μακαρι αδερφε να σου κατσει.την μαρσειγ την βλεπω να νικαει δυσκολα με ενα γκολ.καλη επιλογη γενικα ειναι να παιζεις τις ομαδες που βλλεπεις να κερδιζουν με ενα γκολ διαφορα.το δινει γυρω στο 4 αποδοση. αναλογα το παιχνιδι βεβαια.παίδες ψώνομαι ν αρχίζω να παίζω σκοράκια σε δυάδες ματσάκια.
έχετε καμιά πρόταση σήμερα;
εγώ με μια γρήγορη ματιά
αουγκ-ντορντμουνμ 0-2
βαλένθια-μάλαγα 2-1
τι λέτε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.029
- Πόντοι
- 5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Νιόρ - Κλερμόν
Ligue 2 2.30 29/08, 21:00 Κερδισμένο (0-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Νιμ - Αρλ
Ligue 2 2.30 29/08, 21:00 Κερδισμένο
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Νιόρ - Κλερμόν
Ligue 2 2.30 29/08, 21:00 Κερδισμένο (0-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Νιμ - Αρλ
Ligue 2 2.30 29/08, 21:00 Κερδισμένο
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.029
- Πόντοι
- 5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Λαβάλ - Αζαξιό
Ligue 2 2.50 29/08, 21:00 Κερδισμένο (0-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Χάβρη - Κρετέιγ
Ligue 2 2.70 29/08, 21:00 Κερδισμένο (1-1)
live αθανατο.
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Λαβάλ - Αζαξιό
Ligue 2 2.50 29/08, 21:00 Κερδισμένο (0-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Χάβρη - Κρετέιγ
Ligue 2 2.70 29/08, 21:00 Κερδισμένο (1-1)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.717
- Πόντοι
- 606
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.029
- Πόντοι
- 5.006
Γιούβε ασε τον ολυμπιακό ακόμα.καλημεραΠαω για ποδηλατο ψιλοβρεχει αλλα δεν φοβάμαι : )
Αντζελο
![]()
![]()
![]()
την γιουβεντους με πια ομαδα θα την κολλήσουμε τον ολυμπιακο? η θα μας κανουν καμια ζημια εκει στο Αγρίνιο
![]()
Παντως αν ημουν ο βαρδινογιαννης θα επαιζα για την πλακα μου 1000 ευρω την γιουβεντους
![]()
![]()
Τωρα 1 ευρω
![]()
![]()
![]()
για να δουμε τι θα παιξουμε σημερα.Λετε παλι η μαντσεστερ να γκελαρει?εγω πιστευω πως θα νικησει επιτελους σημερα.Βεβαια ειναι λαθος να κυνηγας μια ομαδα μεχρι να νικησει αλλα σημερα κυριως λογο χαμηλης δυναμικοτητας μπερνλι θα την παιξω.θα αφησω γιουβεντους στην ησυχια της και θα παιξω και ολυμπιακο διπλο.περιπου 2 αποδοση δινουν.λογικα περνανε
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Καλημερα φιλε,και εγω μολις τωρα κοιταω το στοιχημα,αυτα μου περασαν απο το μυαλο...ελπιζω πως περνανε ανεταγια να δουμε τι θα παιξουμε σημερα.Λετε παλι η μαντσεστερ να γκελαρει?εγω πιστευω πως θα νικησει επιτελους σημερα.Βεβαια ειναι λαθος να κυνηγας μια ομαδα μεχρι να νικησει αλλα σημερα κυριως λογο χαμηλης δυναμικοτητας μπερνλι θα την παιξω.θα αφησω γιουβεντους στην ησυχια της και θα παιξω και ολυμπιακο διπλο.περιπου 2 αποδοση δινουν.λογικα περνανε
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Cobra my friend, έκανα χθες λογαριασμό στο στοιχιμαν.
Κούμπωσα 100 και έδωσε και άλλα 50. Βέβαια από ότι διάβασα τους όρους δεν έχουν νόημα τα 50 που σου δίνει. Γιατί πρώτα ότι παίζεις τα τραβάει από την κατάθεση σου (δηλ. τα 100 που έβαλα). Όταν τελειώσουν τραβάει από το μπόνους. Ότι κερδίζεις από το μπόνους πάνε σαν κέρδη από μπόνους. Για να κάνεις ανάληψη και να τα πάρεις πρέπει εντός 60 ημερών να παίξω επί 5 το συνολικό αρχικό ποσό με το μπόνους που δίνουν. (50 μπόνους από 50 δικά μου γιατί δίνει 100%). Που σημαίνει ότι μέσα σε 60 μέρες πρέπει να τζιράρω 500 ευρώ και σε αποδόσεις πάνω του 1.65 και σε αγώνες με 0% γκανιότα.
Πιάσε ένα αυγό σε παρακαλώ. Το έπιασες? Ωραία κούρεψέ το τώρα. ;)
Χθές έπαιξα ντόρμουντ και χάβρη. Ντόρμουντ πέρασε και η χάβρη ισοφαρίστηκε. Οπότε πούλο.
