gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
...Το κάρφωσε και η Μαγιόρκα
...Το κάρφωσε και η Μαγιόρκα
ειδα το ματς με τη ρεαλ και η λεβαντε δεν ειναι τοσο χαλια οσο πιστευουν πολλοι.2-2...τι να περιμένεις από ομάδα στην οποία παίζει ο Μπασινάς?Θέλουν να μου τον κουβαλήσουν και στην ΑΕΚ για να κολλήσει ένσημα...
το ιδιο αλλα σε χ-1 , χ-1Για σημερα, εχω πονταρει αρκετα ζεστα τη δυαδα Σανταντερ 1, Μπορντω 1.
Μεγαλο ρισκο. Ειδικα η Μπορντω, πιστευω οτι θα το καθαρισει απο νωρις (η αμυνα της Σεντ Ετιεν ειναι για γελια). Παντως, καλη επιτυχια.το ιδιο αλλα σε χ-1 , χ-1
το ιδιο αλλα σε χ-1 , χ-1
Μεγαλο ρισκο. Ειδικα η Μπορντω, πιστευω οτι θα το καθαρισει απο νωρις (η αμυνα της Σεντ Ετιεν ειναι για γελια). Παντως, καλη επιτυχια.
να σε καλαΜεγαλο ρισκο. Ειδικα η Μπορντω, πιστευω οτι θα το καθαρισει απο νωρις (η αμυνα της Σεντ Ετιεν ειναι για γελια). Παντως, καλη επιτυχια.
Η Σανταντέρ το έκανε το Χ-1... ;)το ιδιο αλλα σε χ-1 , χ-1
Που παίζει η Αεκ την κυριακή γάτε???Χ-1 και η Μπορντό...μπράβο ρε μάγκες!Το είχα παίξει και εγώ μόνο του αλλά κάτι ψιλά μόνο για τον χαβαλέ!
να σε καλα , για αυτο λενε η καλη μερα απο το πρωι φενετεμπραβο μαγκα με την δυαδα σανταντερ,μπορντο χ-1 τελικο.καλοφαγωτα.