You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τον ήπιαμε άσχημα χθες...
Σήμερα έχω ξεχωρίσει τις Σαραγόσα-Μποαβίστα-Γκέρμιναλ!
Για ζητούμενα Πάρμα , Ρετζίνα , Όφη και Φενέρμπαχτσε...
Και για μπομπίτσες Βίλεμ , Έλτσε και Αστέρας Τρίπολης!!!
Χτες δεν είχε πάτο ο κουβάς ο αδερφέ!!!!!! Ειδικά με τη Ρεάλ.......πάντως ο Γκούτι πρέπει να κάνει πολύ παρέα με το Λεμονή, δεν εξηγείτε η μουρμούρα για το χορτάρι!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο σκληρός και πολύ υγρός, έτσι τα παπούτσια μας δεν πάταγαν καλά κάτω».Χτες δεν είχε πάτο ο κουβάς ο αδερφέ!!!!!! Ειδικά με τη Ρεάλ.......πάντως ο Γκούτι πρέπει να κάνει πολύ παρέα με το Λεμονή, δεν εξηγείτε η μουρμούρα για το χορτάρι!!!!
Σίγουρα για το χορτάρι μιλούσε?
Τελικά ο sir takis είναι χρόνια μπροστά...
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Γεια σας μαυρογατες μπουρδελιαρηδες!Ελπιζω να μην με γκαντεμιασετε παλι!Σημερα παιζω αυτα,μονα και ισοποσα,ναουμε:
Winning margin στην partybets:
Panathinaikos to win by 1 goal@3.6
Olympiacos to win by one goal@3.6
Aris to win by 1 goal@3.5
Και χηναρι,αλλα με σκορ:
OFI-PAOK Scoring draw@4
Εχω παιξει και το βεροια-ηρα το ιδιο,που εχει ξεκινησει.
Κι ο Ηρα παιζοντας με 10 το εκανε 1-2,τι μαγικα γινονται
Καλη τυχη!
Winning margin στην partybets:
Panathinaikos to win by 1 goal@3.6
Olympiacos to win by one goal@3.6
Aris to win by 1 goal@3.5
Και χηναρι,αλλα με σκορ:
OFI-PAOK Scoring draw@4
Εχω παιξει και το βεροια-ηρα το ιδιο,που εχει ξεκινησει.
Κι ο Ηρα παιζοντας με 10 το εκανε 1-2,τι μαγικα γινονται
Καλη τυχη!
Τον ήπιαμε άσχημα χθες...
Σήμερα έχω ξεχωρίσει τις Σαραγόσα-Μποαβίστα-Γκέρμιναλ!
Για ζητούμενα Πάρμα , Ρετζίνα , Όφη και Φενέρμπαχτσε...
Και για μπομπίτσες Βίλεμ , Έλτσε και Αστέρας Τρίπολης!!!
Βίλεμ και Ρετζίνα τρώνε από 2 μέχρι τώρα.........
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αγόρι μου,σου το εύχομαι ολόψυχαΚυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Σ 'ευχαριστω bull. Και σε σενα καλη επιτυχια, οτι κι αν παιξεις. Η Σαραγοσα καλα παει και η Ακτη εχει πολλες πιθανοτητες επαληθευσης.Αγόρι μου,σου το εύχομαι ολόψυχα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Αν δεν μπορεί να κερδίσει η Βιγιαρεάλ, της οποίας οι παίχτες βρίσκονται και με κλειστά μάτια, την Μαγιόρκα, ο κουβάς είναι η λογικότερη κατάληξη της μέρας. Βίβα!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.
Φίλε, γάμησέ τα. Σαββατοκύριακο του κουβά για πολύ κόσμο.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τελικως, η απαντηση στο απογευματινο μου ερωτημα (ποσα γκολ θα βαλει αποψε η Σερκλ Μπρυζ) ειναι μηδεν. Οπως πλεον μηδεν ειναι και ο λογαριασμος μου στη betfair. Αυτο το καταραμενο τριημερο ηταν για μενα ενας στοιχηματικος ολεθρος. Αλλα δε το βαζω κατω. Ειμαι αισιοδοξος. Αυριο ριχνω νεα χρηματα στον λογαριασμο μου και συνεχιζω το σαφαρι. Θελω να πιστευω οτι το στοιχηματικο μου μελλον προβλεπεται λαμπρο.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τελικως, η απαντηση στο απογευματινο μου ερωτημα (ποσα γκολ θα βαλει αποψε η Σερκλ Μπρυζ) ειναι μηδεν. Οπως πλεον μηδεν ειναι και ο λογαριασμος μου στη betfair. Αυτο το καταραμενο τριημερο ηταν για μενα ενας στοιχηματικος ολεθρος. Αλλα δε το βαζω κατω. Ειμαι αισιοδοξος. Αυριο ριχνω νεα χρηματα στον λογαριασμο μου και συνεχιζω το σαφαρι. Θελω να πιστευω οτι το στοιχηματικο μου μελλον προβλεπεται λαμπρο.
η ταινία ''ο αισιόδοξος'' για σένα γράφτηκε?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Δε νομιζω. Παντως δε μπορεις να κανεις κι αλλιως. Αν δεν εισαι αισιοδοξος δεν μπορεις να κερδισεις πουθενα.η ταινία ''ο αισιόδοξος'' για σένα γράφτηκε?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
σωστός
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι αλλά θέλει και κάποια σύνεση και αυτοσυγκράτηση αν θες να βγαίνεις κερδισμένος!Δε νομιζω. Παντως δε μπορεις να κανεις κι αλλιως. Αν δεν εισαι αισιοδοξος δεν μπορεις να κερδισεις πουθενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K