Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Οχι!!!Δυάδα εβερτον (1.55) με Τοτεναμ(1.55)!!!!
και ενα 3/4...Λαρισα 1,Ουντινεζε Χ,Βιγιαρεαλ 2 και Σεβιλλη 1...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Οχι!!!Δυάδα εβερτον (1.55) με Τοτεναμ(1.55)!!!!
και ενα 3/4...Λαρισα 1,Ουντινεζε Χ,Βιγιαρεαλ 2 και Σεβιλλη 1...

ωραίος! κι όπως πάει, πιο εύκολα θα καθίσει το 2ο απ' ότι κάθισε το 1ο

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μια δυαδα για σημερα

ασσος για την Αστον βιλλα και 1Χ για την Σεβιλλη
αποδοση δυαδας στο 3,40

μετα απο αυτη την καλη επιλογη χθες που μου γεμισε καπως το ταμειο σημερα θα φορτωσω λιγο παραπανω

βασικη δυαδα ο ασσος για την  Μπιλμπαο με αποδοση 1,65 και Χ2 για τον Οφη στην Τριπολη με αποδοση 1,90 κυριως γιατι θεωρω πολυ καλη την αποδοση για διπλο σημειο.πιο πολυ για Χ το βλεπω το ματς.
αποδοση δυαδας 3,13

κατι λιγα σε δυο χηναρια
Τσελσι-Λιβερπουλ στο 3,20
Ντορμουντ-Σαλκε  στο 3,20

αποδοση δυαδς στο 10,24

μου αρεσει επισης ο ασσος της ξανθης και της Μπαγερν αλλα δεν με δελεαζουν οι αποδοσεις τους και το σκεφτομαι ακομα

Καλη  επιτυχια σε ολους

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για σήμερα έχω ξεχωρίσει Σαμπντόρια , Τορίνο , Τσέλσι , Σοσιεδάδ και το χηνάρι στο ντέρμπι της Θεσσαλλλονίκης! :rockon:
Και μια εμπνευσούλα...νίκη της Μπιλμπάο με ανατροπή!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στη Λιβαδειά λένε ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αλλά δεν το βλέπω. Εκτός του γεγονότος ότι η Ξάνθη κηνυγά πλέον Ευρώπη, οι πράσινοι μόνο τον Μοντόγια έχουν να παλεύει.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα. Με νεο αερα (μετα τη χθεσινη τριαδα που μου βγηκε), κανω ενα μεσημεριανο πονταρισμα στη Σπαρτα του Ροττερνταμ. Ισως επανελθω το απογευμα για προτασεις στα βραδυνα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρα κι από μένα παίδες!!!καλά τα πήγαμε χτες,αν καθόταν και ο άσος της Σεβίλλης θα τα τσέπωνα ακόμα πιο χοντρά :tickedoff:πάμε στα σημερινά...
Μπιλμπάο 1-1.60(ας είναι και με ανατρπή όπως λεει ο φίλος μου ο γάτος :grin:)και Μπάγερν 1-1.65 η βασική μου δυάδα :rockon:
Μου αρέσουν επίσης το 2 του γαύρου στο 1.65,ο άσος της Σαμπντόρια στο 1.85 και ο 1 και το αντερ στο Τσέλσι-Λίβερπουλ :think:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παιδιά, εγώ τόσα χρόνια είμαι του ΟΠΑΠ. ιντερνετικά ποιο είναι το καλύτερο, αν το αποφασίσω?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Αυτά συνάδερφε,εγώ προσωπικά,τα θεωρώ από τα καλύτερα αν και το betoto συνήθως υστερεί λίγο σε αποδόσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά έχει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων ανά αγώνα όπως το goal/goal(δηλαδή να σκοράρουν και οι 2 ομάδες) κάτι που δεν έχει το ιντερβεττεν όπου παίζω εγώ τον τελευταίο χρόνο :tickedoff:
Αν το ψάξεις λίγο θα κατασταλάξεις  σ'αυτό που θα σου κάνει περισσότερο κλικ ;)
μια συμβουλή μόνο μακριά από sportingbet!!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ρε παιδιά, εγώ τόσα χρόνια είμαι του ΟΠΑΠ. ιντερνετικά ποιο είναι το καλύτερο, αν το αποφασίσω?
Για μενα με διαφορα καλυτερο ειναι το ανταλλακτηριο της betfair. Πολυ καλες αποδοσεις, live bet, αξιοπιστια. Εκει που υστερει λιγο ειναι στα παρολι. Γι 'αυτο σου προτεινω να γραφτεις σε δυο εταιρειες. Στη betfair για μονα αποδεκτα και καποια παρολι και σε καποια αλλη μονο για παρολι. Σαν δευτερη θα προτεινα τη Eurobet.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εκδηλώθηκες πάλι bull...σιγά την σούπερ απόδοση...1.65 το διπλό στη Ν.Σμύρνη! :birdman:
Ω ρε μάνα μου...προηγείται η Σίτι!!!
Τι κατάντια αυτός ο Άγιαξ???

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εκδηλώθηκες πάλι bull...σιγά την σούπερ απόδοση...1.65 το διπλό στη Ν.Σμύρνη! :birdman:
Ω ρε μάνα μου...προηγείται η Σίτι!!!
Τι κατάντια αυτός ο Άγιαξ???
Μην αφήνεις τα οπαδικά να σε τυφλώνουν καλέ μου φίλε ;)το γαυρο δεν θα τον ξαναδείς σε τέτοια απόδοση με άλλη ομάδα φέτος...άντε στο 1.70 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Απλά πιστεύω οτι σήμερα θα το πάρει... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην αφήνεις τα οπαδικά να σε τυφλώνουν καλέ μου φίλε ;)το γαυρο δεν θα τον ξαναδείς σε τέτοια απόδοση με άλλη ομάδα φέτος...άντε στο 1.70 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Απλά πιστεύω οτι σήμερα θα το πάρει... ;)
Πλάκα κάνω ρε νούμερο...αλλά δεν μπορώ να πω ότι με δελεάζει κιόλας το 1.65!!!Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πλάκα κάνω ρε νούμερο...αλλά δεν μπορώ να πω ότι με δελεάζει κιόλας το 1.65!!!Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος.
ΑΑΑ...είμαι και νούμερο τώρα εεε???καλά ρε γάτε...χτύπα κι άλλο!!! :'(
ναι τώρα που σας σιούρξε την 3αρα έγινε καλή ομάδα... :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366