Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ο Φειντουνό ε??? Γενικά είναι δύσκολο πρωτάθλημα το γαλλικό γ αυτό κ το αποφεύγω. Ειδικά αυτή η Παρί ότι την παίζω το αντίθετο έρχεται.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι αυτος.
η παρι φετος, τουλαχιστον μεχρι προσφατα κερδιζαν εκτος και εχαναν εντος.τελευταια εστρωσε.
ειδικα τωρα που λειπουν οι αφρικανοι γινεται της πουτανας

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για χαβαλέ...

Μπούρσασπορ-Γκεντσλερμπιρλιγκι Χ
Ναντ-Χάβρη                    Χ
Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας          Χ

Ζητούμενα 2-3...  :rockon:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι, καλησπερα. Σημερα, εχω την διαισθηση, οτι κατι περιεργο θα συμβει στο Ιωνικος-Αγροτικος Αστερας. Εχω ριξει για πλακα κατι ψιλα στα 2-1, 2-Χ,  ημιχρονο-τελικο. Επισης, εχω παιξει διπλο τον Αγροτικο στο ημιχρονο. Φυσικα, δεν τα προτεινω για σοβαρο παιξιμο,απλως αναφερω τη διαισθηση μου. Αυτο που θα παιξω το βραδακι σε μονο αποδεκτο και με μετριο πονταρισμα, ειναι ο ασσος της Ναντ κοντρα στη Χαβρη. Πιστευω, οτι κουτσα στραβα θα μιλησει η εδρα. Το timing ειναι σωστο.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Για χαβαλέ...

Μπούρσασπορ-Γκεντσλερμπιρλιγκι Χ
Ναντ-Χάβρη                     Χ
Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας           Χ

Ζητούμενα 2-3...   :rockon:
μαζι σου θα τα ριξω ξερα 6 ευρω,και ισως βαλω και το διπλο του μαροκου.ο φωντας ειπε οτι αν το μαροκο κερδισει με 4-3 την γκανα περνανε και οι 2.λετε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μας γλωσσόφαγες ρε κουβά...στο 90φεύγα χάλασε το Τούρκικο!
Εγώ χαρακτήρισα τη μέρα ως ΝΟ ΒΕΤ οχι το ποντάρισμα σου :P κουβά να πεις τον κ...ο σου που δέχεται επισκέψεις :grin: :grin: :grin: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ χαρακτήρισα τη μέρα ως ΝΟ ΒΕΤ οχι το ποντάρισμα σου :P κουβά να πεις τον κ...ο σου που δέχεται επισκέψεις :grin: :grin: :grin: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ
Μεγάλο κουπόνι έχει μεσοβδόμαδα ευνουχισμένε ταύρε... :birdman:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αποψε, οι προτασεις μου πηγαν σαν τον αρχιεπισκοπο. Κοιμηθηκαν. Η μαλακια ειναι, οτι κατα τις 9.00 βαριομουν αφορητα και τελικως εριξα αρκετα χρηματα στη Ναντ για λιγο περισσοτερη αδρεναλινη. Κι αυτη η καριολα... Σε μια βραδυα γεματη ασσους, επαιξα ασσο το μοναδικο διπλο. Παντως αυριο, θα επιστρεψω δριμυτερος. Ηδη καλοβλεπω το διπλο της Λιντς.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αποψε, οι προτασεις μου πηγαν σαν τον αρχιεπισκοπο. Κοιμηθηκαν. Η μαλακια ειναι, οτι κατα τις 9.00 βαριομουν αφορητα και τελικως εριξα αρκετα χρηματα στη Ναντ για λιγο περισσοτερη αδρεναλινη. Κι αυτη η καριολα... Σε μια βραδυα γεματη ασσους, επαιξα ασσο το μοναδικο διπλο. Παντως αυριο, θα επιστρεψω δριμυτερος. Ηδη καλοβλεπω το διπλο της Λιντς.
Καλησπερα. Φυσικα χθες η Χαβρη δεν ηταν το μοναδικο διπλο, οπως λανθασμενα ανεφερα. Παρακολουθω τα παιχνιδια στο futbol24 και συνηθως δε βαζω πρωταθληματα η κυπελλα που δεν με ενδιαφερουν (οπως Τουρκια,Σκωτια) για να μη με ζαλιζουν οι ηχοι των συνεχων γκολ. Παντως, πλακα πλακα το χθεσινο διπλο της Μορτον ειχε φοβερη παικτικη αξια και δυστυχως περασε στο ντουκου. Αποψε, αναγκασμενος να ρεφαρω τη χθεσινη μεγαλη χασουρα με τη Ναντ, παιζω μονα αποδεκτα Αμιαν 1, Ροτσντειλ 2. Αρχικως εβλεπα και Λιντς, αλλα οι τασεις της αγορας με φοβιζουν και το παραταω. Επισης, παιζω τριαδα παρολι Ντονκαστερ 1, Νταρλιγκτον 1, Ντορτμουντ 1Χ. Υπο σκεψη για εκπληξη το διπλο της ΚΠΡ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Kαλησπέρα παίδες,χαλαρό ποντάρισμα σήμερα μια 3αδα:
Νταρλινγκτον-Ακρινγκτον 1
Ιπσουιτς-Πλιμουθ        1
Γκρισμπυ-Μπερι          1

