Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γι'αυτό κάτσε καλά και μην προκαλείς...γιατί όποτε σ'έχω κοντράρει στο στοίχημα έχεις φάει παπάρα...Στο Οάκα με τον Λεβαδειακό...μην τολμήσεις!
Γι'αυτό κάτσε καλά και μην προκαλείς...γιατί όποτε σ'έχω κοντράρει στο στοίχημα έχεις φάει παπάρα...Στο Οάκα με τον Λεβαδειακό...μην τολμήσεις!
Mπράβο αγόρι μου,πάντα τέτοια!!!να σε καλα , για αυτο λενε η καλη μερα απο το πρωι φενετε
237 πρωινιατικα μια χαρα ειναι δε θελω πιο πολλα και δεν παω για πιο πολλα
καλημερα κυριοι
Πάλι κουβά θα πας!!!Τον βάζελο πως τον βλέπεις στην Τούμπα?Γι'αυτό κάτσε καλά και μην προκαλείς...γιατί όποτε σ'έχω κοντράρει στο στοίχημα έχεις φάει παπάρα...
εγω παντως ευκολα η δυσκολα το βλεπω διπλακιΠάλι κουβά θα πας!!!Τον βάζελο πως τον βλέπεις στην Τούμπα?
Εκτός αν το στήσει ο "έχω για τα αρχίδια μου τον Αμπράμοβιτς" Βγενόπουλος για να κερδίσει ο Πάοκ έτσι ώστε να γίνει πιο βαρύ το κλίμα για τον Τζίγγερ!εγω παντως ευκολα η δυσκολα το βλεπω διπλακι
να σου πω αυτο το σκεφτηκα αλλα δε νομιζω να το κανει τωρα. μπορει να το κανει σε ενα ευκολο αγωνα που θα ειναι πιο βαρβατο.ενω σε ενα δυσκολο παιχνιδι δεν ειναι το ιδιοΕκτός αν το στήσει ο "έχω για τα αρχίδια μου τον Αμπράμοβιτς" Βγενόπουλος για να κερδίσει ο Πάοκ έτσι ώστε να γίνει πιο βαρύ το κλίμα για τον Τζίγγερ!
θα κανει ρελανς ο σωφερ στον ζαγορ & ολα μελι γαλα..Εκτός αν το στήσει ο "έχω για τα αρχίδια μου τον Αμπράμοβιτς" Βγενόπουλος για να κερδίσει ο Πάοκ έτσι ώστε να γίνει πιο βαρύ το κλίμα για τον Τζίγγερ!
Αυτό θα το δούμε όσο για το ματς της Τούμπας εγώ βλέπω να κάθεται στο Χ η μπίλια...Πάλι κουβά θα πας!!!Τον βάζελο πως τον βλέπεις στην Τούμπα?
Πολύ καλή απόδοση!!!στην ιντερβεττεν το έχει στο 1.75...και σ'αυτή την απόδοση αξίζει!πολυ καλη αποδοση εχει το οβερ στο οσφπ-αρης...1,85 στην eurobet
Δεν το αποκλείω αλλά ο Άρης είναι λίγο "δυσκοίλιος" στο γκολ,θα έχει και ελλείψεις...αν κατεβάσει και τα ρολά ο Χαλκιάς...πολυ καλη αποδοση εχει το οβερ στο οσφπ-αρης...1,85 στην eurobet
ΠΟΙΟΟΟΟΣΣΣΣ????????ο Χαλκιάς??? αυτός αν ανοίξει τον αποροφητήρα στο 3 ξεχνάει να τον κλείσειΔεν το αποκλείω αλλά ο Άρης είναι λίγο "δυσκοίλιος" στο γκολ,θα έχει και ελλείψεις...αν κατεβάσει και τα ρολά ο Χαλκιάς...
κοιτα συμπτωση...το ιδιο και εγω κατι ψιλα
αποδοση 22,5
εννοειτε οτι ειναι πολυ δυσκολο...αλλα η αποδοση ειναι πολυ καλη
ευχαριστω επησειςρε μαγκες τι εμπνευση ηταν αυτη.
nikos278 καλοφαγωτα.
εγω ειχα βαλει 10€ και εγιναν 225
ευχαριστω επησεις
εγω βασικα εκτος απο σκεψη εχω κανει και μια στατιστικη με βαση τα ημιχρονα τελικα και παιζω και βαση αυτης.
εγω παντως ευκολα η δυσκολα το βλεπω διπλακι
εγω παντως ευκολα η δυσκολα το βλεπω διπλακι
Αυτό θα το δούμε όσο για το ματς της Τούμπας εγώ βλέπω να κάθεται στο Χ η μπίλια...
[/q πλαναστε παλνειν οικτρα....πω πω τι εγραψα παλι ο ατιμος.
το ματς ειναι ασσος απο εδω ως την λεωφορο αλεξανδρας.με σκορ 1-0 και αυτογκολ του σαλπιγιδη
οχι εγω εχω κανει μια βαση δεδομενων(αμα δεν εχεις τι να κανεις ολα μαλακιες σκεφτεσαι)και με βαση την χωρα βγαζω ενα ποσοστο επι τις εκατομελετη επιστημονικη δεν εχω κανει αλλα παιζω τακτικα αυτο το σημειο γιατι δινει πολυ καλη αποδοση και δεν ειναι πολυ δυσκολο να ερθει.
ειδικα αν η γηπεδουχος θεωρειτε φαβορι και εχει χαμηλη αποδοση ο σκετος ασσος
που μιλας?οι αποδοσεις που λες ειναι απο τον οπαπ φανταζομαι..
σε εσενα...που μιλας?