Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον ήπιαμε άσχημα χθες... :priest:
Σήμερα έχω ξεχωρίσει τις Σαραγόσα-Μποαβίστα-Γκέρμιναλ!
Για ζητούμενα Πάρμα , Ρετζίνα , Όφη και Φενέρμπαχτσε...
Και για μπομπίτσες Βίλεμ , Έλτσε και Αστέρας Τρίπολης!!! :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σαραγόσα 1
Ακτη Ελεφ. 1

σε συστημα 2/3 τζενοα,παρμα,ρετζίνα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Χτες δεν είχε πάτο ο κουβάς ο αδερφέ!!!!!! Ειδικά με τη Ρεάλ.......πάντως ο Γκούτι πρέπει να κάνει πολύ παρέα με το Λεμονή, δεν εξηγείτε η μουρμούρα για το χορτάρι!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χτες δεν είχε πάτο ο κουβάς ο αδερφέ!!!!!! Ειδικά με τη Ρεάλ.......πάντως ο Γκούτι πρέπει να κάνει πολύ παρέα με το Λεμονή, δεν εξηγείτε η μουρμούρα για το χορτάρι!!!!
«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο σκληρός και πολύ υγρός, έτσι τα παπούτσια μας δεν πάταγαν καλά κάτω».
Σίγουρα για το χορτάρι μιλούσε? :2funny:
Τελικά ο sir takis είναι χρόνια μπροστά...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αιχμές Γκούτι για… χορτάρι και διαιτησία

Ο χριστός και η παναγία, μιλάει η ανύπαρκτη χτες Ρεάλ που την έκανε γιογιό η Αλμερία (τον είδα των αγώνα).

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Γεια σας μαυρογατες μπουρδελιαρηδες!Ελπιζω να μην με γκαντεμιασετε παλι!Σημερα παιζω αυτα,μονα και ισοποσα,ναουμε:

Winning margin στην partybets:
Panathinaikos to win by 1 goal@3.6
Olympiacos to win by one goal@3.6
Aris to win by 1 goal@3.5
Και χηναρι,αλλα με σκορ:
OFI-PAOK Scoring draw@4
Εχω παιξει και το βεροια-ηρα το ιδιο,που εχει ξεκινησει.
Κι ο Ηρα παιζοντας με 10 το εκανε 1-2,τι μαγικα γινονται :idiot:

Καλη τυχη! :boobies: :boobies: :boobies:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Βίλεμ και Ρετζίνα τρώνε από 2 μέχρι τώρα.........

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νικητρια στηλη η ιταλια.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Κυριοι, καλησπερα. Μετα τη χθεσινη καταστροφικη μερα (που για μενα συνεχιστηκε και το βραδυ), σημερα ειπα να βγω μια βολτα για να ξεφυγω απο τις σειρηνες του στοιχηματος. Να 'μαι ομως παλι πισω ετοιμος να ρεφαρω. Πριν φυγω, ειχα την προνοια να ριξω λιγα χρηματα στον Αγιαξ και με δικαιωσε. Μπροστα ομως στη χθεσινη χασουρα, αυτα που κερδισα μοιαζουν με ψιλα για πασατεμπο. Αποψε, εχουμε repetition του αγωνα Σερκλ Μπρυζ-Στανταρ Λιεγης. Και σκεφτομαι. Αν η αγαπημενη μου μικρουλα Σερκλ, χωρις De Smet και Serebrennikov (που φτιαχνουν ολο το παιχνιδι της), εριξε 4 στη Στανταρ, σημερα που θα τους εχει στη συνθεση της ποσα θα της ριξει? Την απαντηση δε τη γνωριζω. Αυτο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι θα ρισκαρω σημαντικο ποσο για να μαθω. Αλλοι χωνουν τα λεφτα τους σε γυναικες, αλλοι σε ποτα και αυτοκινητα, αλλοι σε ολα μαζι, εγω αποψε αποφασισα να τα χωσω στην αγαπημενη μου Σερκλ. Μονο αποδεκτο λοιπον Σερκλ Μπρυζ 1.
Αγόρι μου,σου το εύχομαι ολόψυχα :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν δεν μπορεί να κερδίσει η Βιγιαρεάλ, της οποίας οι παίχτες βρίσκονται και με κλειστά μάτια, την Μαγιόρκα, ο κουβάς είναι η λογικότερη κατάληξη της μέρας. Βίβα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Φίλε, γάμησέ τα. Σαββατοκύριακο του κουβά για πολύ κόσμο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μαύρο Σαββατοκύριακο...σπάσανε τα περισσότερα δυνατά σημεία!Όποιος έβγαλε κέρδος αυτό το ΣΚ είναι ήρωας! :priest: :priest: :priest: :priest:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τελικως, η απαντηση στο απογευματινο μου ερωτημα (ποσα γκολ θα βαλει αποψε η Σερκλ Μπρυζ) ειναι μηδεν. Οπως πλεον μηδεν ειναι και ο λογαριασμος μου στη betfair. Αυτο το καταραμενο τριημερο ηταν για μενα ενας στοιχηματικος ολεθρος. Αλλα δε το βαζω κατω. Ειμαι αισιοδοξος. Αυριο ριχνω νεα χρηματα στον λογαριασμο μου και συνεχιζω το σαφαρι. Θελω να πιστευω οτι το στοιχηματικο μου μελλον προβλεπεται λαμπρο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τελικως, η απαντηση στο απογευματινο μου ερωτημα (ποσα γκολ θα βαλει αποψε η Σερκλ Μπρυζ) ειναι μηδεν. Οπως πλεον μηδεν ειναι και ο λογαριασμος μου στη betfair. Αυτο το καταραμενο τριημερο ηταν για μενα ενας στοιχηματικος ολεθρος. Αλλα δε το βαζω κατω. Ειμαι αισιοδοξος. Αυριο ριχνω νεα χρηματα στον λογαριασμο μου και συνεχιζω το σαφαρι. Θελω να πιστευω οτι το στοιχηματικο μου μελλον προβλεπεται λαμπρο.

η ταινία ''ο αισιόδοξος'' για σένα γράφτηκε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δε νομιζω. Παντως δε μπορεις να κανεις κι αλλιως. Αν δεν εισαι αισιοδοξος δεν μπορεις να κερδισεις πουθενα.
Ναι αλλά θέλει και κάποια σύνεση και αυτοσυγκράτηση αν θες να βγαίνεις κερδισμένος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom