georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ναι, εσύ
Οχι!!!Δυάδα εβερτον (1.55) με Τοτεναμ(1.55)!!!!
και ενα 3/4...Λαρισα 1,Ουντινεζε Χ,Βιγιαρεαλ 2 και Σεβιλλη 1...
Μακάριιι...ωραίος! κι όπως πάει, πιο εύκολα θα καθίσει το 2ο απ' ότι κάθισε το 1ο
μια δυαδα για σημερα
ασσος για την Αστον βιλλα και 1Χ για την Σεβιλλη
αποδοση δυαδας στο 3,40
Για μενα με διαφορα καλυτερο ειναι το ανταλλακτηριο της betfair. Πολυ καλες αποδοσεις, live bet, αξιοπιστια. Εκει που υστερει λιγο ειναι στα παρολι. Γι 'αυτο σου προτεινω να γραφτεις σε δυο εταιρειες. Στη betfair για μονα αποδεκτα και καποια παρολι και σε καποια αλλη μονο για παρολι. Σαν δευτερη θα προτεινα τη Eurobet.ρε παιδιά, εγώ τόσα χρόνια είμαι του ΟΠΑΠ. ιντερνετικά ποιο είναι το καλύτερο, αν το αποφασίσω?
Μην αφήνεις τα οπαδικά να σε τυφλώνουν καλέ μου φίλε ;)το γαυρο δεν θα τον ξαναδείς σε τέτοια απόδοση με άλλη ομάδα φέτος...άντε στο 1.70 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑΕκδηλώθηκες πάλι bull...σιγά την σούπερ απόδοση...1.65 το διπλό στη Ν.Σμύρνη!
Ω ρε μάνα μου...προηγείται η Σίτι!!!
Τι κατάντια αυτός ο Άγιαξ???
Πλάκα κάνω ρε νούμερο...αλλά δεν μπορώ να πω ότι με δελεάζει κιόλας το 1.65!!!Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος.Μην αφήνεις τα οπαδικά να σε τυφλώνουν καλέ μου φίλε ;)το γαυρο δεν θα τον ξαναδείς σε τέτοια απόδοση με άλλη ομάδα φέτος...άντε στο 1.70 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Απλά πιστεύω οτι σήμερα θα το πάρει... ;)
ΑΑΑ...είμαι και νούμερο τώρα εεε???καλά ρε γάτε...χτύπα κι άλλο!!! :'(Πλάκα κάνω ρε νούμερο...αλλά δεν μπορώ να πω ότι με δελεάζει κιόλας το 1.65!!!Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος.