Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
1) Δελτίο και καλό
ΠΑΟΚ : 2-3 γκόλ
Σπάρτα - Τσβόλε: Χ2
Τορίνο: 2-3 Γκολ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 1  

σε συστηματάκι 3-4

2) δελτίο με μπομπίτσες
ΠΑΟΚ : σκορ 2-0
Μακάμπι - Αστέρας: 2
Ραπίντ : Χ
Ριο Άβε : Χ

σε συστηματάκι 3-4

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αδερφουληδες τι κανατε χθες?πηγατε ταμειο?πιστευω πως πηγε καλα χτες και προχτες.το βγαλαμε το μηνιατικο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
αδερφουληδες τι κανατε χθες?πηγατε ταμειο?πιστευω πως πηγε καλα χτες και προχτες.το βγαλαμε το μηνιατικο.

Εγώ τριμέγιστο κουβά ! και όλα στις λεπτομέριες. Ε όταν μου βάζει ο ΠΑΟΚ 2 γκόλα σε 5 λεπτά τι περιμένεις???? Γενικότερα χάλια πήγα

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τριμέγιστο κουβά ! και όλα στις λεπτομέριες. Ε όταν μου βάζει ο ΠΑΟΚ 2 γκόλα σε 5 λεπτά τι περιμένεις???? Γενικότερα χάλια πήγα
σωστασ ειχες 'διαβασει' 2-3 γκολ.αν δεν ειχαν μεινει με δεκα οι αλλοι θα ερχοταν λογικα.εγω ειχα παιξει τον παοκ να σκοραρει τουλαχιστον δυο γκολ και 1 μακαμπι.ηρθε 1 αλλα ευτυχως περασε ο αστερας.του αξιζε.θα μελετησουμε και θα τους τα παρουμε σαββατοκυριακο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Σκατά ξέμεινα. Και ήθελα να πάρω και αμάξι..

Αλήθεια ρε μάγκες, τι χρήματα παίζετε περίπου τα δελτία σας? Ξέρω ότι ποντάρισμα με ποντάρισμα αλλάζει. Αλλά από που έως που κυμαίνεστε και πόσα παίζετε πιο συχνά?

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σκατά ξέμεινα. Και ήθελα να πάρω και αμάξι..

Αλήθεια ρε μάγκες, τι χρήματα παίζετε περίπου τα δελτία σας? Ξέρω ότι ποντάρισμα με ποντάρισμα αλλάζει. Αλλά από που έως που κυμαίνεστε και πόσα παίζετε πιο συχνά?
χμμμμ...καλη ερωτηση.αδερφε εγω προσωπικα παιζω στοιχημα μονο με μπονους.εχω λογαριασμους με καμια δεκαπενταρια ατομα εμπιστοσυνης μου τα οποια εχω γραψει σε ολες τις στοιχηματικες που δινουν μπονους και ειναι αξιοπιστες.πχ εβαλα στην βετ365 100 ευρω προχτες και μου εδωσε ακομα 100 ευρω με την μορφη μπονους.για να γινου αναληψη πρεπει να τα παιξεις 3 φορες.σημερα εφυγα με 750.συνηθως βαραω απο 50αρια μεχρι 300αρια αναλογα με το τι παιζει.οταν ομως εχω την δυνατοτητα αναληψης παντα τα τραβαω και ξαναβαζω ωστε να παιξω παλι με μπονους.ετσι εχω βγαλει λεφτα απο το στοιχημα.μην φανταστεις εκατομμυρια αλλα κανα 20.000 τα τελευταια δυο χρονια.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
διπλό η ντόρτμουντ

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
χμμμμ...καλη ερωτηση.αδερφε εγω προσωπικα παιζω στοιχημα μονο με μπονους.εχω λογαριασμους με καμια δεκαπενταρια ατομα εμπιστοσυνης μου τα οποια εχω γραψει σε ολες τις στοιχηματικες που δινουν μπονους και ειναι αξιοπιστες.πχ εβαλα στην βετ365 100 ευρω προχτες και μου εδωσε ακομα 100 ευρω με την μορφη μπονους.για να γινου αναληψη πρεπει να τα παιξεις 3 φορες.σημερα εφυγα με 750.συνηθως βαραω απο 50αρια μεχρι 300αρια αναλογα με το τι παιζει.οταν ομως εχω την δυνατοτητα αναληψης παντα τα τραβαω και ξαναβαζω ωστε να παιξω παλι με μπονους.ετσι εχω βγαλει λεφτα απο το στοιχημα.μην φανταστεις εκατομμυρια αλλα κανα 20.000 τα τελευταια δυο χρονια.
Δεν είναι και λίγα

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Τι προτείνετε οι παίχτες? ξερά μονά παιχνίδια ή σύστημα? γενικά με ποιό τρόπο παίζετε και είναι αποδοτικός κατά τη γνώμη σας?

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι προτείνετε οι παίχτες? ξερά μονά παιχνίδια ή σύστημα? γενικά με ποιό τρόπο παίζετε και είναι αποδοτικός κατά τη γνώμη σας?
μια χαρα ειναι.παιζω ομως καθημερινα (εκτος απο κατι κουφιες μερες που εχει σκανδηναβια μονο).αδερφια εγω παιζω στοιχημα 15 χρονια και εχω βγαλει ενα συμπερασμα.Αν δεν βαλεις χρημα, δεν βγαζεις χρημα.Εγω παιζω 1-2 'ευκολα'παιχνιδια να μου βγαλουν αποδοση γυρω στο 2 και μπουμπουναω κανα κατοσταρικο.δεν ψανχω ουτε ημιχρονα τελικα ουτε τιποτα δυσκολο.σας δινω ενα screenshot απο καποια στοιχηματα τα οποια ειναι ενδεικτικα απο το πως παιζω.αντε να παιξω και κανα συστηματακι ετσι για την χαρα του τζογου.παντως με τον τροπο που παιζω δεν κυνηγαω σχεδον ποτε δελτια που βγαζουν πολλα λεφτα.

υ.γ. εννοειται πως παιζω κυριως ομαδες που τις ξερω και οχι ομαδες τυπου μπρομαποικαρνα κτλ

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    207,5 KB · Εμφανίσεις: 30

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16

Έλα μωρή τρέλα !!!! Γάμησες! 20.000 σε 2 χρόνια. Πολύ δυνατός ρε φιλαράκι μπράβο χάρηκα τώρα.

Δε έχω δεί προγνωστικά σου βέβαια εδώ νομίζω. Δίνε κάτι.

Πάντως αυτό που λές είναι σωστό για τον τρόπο πονταρίσματος. Αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει και κάποιος με ένα κεφάλαιο. Γιατί αν μπείς μια δυνατά με 100 ευρώ. 2-3-4 και πάρεις τα αρχίδια μου όλες τις φορές, ε μετά αλλάζεις νοοτροπία και φοβάσαι μη χάσεις και άλλα και αρχίζεις να παίζεις πιο λίγα και πιο πολλές ομάδες. Που και εκεί τα αρχίδια μου παίρνουμε αλλά λιγότερη χασούρα. Με τον καιρό γίνεται ίδια βέβαια

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Είπες ότι παίζεις στην bet? Σε κάθε κατάθεση σου διπλασιάζουν τα χρήματα σαν μπόνους?  και πρέπει να τα παίξεις τρείς φορές σαν αξία?

Αξίζει το όλο κόνσεπτ ή στην ουσία πρέπει να ξαναπαίξεις μέχρι να τους τα δώσεις στην τελική?

Θέλει και εκεί ταυτότητες και μαλακίες για να κάνεις ανάληψη?

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Είπες ότι παίζεις στην bet? Σε κάθε κατάθεση σου διπλασιάζουν τα χρήματα σαν μπόνους?  και πρέπει να τα παίξεις τρείς φορές σαν αξία?

Αξίζει το όλο κόνσεπτ ή στην ουσία πρέπει να ξαναπαίξεις μέχρι να τους τα δώσεις στην τελική?

ναι δοξα το θεο εχει παει καλα.κοιτα αδερφε,εγω μονο ετσι εχω βγαλει λεφτα.βεβαια εκμεταλευτηκα την αγνοια καταλληλων ατομων.πχ.με επαιρνε τηλ ενας φιλος μου και μου ζητουσε να του παιξω ενα στοιχημα ων 100 ευρω.επαιρνα το 100ρικο και το εβαζα σε εταιρια στο ιντερνετ η οποια σου ελεγε πως αν παιξεις 100 ευρω τοτε σαν   δωρο εγγραφης σου δινει ενα δωρεαν στοιχημα των 100 ευρω.Επαιζα κανονικα το στοιχημα του φιλου μου και το δωρεαν στοιχημα το κραταγα εγω και το επαιζα.οποτε κατευθεια και ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ επαιζα 100 σε κατι 'ευκολο' που να δινει γυρω στο 2 αποδοση και κερδιζα απο το πουθενα.Εκανα και κανω πολλα τετοια.Οσον αφορα τωρα τα προγνωστικα αν δεις και τα δελτια μου δεν ανακαλυπτω την αμερικη.Ευκολακια παιζω συνηθως και καμια εκπληξη που βλεπω οπως πχ προχτες την μαλμε που την εδινε 4,50 οταν ηδη κερδιζε 1-0 και ειχε σκορ προκρισης!!
Οσο για τις εταιριες δεν ειναι ολες αξιοπιστες.Μου εχουν κανει κανα δυο πουστια.Το μονο που θελουν ειναι μια φωτογραφια ταυτοτητας μπρος πισω και εναν λογαριασμο.πολυ λογικο και απλο.

Υ.Γ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ OMAΔΕΣ ΜΟΥΡΔΕΛΑ ΤΥΠΟΥ ΙΝΤΕΡ ,ΜΙΛΑΝ ΚΤΛ

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1

ΟΧΙ σε καθε καταθεση.μονο στην πρωτη σαν μπονους εγγραφης.για αυτο εχω καμια δεκαπενταρια ατομα-λογαριασμους και παιζω

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Μεγάλε μπράβο ! είσαι μεγάλος και χάρηκα ειλικρινά.
Σου αφιερώνω το παρακάτω άσμα. Είναι γραμμένο για σένα. Όταν ακούω 20.000 σε 2 χρόνια και λίγα λέω.

Δικό σου !

άκου τους στοίχους σε παρακαλώ. Για σένα λέμε !

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλε μπράβο ! είσαι μεγάλος και χάρηκα ειλικρινά.
Σου αφιερώνω το παρακάτω άσμα. Είναι γραμμένο για σένα. Όταν ακούω 20.000 σε 2 χρόνια και λίγα λέω.

Δικό σου !

άκου τους στοίχους σε παρακαλώ. Για σένα λέμε !
χαχα.ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι το αξιζω.μαγκες ειναι αυτοι που τους δαγκωνουν κανα εκατομμυριο ευρω με 2 ευρω.εγω ειμαι πολυ αμυντικος παικτης στοιχηματος.παω για το 'καλο' μεροκαματο.αντε ξεκολλα και εσυ με τον οπαπ και παιξε στο ιντερνετ.θα με θυμηθεις οταν δεις την διαφορα..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
χαχα.ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι το αξιζω.μαγκες ειναι αυτοι που τους δαγκωνουν κανα εκατομμυριο ευρω με 2 ευρω.εγω ειμαι πολυ αμυντικος παικτης στοιχηματος.παω για το 'καλο' μεροκαματο.αντε ξεκολλα και εσυ με τον οπαπ και παιξε στο ιντερνετ.θα με θυμηθεις οταν δεις την διαφορα..

Το σκέφτομαι από χθές. Αλλά αν ανοίξω λογαριασμό και τον συνδέσω με κάρτα, σκέφτομαι ότι με ένα κλικ όταν κάνεις την κατάθεση δεν καταλαβαίνεις πόσα χαλάς. Και εύκολα μπορεί να ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Όχι τίποτα άλλο θα χάσω και αυτά που έχω μαζέψει μέχρι τώρα για το αμάξι.χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom