Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    988

Επισκέπτης
Μην αφήνεις τα οπαδικά να σε τυφλώνουν καλέ μου φίλε ;)το γαυρο δεν θα τον ξαναδείς σε τέτοια απόδοση με άλλη ομάδα φέτος...άντε στο 1.70 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Απλά πιστεύω οτι σήμερα θα το πάρει... ;)
τωρα το συναισθημα εσενα τυφλωνει να πονταρω μια ομαδα που εχει 2 νικεs εκτοs απεναντι σε μια ομαδα που καθαρισε παο και αεκ σε αποδοση 1,65 ειναι τρελο στοιχηματικα.προτιμω το 4,5 και αs το χασω .

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τωρα το συναισθημα εσενα τυφλωνει να πονταρω μια ομαδα που εχει 2 νικεs εκτοs απεναντι σε μια ομαδα που καθαρισε παο και αεκ σε αποδοση 1,65 ειναι τρελο στοιχηματικα.προτιμω το 4,5 και αs το χασω .
Δεν είμαι γαύρος για να με τυφλώσει το συναίσθημα απλά πιστεύω ότι σήμερα ο γαύρος θα περάσει...!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σκίστονα bodo!Δεν φθάνει που είναι κρυφόγαυρος...είναι και ερασιτέχνης στοιχηματικά! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σκίστονα bodo!Δεν φθάνει που είναι κρυφόγαυρος...είναι και ερασιτέχνης στοιχηματικά! :2funny:
Αν με ξαναβρίσεις χανουμάκι(για το κρυφογαύρος μιλάω)θα φάμε τα μουστάκια μας  :knuppel:και θα σου κοντράρω την ομάδα σου εως το τέλος του πρωταθλήματος!!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Δεν είμαι γαύρος για να με τυφλώσει το συναίσθημα απλά πιστεύω ότι σήμερα ο γαύρος θα περάσει...!!!
αλλο αυτο. αλλα 1,65 σε μια ομαδα που παραπει εγω δεν πονταρω. το στοιχημα ειναι αγορα αποδοσεων και αυτη εμενα δε μου κανει ετσι οπωs γαυροs φετοs. αν διαφωνειs τι να κανουμε υπαρχει και η αλλη αποψη περι στοιχηματοs.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αλλο αυτο. αλλα 1,65 σε μια ομαδα που παραπει εγω δεν πονταρω. το στοιχημα ειναι αγορα αποδοσεων και αυτη εμενα δε μου κανει ετσι οπωs γαυροs φετοs. αν διαφωνειs τι να κανουμε υπαρχει και η αλλη αποψη περι στοιχηματοs.
Βεβαίως και τη σέβομαι απόλυτα!!!δεν σε μάλωσα για την άποψη που εξέφρασες...!!!

Επισκέπτης
ιλε μου ελπιζω να κερδισω σημερα και να δωσουμε καινουργιο ενδιαφερον στο πρωταθλημα μηπωs και το προλαβετε!!!! α και κατι σημαντικο για οσουs εχουν καλη μνημη δεν παζει πλεον ο πλετs!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχω παίξει κάτι ψιλά 1 ημίχρονο-Χ τελικό την Έμπολι...για να δούμε!
Για όσους παίζουν live δεν αποκλείω να κάνει την ανατροπή η Μάντσεστερ...πρέπει να πληρώνει καλά!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κι εμένα χλωμό μου φαίνεται...αλλά όπως και να το κάνεις M.U. είναι αυτή... :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραίο ταμείο με Σαμπντόρια-Τορίνο...αν και μου βγάλανε λίγο την ψυχή! :rockon:
Και συνεχίζουμε... :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Μπάοκ με χαλάει λίγο...έχει βάλει τον απορροφητήρα ο Χαλκιάς! :headbang:

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ρε μαγκεσ θελω τα φωτα σασ.προκριση απο τα ζευγαρια  ρειντζερσ- παο,ποιον βλεπετε.υα παιξω πολλα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά πήγε και το βραδάκι με Μπιλμπάο-Βαλένθια! :rockon:
Στην sportingbet οι αποδόσεις για το ΑΕΚ-Χετάφε είναι 2.40-3.10-2.75 !
Αν μάθω ότι η Χετάφε θα το χτυπήσει...μου φαίνεται ότι θα το μπουμπουνίσω κι εγώ bull!

Επισκέπτης
Καλά πήγε και το βραδάκι με Μπιλμπάο-Βαλένθια! :rockon:
Στην sportingbet οι αποδόσεις για το ΑΕΚ-Χετάφε είναι 2.40-3.10-2.75 !
Αν μάθω ότι η Χετάφε θα το χτυπήσει...μου φαίνεται ότι θα το μπουμπουνίσω κι εγώ bull!
πρακτορα του κροκους τι αποδοση ειχε το χ του αστερας-ψοφης & το φτιαξανε το ματσακι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom