Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πρακτορα του κροκους τι αποδοση ειχε το χ του αστερας-ψοφης & το φτιαξανε το ματσακι???
Δεν ξέρω αν το φτιάξανε γιατί δεν το είδα αλλά δεν είχε βγει κάποια βρώμα για στήσιμο απ' όσα ξέρω!Αυτά τα κανονίζει μάλλον ο Μποροβήλος!

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν το φτιάξανε γιατί δεν το είδα αλλά δεν είχε βγει κάποια βρώμα για στήσιμο απ' όσα ξέρω!Αυτά τα κανονίζει μάλλον ο Μποροβήλος!
ε μα γι' αυτο ακριβως..επειδη ειναι ο μποροβηλος το ειπα & εγω..ο αστερας δεν κινδυνευει να χασει την 5η θεση..θα του εχει & υποχρεωση το παραρτημα..ολα μελι-γαλα..

Επισκέπτης
Μάγκες μήπως λέω μήπως οι περισσότεροι "γκουρού" του στοιχήματος που διατηρούν σελίδες στο ίντερνετ, γράφουν σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε 090 γραμμές είναι στημένοι από τον ίδιο τον Ο.Π.Α.Π?
:think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλά πήγε και το βραδάκι με Μπιλμπάο-Βαλένθια! :rockon:
Στην sportingbet οι αποδόσεις για το ΑΕΚ-Χετάφε είναι 2.40-3.10-2.75 !
Αν μάθω ότι η Χετάφε θα το χτυπήσει...μου φαίνεται ότι θα το μπουμπουνίσω κι εγώ bull!
Μπαααα...έβαλες μυαλό??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε με ρε γάτε αρρώστησα με τον Τονι της Μπάγερν :tickedoff:έχασε πέναλτυ,του ακυρώσανε γκολ,έχασε ευκαιρίες...με έσκασε σου λέω!!! :crazy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπαααα...έβαλες μυαλό??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε με ρε γάτε αρρώστησα με τον Τονι της Μπάγερν :tickedoff:έχασε πέναλτυ,του ακυρώσανε γκολ,έχασε ευκαιρίες...με έσκασε σου λέω!!! :crazy:
Ναι την πάτησε πολύς κόσμος με την Μπάγερν...εγώ δεν ακουμπάω Γερμανία για 1-2 αγωνιστικές ακόμα!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ναι την πάτησε πολύς κόσμος με την Μπάγερν...εγώ δεν ακουμπάω Γερμανία για 1-2 αγωνιστικές ακόμα!
Τουλάχιστον έβγαλα την μισή χασούρα με το διπλό του γαύρου(είδες που πέρασε αέρα???)και το αντερ της Τσέλσι... :rolleyes:δεν πειράζει..υγεία και καλή καρδιά!!!
Τι θα γίνει με τον παππού ρε???ακόμα τον κρατάτε...??? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τουλάχιστον έβγαλα την μισή χασούρα με το διπλό του γαύρου(είδες που πέρασε αέρα???)και το αντερ της Τσέλσι... :rolleyes:δεν πειράζει..υγεία και καλή καρδιά!!!
Τι θα γίνει με τον παππού ρε???ακόμα τον κρατάτε...??? :think:
Άσε με γιατί δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι πάλι με τους κολλημένους!Τώρα για όλα φταίει ο Φερέρ! :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Άσε με γιατί δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι πάλι με τους κολλημένους!Τώρα για όλα φταίει ο Φερέρ! :jerking:
Οχι φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος στον Κρόνο... :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν φταίει μόνο ο παππούς,αλλα έχει κι αυτός μεγάλες ευθύνες!!!τέλος πάντων,υπομονή φιλάρα ;)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκεσ απο ζευγαρια  ευροπησ ποδοσφαιρο ποιοι βλεπετε να περνανε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπάρι , Τσεζένα , Λιντς , Γουικομ σε ζητούμενα 3-4! :rockon:
Και για μπομπίτσες Ραβέννα , Βιτσέντζα και Λέστερ...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Αποψε πιστευω οτι η βραδυα μπορει να γινει εξαιρετικη. Παιζω μονα αποδεκτα ΚΠΡ 1 (δυνατο πονταρισμα), ΜΚ Ντονς 2 (μετριο πονταρισμα), Αουνταξ Ιταλιανο 1 (μετριο πονταρισμα). Επισης, παιζω δυο παρολι. Το πρωτο ΚΠΡ 1, Ντονκαστερ 2, Νταρλιγκτον 2. Το δευτερο ΚΠΡ 1, Αουνταξ 1, Λιντς 1 (η βρωμα καποια στιγμη πρεπει να ξανακερδισει), Τζιλιγχαμ 1, ΜΚ Ντονς 2. Αυτα. Καλη μας επιτυχια.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρα παίδες,μια δυαδούλα για σήμερα...Τορκι 2(1.75) και Χαρτλπουλ 1(1.65) :rockon:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :priest:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αρκετές επιλογές σήμερα με UEFA κυρίως, το θέμα είναι παίζεις?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εμένα μου ψιλοαρέσει  η δυαδούλα Έβερτον-Σπόρτινγκ! :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
O βάζελος έχει καλές αποδόσεις σε όλα τα σημεία στο νετ.

Επισκέπτης
Aυτή η πουτανα η ΚΠΡ μας γάμησε χθες, απο 2-0 έγινε 2-4!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom