρα ;)
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκεσ απο ζευγαρια ευροπησ ποδοσφαιρο ποιοι βλεπετε να περνανε?
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκεσ πως βλεπετε γουεστ μπρομ?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι καλησπερα. Αποψε πιστευω οτι η βραδυα μπορει να γινει εξαιρετικη. Παιζω μονα αποδεκτα ΚΠΡ 1 (δυνατο πονταρισμα), ΜΚ Ντονς 2 (μετριο πονταρισμα), Αουνταξ Ιταλιανο 1 (μετριο πονταρισμα). Επισης, παιζω δυο παρολι. Το πρωτο ΚΠΡ 1, Ντονκαστερ 2, Νταρλιγκτον 2. Το δευτερο ΚΠΡ 1, Αουνταξ 1, Λιντς 1 (η βρωμα καποια στιγμη πρεπει να ξανακερδισει), Τζιλιγχαμ 1, ΜΚ Ντονς 2. Αυτα. Καλη μας επιτυχια.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πολύ μυστήριο παιχνίδι...πιο πολύ για Χ μου κάνει αλλά δεν ξέρουμε και τι ομάδα θα κατεβάσει ο Πεσέιρο!O βάζελος έχει καλές αποδόσεις σε όλα τα σημεία στο νετ.
Επισκέπτης
Aυτή η πουτανα η ΚΠΡ μας γάμησε χθες, απο 2-0 έγινε 2-4!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K