Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πουτανα ακτη στο 42 1-0
α ρε δρογκμπα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και ωρες ωρες σκεφτεσε λες και το κανουν εσκεμενα μονο και μονο να σου σπασουν τα νευρα
μονιμα ο πλανητης να πηγαινει κουβα στο 90 και στο 45

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και καθως εγραφα εκανε και το 2-0
ρε ντρογκμπα δεν θα ερθεις στο λιμανι να δεις μπουκαλι που εχω να σου ριξω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και επειδη ειμαι τζογαδομουτρο και για κακη μου τυχη απεναντι εχω προποτζιδικο μολις επαιξα ενα δεκαρικακι
133 χ-1
134 χ-1
135 χ-1
ετσι να ρεφαρουμε

Επισκέπτης
και καθως εγραφα εκανε και το 2-0
ρε ντρογκμπα δεν θα ερθεις στο λιμανι να δεις μπουκαλι που εχω να σου ριξω
δεν βαρας καμια μαλακια καλυτερα γιατι μας φτανει η μια αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων που παιξαμε φετος με την λατσιο..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν βαρας καμια μαλακια καλυτερα γιατι μας φτανει η μια αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων που παιξαμε φετος με την λατσιο..
αν και μου τι λες συναιχεια μπορω να σου πω οτι εχεις καλο μνημονικο
αλλα ειδες φοραω παντελονια και ειμαι κυριος στις υποσχεσεις μου

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα ματς αυτα στον οπαπ τα παιξατε;
βλεπω τον αγωνα και στο 40΄ επαιξα τον ασσο μολις στο 1,34.
η διαφορα των ομαδων ειναι τεραστια, το μπενιν δεν μπορουσε να περασει το κερδος.το λαιβ στοιχημα ειναι ο πιο πιθανος τροπος να βγαλεις καποια λεφτα

Επισκέπτης
αν και μου τι λες συναιχεια μπορω να σου πω οτι εχεις καλο μνημονικο
αλλα ειδες φοραω παντελονια και ειμαι κυριος στις υποσχεσεις μου
δεν σου την λεω συνεχεια..σου την λεω οποτε κρινω οτι πρεπει να στην πω..τι φταιμε εμεις αν σε εστειλε κουβα ο γαμωντρογμπα???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η διαφορα των ομαδων ειναι τεραστια, το μπενιν δεν μπορουσε να περασει το κερδος.το λαιβ στοιχημα ειναι ο πιο πιθανος τροπος να βγαλεις καποια λεφτα
εγω πνταρα σε ενδεχομενο ηρεμο πρωτο ημιχρονο
για το δυτερο δεν το συζηταω θα αρχισει να μετραει και μεχρι το 40 καλα ηταν

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν σου την λεω συνεχεια..σου την λεω οποτε κρινω οτι πρεπει να στην πω..τι φταιμε εμεις αν σε εστειλε κουβα ο γαμωντρογμπα???
δεν φταις εσυ
δεν ειπα κατι τετοιο
αλλα απο τη μια αν κοιταξεις εγω στο πρωταθλημα ελεγα και μεβγαλες γρουσουζη αλλα στο κυπελο εγω ειπα 4-0 . αν το ψαξεις μηπως αναθεωρισεις οτι ειμαι μαυρο γατος

Επισκέπτης
δεν φταις εσυ
δεν ειπα κατι τετοιο
αλλα απο τη μια αν κοιταξεις εγω στο πρωταθλημα ελεγα και μεβγαλες γρουσουζη αλλα στο κυπελο εγω ειπα 4-0 . αν το ψαξεις μηπως αναθεωρισεις οτι ειμαι μαυρο γατος
δεν ψαχνω τιποτε..απαγορευονται οι προβλεψεις & τα μεγαλα λογια πριν απο καθε αγωνα εξ ορισμου..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον
παπαγιωργη κανε ενα ευχελεο στο
133 χ-1
134 χ-1
135 χ-1
και τα επομενα ρασα κερασμα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και οσοι ειναι φορτωμενοι πανε μπετφαιρ που δεν εχει ορια(αρκει να "ταιριαξει" αυτο που παιζεις) και ενω κερδιζει μια ομαδα 2-0 και το δινει 1.10 χλατς το καρφωνουν με ενα πακετο ευρω η' ειναι το ματς στο ημιχρονο και ειναι 1-0 η' 0-0 παιζεις ενα αντερ 4.5 σε κανα 1.1 η' 1.06(!) με κανενα 2χιλιαρο και καθαρισες.Αν και η καλυτερη τοκογλυφια σε λαηβ αγωνα που εχει κριθει ειναι στο μπασκετ,γιατι στην μπαλα γινονται ενα σωρο "ομορφιες".Π.Χ τελικος Μιλαν-Λιβερπουλ 0-3 στο ημιχρονο,3-3 τελικο!Τεσπα αυτα ειναι τα σιγoυρα,καλυτερα κι απο to αγχωδες trading.Απλα θελει μια καλη μπανκα. :rockon:

Επισκέπτης
Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και οσοι ειναι φορτωμενοι πανε μπετφαιρ που δεν εχει ορια(αρκει να "ταιριαξει" αυτο που παιζεις) και ενω κερδιζει μια ομαδα 2-0 και το δινει 1.10 χλατς το καρφωνουν με ενα πακετο ευρω η' ειναι το ματς στο ημιχρονο και ειναι 1-0 η' 0-0 παιζεις ενα αντερ 4.5 σε κανα 1.1 η' 1.06(!) με κανενα 2χιλιαρο και καθαρισες.Αν και το η καλυτερη τοκογλυφια σε λαηβ αγωνα που εχει κριθει,γιατι στην μπαλα γινονται ενα σωρο "ομορφιες".Αυτα ειναι τα σιγoυρα,καλυτερα κι απο to αγχωδες trading.Απλα θελει μια καλη μπανκα. :rockon:
γεια σου ρε καρακουβαδακια..ακομη τρως απο τα κερδισμενα του γαυρου???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και οσοι ειναι φορτωμενοι πανε μπετφαιρ που δεν εχει ορια(αρκει να "ταιριαξει" αυτο που παιζεις) και ενω κερδιζει μια ομαδα 2-0 και το δινει 1.10 χλατς το καρφωνουν με ενα πακετο ευρω η' ειναι το ματς στο ημιχρονο και ειναι 1-0 η' 0-0 παιζεις ενα αντερ 4.5 σε κανα 1.1 η' 1.06(!) με κανενα 2χιλιαρο και καθαρισες.Αν και το η καλυτερη τοκογλυφια σε λαηβ αγωνα που εχει κριθει,γιατι στην μπαλα γινονται ενα σωρο "ομορφιες".Αυτα ειναι τα σιγoυρα,καλυτερα κι απο to αγχωδες trading.Απλα θελει μια καλη μπανκα. :rockon:
πολυ σωστο
μα ετσι φιλαρακι οι ''μεγαλοι '' τα κονομανε
ποιος εχει αυτη τη μπανκα ομως να παει το 2000 για 200 ευρω?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε συ pleasur  τον αρη θα τον παρετε; νομιζω οτι δεν εχετε και απουσιες . ηδη ξεκινησα να σας πονταρω κατι ψηλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom