Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
γεια σου ρε καρακουβαδακια..ακομη τρως απο τα κερδισμενα του γαυρου???

ειχε παει εκδρομη να τα φαει
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

στην Κουβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και οσοι ειναι φορτωμενοι πανε μπετφαιρ που δεν εχει ορια(αρκει να "ταιριαξει" αυτο που παιζεις) και ενω κερδιζει μια ομαδα 2-0 και το δινει 1.10 χλατς το καρφωνουν με ενα πακετο ευρω η' ειναι το ματς στο ημιχρονο και ειναι 1-0 η' 0-0 παιζεις ενα αντερ 4.5 σε κανα 1.1 η' 1.06(!) με κανενα 2χιλιαρο και καθαρισες.Αν και η καλυτερη τοκογλυφια σε λαηβ αγωνα που εχει κριθει ειναι στο μπασκετ,γιατι στην μπαλα γινονται ενα σωρο "ομορφιες".Π.Χ τελικος Μιλαν-Λιβερπουλ 0-3 στο ημιχρονο,3-3 τελικο!Τεσπα αυτα ειναι τα σιγoυρα,καλυτερα κι απο to αγχωδες trading.Απλα θελει μια καλη μπανκα. :rockon:
αν και παιζω αρκετα χρονια στο νετ και ιδιως μπετφαιρ, συνηθως επαιζα ενα αγωνα τον οποιο αν πηγαινα καλα το ματς τονκαλυπτα.π.χ. σκουληκι με καλαμαρια οπου απλως δεν εχασα.
οσο γι αυτο που λες δεν ειναι ακριβως ετσι:π.χ. ενα φαβορι του ενα  1,35 εως 1,60 αμα βαλει γκολ το βρισκεις αναλογα  και με τη  ροη του αγωνα απο 1,12 εως 1,18. οποτε αξιζει να το παιξεις δεδομενου οτι και εξαρχης ηταν το φαβορι (ετσι επαιξα το οφη με οσφπ και παρατριχα γλυτωσα το εμφραγμα)
αν παντως γινει 2:0 τοτε πεφτει απο 1,02 εως 1,08 στην καλυτερη

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
γεια σου ρε καρακουβαδακια..ακομη τρως απο τα κερδισμενα του γαυρου???

εγκαθετε γαυρε,ταμειο υπαρχει να το δει οποιος θελει και εαν ειμαι κουβας.Οντως οποτε εχω πει κατι εδω κουβα παω,οποτε και για το καλο μου και για να μην μου πρηζετε τα αρχιδια,δεν ξαναλεω το οτιδηποτε. :boobies:
Αλλα εαν υπαρχει καποια εμπαθεια,δεν το καταλαβαινω και γιατι :uglystupid:(περαν οπαδικης,που ειναι απολυτα κατανοητη)

πολυ σωστο
μα ετσι φιλαρακι οι ''μεγαλοι '' τα κονομανε
ποιος εχει αυτη τη μπανκα ομως να παει το 2000 για 200 ευρω?
Ο καθενας την εχει αρκει να το θεσει ως στοχο.Δεν χρειαζεσαι 2χιλιαρο.Και με ενα 200 ευρω,εαν κανεις τοκογλυφιες σε κατι 1.05,1.1,1.2 στα λαηβ της μπετφαιρ  βγαζει χαλαρα ενα 50αρακι τη μερα.Απλα σερνεσαι στις αγορες και μαζευεις τα ψιχουλακια.Μαζευε κι ας ειν'και ρωγες...  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εγκαθετε γαυρε,ταμειο υπαρχει να το δει οποιος θελει και εαν ειμαι κουβας.Οντως οποτε εχω πει κατι εδω κουβα παω,οποτε και για το καλο μου και για να μην μου πρηζετε τα αρχιδια,δεν ξαναλεω το οτιδηποτε. :boobies:
Αλλα εαν υπαρχει καποια εμπαθεια,δεν το καταλαβαινω και γιατι :uglystupid:(περαν οπαδικης,που ειναι απολυτα κατανοητη)

Ο καθενας την εχει αρκει να το θεσει ως στοχο.Δεν χρειαζεσαι 2χιλιαρο.Και με ενα 200 ευρω,εαν κανεις τοκογλυφιες σε κατι 1.05,1.1,1.2 στα λαηβ της μπετφαιρ  βγαζει χαλαρα ενα 50αρακι τη μερα.Απλα σερνεσαι στις αγορες και μαζευεις τα ψιχουλακια.Μαζευε κι ας ειν'και ρωγες...  :rockon: :rockon: :rockon:
ρε λεγε οτι θες..εγω δεν ασχολουμαι με το στοιχημα..στα παπαρια μου..σου την λεω οπαδικα & θα συνεχισω να στην λεω γιατι εισαι πελατακος..

