Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Και για τον bull έχω γίνει αλλά δεν το παραδέχεται! :2funny:
Ωχ δηλαδή στις στραβές θα με βρίζεις! :cussing:
Απο που κι ως που ρε μπαγλαμά έγινες ο γκουρου μου??? :2funny:επειδή έτυχε μια φορά να ποντάρουμε τις ίδιες ομάδες???? :birdman:δεν χαίρεσαι που τις πόνταρα κι εγώ και κέρδισες μια φορά κι εσύ??? :bounce-glasses:
Αντε μην κοντράρω καμια ΑΕΚ και δεν παίξεις ούτε play off :thefinge:

Για σήμερα εγώ βλέπω τη Μπαγερν την Ατλέτικο αντερ και διπλό την Τοττεναμ αλλά θα δω πρώτα τις αποδόσεις και θα αποφασίσω...πάω για μαντζιάρε και σε καμια ώρα επιστρέφω μικρέ και κουτέ γατούλη... :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απο που κι ως που ρε μπαγλαμά έγινες ο γκουρου μου??? :2funny:επειδή έτυχε μια φορά να ποντάρουμε τις ίδιες ομάδες???? :birdman:δεν χαίρεσαι που τις πόνταρα κι εγώ και κέρδισες μια φορά κι εσύ??? :bounce-glasses:
Αντε μην κοντράρω καμια ΑΕΚ και δεν παίξεις ούτε play off :thefinge:

Για σήμερα εγώ βλέπω τη Μπαγερν την Ατλέτικο αντερ και διπλό την Τοττεναμ αλλά θα δω πρώτα τις αποδόσεις και θα αποφασίσω...πάω για μαντζιάρε και σε καμια ώρα επιστρέφω μικρέ και κουτέ γατούλη... :grin: :grin:
Ακόμα ούτε τις αποδόσεις δεν έχεις δει ρε ερασιτέχνη? :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ακόμα ούτε τις αποδόσεις δεν έχεις δει ρε ερασιτέχνη? :birdman:
Μολις γύρισα ξενοδοχείο ρε παπάρα :jerking:και φεύγω πάλι για φαγητό...έρχονται να με πάρουν ;)τα λέμε μετά....ρίξε μια ματιάκαι στο αμβούργο :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπάγερν-Τότεναμ σήμερα...αλλά χαλαρό ποντάρισμα! :rockon:

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκεσ ποσ βλεπετε ολυμπιακο και αρη στο μπασκετ?για απλη νικη ενδιαφερομαι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ προσωπικά καλέ μου φίλε,δεν παίζω ποτέ μπάσκετ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω!!!αν κάποιο από τα υπόλοιπα παλικάρια ασχολείται με το μπασκετικό στοίχημα ας πούνε την γνώμη τους... :helpplea:

Επισκέπτης
Στο αυριανό κουπόνι έχει βάλει και το Ολυμπιακός - Τσέλσι, δεν θυμάμαι να το έχει ξανακάνει αυτό ο ΟΠΑΠ! 3.50 τον Ασσο 3.15 το Χ και 1.90 το Διπλό!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλη σας εσπερα. Πρωτα απ' ολα, συγχαρητηρια στον κυριο gatto για την συγκλονιστικη του εμπνευση στο ματς της Χιμπερνιαν. Αποψε, η βραδυα προσφερεται για στοιχηματικη αναπαυση, εν οψει του καυτου ΠΣΚ που ακολουθει. Τα σωστα σημεια εχουν ελεεινες αποδοσεις και δε νομιζω οτι αξιζει κανεις να ασχοληθει. Μολαταυτα, θα κανω ενα μικρο bet στην Εμπσφλιτ, γνωριζοντας εξαρχης οτι το πιο πιθανο ειναι να παει χαμενο. Η αποδοση της ομως (στη betfair) ειναι καλη. Για τον φιλο που αναφερθηκε στους αγωνες μπασκετ, εμπειρικα εχω να του πω, οτι αξιζει να τους παιζει κανεις μονο live και να παιζει μονο την απλη νικη οταν συμφερει η αποδοση. Σε παιχνιδια live (ειδικα του NBA) μπορει να βγαλεις τρελλα φραγκα με μικρη χρηματικη δαπανη.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ασχημη η τριαδα μπαγερν-μπενφικα-λανους?μικρες μεν οι αποδοσεις αλλα σε τριαδα με δυνατο χτυπημα νομιζω οτι ειναι καλα.Οπου δυνατα,παει αναλογα με την τσεπη.Για μενα πχ δυνατα ειναι 10 ευρω,για σενα μπορει 100 για τον αλλο 1000 η 5..

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ασχημη η τριαδα μπαγερν-μπενφικα-λανους?μικρες μεν οι αποδοσεις αλλα σε τριαδα με δυνατο χτυπημα νομιζω οτι ειναι καλα.Οπου δυνατα,παει αναλογα με την τσεπη.Για μενα πχ δυνατα ειναι 10 ευρω,για σενα μπορει 100 για τον αλλο 1000 η 5..
Φιλε, δε ξερω αν θα βγει η τριαδα που λες, αυτο που ξερω ειναι οτι η αποδοση της Μπενφικα ειναι για κλωτσιες. Μη σε παρω ομως στο λαιμο μου. Ο καθενας παιζει συμφωνα με τα γουστα του.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
στο 67 και η μπαγερν ειναι στο 2-2. αν ειναι δυνατον. να με πεταξει απο το 1ο παιχνιδι? εχω παιξει 5 διπλα και αυτην που φοβαμαι περισσοτερο ειναι η μπαγερν

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια.Εγω σημερα θα παιξω τεσσαρια.
Ασσους με την Στοουκ,την Μπανφιλντ και Κολον Σαντα Φε
Διπλη ευκαιρια 1Χ Μαριτιμο και Γκενιον
Και θα κλεισω με ενα OVERακι στην Ιενα με Κολωνια
Οτι θελει ας κατσει.Χαμενος ειμαι χρονια,τωρα θα μου γυρισει?

Επισκέπτης
Ιένα over
Σαλκε over
Τρουα Ασος
Γκιναμπ Ασος
Με χαλαρό ποντάρισμα, ζέσταμα για το ΣΚ!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μας πήρες στον λαιμό σου με την Μπάγερν παλιολούγκρα! :birdman:
Toν γκουρού του στοιχήματος,τον πήρα εγώ στο λαιμό μου..???ένας ερασιτέχνης και άσχετος... :grin:
ζητώ συγγνώμη αφέντη,δεν θα το ξανακάνω :tooth:

Ύ.Γ δεν μας άρεσε το αμβούργο...θέλαμε το άχαστο :P τώρα πως κατάφερε η Μπάγερν να δεχτεί 2 γκολ από τους Μαο-Μαο :uglystupid:είναι απορίας άξιο :dunno:...πόρνη μπάλα :bounce:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
:dunno:...πόρνη μπάλα :bounce:
[/quote]
Αυτο φιλε το ειχε πει ο Οσιμ,και πρεπει ολοι να το ασπαστουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom