gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά περίμενε...κολλητός του bull είσαι?Μία μπόμπα για αύριο που αν σκάσει πληρώνει καλά...
Αεκ-Λεβαδειακός Χ 2
Καλά περίμενε...κολλητός του bull είσαι?Μία μπόμπα για αύριο που αν σκάσει πληρώνει καλά...
Αεκ-Λεβαδειακός Χ 2
Μία μπόμπα για αύριο που αν σκάσει πληρώνει καλά...
Αεκ-Λεβαδειακός Χ 2
τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και μάλλον θα εργάζεσαι σε εταιρεία καθαρισμών και θα κουβαλάς τους κουβάδες με της σφουγγαρίστρες.Μία μπόμπα για αύριο που αν σκάσει πληρώνει καλά...
Αεκ-Λεβαδειακός Χ 2
Είναι κολλητάρια οι προπονητές των δύο ομάδων!Παντού έχει πέσει το διπλό της Χέρενφεν!Το ματς έχει γίνει πολύ επίφοβο για ειδικά στοιχήματα...μπορεί να δούμε καμμιά ανατροπή ή κάνα 4-5!!!μολις διαβαα αυτο
σας λεει κατι μηπως
Αγώνας ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Αλλαγές αποδόσεων στις προβλέψεις του ειδικού στοιχήματος "ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ": 0-4 από 24,00 σε 12,00, 1-4 από 22,00 σε 11,00, 2-4 από 30,00 σε 15,00, 3-4 από 60,00 σε 30,00, 4-4 από 100,00 σε 50,00.
η/τ 1-2 το βλεπεις?Είναι κολλητάρια οι προπονητές των δύο ομάδων!Παντού έχει πέσει το διπλό της Χέρενφεν!Το ματς έχει γίνει πολύ επίφοβο για ειδικά στοιχήματα...μπορεί να δούμε καμμιά ανατροπή ή κάνα 4-5!!!
Τί Χ ρε????Ξερό διπλό είναι....Μία μπόμπα για αύριο που αν σκάσει πληρώνει καλά...
Αεκ-Λεβαδειακός Χ 2
την Κυριακή το βράδυ που θα ξυπνήσετε από το όνειρο πάλι στην 2η θέση θα είστε.Τί Χ ρε????Ξερό διπλό είναι....
ΥΓ1--->Αρίων...δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά ο συγκεκριμένος συναθλητής το ίδιο ακριβώς έγραφε και πρίν τον αγώνα με τον Ηρακλή.....
ΥΓ2--->Ρεεεε.....λές??????
9 στην eurobetΠάντως το διπλό του Άρη είναι στο 8 στην sportingbet. ;)
Όχι απλά τυχαίνει να κατάγομαι από Λιβαδεία και ξέρω πως αύριο θα σας πάρουμε τα σώβρακα..τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και μάλλον θα εργάζεσαι σε εταιρεία καθαρισμών και θα κουβαλάς τους κουβάδες με της σφουγγαρίστρες.
Αρίων φίλε...εγώ το έχω δηλώσει...θέλω πρίν τον μεταξύ μας αγώνα να είμαστε 1,2 ή 3 βαθμούς πίσω σας......μετά θα τα βρούμε....την Κυριακή το βράδυ που θα ξυπνήσετε από το όνειρο πάλι στην 2η θέση θα είστε.
Αρίων φίλε...εγώ το έχω δηλώσει...θέλω πρίν τον μεταξύ μας αγώνα να είμαστε 1,2 ή 3 βαθμούς πίσω σας......μετά θα τα βρούμε....
καλά μόνο πρόσεχε μην σας κάτσουν βαριά αυτά που θα φάτε, όσο για τα σώβρακα στο χωριό μου τα παίρνουν για σουβενίρ αυτοί που γλεντάει καλά ο κώλος τους και το χωριό μου είναι η Νέα Φιλαδέλφεια.Όχι απλά τυχαίνει να κατάγομαι από Λιβαδεία και ξέρω πως αύριο θα σας πάρουμε τα σώβρακα..
Έχεις δίκιο....σόρρυ....ρε τσακαλια υπαρχουν αρκετα θρεντς που μπορειτε να τα βρειτε
εδω δε ριχνουμε καμοια προβλεψη να παμε για καταθεση
φιλικα παντα ;) ;) ;) ;)
Έτσι, έτσι......keep dreaming!!!
πολλά υπνοστεντόν σας ταΐζει τώρα τελευταία ο πρόεδρος σας,και τραβάτε τον ύπνο τον μακάριον.Αρίων φίλε...εγώ το έχω δηλώσει...θέλω πρίν τον μεταξύ μας αγώνα να είμαστε 1,2 ή 3 βαθμούς πίσω σας......μετά θα τα βρούμε....
Άστα να πάνε....δεν λές τίποτα...αλλά το σταματάω γιατί δεν είναι του παρόντος αυτή η κουβέντα και θα φάμε...ξύλο!!!!πολλά υπνοστεντόν σας ταΐζει τώρα τελευταία ο πρόεδρος σας,και τραβάτε τον ύπνο τον μακάριον.