Απόδοση 4.87-interwetten
:rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Kαλησπέρα παίδες,χαλαρό ποντάρισμα σήμερα μια 3αδα:
Νταρλινγκτον-Ακρινγκτον 1
Ιπσουιτς-Πλιμουθ        1
Γκρισμπυ-Μπερι          1

Απόδοση 4.87-interwetten
:rockon: :rockon: :rockon:
Καλά τα πας Παγουρά!Θα το βάλει η Ίπσουιτς...
Πως και δεν έπαιξες την Ροτσντέιλ?Όταν κοίταξα το κουπόνι μου φάνηκε από τα καλύτερα σημεία...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλά τα πας Παγουρά!Θα το βάλει η Ίπσουιτς...
Πως και δεν έπαιξες την Ροτσντέιλ?Όταν κοίταξα το κουπόνι μου φάνηκε από τα καλύτερα σημεία...
Ναι τώρα που είναι 0-3 κι εμένα το καλύτερο σημείο μου φαίνεται.. :grin: εσύ γιατί δεν το'παιξες αφου το έβλεπες???ή τέλος πάντων να μας το σφυρίξεις ρε αδερφέ... :rolleyes:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι τώρα που είναι 0-3 κι εμένα το καλύτερο σημείο μου φαίνεται.. :grin: εσύ γιατί δεν το'παιξες αφου το έβλεπες???ή τέλος πάντων να μας το σφυρίξεις ρε αδερφέ... :rolleyes:
Δεν έπαιξα τίποτα ρε αδελφέ!Απλά μια ματιά έριξα στο κουπόνι αλλά δεν πρόλαβα να τα μελετήσω...δεν μπλέκω τόσο εύκολα με τις Αγγλίες!
Mr Drambuie μια χαρά σήμερα,ε?

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δεν έπαιξα τίποτα ρε αδελφέ!Απλά μια ματιά έριξα στο κουπόνι αλλά δεν πρόλαβα να τα μελετήσω...δεν μπλέκω τόσο εύκολα με τις Αγγλίες!
Mr Drambuie μια χαρά σήμερα,ε?
Εξαιρετικα! Αν παρει εστω την ισοπαλια και η Λιντς τους σκιζω τον κωλο. Εχω παιξει και μια ξερη εξαδα (λιγα λεφτα) Αμιαν 1, Ντορτμουντ 1Χ, Ροτσντειλ 2, Νταρλινγκτον 1, Ντονκαστερ 1 και Χ2 την πουτανα τη Λιντς.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εξαιρετικα! Αν παρει εστω την ισοπαλια και η Λιντς τους σκιζω τον κωλο. Εχω παιξει και μια ξερη εξαδα (λιγα λεφτα) Αμιαν 1, Ντορτμουντ 1Χ, Ροτσντειλ 2, Νταρλινγκτον 1, Ντονκαστερ 1 και Χ2 την πουτανα τη Λιντς.
Εχασε τελικα η ξεκωλιαρα. Δεν πειραζει. Γενικως, βατη στοιχηματικη βραδυα. Πηρα πισω τη χθεσινη μεγαλη χασουρα, εβγαλα και κερδος!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εχασε τελικα η ξεκωλιαρα. Δεν πειραζει. Γενικως, βατη στοιχηματικη βραδυα. Πηρα πισω τη χθεσινη μεγαλη χασουρα, εβγαλα και κερδος!
Έχει κάνει μεγάλη "κοιλιά" η Λίντς...για αύριο έχετε μπανίσει τίποτα?

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Έχει κάνει μεγάλη "κοιλιά" η Λίντς...για αύριο έχετε μπανίσει τίποτα?
Αυριο, θα παιξω σε μονο αποδεκτο την μεγαλη μου αγαπη. Τη μικρουλα απο το Μπρυζ. Για τη Σερκλ ομιλω. Και μαλιστα θα την πονταρω δυνατα. Η ομαδα με πληρωνει συνεχως τον τελευταιο καιρο (και σε μεγαλες αποδοσεις), παει τραινο, δε θα την αφησω τωρα. Βεβαια το παιχνιδι ειναι δυσκολο, δε παιζει ο ποιοτικος μεσοεπιθετικος της De Smet, αλλα την πιστευω. Θα ριξω και κατι ψιλα στη νικη του Αγιαξ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ έχω ξεχωρίσει Κατάνια , Μάντσεστερ Σίτι , Σέλτικ και Μίλαν...να δούμε και τις τελευταίες ειδήσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom