You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Επισκέπτης
που εισαι ρε καρακουβαδακια???παλι τ'αρχιδια του γαυρου επιασες ρε..ΕΥΓΕ για τις προβλεψεις σου..εισαι αχτυπητος κουβας..Ταμειο με τριφυλλαρα ΠΑΛΙ:
[URL unfurl="true"]http://1000-euro-to-mina.blogspot.com/2008/01/blog-post_16.html[/url]
καβαλαρης παναθηναικος,παθητικος ολυμπιακος!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
10 μερες τωρα εχω παει πολυ κουβα
για να δουμε αν σημερα θα αλλαξει κατι
διπλο για την λυων και ασσοο για τον αστερα τριπολης
αποδοση δυαδας 3,85
για να δουμε αν σημερα θα αλλαξει κατι
διπλο για την λυων και ασσοο για τον αστερα τριπολης
αποδοση δυαδας 3,85
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γάτε κι εγώ τι Μίλαν βλέπω για 2 και μάλιστα τη βρήκα στο 1.90 αλλά μάλλον θα την ζευγαρώσω με την Σαραγόσα γιατί η Μαγιόρκα δεν με εμπνέει τόσο πολύ σαν ομάδα κι ας είναι για τα μπάζα η Λεβάντε...ίσως τη βάλω σε κανένα συστηματάκι...
Οπότε για σήμερα βασική μου 2άδα θα είναι η Μίλαν με τη Σαραγόσα(1.90 και 1.75 αντίστοιχα)...
Επίσης μου αρέσουν ο άσος της Ρετζίνα,το διπλό της Μαγιόρκα,ο άσος της Μπέτις και τα όβερ των:Ρόμα, Μπάρτσα,Παλέρμο και τα άντερ των:Παοκ,Νις!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
Οπότε για σήμερα βασική μου 2άδα θα είναι η Μίλαν με τη Σαραγόσα(1.90 και 1.75 αντίστοιχα)...
Επίσης μου αρέσουν ο άσος της Ρετζίνα,το διπλό της Μαγιόρκα,ο άσος της Μπέτις και τα όβερ των:Ρόμα, Μπάρτσα,Παλέρμο και τα άντερ των:Παοκ,Νις!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα. Για σημερα μονα αποδεκτα Ναπολι και Σερκλ Μπρυζ (η Ναπολι εχει αρκετο ρισκο). Επισης, πολυ πιθανος ο ασσος της Σαραγοσα και το over στο ντερμπι της Μαδριτης.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
και η Σαραγόσα μέχρι τώρα στο 1-0 φτου φτου φτου...Έλα ρε Μιλανάραααααααα
Τζιλαρντίνο στις καθυστερήσεις 0-1...
έριξα και κάτι ψιλά σε συστηματάκι 2/3 ρετζίνα 1(1.90),Μαγιόρκα 2 (2,20)και Μπετις 1(2.10) για να δούμε...!!!
Υ.Γ. ακόμα πράσινος είσαι ρε γάτε...???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτά παθαίνεις όταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο με επιστήμονες! ;)και η Σαραγόσα μέχρι τώρα στο 1-0 φτου φτου φτου...
έριξα και κάτι ψιλά σε συστηματάκι 2/3 ρετζίνα 1(1.90),Μαγιόρκα 2 (2,20)και Μπετις 1(2.10) για να δούμε...!!!
Υ.Γ. ακόμα πράσινος είσαι ρε γάτε...???
Άντε μωρή Μαγιόρκα...με τους πεθαμένους παίζεις!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πάντως πέρα από την πλάκα,τα έχετε γαμήσει τα οπαδικά θρέντ γι'αυτό και απέχω μη με πάρουν τίποτε σκάγια καμιά μέρα... και παρασυρθώ σε καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να εμπλακώ!!!τέσπα υγεία και καλή καρδιά ;)Αυτά παθαίνεις όταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο με επιστήμονες! ;)
Άντε μωρή Μαγιόρκα...με τους πεθαμένους παίζεις!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εδώ εσύ προκαλείς στο θρεντ "Στοίχημα"...που να μπεις και στα οπαδικά!!!Πάντως πέρα από την πλάκα,τα έχετε γαμήσει τα οπαδικά θρέντ γι'αυτό και απέχω μη με πάρουν τίποτε σκάγια καμιά μέρα... και παρασυρθώ σε καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να εμπλακώ!!!τέσπα υγεία και καλή καρδιά ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ΕΓΩΩΩ...????γιου φάουλ??? επειδή κόντραρα μια δυο φορές την ΑΕΚ???Εδώ εσύ προκαλείς στο θρεντ "Στοίχημα"...που να μπεις και στα οπαδικά!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
goal-goal το έχεις παίξει?1 γκολ η Μπέτις και 1 η Μαγιόρκα και έχουμε μεγάλο πάρτι!!!! :dancing :
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
όχι ρε γάτε 1 γκολ ακόμη θέλω και για τις 2 και θα έχω το απόλυτο ταμείο αν είχα παίξει γκολ-γκολ θα είχα αράξει τώρα ;)goal-goal το έχεις παίξει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K