Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα :)    100=Ουραλ-Τερεκ Γκροζνυ=Οβερ
               101=ΑΑλεν-Καιζερσλαουτερν=1
               102=Ουνιον Βερολινου-Νυρεμβεργη=Χ
               104=Χουσκβαρνα-Γιονσεπινγκ=1
               108=Λαβαλ-Αζαξιο=2
               110=Νιορ-Κλερμον=Οβερ
               115=Χεταφε-Αλμερια=Γκολ-Γκολ
               125=Μπαλικεσιρσπορ-Ακισασπορ=Χ
               109=Νιμ-Αρλ=Χ   Πονταρισμα στον ΟΠΑΠ  0,30  ΛΕΠΤΑ του ευρω :)
               Μεγιστο Κερδος 2.429,95 ΕΥΡΩ :) :)                                                                                                                                                                                                            

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το σκέφτομαι από χθές. Αλλά αν ανοίξω λογαριασμό και τον συνδέσω με κάρτα, σκέφτομαι ότι με ένα κλικ όταν κάνεις την κατάθεση δεν καταλαβαίνεις πόσα χαλάς. Και εύκολα μπορεί να ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Όχι τίποτα άλλο θα χάσω και αυτά που έχω μαζέψει μέχρι τώρα για το αμάξι.χαχα
κοιτα αυτο που λες ειναι πολυ σωστο.αν δεν εισαι ατομο που να μπορεις να συγκρατηθεις τοτε αστο.Εχει τεραστια διαφορα να πλήκτρολογεις 100 απο το να δινεις με τα χερια σου δυο πενηνταρικα.Ενοεειται αυτο.εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις και προς θεου μην μπλεξεις με πιστωτικες και μαλακιες.βαλε εκει μια φορα ενα πενηνταρικο στην στοιχημαν και θα σου δωσει ακομα 50.απο κει και περα βλεπεις πως θα παει.μην παιξεις ομως τα λεφτα του αυτοκινητου και γενικα λεφτα που δεν πρεπει να βαλεις χερι.τι αυτοκινητο θελεις να παρεις?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χαχα.ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι το αξιζω.μαγκες ειναι αυτοι που τους δαγκωνουν κανα εκατομμυριο ευρω με 2 ευρω.εγω ειμαι πολυ αμυντικος παικτης στοιχηματος.παω για το 'καλο' μεροκαματο.αντε ξεκολλα και εσυ με τον οπαπ και παιξε στο ιντερνετ.θα με θυμηθεις οταν δεις την διαφορα..
η τακτικη σου κομπρα ειναι σωστη . αλλα ποιος ελληνας την παιζει ???? :rockon:
ο ελληνας θελει κ 3 κ 4 αγωνες με 10χ 20χ
τσιμπα τους μπουκ τυπε  :P

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το σκέφτομαι από χθές. Αλλά αν ανοίξω λογαριασμό και τον συνδέσω με κάρτα, σκέφτομαι ότι με ένα κλικ όταν κάνεις την κατάθεση δεν καταλαβαίνεις πόσα χαλάς. Και εύκολα μπορεί να ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Όχι τίποτα άλλο θα χάσω και αυτά που έχω μαζέψει μέχρι τώρα για το αμάξι.χαχα
χρησιμοποιησε χρεωστικη καρτα .βαζεις οσα θες τα χαλας οποτε θες . ποσα θες να ξοδεψεις ?20 ευρω ? βαλε τοσα κ ολα οκ .
διαβασα τα τελευταια ποστ σου . λοιπον το στοιχημα δεν ειναι λοττο ουτε τζοκερ ουτε κινο  :s&m_1:  :s&m_1:
αν μαθεις τα βασικα εχεις ενα καλο κερδος . κ σε κανα 2 3 χρονια παιρνεις κ την αμαξαρα π θες  :dancing:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
χρησιμοποιησε χρεωστικη καρτα .βαζεις οσα θες τα χαλας οποτε θες . ποσα θες να ξοδεψεις ?20 ευρω ? βαλε τοσα κ ολα οκ .
διαβασα τα τελευταια ποστ σου . λοιπον το στοιχημα δεν ειναι λοττο ουτε τζοκερ ουτε κινο  :s&m_1:  :s&m_1:
αν μαθεις τα βασικα εχεις ενα καλο κερδος . κ σε κανα 2 3 χρονια παιρνεις κ την αμαξαρα π θες  :dancing:

Για κάρτα αναλήψεως έλεγα. Όχι πιστωτική. Σκεφτόμουν να κουμπώσω 100, να δώσει άλλα 100 και να γαμήσω μαμές ! χαχαχα. Μετά αν τα χάσω πούλο.

Αλλά ρε μάγκες εύκολα τα λέτε. Ότι παίρνεις και την αμαξάρα που λες είναι λίγο ζόρι.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
κοιτα αυτο που λες ειναι πολυ σωστο.αν δεν εισαι ατομο που να μπορεις να συγκρατηθεις τοτε αστο.Εχει τεραστια διαφορα να πλήκτρολογεις 100 απο το να δινεις με τα χερια σου δυο πενηνταρικα.Ενοεειται αυτο.εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις και προς θεου μην μπλεξεις με πιστωτικες και μαλακιες.βαλε εκει μια φορα ενα πενηνταρικο στην στοιχημαν και θα σου δωσει ακομα 50.απο κει και περα βλεπεις πως θα παει.μην παιξεις ομως τα λεφτα του αυτοκινητου και γενικα λεφτα που δεν πρεπει να βαλεις χερι.τι αυτοκινητο θελεις να παρεις?

Κοίτα λεφτά από το αμάξι θα σηκώσω αναγκαστικά γιατί όλα εκεί πάνε. Αλλά ούτως ή άλλως απέχω αρκετά οπότε ποια λεφτά αμαξιού συζητάμε.
Το καινούργιο το Honda Civic θέλω να πάρω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Όλο το παν είναι να εχεις υπομονή και στη δύσκολη σεζόν που δεν σε παει να κανεις πίσω και όχι να αρπαζεσαι με περισσοτερα χρήματα.θέλει γενικά αυτοσυγκράτηση.παλιά πριν 10 με 15 χρόνια ηταν πιο εύκολα να βγαλεις χρήματα απο το στοιχιμα τώρα έχει ζορισει αρκετά.γενικά είναι να διαχειρίζεται καλά και τις καλες και τις κακές στιγμές.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε Κόμπρα τι πουστιές σου είχαν παίξει? και ποιες εταιρίες?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Σε ένα ποστ μου εδώ σας είχα πεί ότι έχω άνθρωπο μέσα στον χώρο του στοιχήματος. Μου το έχει πεί ευθέως, μην παίζεις, είναι στημμένα. Άρα πως πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά και να πάρει και το αμάξι που συζητάμε?

Το να βρεί τους μη στημμένους? ή να μαντέψει το τι θα στήσουν? Το θεωρώ δύσκολο.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Κόμπρα τι πουστιές σου είχαν παίξει? και ποιες εταιρίες?
μακρυα απο bet770.Οι τυποι ειναι απατεωνες.Παραθετω την ιστορια μου.
Βαση της προσφορας τους διαφημιζανε πως αν κανει καταθεση 70 ευρω ,τα παιξεις και τα χασεις τοτε θα σου επιστρεψουν τα 70 ευρω.Αν κερδισεις τοτε ολα οκ και μπορεις να τα κανεις αναληψη.Βαζω 100 ευρω(οι μαλακες ειχαν προεπιλεγμενα ποσα καταθεσης των 50 και 100 ευρω μονο) και τα παιζω σε εναν ασσο.Πιανω το στοιχημα και πλεον εχω στον λογαριασμο μου 190 ευρω.Στελνω ταυτοτητες κτλ και κανω αιτηση αναληψης των 190 ευρω.Περιμενω τρεις τεσσερις μερες αλλα λεφτα δεν μπηκαν ποτε στον λογαριασμο μου στην τραπεζα.Ξαναμπαινω στην στοιχηματικη εταιρια και βλεπω πως εχει μεσα 210 ευρω(ακυρο το ποσον γιατι εγω ειχα μεσα 190).μπαινω στην εξηπηρετηση πελατων στο τσατ και τους ρωταω γιατι μου επεστρεψαν τα χρηματα + 20 ευρω και δεν μου τα βαλανε στην τραπεζα.Τοτε πηρα την ΘΕ'Ι'ΚΗ απαντηση.Δεν σας βαλαμε τα χρηματα γιατι κερδισατε ενα αποκλειστικο μπονους των 20 ευρω , το οποιο δεν μπορειτε να το αρνηθειτε.Ο ορος ηταν ο εξης.Για να κανω αναληψη επρεπε να παιξω ΟΛΟ το ποσον ,δηλαδη και τα 210 ευρω,σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ στοιχημα το οποιο να ειχε αποδοση πανω απο 2,5!!Δηλαδη σαν να σου λενε τραβα βρες μια εκπληξη και παιξε ολα σου τα λεφτα.Οχι σε δυο ή τρια στοιχηματα αλλα σε ενα.ΜΙλαμε για μεγαλη απατη.τους ειπα οτι δεν θελω το μπονους και θελω τα λεεφτα μου και μου ειπαν οτι δεν γινεται και πρεπειθ να το το παρω.Ηταν τελικος μαντσεστερ με μπαρτσελονα και αναγκαστηκα να παιξω να το παρει η μαντσεστερ που την εδινε 2,6 και τα εχασα.τους εριξα οτι καντηλια μπορουσα αλλα τα λεφτα μου τα φαγανε.Οποτε προσοχη που παιζετε...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Βετ365 στοιχιμαν κορυφαιες για τώρα αυτήν την εποχή.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Ουνιον
σατορου
οσερ
χαβρη
μπαλικ

ολα χ 3-4-5

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλησπέρα μετά απο καιρό.

για αυτό ΠΣΚ έχουμε σε ημίχρονα/τελικά

βαλένθια-μάλαγα χ/1

νιούκαστλ-κρισταλ παλασ χ/1

κιεβο- γιουβε χ/2

ρόμα-φιορε χ/1

λέστερ-αρσεναλ χ/2

σε σύστημα φυσικά 2-3

ρισκαδόρικα για όποιον θέλει να αντικαταστήσει με τα παραπάνω

βολφσμπουργκ-αιντραχτ χ/1

εβερτον - τσελσι χ/χ

καλή τύχη μάγκες ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βαλενθια under

ντορτμουντ διπλο

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα.

μαρσειγ και σοσο οβερ
ντορτμουντ  2

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
παίδες ψώνομαι ν αρχίζω να παίζω σκοράκια σε δυάδες ματσάκια.

έχετε καμιά πρόταση σήμερα;

εγώ με μια γρήγορη ματιά

αουγκ-ντορντμουνμ  0-2

βαλένθια-μάλαγα 2-1

τι λέτε?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παίδες ψώνομαι ν αρχίζω να παίζω σκοράκια σε δυάδες ματσάκια.

έχετε καμιά πρόταση σήμερα;

εγώ με μια γρήγορη ματιά

αουγκ-ντορντμουνμ  0-2

βαλένθια-μάλαγα 2-1

τι λέτε?
μια χαρα τα βλεπω τα ματς που προτεινεις.
επισης μαρσειγ-νις  3-1  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom