LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
ρε φιλέ στις 12-30 το επαιξα . :S και ωραίες αποδόσεις.![]()
Πλάκα κάνω
Γαμάτες αποδοσεις όντως
ρε φιλέ στις 12-30 το επαιξα . :S και ωραίες αποδόσεις.![]()
Κερασμενο το χαμομήλι εχεις και ενα κάβα ακόμη.![]()
![]()
εντάξει θα πω στον ανθρωπο να κλείσει τραπέζι.Ωραία θα πω και σε φίλους να έρθουν![]()
αδερφουληδες τι κανατε χθες?πηγατε ταμειο?πιστευω πως πηγε καλα χτες και προχτες.το βγαλαμε το μηνιατικο.
σωστασ ειχες 'διαβασει' 2-3 γκολ.αν δεν ειχαν μεινει με δεκα οι αλλοι θα ερχοταν λογικα.εγω ειχα παιξει τον παοκ να σκοραρει τουλαχιστον δυο γκολ και 1 μακαμπι.ηρθε 1 αλλα ευτυχως περασε ο αστερας.του αξιζε.θα μελετησουμε και θα τους τα παρουμε σαββατοκυριακοΕγώ τριμέγιστο κουβά ! και όλα στις λεπτομέριες. Ε όταν μου βάζει ο ΠΑΟΚ 2 γκόλα σε 5 λεπτά τι περιμένεις???? Γενικότερα χάλια πήγα
χμμμμ...καλη ερωτηση.αδερφε εγω προσωπικα παιζω στοιχημα μονο με μπονους.εχω λογαριασμους με καμια δεκαπενταρια ατομα εμπιστοσυνης μου τα οποια εχω γραψει σε ολες τις στοιχηματικες που δινουν μπονους και ειναι αξιοπιστες.πχ εβαλα στην βετ365 100 ευρω προχτες και μου εδωσε ακομα 100 ευρω με την μορφη μπονους.για να γινου αναληψη πρεπει να τα παιξεις 3 φορες.σημερα εφυγα με 750.συνηθως βαραω απο 50αρια μεχρι 300αρια αναλογα με το τι παιζει.οταν ομως εχω την δυνατοτητα αναληψης παντα τα τραβαω και ξαναβαζω ωστε να παιξω παλι με μπονους.ετσι εχω βγαλει λεφτα απο το στοιχημα.μην φανταστεις εκατομμυρια αλλα κανα 20.000 τα τελευταια δυο χρονια.Σκατά ξέμεινα. Και ήθελα να πάρω και αμάξι..
Αλήθεια ρε μάγκες, τι χρήματα παίζετε περίπου τα δελτία σας? Ξέρω ότι ποντάρισμα με ποντάρισμα αλλάζει. Αλλά από που έως που κυμαίνεστε και πόσα παίζετε πιο συχνά?
Δεν είναι και λίγαχμμμμ...καλη ερωτηση.αδερφε εγω προσωπικα παιζω στοιχημα μονο με μπονους.εχω λογαριασμους με καμια δεκαπενταρια ατομα εμπιστοσυνης μου τα οποια εχω γραψει σε ολες τις στοιχηματικες που δινουν μπονους και ειναι αξιοπιστες.πχ εβαλα στην βετ365 100 ευρω προχτες και μου εδωσε ακομα 100 ευρω με την μορφη μπονους.για να γινου αναληψη πρεπει να τα παιξεις 3 φορες.σημερα εφυγα με 750.συνηθως βαραω απο 50αρια μεχρι 300αρια αναλογα με το τι παιζει.οταν ομως εχω την δυνατοτητα αναληψης παντα τα τραβαω και ξαναβαζω ωστε να παιξω παλι με μπονους.ετσι εχω βγαλει λεφτα απο το στοιχημα.μην φανταστεις εκατομμυρια αλλα κανα 20.000 τα τελευταια δυο χρονια.
μια χαρα ειναι.παιζω ομως καθημερινα (εκτος απο κατι κουφιες μερες που εχει σκανδηναβια μονο).αδερφια εγω παιζω στοιχημα 15 χρονια και εχω βγαλει ενα συμπερασμα.Αν δεν βαλεις χρημα, δεν βγαζεις χρημα.Εγω παιζω 1-2 'ευκολα'παιχνιδια να μου βγαλουν αποδοση γυρω στο 2 και μπουμπουναω κανα κατοσταρικο.δεν ψανχω ουτε ημιχρονα τελικα ουτε τιποτα δυσκολο.σας δινω ενα screenshot απο καποια στοιχηματα τα οποια ειναι ενδεικτικα απο το πως παιζω.αντε να παιξω και κανα συστηματακι ετσι για την χαρα του τζογου.παντως με τον τροπο που παιζω δεν κυνηγαω σχεδον ποτε δελτια που βγαζουν πολλα λεφτα.Τι προτείνετε οι παίχτες? ξερά μονά παιχνίδια ή σύστημα? γενικά με ποιό τρόπο παίζετε και είναι αποδοτικός κατά τη γνώμη σας?
χμμμμ...καλη ερωτηση.αδερφε εγω προσωπικα παιζω στοιχημα μονο με μπονους.εχω λογαριασμους με καμια δεκαπενταρια ατομα εμπιστοσυνης μου τα οποια εχω γραψει σε ολες τις στοιχηματικες που δινουν μπονους και ειναι αξιοπιστες.πχ εβαλα στην βετ365 100 ευρω προχτες και μου εδωσε ακομα 100 ευρω με την μορφη μπονους.για να γινου αναληψη πρεπει να τα παιξεις 3 φορες.σημερα εφυγα με 750.συνηθως βαραω απο 50αρια μεχρι 300αρια αναλογα με το τι παιζει.οταν ομως εχω την δυνατοτητα αναληψης παντα τα τραβαω και ξαναβαζω ωστε να παιξω παλι με μπονους.ετσι εχω βγαλει λεφτα απο το στοιχημα.μην φανταστεις εκατομμυρια αλλα κανα 20.000 τα τελευταια δυο χρονια.
ναι δοξα το θεο εχει παει καλα.κοιτα αδερφε,εγω μονο ετσι εχω βγαλει λεφτα.βεβαια εκμεταλευτηκα την αγνοια καταλληλων ατομων.πχ.με επαιρνε τηλ ενας φιλος μου και μου ζητουσε να του παιξω ενα στοιχημα ων 100 ευρω.επαιρνα το 100ρικο και το εβαζα σε εταιρια στο ιντερνετ η οποια σου ελεγε πως αν παιξεις 100 ευρω τοτε σαν δωρο εγγραφης σου δινει ενα δωρεαν στοιχημα των 100 ευρω.Επαιζα κανονικα το στοιχημα του φιλου μου και το δωρεαν στοιχημα το κραταγα εγω και το επαιζα.οποτε κατευθεια και ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ επαιζα 100 σε κατι 'ευκολο' που να δινει γυρω στο 2 αποδοση και κερδιζα απο το πουθενα.Εκανα και κανω πολλα τετοια.Οσον αφορα τωρα τα προγνωστικα αν δεις και τα δελτια μου δεν ανακαλυπτω την αμερικη.Ευκολακια παιζω συνηθως και καμια εκπληξη που βλεπω οπως πχ προχτες την μαλμε που την εδινε 4,50 οταν ηδη κερδιζε 1-0 και ειχε σκορ προκρισης!!Είπες ότι παίζεις στην bet? Σε κάθε κατάθεση σου διπλασιάζουν τα χρήματα σαν μπόνους? και πρέπει να τα παίξεις τρείς φορές σαν αξία?
Αξίζει το όλο κόνσεπτ ή στην ουσία πρέπει να ξαναπαίξεις μέχρι να τους τα δώσεις στην τελική?
Θέλει και εκεί ταυτότητες και μαλακίες για να κάνεις ανάληψη?
ΟΧΙ σε καθε καταθεση.μονο στην πρωτη σαν μπονους εγγραφης.για αυτο εχω καμια δεκαπενταρια ατομα-λογαριασμους και παιζωΕίπες ότι παίζεις στην bet? Σε κάθε κατάθεση σου διπλασιάζουν τα χρήματα σαν μπόνους? και πρέπει να τα παίξεις τρείς φορές σαν αξία?
Αξίζει το όλο κόνσεπτ ή στην ουσία πρέπει να ξαναπαίξεις μέχρι να τους τα δώσεις στην τελική?
Θέλει και εκεί ταυτότητες και μαλακίες για να κάνεις ανάληψη?
χαχα.ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι το αξιζω.μαγκες ειναι αυτοι που τους δαγκωνουν κανα εκατομμυριο ευρω με 2 ευρω.εγω ειμαι πολυ αμυντικος παικτης στοιχηματος.παω για το 'καλο' μεροκαματο.αντε ξεκολλα και εσυ με τον οπαπ και παιξε στο ιντερνετ.θα με θυμηθεις οταν δεις την διαφορα..Μεγάλε μπράβο ! είσαι μεγάλος και χάρηκα ειλικρινά.
Σου αφιερώνω το παρακάτω άσμα. Είναι γραμμένο για σένα. Όταν ακούω 20.000 σε 2 χρόνια και λίγα λέω.
Δικό σου !
άκου τους στοίχους σε παρακαλώ. Για σένα λέμε !
χαχα.ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι το αξιζω.μαγκες ειναι αυτοι που τους δαγκωνουν κανα εκατομμυριο ευρω με 2 ευρω.εγω ειμαι πολυ αμυντικος παικτης στοιχηματος.παω για το 'καλο' μεροκαματο.αντε ξεκολλα και εσυ με τον οπαπ και παιξε στο ιντερνετ.θα με θυμηθεις οταν δεις την διαφορα..