MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Σωστο κι αυτο.Ναι αλλά θέλει και κάποια σύνεση και αυτοσυγκράτηση αν θες να βγαίνεις κερδισμένος!
Σωστο κι αυτο.Ναι αλλά θέλει και κάποια σύνεση και αυτοσυγκράτηση αν θες να βγαίνεις κερδισμένος!
Ναι αλλά θέλει και κάποια σύνεση και αυτοσυγκράτηση αν θες να βγαίνεις κερδισμένος!
Καλό σε βλέπω!332. ΚΙΕΒΟ - ΤΡΕΒΙΖΟ 1 (1,45)
336. ΠΙΖΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 1 (1,45)
356. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ 1 (1,80)
423. ΓΚΑΝΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦ. ΟΒΕΡ (1,70)
Έχω καμιά ελπίδα λέτε?
Ε ρε κουβάς που σου χρειάζεται...Καλησπέρα παίδες...βασική μου δυάδα για σήμερα Εβερτον 1(1.55) και Τοτεναμ 2(1.55)
Επίσης καλά σημεία φαίνονται Μποχουμ 1,Νυρεμβεργη 1,Μπριστολ Σιτυ 1 Αιντχόβεν οβερ,Μονακό αντερ και για όποιον παίζει ζητούμενα σ'ενα 3/4 τα Λάρισα 1,ουντινέζε Χ,Βιγιαρεαλ 2 και Σεβίλλη 1
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
μια δυαδα για σημερα
ασσος για την Αστον βιλλα και 1Χ για την Σεβιλλη
αποδοση δυαδας στο 3,40
Το'ξερα ότι θα τσιμπήσεις ΨΑΡΟΥΚΛΑ...ας μη μου κάτσει το συστηματάκι,στα πελέ μουΕ ρε κουβάς που σου χρειάζεται...
Ξέχασες τη ΛάρισαΜπέρμιγχαμ και Χέρενφεν είναι ωραίες μπόμπες!
Άντε στο νοσοκομείο να συμπαρασταθείς στον πρόεδρο σου που έφαγε το ξύλο της χρονιάς του...Ξέχασες τη Λάρισα
Πιο πολύ για Χ το βλέπω...Αύριο Παοκ-Αρης 2
Mικρέ και ανόητε γατούλη... αν μου βρείς αυτούς που τον έδειραν,θα τους στείλω από μια ανθοδέσμη με λουλούδια στον καθέναΆντε στο νοσοκομείο να συμπαρασταθείς στον πρόεδρο σου που έφαγε το ξύλο της χρονιάς του...
Μεγάλε και βλάκα ταυρούλη θα σου στείλω τον sosat...πρόσεχε!!!!Mικρέ και ανόητε γατούλη... αν μου βρείς αυτούς που τον έδειραν,θα τους στείλω από μια ανθοδέσμη με λουλούδια στον καθένα