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ρε λεγε οτι θες..εγω δεν ασχολουμαι με το στοιχημα..στα παπαρια μου..σου την λεω οπαδικα & θα συνεχισω να στην λεω γιατι εισαι πελατακος..
απολυτα κατανοητος!Αλλα πελατακος δεν ειμαι,απο τον Παρμεζανι ειχες να με κερδισεις,σκασμενος 2 χρονια ησουν..για κατσε..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
απολυτα κατανοητος!Αλλα πελατακος δεν ειμαι,απο τον Παρμεζανι ειχες να με κερδισεις,σκασμενος 2 χρονια ησουν..για κατσε..
παιδια παρακαλω οχι και εδω τα οπαδικα
ας πουμε τιποτα περι στοιχηματος

Επισκέπτης
ναι αλλα εγω δεν εκανα βαρυγδουπες δηλωσεις πριν απο τον αγωνα..επισης εγω ειμαι αυτος που σου εριξα 4 μεσα στο λαγουμι σου,αλλα 3 στην ριζουπολη & αλλα 4 πριν μια βδομαδα στο τηγανι..γκεγκε???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και βλεπεις ρε πουστη στο 80 ειναι 4-0 δεν κρατιοντουσαν 3 λεπτακια να κανουμε και μεις πασχα

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ναι αλλα εγω δεν εκανα βαρυγδουπες δηλωσεις πριν απο τον αγωνα..επισης εγω ειμαι αυτος που σου εριξα 4 μεσα στο λαγουμι σου,αλλα 3 στην ριζουπολη & αλλα 4 πριν μια βδομαδα στο τηγανι..γκεγκε???
Τα ιδια και χειροτερα σου κανω στο μπασκετ,οποτε στα παπαρια μου σε γραφω.Οσον αφορα για τεσσαρες εχεις φαει και εσυ,εχεις χασει και με 8-2 καποτε.
Ροδα ειναι και γυριζει.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
νε αλα με αφτα τα 1,05 1,08 μια φορα θα γινι το κακο και θα χασις οτι ιχες κερδισι εστο και αν το κακο σιμβι μια φορα στισ 100 ινε ολα ιπολογιζμενα μιν πιανεστε κοροιδα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η μερα ηταν καταστροφικη χτες .
χασαμε 40 απο τα 200 περιπου κερδισμενα
εχω αρχισει ηδη την μελετη
για τα σημερινα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
για κυριακη

ηρακλης - αστερας 1 2
φεγενορντ - γκονινγκεν 1
λαρισα - ατρομητος 1
εσπανιολ - μπετις 1
παοκ - παο 2
πανιωνιος - καλαμαρια χ και 1 για καλυψη     

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
για κυριακη

ηρακλης - αστερας 1 2
φεγενορντ - γκονινγκεν 1
λαρισα - ατρομητος 1
εσπανιολ - μπετις 1
παοκ - παο 2
πανιωνιος - καλαμαρια χ και 1 για καλυψη     
σαν πολλα δεν ειναι ρε φιλαρακι
δεν ξερω εγω παιζω παντα ημιχρονο τελικο το πολυ 2 αγωνες

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρε συ pleasur  τον αρη θα τον παρετε; νομιζω οτι δεν εχετε και απουσιες . ηδη ξεκινησα να σας πονταρω κατι ψηλα.
μη τα βλεπετε οπαδικα τα ματς τα φραγκα μας παιζουμε... φετος εχει πολυ παρασκηνιο η δουλεια θελουν να το δωσουν στον βαζελο οποιος σερνεται και με παμποριδη πολατιαν μπορει στην τουμπα να πεσει χειρουργειο τι καλυτερο να παρει διαφορα ο παο αν δωσουν και ενα χ στον Αρη; θα πονεσουν τα ματια μας φετος ξεχαστε ομαδες φορμες προιστοριες κτλ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μια δυαδούλα για σήμερα...το over της Άστον Βίλα και το διπλό της Χέρενφεν! :rockon:
Σε ζητούμενα Γκροσέτο ,Αλμπινολέφε, Αμπερντίν , Νταντί Γ. , Ντέντερ , Λανς , Μονακό και Μαρσέιγ... :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και επειδή είδα ότι την ψάχνετε με τα ειδικά στοιχήματα ωραία Χ-1 είναι τα 211 , 213 , 311 και το σκορ 3-1 υπέρ της Ρόμα!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και επειδή είδα ότι την ψάχνετε με τα ειδικά στοιχήματα ωραία Χ-1 είναι τα 211 , 213 , 311 και το σκορ 3-1 υπέρ της Ρόμα!
τα ημιχρονα  ναι τα κοιταω .
για ακριβες σκορ επειδη ειμαι παρα πολυ αγχωδης δεν τα παιζω γιατι καμοια μερα θα μεινω στον τοπο

Επισκέπτης
153  1
215  2
212  over
225  over

214  2
221  1
233  2

243  2
252  1
311  1

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μία μπόμπα για αύριο που αν σκάσει πληρώνει καλά...

Αεκ-Λεβαδειακός Χ 2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom