καλα ξυλο δε τρωςΆστα να πάνε....δεν λές τίποτα...αλλά το σταματάω γιατί δεν είναι του παρόντος αυτή η κουβέντα και θα φάμε...ξύλο!!!!
αλλα αν θες πες μου ενα στοιχημα με πεντε ευρω να ξεχρεωσω το στεγαστικο μου αλλιως θα στις βρεξω
καλα ξυλο δε τρωςΆστα να πάνε....δεν λές τίποτα...αλλά το σταματάω γιατί δεν είναι του παρόντος αυτή η κουβέντα και θα φάμε...ξύλο!!!!
Διπλό την ΑΕΚ και άσσο τον βάζελο....βάλε και ειδικό στοίχημα στον θρύλο....5-1 ακριβές σκόρ......καλα ξυλο δε τρως
αλλα αν θες πες μου ενα στοιχημα με πεντε ευρω να ξεχρεωσω το στεγαστικο μου αλλιως θα στις βρεξω
κοπιάστε και αν δεν σας φτάσουν τα αυριανά κερνάει και Βασιλόπιτα ο dark την Τετάρτη.Κοιτάξτε ο Λεβαδειακός είναι σε φόρμα τις τελευταίες 3 αγωνιστικές και έτσι ελπίζω στο Χ 2 ...Άσε που από την άλλη σκέφτομαι είναι δυνατόν το Αεκάκι να σταματίσει την ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΑΡΑ???
βουρ για πρακτορειοΔιπλό την ΑΕΚ και άσσο τον βάζελο....βάλε και ειδικό στοίχημα στον θρύλο....5-1 ακριβές σκόρ......
για το 5 - 1 ρωτήστε και τον βάτραχο λίγο εκτός αν χρωστάει κανένα στεγαστικό πουθενά και ξοφλάει της δόσεις.βουρ για πρακτορειο
καλά τι κέρδος είναι αυτό? ούτε για ανανέωση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα λεωφορεία δεν φτάνουν.επειδη απαντηση δεν περνω το παιζω ενα 3ευρω για να βγει η ζημια ολης της μερας αν κατσει
φευγω
και καλη μας επιτυχεια
156 χ
162 χ
9 ευρω γυρω στα 90 κερδος
425 η/τ 1-2
3 ευρω 75 κερδος
346 οβερ
243 2
214 2
30 ευρω γυρω στα 200 κερδος
γεια σας μαγκες
Εγώ γατούλη μου δεν κοντράρω την ομάδα σου κάθε αγωνιστική....αλλά όταν την κοντράρω πάω ταμείο κι εσύ χάνεις ποντάκια...Καλά περίμενε...κολλητός του bull είσαι?
Oκτώ ομάδες σε ζητούμενα???Μια δυαδούλα για σήμερα...το over της Άστον Βίλα και το διπλό της Χέρενφεν!
Σε ζητούμενα Γκροσέτο ,Αλμπινολέφε, Αμπερντίν , Νταντί Γ. , Ντέντερ , Λανς , Μονακό και Μαρσέιγ...
Αν πω ψέμματα,δηλαδή ναι,θα νοιώσεις καλύτερα???Ραβέννα - Μάντοβα 5-2 στο 70'. Κανένας άλλος μαλάκας (σαν εμένα) που το έπαιξε διπλό υπάρχει?
Ειδικά εσύ είσαι σε απ'ευθείας σύνδεση με τον κουβά! ;)Μη μασάς...αδερφέ σε όλους έχει συμβεί!!! ;)