σε προλαβα χιχιχιχιΤο 111 εχει αρχισει.
και ειμαι κολημενος στο λαιβ σκορ με τη μουρη στην οθονη
σε προλαβα χιχιχιχιΤο 111 εχει αρχισει.
σε προλαβα χιχιχιχι
και ειμαι κολημενος στο λαιβ σκορ με τη μουρη στην οθονη
δεν βαρας καμια μαλακια καλυτερα γιατι μας φτανει η μια αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων που παιξαμε φετος με την λατσιο..και καθως εγραφα εκανε και το 2-0
ρε ντρογκμπα δεν θα ερθεις στο λιμανι να δεις μπουκαλι που εχω να σου ριξω
αν και μου τι λες συναιχεια μπορω να σου πω οτι εχεις καλο μνημονικοδεν βαρας καμια μαλακια καλυτερα γιατι μας φτανει η μια αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων που παιξαμε φετος με την λατσιο..
δεν σου την λεω συνεχεια..σου την λεω οποτε κρινω οτι πρεπει να στην πω..τι φταιμε εμεις αν σε εστειλε κουβα ο γαμωντρογμπα???αν και μου τι λες συναιχεια μπορω να σου πω οτι εχεις καλο μνημονικο
αλλα ειδες φοραω παντελονια και ειμαι κυριος στις υποσχεσεις μου
εγω πνταρα σε ενδεχομενο ηρεμο πρωτο ημιχρονοτα ματς αυτα στον οπαπ τα παιξατε;
βλεπω τον αγωνα και στο 40΄ επαιξα τον ασσο μολις στο 1,34.
η διαφορα των ομαδων ειναι τεραστια, το μπενιν δεν μπορουσε να περασει το κερδος.το λαιβ στοιχημα ειναι ο πιο πιθανος τροπος να βγαλεις καποια λεφτα
δεν φταις εσυδεν σου την λεω συνεχεια..σου την λεω οποτε κρινω οτι πρεπει να στην πω..τι φταιμε εμεις αν σε εστειλε κουβα ο γαμωντρογμπα???
δεν ψαχνω τιποτε..απαγορευονται οι προβλεψεις & τα μεγαλα λογια πριν απο καθε αγωνα εξ ορισμου..δεν φταις εσυ
δεν ειπα κατι τετοιο
αλλα απο τη μια αν κοιταξεις εγω στο πρωταθλημα ελεγα και μεβγαλες γρουσουζη αλλα στο κυπελο εγω ειπα 4-0 . αν το ψαξεις μηπως αναθεωρισεις οτι ειμαι μαυρο γατος
παω πασσοδεν ψαχνω τιποτε..απαγορευονται οι προβλεψεις & τα μεγαλα λγια πριν απο καθε αγωνα εξ ορισμου..
Τι θες ρε κρυφοβάζελε?Άσε τα παιδιά να κάνουν τις προβλέψεις τους!!!δεν ψαχνω τιποτε..απαγορευονται οι προβλεψεις & τα μεγαλα λογια πριν απο καθε αγωνα εξ ορισμου..
τα ματς αυτα στον οπαπ τα παιξατε;
βλεπω τον αγωνα και στο 40΄ επαιξα τον ασσο μολις στο 1,34.
η διαφορα των ομαδων ειναι τεραστια, το μπενιν δεν μπορουσε να περασει το κερδος.το λαιβ στοιχημα ειναι ο πιο πιθανος τροπος να βγαλεις καποια λεφτα
γεια σου ρε καρακουβαδακια..ακομη τρως απο τα κερδισμενα του γαυρου???Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και οσοι ειναι φορτωμενοι πανε μπετφαιρ που δεν εχει ορια(αρκει να "ταιριαξει" αυτο που παιζεις) και ενω κερδιζει μια ομαδα 2-0 και το δινει 1.10 χλατς το καρφωνουν με ενα πακετο ευρω η' ειναι το ματς στο ημιχρονο και ειναι 1-0 η' 0-0 παιζεις ενα αντερ 4.5 σε κανα 1.1 η' 1.06(!) με κανενα 2χιλιαρο και καθαρισες.Αν και το η καλυτερη τοκογλυφια σε λαηβ αγωνα που εχει κριθει,γιατι στην μπαλα γινονται ενα σωρο "ομορφιες".Αυτα ειναι τα σιγoυρα,καλυτερα κι απο to αγχωδες trading.Απλα θελει μια καλη μπανκα.
πολυ σωστοΦιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και οσοι ειναι φορτωμενοι πανε μπετφαιρ που δεν εχει ορια(αρκει να "ταιριαξει" αυτο που παιζεις) και ενω κερδιζει μια ομαδα 2-0 και το δινει 1.10 χλατς το καρφωνουν με ενα πακετο ευρω η' ειναι το ματς στο ημιχρονο και ειναι 1-0 η' 0-0 παιζεις ενα αντερ 4.5 σε κανα 1.1 η' 1.06(!) με κανενα 2χιλιαρο και καθαρισες.Αν και το η καλυτερη τοκογλυφια σε λαηβ αγωνα που εχει κριθει,γιατι στην μπαλα γινονται ενα σωρο "ομορφιες".Αυτα ειναι τα σιγoυρα,καλυτερα κι απο to αγχωδες trading.Απλα θελει μια καλη μπανκα.