Για σήμερα βλέπω Γιουνάιτεντ και τα μυαλά στο μπλέντερ
Κούμπωσα 100 και έδωσε και άλλα 50. Βέβαια από ότι διάβασα τους όρους δεν έχουν νόημα τα 50 που σου δίνει. Γιατί πρώτα ότι παίζεις τα τραβάει από την κατάθεση σου (δηλ. τα 100 που έβαλα). Όταν τελειώσουν τραβάει από το μπόνους. Ότι κερδίζεις από το μπόνους πάνε σαν κέρδη από μπόνους. Για να κάνεις ανάληψη και να τα πάρεις πρέπει εντός 60 ημερών να παίξω επί 5 το συνολικό αρχικό ποσό με το μπόνους που δίνουν. (50 μπόνους από 50 δικά μου γιατί δίνει 100%). Που σημαίνει ότι μέσα σε 60 μέρες πρέπει να τζιράρω 500 ευρώ και σε αποδόσεις πάνω του 1.65 και σε αγώνες με 0% γκανιότα.
Χθές έπαιξα ντόρμουντ και χάβρη. Ντόρμουντ πέρασε και η χάβρη ισοφαρίστηκε. Οπότε πούλο.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
Μου αρέσει το διπλό της τσέλσι και σε καλή απόδοση...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
εγγύηση...κάνω ανάληψη σε 2-3 μέρες τα λεφτά στην τράπεζα...σούπερ αποδόσεις...πολλά ματς με 0% γκανιότα....για μένα εάν όχι η κορυφάια, σίγουρα μια από τις κορυφαίες εταιρίες...Βετ365 [size=40pt]στοιχιμαν[/size] κορυφαιες για τώρα αυτήν την εποχή.
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Καλημερα αρρωστακια μου... Εγω σημερα εριξα 1000 σε 2 ματσακια... 2/2 τον γαυρο και over την λεβερκουζεν να βγαλουμε τ σπασμενα του καλοκαιριου...Καλη επιτυχια σε οτι επιλεξετε!!!
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Καλημερα αρρωστακια μου... Εγω σημερα εριξα 1000 σε 2 ματσακια... 2/2 τον γαυρο και over την λεβερκουζεν να βγαλουμε τ σπασμενα του καλοκαιριου...Καλη επιτυχια σε οτι επιλεξετε!!!
Έλα μωρή τρέλα. 1000? Τον γαύρο τον φοβάμαι πάντως τη γνώμη μου τη λέω. Δίνει μια απόδοση που θα τσιμπίσουν πολλοί για Ολυμπιακό και δε ξέρω. Ελπίζω να κερδίσεις γιατί πρώτον έπαιξες πολλά και δεύτερον γιατί είμαι Ολυμπιακός.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
15 Γιούρια σε Νιουκάστλ και Σουόνσι Ασσούκλες ! Για να δούμε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.029
- Πόντοι
- 5.006
σε δυο μερες το πολυ για τα λεφτα.στο μεταξυ στις αποδοσεις ειναι μακραν απο τις αλλες.και απο την βετ365 ακομα.το μονο αρνητικο αν κανεις αναληψη τον ιδιο μηνα πανω απο μια φορα εχει 10 ευρω προμηθεια.εγγύηση...κάνω ανάληψη σε 2-3 μέρες τα λεφτά στην τράπεζα...σούπερ αποδόσεις...πολλά ματς με 0% γκανιότα....για μένα εάν όχι η κορυφάια, σίγουρα μια από τις κορυφαίες εταιρίες...
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2
ΚΠΡ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1
Την Σάντερλαντ τη βλέπω να το τσιμπάει το Χ. Δε θα θεωρούσα έκπληξη και το διπλό
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.679
- Πόντοι
- 12.756
σε δυο μερες το πολυ για τα λεφτα.στο μεταξυ στις αποδοσεις ειναι μακραν απο τις αλλες.και απο την βετ365 ακομα.το μονο αρνητικο αν κανεις αναληψη τον ιδιο μηνα πανω απο μια φορα εχει 10 ευρω προμηθεια.
10 ευρω ?? γιατι τοσα πολλα ? στο σπιτι σου τα φερνουν τα λεφτα ?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Άντζελο αγορίνα τι θα παίξεις. Σήμερα λέω να σε ακολουθήσω καρφί !
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.679
- Πόντοι
- 12.756
για να δουμε τι θα παιξουμε σημερα.Λετε παλι η μαντσεστερ να γκελαρει?εγω πιστευω πως θα νικησει επιτελους σημερα.Βεβαια ειναι λαθος να κυνηγας μια ομαδα μεχρι να νικησει αλλα σημερα κυριως λογο χαμηλης δυναμικοτητας μπερνλι θα την παιξω.θα αφησω γιουβεντους στην ησυχια της και θα παιξω και ολυμπιακο διπλο.περιπου 2 αποδοση δινουν.λογικα περνανε
μπα..... μην το ξαναπεις αυτο , εδω γινετε με την ΚΠΡ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.029
- Πόντοι
- 5.006
θα βρεις την υγεια σου.Cobra my friend, έκανα χθες λογαριασμό στο στοιχιμαν.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K